Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bondscoach blij met overstap naar Ajax: ‘Engeland zou nu een fout zijn’

Laatste update:

Mohammed Kudus ruilde FC Nordsjaelland vorige week in voor Ajax en dat nieuws is ook in zijn geboorteland Ghana niet onopgemerkt gebleven. Het negentienjarige talent speelde al twee wedstrijden voor de nationale ploeg van het Afrikaanse land en afgaand op de woorden van bondscoach Charles Akonnor zullen er nog meer interlands volgen. De keuzeheer is namelijk zeer te spreken over de keuze van Kudus voor Ajax.

“Hij heeft een noodzakelijke stap gezet. Het zou een fout zijn geweest als hij nu al naar Engeland was gegaan, omdat hij een club zou moeten kiezen waar hij op reguliere basis aan spelen toekomt”, stelt Akonnor in gesprek met Graphic Sports. “Zodra hij zich volledig uitontwikkeld heeft zullen de Engelse club snel genoeg achter hem aan komen, daarom denk ik dat het goed is dat hij nu naar Ajax is gegaan.”

Topaankoop Mohammed Kudus: 'Here to create magic'

Akonnor, die zelf voor onder meer Fortuna Köln en VfL Wolfsburg speelde, houdt de verrichtingen van de Ghanese voetballers op de Europese velden nauwlettend in de gaten: “Ik vind het geweldig om mijn spelers bij de grotere clubs en in de Champions League te zien. Ik voel me hier goed over, ook omdat Thomas Partey in het nieuws is vanwege een transfer en Jordan Ayew eveneens enorm goed speelt.”

Atlético Madrid-middenvelder Partey wordt genoemd bij Arsenal, al gaat hij volgens de laatste geruchten zijn contract bij los Colchoneros juist verlengen. “Dit is goed voor Ghana, want als ze het goed doen kunnen ze ook goed spelen bij de nationale ploeg.”, sluit Akonnor af.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is nu toch wel goed geweest met iedereen die zijn mening geeft over Kudus. Dit is echt al het 10e artikel met iemands mening in een week tijd.
On: Ik hoop dat hij de torenhoge verwachtingen waar kan maken. Die jongen wordt wel een enorme druk opgelegd.

21 juli 2020 om 18:00

Inderdaad, een onsje minder mag ook wel. Laten we afwachten hoe hij het gaat doen. Maar wel goed dat we een nieuwe speler voor de 8 positie hebben. Nu nog een volwassen spelbepaler voor de 6 positie en Ajax zou internationaal weer zomaar mee kunnen doen.

21 juli 2020 om 18:13

Dat is ook wel het nadeel wat Ajax momenteel heeft. Jongens als Alvarez en Marin werden vorig jaar ook enorm uitgelicht in de media omdat ze opvolger van De Ligt en De Jong zouden zijn. Ga er dan maar aan staan als nieuwkomer. Mensen zullen 'm gaan spiegelen aan Ziyech en dat zijn behoorlijke schoenen die je moet vullen.

21 juli 2020 om 19:55

Ik snap ook niet helemaal dat naar beneden halen van Ajax moet ik eerlijk zeggen. Net alsof je bij Ajax automatisch speelt of dat de kans daar groter is dat je speelt. Met de absolute top misschien maar alles daar net onder is net zoals Ajax of slechter. Als hij geen pepernoot raakt bij Ajax staat hij er ook zo naast, vraag maar aan Marin hoe snel dat kan gaan.

21 juli 2020 om 18:13

Er ontbreekt alleen nog een artikel waarin Frenkie de Jong zijn mening geeft, dan is de cirkel rond 😉 Maar zonder gekheid, ik vind het altijd best interessant om dit soort artikelen te lezen als het gaat om (blijkbaar) zo'n groot talent. Alleen heb ik soms het idee dat het ten koste van ander nieuws gaat. Over een aantal zaken afgelopen week die je elders wel voorbij ziet komen verschijnen bijvoorbeeld weer geen artikelen. Aparte keuze soms. ON: Erg benieuwd naar Kudus volgend seizoen. Als we de verhalen moeten geloven wordt het een hele goede speler dus we gaan het zien. Is natuurlijk wel pas 19 (?) dus hopelijk gaat hij van zowel ajax als de volgers de tijd krijgen.

21 juli 2020 om 18:21

Er heeft nog geen Ajacied iets over Kudus gezegd. Het zijn voornamelijk mensen uit zijn land, jeugdtrainers,bondscoaches. Volgens mij kennen zij hem wel dus kunnen zij er ook een mening over vormen. Wij weten verder helemaal niets over hem dus zou raar zijn als Frenkie er iets over zou zeggen. Maar welk ander nieuws wat niet op deze site staat had jij graag willen lezen dan?

21 juli 2020 om 18:32

Rustaagh. Het was een grapje. Leek me duidelijk maar oké. Wat betreft ander nieuws: Leeds United is onlangs gepromoveerd naar de PL. Daar is weinig tot niks over geplaatst. PSV heeft de shirtsponsoring uitgebreid met Bavaria als extra partij. Ook niet voorbij zien komen. Maar wel 100 artikelen over Veronica Inside om maar iets te noemen. Dat vind ik apart.

21 juli 2020 om 18:18

Kan wat mij betreft niet genoeg zijn. Lekker hele dag wat dingen lezen over Ajax spelers, lekker man. Ik vind het qua verwachtingen nog wel meevallen, iedereen zegt dat het een goede dribbelaar is die nog wel stappen moet zetten. Dat stappen zetten komt hierboven ook weer naar voren.

Vanwege het wk 2010 ben ik Ghana meer gaan volgen en er lijkt nu toch wel weer een mooie lichting aan te komen. Hoop dat ze er het volgende wk weer bij zijn met al dat voetballend talent!

Heb de afgelopen dagen naar best wel wat beelden van hem gekeken op Youtube en talent heeft hij echt wel, hopelijk maakt hij het ook waar bij Ajax. Zelf ziet Kudus zich als aanvallende middenvelder en ik hoop ook dat hij op die positie terechtkomt, want nu Ziyech vertrokken is was dat in mijn ogen wel nodig. Kudus scoort redelijk makkelijk goals en heeft ook een goede techniek en inzicht, maar hij moet wel meer assists afleveren. Van wat ik heb gezien, heeft hij in de afgelopen 2 seizoenen maar 3 assists gegeven maar dat is denk ik ook wel iets wat hij kan ontwikkelen. Ik ben benieuwd wie Ajax verder nog zal binnenhalen. Van Onana heb ik ergens een beetje hoop dat hij toch nog 1 seizoen bij Ajax zal blijven en ook van de Beek zie ik eigenlijk niet vertrekken. Enkel Tagliafico zie ik deze zomer vertrekken en Ajax wilt dan schijnbaar Martinez als linksback gebruiken, maar ik zie geen back in Martinez en ik vind juist dat Martinez juist in de as/centraal in het veld moet staan. Ik zie persoonlijk Wijndal graag komen, maar ik denk niet dat AZ Wijndal aan Ajax zal verkopen en als ze dat wel doen, dat het dan een heel hoge transfersom zal worden (wat ook begrijpelijk is vanuit AZ-oogpunt). Misschien een poging wagen bij Angelino? Leipzig heeft een optie om hem voor 28 miljoen van Manchester City over te nemen en ondanks dat Angelino daar z'n minuten maakt en gewoon een goede indruk maakt, vind Leipzig de prijs te gortig. Mede door de coronacrisis zijn de waardes van spelers natuurlijk gedaald en volgens mij las ik laatst dat Leipzig waarschijnlijk toch afziet van het definitief kopen van Angelino, misschien dat Ajax dan een poging kan wagen voor ongeveer 15 miljoen als Tagliafico verkocht is? En ja, Antony heeft veel geld gekost. Maar ik denk toch dat hij ongeveer een vergelijkbare beginperiode/traject af zal leggen als Neres. Dus in het begin vooral wennen (wat ik in dit geval wel begrijp, want hij komt uit een ander land, cultuur, club, speelstijl, taal, etc.) en regelmatig invallen en een basisplek als andere spelers geblesseerd, geschorst zijn of rust krijgen en dan uiteindelijk doorgroeien naar een vaste basisplaats.

Onana
Mazraoui
Veltman
Blind
Angelino
van de Beek
Martinez
Neres
Kudus
Promes
Tadic
21 juli 2020 om 19:58

Ik mis Dest in je opstelling. Ga je er vanuit dat Dest en Tagliafico worden verkocht?

21 juli 2020 om 20:23

Het kan ook zijn dat hij Dest een mindere back vind. Het is toch niet zo dat Dest de absolute nummer 1 op zijn positie is

21 juli 2020 om 20:55

@janssen Na wat Dest de laatste wedstrijden van het seizoen heeft laten zien toen veel spelers het lieten afweten (en waar hij op momenten zelfs de beste speler was op het veld en vaak zelfs het team bij de hand nam met zn energie en strijd) lijkt me dat hij nu wel een onbetwiste basisspeler is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren