Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blamage voor Newcastle: ‘Deze situatie doet mij pijn, dat is duidelijk’

Laatste update:

Newcastle United leed zaterdagmiddag een keiharde 5-1 nederlaag bij Crystal Palace en staat nu met tien punten na veertien speelronden op de voorlaatste plaats in de Premier League. Manager Steve McClaren was dan ook niet tevreden.

/

“Het gaat om hard werken, voor elkaar door het vuur willen gaan en het winnen van duels. Het gaat om instelling, om snel naar voren rennen en meeverdedigen. Na de derde goal hebben we dat allemaal niet meer gedaan. Dat is teleurstellend, want dat is niet onze standaard en dat is niet iets wat onze fans willen zien”, zei hij voor de camera van Sky Sports.

“Hoe we hiervan kunnen herstellen? Van zulke grote teleurstellingen kun je niet herstellen. We hebben nu nog 24 wedstrijden te gaan en zijn verwikkeld in een degradatiestrijd, dat is gewoon zo. Maar er zijn nog genoeg wedstrijden te gaan. We moeten dit oplossen en hier met elkaar doorheen komen. Maar dat deze situatie mij pijn doet, dat staat buiten kijf.”

Denk jij dat Steve McClaren nu wordt ontslagen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wijnaldum moet echt een betere club gaan zoeken dan deze armoede, verdient veel beter. Zie hem wel naar Liverpool of Tottenham gaan

28 november 2015 om 22:04

Hij moet een betere club zoeken? Hij speelt er nog geen half jaar. Daarbij is Wijnaldum net zo verantwoordelijk als de rest voor de resultaten, altijd maar dat iedereen snel weg moet als het even tegen zit. Daarbij vraag ik me af of Spurs of Liverpool op Wijnaldum zitten te wachten.

28 november 2015 om 23:37

Dat denk ik ook niet, maar desalniettemin is Newcastle echt een hele slechte keus geweest. Voor iedere voetballer overigens. Volledige puinzooi zonder beleid. Iedereen staart zich blind op de potentie als subtopper, maar de realiteit is dat ze weer blij moeten zijn als ze volgend jaar nog een jaar in de marge van de pl mogen meehobbelen....

29 november 2015 om 05:25

Liverpool heeft Coutinho en Firmino voor op de 10 en Milner en Henderson voor CM, misschien kan hij als vervanger van Allen komen maar dan zal hij zeker geen vaste basisplaats hebben. Bij de Spurs hebben ze met Alli, Dembele, Eriksen en Lamela ook betere middenvelders. Ik zou op dit moment sowieso weinig ploegen bedenken waar Gini een basisplaats zou hebben.

McClaren moet eruit. Met de spelers die hij heeft moet hij gewoon hoger staan. Maar ja wie moet hem opvolgen?

29 november 2015 om 05:27

Brendan Rodgers. Die kan met deze spelers denk ik wel een goed voetballende ploeg maken. Dat lukte bij Swansea en bij Liverpool.

Wijnaldum is ook niet de speler Newcastle naar een hoger niveau brengt. Het is veelal enthousiasme, hij zal niet makkelijk spelers alleen voor de goal zetten.
Het is jullie al opgevallen dat er niet of nauwelijks Nederlandse spelers zijn die een meerwaarde zijn bij hun club? In de Engelse first division zitten Elvis Manu, Van La Parra, Ebecilio, Ola John en Yannick Wildschut bijna wekelijks op de bank en soms zelfs niet bij de selectie. Zelfs Cherry zit nu bijna elke week op de bank bij QPR.
Steven berghuis is zich laten misleiden door een riant salaris. Maar het is absoluut geen voetballer die het van kracht en opportunisme moet hebben. Een zinloze transfer. Leroy Fer tracht het ook maar weer misschien in de Nederlandse competitie na de winterstop. Al die jongens komen zichzelf wel weer tegen.

28 november 2015 om 23:37

De spelers die jij noemt zijn geen toppers. Een deel ervan was niet goed genoeg, een deel ging te vroeg, enkelen zoals Wijnaldum kozen een club en een positie die niet bij hen pasten. Ik had dit al verwacht want de Nederlandse topclubs waren ook niet in deze spelers geinteresseerd. Maar ze spekken daar hun bankrekening wel.
Toch zijn er wel enkele spelers die het wel redden, zoals Clasie en Blind.

Ik heb net de samenvatting gekeken en ik werd echt kotsmisselijk van de lakse houding van Anita, zeker 2 doelpunten waren zijn schuld doordat hij als een zoutzak op het veld liep. Hopen dat Blind hem niet oproept voor Nederland

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren