Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blunderende Arthur Melo leidt blamerende thuisnederlaag Juventus in

Laatste update:

Juventus heeft zondagmiddag een pijnlijke nederlaag geleden in de Serie A. In het Allianz Stadium kreeg la Vecchia Signora halverwege de tweede helft het deksel op de neus van Benevento: 0-1. Zeker tot aan de tegentreffer was het spel van de thuisploeg ver ondermaats, en Arthur Melo was met een blunder die tot de 0-1 leidde de verpersoonlijking van het matige veldspel. Juventus blijft steken op de derde plek van de ranglijst met 55 punten uit 27 wedstrijden. De achterstand op nummer twee AC Milan bedraagt een punt en Internazionale geniet een voorsprong van tien punten op de ploeg uit Turijn; Benevento bezet met 29 punten de zestiende positie.

De ploeg van Andrea Pirlo noteerde de eerste kans van de wedstrijd via Cristiano Ronaldo, die in kansrijke positie ruimte kreeg om te schieten maar onnauwkeurig was in de afronding. Het tevens een van de weinige wapenfeiten in het eerste halfuur van Juventus, dat er zelden in slaagde door de muur van Benevento te breken. Tien minuten voor het rustsignaal leek de wedstrijd alsnog opengebroken te worden, toen arbiter Rosario Abisso gedecideerd naar de stip wees na een ogenschijnlijke handsbal in de zestien van Daam Foulon. De beslissing werd echter vrij snel gerectificeerd na het bekijken van de videobeelden, waaruit bleek dat Foulon de bal met de borst meenam en niet met de arm: geen strafschop.

Kort na het mogelijke penaltymoment kreeg Matthijs de Ligt een mogelijkheid om de score te openen, maar diens kopbal uit een corner van Federico Bernardeschi werd gepareerd door doelman Lorenzo Montipo. Hoewel Álvaro Morata uit de rebound nog kon afdrukken, slaagde ook hij er niet in de score te openen. Er kwam aan het einde van de eerste helft nog een slotoffensief onder leiding van Ronaldo, die scoorde op aangeven van Dejan Kulusevski maar dat deed vanuit buitenspelpositie: geen doelpunt. Net als voor rust was het veldspel van Juventus ook na de thee weinig oogstrelend. Ronaldo deelde met een schot dat naast de linkerpaal verdween een speldenprikje uit; Federico Chiesa zag een uithaal via het been van Federico Barba en de vingertoppen van Montipo rakelings over de lat gaan.

Het noodlot sloeg twintig minuten voor het eindsignaal toe voor de thuisploeg, toen Benevento de leiding nam. Arthur blunderde opzichtig door voor het eigen doel langs uit te verdedigen en Adolfo Gaich de gelegenheid bood te onderscheppen, waarna de spits dankbaar profiteerde van het buitenkansje en in de korte hoek doel trof: 0-1. Arthur moest de blunder vrijwel direct daarna bekopen met een wisselbeurt. In de slotfase deden onder meer Ronaldo en Chiesa nog een duit in het zakje, maar de nederlaag werd niet meer afgewend.

Udinese – Lazio 0-1
Vanaf de bank zagen vier landgenoten hoe Bram Nuytinck als enige Nederlandse basisspeler op slag van rust op achterstand kwam door toedoen van Adam Marusic. De vleugelverdediger kwam aan de linkerkant van het strafschopgebied in balbezit, trok naar binnen naar zijn rechter en schoot vervolgens fraai raak in de rechterbovenhoek: 0-1. Lazio was de bovenliggende partij in de eerste helft en kreeg al na tien minuten spelen de eerste grote kans, toen Vedat Muriqi de bal in kansrijke positie kreeg aangespeeld en de linkerhoek zocht. Zijn schot werd echter gepakt door Juan Musso.

Na de pauze kwam de thuisploeg beter in het spel en werd de ploeg van trainer Luca Gotti meteen gevaarlijk. Rodrigo De Paul nam het doel al na vijf minuten onder vuur uit een rebound, maar trof de linkerpaal. De bezoekers leken amper van slag en kregen via Ciro Immobile in een kort tijdsbestek twee goede mogelijkheden om de score verder uit te breiden. De aanvaller zag zijn eerste poging gestopt worden door Musso en schoot in tweede instantie op de paal. Uit een slotoffensief leek Udinese alsnog een punt uit het vuur te slepen, toen Stefano Okaka in de laatste minuut attent reageerde bij de eerste paal. Hij zag hoe zijn kopbal echter rakelings over het doel van Pepe Reina ging.

Hellas Verona – Atalanta 0-2
In een eerste helft die redelijk gelijk opging, zorgde de slotfase voor de meeste opwinding. Atalanta, dat met Marten de Roon aan de aftrap verscheen, mocht aanleggen vanaf elf meter nadat Federico Dimarco in zijn eigen strafschopgebied een handsbal beging. Roeslan Malinovski wist zich wel raad met het buitenkansje en stuurde doelman Marco Silvestri de verkeerde hoek in: 0-1. Amper vijf minuten later was het wederom raak voor de bezoekers uit Bergamo. Dit keer zorgde Malinovski voor het voorbereidende werk, waarna Duván Zapata eenvoudig kon afronden in de linkerhoek: 0-2. In de tweede helft dacht Atalanta de score uit te bouwen, maar werd een treffer van Cristian Romero afgekeurd wegens buitenspel. Verona probeerde het wel met enkele speldenprikjes, maar maakte geen moment aanspraak op een resultaat. Sam Lammers bleef negentig minuten op de bank, terwijl Hans Hateboer nog altijd ontbrak vanwege blessureleed.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Benevento thuis altijd moeilijk. Lol. Zware blammage omdat ze dachten dat het wel zou lukken zonder tactiek en overtuiging. Tja dan krijg je dit. Plaats in de top 4 wordt weer wat moeilijker. 12 idioten op het veld vandaag.

22 maart 2021 om 10:41

Wat basel jij allemaal? Wel zou lukken zonder tactiek? Alsof ze een keuze hadden? Juventus speelt het gehele seizoen al zonder tactiek/speelwijze. Pirlo moet heel snel weg. Kun je zeggen, ze hebben minder kwaliteit dan voorheen. Zeker, maar dan moet je nog van een Porto of middenmoot serie a winnen

Vindt arthur echt matig dit seizoen heel raar bij barca was ie heel goed maar bij juventus speelt ie net alsof ie zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld

21 maart 2021 om 17:04

Bij barca was ie heel goed? Enkel goed in bal aan de voeten houden onder druk. Voor de rest geen impact. Zogenoemde side-pass maestro.

21 maart 2021 om 17:10

hij was goed hoor kijk je wel naar hem of niet?

21 maart 2021 om 17:18

Je baseert je nu toch ook enkel op de wedstrijden bij Juve dit seizoen, terwijl Arthur meeste van zijn tijd bij Juve geblesseerd was. Niet dat hij optimaal speelt maar kan nog groeien.

21 maart 2021 om 17:21

Ik sluit me aan bij Origami. Hij heeft wel potentie maar geeft zelden een pass vooruit altijd zijwaarts. Gedroeg zich ook niet als een prof, speler die liever aan het feesten was ook. Op Amazon heb je een docu van de Copa Libertadores van Brazilie (een aanrader) daar maakten de doktoren zich ook ernstig zorgen over zijn fysieke gesteldheid. Hij was de minst fitte speler in de selectie van de kanaries. Al had ik hem wel liever dan Pjanic haha.

21 maart 2021 om 17:22

Arthus was enkel in zijn eerste seizoen sporadisch goed. Daarna kwamen alle randzaken, met als hoogtepunt die mysterieuze blessure dat hem maanden aan de kant hield. Is het nu zelfs bevestigd dat hij een soa had opgelopen?

21 maart 2021 om 17:30

Bij Barca was hij nooit echt een basisspeler. Of als hij in de basis stond werd hij na 60 minuten gewisseld. En hij beslooot einde van het seizoen weg te blijven ondanks Barca hem nodig had in Cl achtste en kwartfinale (busquets en Vidal waren geschorst tegen Napoli). Pjanic is wel niet beter, maar is ook niet zo dat Barca Arthur heel veel mist.

21 maart 2021 om 17:18

Arthur past beter in het voetbal wat barcelona probeert te spelen. Helaas voor hem moest bartomeu hem ruilen voor pjanic. Arthur was een hele goede speler voor in de breedte.

21 maart 2021 om 17:25

Ik ben toch wel blij hoor dat hij weg is. Natuurlijk is het schandalig de manier waarop het gegaan is. Echt ronduit associaal van Bartomeu, maar helaas zijn we niks anders gewend. Nu is Pjanic natuurlijk niet beter, maar ook niet slechter dan Arthur. Op sportief gebied schiet letterlijk zowel Juve als Barca helemaal niks op met die frauduleuze ruil. Misschien dat Barca een licht overgewicht heeft aangezien Pjanic iets profesioneler is dan de Braziliaan. Die laatste hield wel nogal eens van goede feestjes en alcohol.

21 maart 2021 om 17:32

arthur deed het een heel stuk beter hoor. Ik merk toch dat er een switch is in de stemming rond arthur. Niemand wilde hem weg hebben op het moment dat hij verkocht zou worden. En al helemaal niet voor pjanic. Maar nu het achter de rug is merk ik een soort afgunst richting hem. Geef mij maar veel liever arthur dan pjanic.

21 maart 2021 om 17:35

@salaaf laten we eerlijk zijn missen we arthur in barca nee totaal nie kijk naar pedri die heeft zoveel meer dreiging naar voren dan arthur

21 maart 2021 om 17:37

Ik zeg ook niet als basisspeler. Het is heel duidelijk dat middenveld frenkie busquets en pedri velen malen beter draait. Voor de breedte is arthur een heerlijke speler en voegt zeker meer toe dan pjanic.

21 maart 2021 om 17:38

Pjanic is de slechtste transfer die Barcelona de laatste jaren heeft gedaan en dat is straf te noemen aangezien er al een aardig lijstje aan miskopen is ondertussen. Niet dat Arthur altijd een onuitwisbare indruk achterliet, maar Pjanic al zeker niet. Die komt de middencirkel niet uit, zowel aanvallend als verdedigend heb je er niets aan. Loopt er steeds bij alsof hij er al 120min opzitten heeft. Is ondertussen zelfs al voorbijgestreefd door een talent als Moriba die net komt kijken. Hoe sneller Barcelona Pjanic kan lozen deze zomer, hoe beter.

21 maart 2021 om 17:26

Uiteindelijk hebben beide Barca en Juventus zichzelf in de vingers gesneden als we de vorm van de twee spelers (pjanic en Arthur) dit seizoen samenvatten. Ze voegen bijna 0,0 toe aan het spel.

Experiment Pirlo is toch wel gefaald? het ziet er toch niet uit hoe Juventus speelt?
en de onbegrijpelijke keuzes van de trainer snap ik ook niets van, Die Mckennie is sinds barca de beste middenvelder maar zit gewoon regelmatig op de bank

21 maart 2021 om 17:12

McKennie speelt al een hele tijd met een lichte blessure. Eigenlijk sinds die zwakker speelt en geen impact heeft. Maar daarom ook meer op de bank.

21 maart 2021 om 17:39

Wij moeten dit seizoen zien als een leermoment voor Pirlo helaas, en hem niet aan de kant schuiven

21 maart 2021 om 20:58

Maar dan nog het voetbal ziet er toch niet uit? Zit ook geen idee achter. En zeker aanvallende spelers lijken zich nou niet echt te ontwikkelen

22 maart 2021 om 10:45

Ja want volgend jaar zullen we wel een speelwijze/tactiek zien? Je ziet helemaal geen stijgende lijn man. Ze doen maar wat. Pirlo kan zn ideeen niet implementeren dus wordt tijd voor een andere trainer. Schandalig als je kijkt wat voor voetbal ze spelen

22 maart 2021 om 10:43

Helemaal mee eens.. laat een ervaren trainer komen en Pirlo een tijd als assistent trainer fungeren

Slecht zeg. Wat een zuur middenveld heeft Juve. Teveel van dezelfde types. Totaal geen sterke aansluiting naar de aanval toe. En ook top flankspelers hebben ze niet. Chiesa maar is meer een individualist dan echt een speler die in dienst van de beste doelpuntenmaker kan spelen. En agh moet nog steeds lachen om die gekke transfer, Arthur voor Pjanic lol. Maar nee dit ziet er slecht uit voor Pirlo, erg jammer. Hij heeft uiteindelijk gewoon betere spelers nodig. Middenveld is echt lachwekkend.

Ik schakelde in toen Ronaldo de vrije trap nam, en raad eens? In de muur, zoals zovaak dit seizoen... kijk, respect naar het aantal doelpunten die hij maakt en hoe hij ze maakt, maar man wat is hij een trieste vrije trappennemer. Er moet gewoon keer coach komen die zegt:" luister vriend, jij bent overal het beste en en jij mag alles nemen, penalties, aanvoerdersband, maar in een ding ben jij gewoon bout in en dat is vrije trappen dus die gaat vanaf nu naar speler X..."Hoe je het went of keert, Ronaldo's vrije trappen zijn van het niveau (9 van de 10 keer) 13 in dozijn voetballer.. er zijn veel minder goede spelers met veel beter gemiddelde qua vrije trappen..

21 maart 2021 om 17:07

Ook al weet ik dar Ronaldo hem gaat missen laat ik geen Bentacur die vrije trapped nemen. Niemand van de Juve spelers is in staat op dit moment om een vrije trap in te krullen

21 maart 2021 om 17:10

Enkel Dybala, die zo hard gemist wordt momenteel. Het is maar de vraag wanneer hij terug fit geraakt. Zo zonde.

21 maart 2021 om 17:19

Ik geef Mauro gelijk, respect voor Ronaldo en zijn statistieken maar laat die vrije trappen aan iemand anders over. Verder vind ik zijn niveau van laatste weken/maanden ver ondermaats! @boscojean, ik denk dat je je vergist, Chiesa heeft een aantal weken geleden nog een vrije trap gescoord en hij is goed in vorm, laat hem de vrije trappen maar nemen als ik juventino was!

21 maart 2021 om 17:10

niveau 13 in dozijn voetballer? Daar breng je toch echter de 13 in dozijn voetballer in diskrediet.
Ronaldo is officieel de slechtste vrije trappen nemer in de historie van serie A.

Elke dag vraag ik me af hoe Danilo al doe topclubs overtuigd dat hij kan voetballen man man. Chiesa wordt misbruikt als een flankspeler hij heeft de dribbel en snelheid niet voor. En die pass van Arthur....

21 maart 2021 om 17:09

Komt toch door Guardiola die hem vooral prees bij City?

21 maart 2021 om 17:16

Pas op, Danilo heeft me dit jaar wel overtuigd maar niet als back zoals hij vandaag speelde. Aanvallen kan die niet. Extra Cv en rb/lb in verdedigende stelling is hij best wel betrouwbaar en nuttig. Maar voetballen nee, dat kan hij niet. Mss was hij nuttig als inverted wingback voor Guardiola, geen idee.

Elke dag vraag ik me af hoe Danilo al doe topclubs overtuigd dat hij kan voetballen man man. Chiesa wordt misbruikt als een flankspeler hij heeft de dribbel en snelheid niet voor. En die pass van Arthur....

Wat een zooitje daar bij Juve op het middenveld zeg. Eerst Bentancur die Fc Porto een goal cadeau doet en nu arthur die een bal zomaar weggeeft en nu kunnen ze de titel definitief vergeten. Het spel zag er ook gewoon totaal niet uit. Ik denk dat Pirlo aan het einde van het seizoen weg moet. Ik zou als Juve zijnde kijken of je Allegri terug kan krijgen, want die haalde wel altijd het maximale eruit.

Wat een trieste vertoning. Gewoonweg schaamte blijft hier over. Gefeliciteerd Inter fans, de Scudetto ligt voor jullie voor het grijpen. We zagen in de eerste helft vandaag al dat Juventus blijkelijk achterover zat in de luie zetel. Geen tempo, trage opbouw, slechte balaannames. De tweede helft werd er niet beter op. Morata begon bij ons veel belovend maar speelt de laatste tijd echt waardeloos. Een natte krant zeg maar. Ik heb het trouwens ook echt gehad met Bernardeschi. Deze jongen heeft het niet bij Juve en zal het ook nooit hebben. Tijd om snel te vertrekken. De bezem dient zijn werk te doen want dit is echt niet langer houdbaar. Laat dit een les zijn en tijd om opnieuw te bouwen met voldoende kwaliteit. Iets wat momenteel ver te zoeken is. Dit doet gewoon pijn...

22 maart 2021 om 10:51

Een trainer dient het beste uit zn selectie te halen. Afgelopen seizoen met Sarri en dit seizoen met Pirlo is een groot debacel. Heb niet vaak te tv uitgezet indien er wordt gevoetbald maar bij Juventus is het al meerdere malen gelukt. Wat een waardeloze trainer zonder ideeen/tactiek. Ze doen maar wat daar Juventus.

60 miljoen voor een balletje breed voor het eigen doel... Je zal je toch als Pirlo kapot schamen dat dit het middenveld is waar je mee te maken hebt. Bonucci die het overigens voor elkaar krijgt niet alleen zijn rug naar de bal te draaien, maar ook naar zijn tegenstander. Al hadden we drie keer negentig minuten gespeeld, dan hadden we trouwens nog niet gescoord. Dramatisch slecht.

22 maart 2021 om 10:47

Ja het zal aan de selectie liggen? Niet de sterkste selectie maar op elke positie een betere speler dan Benevento. Pirlo aankijken, hele seizoen 0 tactiek en niet om aan te zien.

Arthur ook gelijk gewisseld na zijn blunder, en terecht. Maar ook op het cadeautje voor Benevento na speelde Juve onovertuigend, geen bal kwam aan alsof ze net aan seizoen met een nieuwe elftal zijn begonnen. Dit gaat echt nergens over

Denk dat Pirlo gewoon moet vertrekken. Trek gewoon Nagelsmann aan en maak van Pirlo een assistent, nog even leren denk ik.

Arthur Melo, een parodie op een topvoetballer. Straks staat hij weer op Neymar’s feestje of in de Alpen, terwijl hij van zijn club op het trainingsveld moet staan. Overigens maakt Juve een bijzonder zwakke indruk op mij dit seizoen, Pirlo is nog totaal niet toe aan een baan als hoofdtrainer.

Pirlo mag ook ontslagen worden.
Als sarri al wegmoet bij een landstitel dan moet pirlo al helemaal het veld ruimen. Kan weliswaar de copa nog winnen, maar dat tov de titel en CL een troostprijs.

Er is totaal geen progressie tov vorig seizoen. Dat middenveld moet ook ontslagen worden. Statische balletjesbreed leggers zijn het. Die artur is ook een drama. Werd helemaal opgehyped bij barca uiteindelijk hebben zowel juve als barca (met pjanic) onzin met elkaar gewisseld.

22 maart 2021 om 10:49

Helemaal mee eens. Het is een zooitje daar.

Ik kijk even naar de player ratings. Op dit moment Arthur bij verre de beste speler van Juve (en CR7 de slechtste). Heeft Arthur echt zo goed gespeeld dat hij ondanks blunder de beste speler was?

21 maart 2021 om 17:28

Of er lopen te veel Inter fans/ronaldo haters hier op de forum die de cijfertjes aanschroeven naar wensen haha. Die ratings hier moet je niet serieus nemen.

Hoe speelde Ronaldo vandaag??

On: Het is toch wel een blamage als je niet kunt winnen van de nummer 16, het spel is al sinds het begin van dit seizoen niet om aan te gluren. Helaas kon ik vandaag niet kijken maar had wel verwacht dat Juventus uiteindelijk de enige zou zijn om het Inter lastig te maken om de titel.

22 maart 2021 om 03:18

Vond hem eerlijk gezegd best redelijk spelen. Kwam een aantal keren in scoringspositie ook grotendeels door z'n eigen spel. Paar goede reddingen van de keeper.

Vindt het wel mooi om te zien dat al die sterren van vroeger nu trainer zijn in italie!! Pirlo, Pippo, mihajlovic, gattuso, Simone Inzaghi.
Jammer dat dat hier niet zo is!

21 maart 2021 om 19:00

Ik zie liever dat ze op kwaliteit gekozen worden. Voor de tactieken van een Cocu of Van Bronckhorst heb ik in ieder geval de tv nooit aangezet.

Mijn vriendin komt uit Benevento. Mijn god wat een feest daar. Clubje komt uit de derde devisie paar jaar geleden en nu dit.. Winnen van Juve.. 😍

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren