Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boilesen wacht af: ‘Ik moet nu geen emotionele beslissing nemen’

Laatste update:

Nicolai Boilesen staat in de belangstelling van Dinamo Zagreb, maar ontkent dat hij dicht bij een transfer naar de nummer één van Kroatië staat. “Er was en er is nog altijd interesse van clubs en daar ben ik blij mee, maar het is niet zo dat ik op het punt sta om ergens een contract te tekenen.”

/

“Ik wilde in de winterse transferperiode graag weg, maar op sportief gebied zat de geschikte club er niet tussen. En nee, het had echt niets te maken met de financiën. Geld is nooit mijn drijfveer geweest. Ik geloof in mijzelf en weet dat ik in de toekomst weer ergens optimaal ga functioneren”, aldus Boilesen in een interview met Bold.

De Deen hoeft niet per se binnenkort een nieuwe club te vinden, zo vertelt hij: “De Eredivisie eindigt begin mei, dus daar hoef ik nog maar drie maanden op te wachten. Ik moet aan de lange termijn denken en nu geen emotionele beslissing nemen. Dan zou ik immers het risico lopen dat ik op sportief gebied de verkeerde keuze maak.”

Denk jij dat Nicolai Boilesen deze maand een nieuwe club vindt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lachwekkend dat hij ook na vorig seizoen zei dat die een stap hogerop wil dan Ajax. Overschat zichzelf flink deze man. Was een tijdje goed tot dat ie wederom geblesseerd raakte

10 februari 2016 om 13:45

Tja. Als je het hele seizoen in basis staat en ongelimiteerd krediet lijkt te hebben.. En dan maakt je trainer je ook nog aanvoerder.. Ja. Dan begin je wel in je kunnen te geloven.

10 februari 2016 om 15:58

Maar om dan je contract niet te verlengen, na een jaar redelijk gespeeld te hebben en net aanvoerder te zijn geworden, tijdelijk, vind ik dan weer erg ondankbaar.

10 februari 2016 om 17:54

Hij heeft nooit gezegd een stap hogerop te willen.
Hij was op zoek naar een nieuwe uitdaging, dat zou ook bij een degradatiekandidaat zijn.
Hij wil zelf iets nieuws, dan heeft hij daar toch al het recht toe?

Kom volgend jaar naar Feyenoord dan kan Nelom weg.
Als Boilessen in vorm is hij de beste Lb van de Eredivisie na Willems.

10 februari 2016 om 13:55

Dat laatste statement is waar. Helaas is Boilesen in vorm erg zeldzaam. Ten eerste moet hij fit zijn, en hij is behoorlijk blessuregevoelig. Wanneer hij dan fit is moet hij in vorm zijn, en dat blijkt ook nog redelijk zeldzaam. En als hij in topvorm is en een flitsende linksback is neemt het risico op een doodschop toe, waarna hij geblesseerd raakt en de cyclus opnieuw begint.

10 februari 2016 om 14:16

Dan heeft hij de poppen helemaal aan het dansen tijdens de volgende klasieker

10 februari 2016 om 14:45

Leuke uitspraak 'de poppen aan het dansen' refererend naar de laatste Klassieker.

Ik denk niet dat hij naar Feyenoord wilt, hij voelt zichzelf te goed voor Ajax dus Feyenoord is dan zeker geen optie. Denk zelf dat hij liever naar Spanje gaat naar een club als Malaga oid. Lekker weertje, Spaans voetbal ligt hem denk ik wel en hij gaat er waarschijnlijk financieel ook op vooruit. Nu kan hij beter zn contract uitzitten, dan krijg je waarschijnlijk ook nog tekengeld, dat zijn die drie maanden wel waard.

10 februari 2016 om 15:35

Pun intended? Moest hoe dan ook lachen

Dit word echt het koopje van het jaar voor welke club 'm ook oppikt. In vorm een van de beste backs van de Eredivisie.

10 februari 2016 om 18:14

En waar baseer jij dat op? Op die ene thuiswedstrijd tegen Barcelona waar hij een paar leuke solo's liet zien? Ik heb hem eigenlijk nooit een hoog niveau zien halen.

Opvallend. Toen Boilesen vorig jaar bij Ajax in de basis speelde was iedereen het er over eens dat hij nog tekort kwam voor een Jupiler club. Nu zit hij een half jaar op de tribune en lees ik in de comments hier dat hij een koopje is en een geweldige speler. Boilesen heeft/had potentie, zeker. Maar hij is te blessuregevoelig en er zit een te groot verschil tussen een Boilesen in vorm en een Boilesen niet in vorm.

10 februari 2016 om 16:03

Precies dit. Dat is nou precies dat anti-Ajax gelul en rivaliteitsgedoe. Wanneer Boilesen basis speelt is het een prutser, en kan hij er niks van. Speelt én traint nu niet (met profs) en dan is hij ineens één van de beste backs van de Eredivisie? Willems, Dijks en zelfs Brenet zijn beter op de linksback positie. Jammer dat Poulsen, die andere Deen, ook geregeld geblesseerd is, maar ook dit vind ik een betere optie dan Boilesen, al is die tweede gezien zijn leeftijd wel iets aantrekkelijker.

Waar is hij mee bezig, heb het gevoel dat hij gewoon transfervrij weg wilt gaan. Zo lang nadenken En hij speelt helemaal niet of veel meer. De clubs moeten nadenken of ze hem willen en niet andersom.

10 februari 2016 om 14:42

Hij wil een lekkere tekenbonus pakken in de championsship!

10 februari 2016 om 14:47

Natuurlijk wilt hij transfervrij weggaan, dat is volgens mij al vanaf het begin zn insteek geweest. Lekker geld pakken en je kan de clubs uitkiezen. Er is vast wel een club zo gek om hem te contracteren na één jaar niet spelen.

10 februari 2016 om 16:19

Zijn voetbalkwaliteiten niet nee, ook al zijn deze achteruit gegaan, dijks is gewoon sterker in gebleken en boilessen heeft ook nog een vervelende blesure gehad. Dus als je insinueert dat het Ajax schuld er aan is of de boer, zeg ik er ne op. Blesure en instelling van boilessen zelf.

Verwacht ook niet dat Dinamo sportief gezien binnen zijn verwachtingen past. Tuurlijk, je word ieder seizoen kampioen, maar soms lijkt het alsof deze jongen, of zijn vader, denkt dat hij in de Europese top mee kan. Is gewoon gebleken dat hij voor Ajax als linksback al niet genoeg kwaliteit heeft, hij moet gewoon het lef hebben om even een stapje terug te doen.

Misschien wat voor Feyenoord haha.

10 februari 2016 om 15:37

Misschien hoopt V Geel weer op een toevalstreffer, zou me niks verbazen.

Bij het debuut van Boilessen schatte ik hem net zo goed als Alaba in, toen was Alaba niet zo bekend maar Boilesen is echt kapot gegaan door zijn blessures. Ik vind het heel jammer want ik geloof nog altijd in zijn kwaliteiten. Flitsende speler, is echt een snelle dribbelaar. Ajax had echt goud in handen met deze jongen. Dit had zijn seizoen moeten worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren