Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Bilal Basaçikoglu keert voor twee jaar terug in de Eredivisie

Laatste update:

Bilal Basaçikoglu is de eerste aanwinst van Heracles Almelo voor het nieuwe seizoen. De 26-jarige buitenspeler keert bij de Almeloërs terug in de Eredivisie. Donderdagmiddag zette hij zijn handtekening onder een tweejarig contract met daarin een optie voor nog een seizoen.

“Hier wil ik weer aantonen wat ik kan”, vertelt Basaçikoglu, die het spelen in de Eredivisie heeft gemist, op de clubsite van Heracles. “Als ik de oude Bilal kan laten zien ben ik er zeker van dat ik veel kan betekenen voor Heracles Almelo. Ik weet dat dit een warme club is die spelers een kans geeft. Hopelijk gaan we er samen iets moois van maken.”

Basaçikoglu kan als buitenspeler op beide flanken uit de voeten. “Ik ben een man van de assists, maar pak ook graag een doelpunt mee.” Technisch directeur Tim Gilissen: “Bilal is 26 jaar oud, heeft ervaring en kan kwaliteit toevoegen aan onze selectie. Hij heeft een stormachtig begin van zijn carrière gehad en kwam via sc Heerenveen en Feyenoord in het buitenland terecht. We kennen Bilal van zijn tijd in de Eredivisie en hebben ook zijn laatste jaren uitgebreid geanalyseerd.”

“Het is aan ons om hem weer op zijn oude niveau te krijgen. Dat moet hij vooral zelf doen, maar daar gaan wij hem als club bij helpen.” Basaçikoglu speelde tussen 2014 en 2018 voor Feyenoord, dat hem overnam van sc Heerenveen. Na zijn tijd in Rotterdam speelde hij in Turkije. Eerst bij Kayserispor en Trabzonspor, het afgelopen halfjaar verdedigde hij de kleuren van Gaziantep FK.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou stop het persen hoor... Deze geweldenaar keert ook weer terug. Had geen betere start van mijn 19:33 kunnen voorstellen. Hopelijk komt die tegenwoordig wel zijn man voorbij en krijgt die de bal omhoog als die een voorzet wil geven.

20 mei 2021 om 19:50

Vroeger pikte ik wat wedstrijden mee van Feyenoord en wat kon ik me irriteren aan Basacikoglu, kwam zoals je zegt niet eens een pion voorbij, voorzet van helemaal niks. Nooit begrepen hoe hij bij Feyenoord terecht is gekomen.

20 mei 2021 om 20:03

Hij was veel te onrustig voor de goal en is absoluut mislukt, maar hij had vaak wel dreiging. Helaas voor hem uitte het zich zelden in goals, maar vooral in verdiende vrije trappen, corners, strafschoppen. Hij kon wel iets forceren. Probleem was ook dat als hij dan weer eens in de basis mocht starten, hij het compleet verpestte. Kan me nog een wedstrijd thuis tegen NAC herinneren. Toen was hij zo ontzettend slecht. Maaar.. voor Heracles denk ik dat hij echt een dragende kracht kan zijn

20 mei 2021 om 20:13

Voor Heracles is dit een behoorlijke aankoop en gewoon weer heel slim. Transfervrij en de mentaliteit om zich te bewijzen. Ruime ervaring in de ED en in het spel van Heracles zal hij erg goed passen i.c.m. De la Torre, Schoofs en Vloet die hem weg kunnen steken. Hij heeft aangetoond wel degelijk over rendement te beschikken met 21 assist en 12 goals in 98 ED-duels.

Heracles heeft weer een diamantje op te poetsen. Wedden dat ze hem weer aan de praat krijgen en verkopen voor meer dan twee miljoen. Heel erg blij mee.

20 mei 2021 om 19:37

Dat verwacht ik ook, Heracles krijgt het altijd voor elkaar om spelers op niveau te brengen.

20 mei 2021 om 19:41

Ik denk inderdaad dat jullie er echt wel plezier aan gaan beleven. Had moeite net de druk in de kuip en zijn rendement was te laag, maar hij heeft snelheid en kracht. Ik ben benieuwd wat hij kan brengen bij Heracles

20 mei 2021 om 19:55

Gun het hem ook wel. Bleef naar mijn idee altijd netjes ondanks dat hij nooit echt lande in de kuip. Hoop dat je gelijk hebt en dat hij weer kan vlammen!

20 mei 2021 om 20:08

Haha, ik weet het. Ik volg Feyenoord met dezelfde interesse als Heracles. Hij kon me destijds echt niet bekoren. Al dacht iedereen dat we the next best in huis hadden gehaald, want in Heerenveen ging het hem nog wel aardig af. In Almelo zal hij wat meer ruimte krijgen om vertrouwen op te doen. Het zal me ook helemaal niet verbazen als hij in Almelo zijn draai gaat vinden. Het is min of meer een kwaliteit geworden van Heracles.

20 mei 2021 om 22:20

Ja die mening deel ik ook wel. Nu moet ik wel toegeven dat Bilal echt onzettend slecht was bij Feyenoord. Het was zo'n speler die het veld op kwam en dat je dan letterlijk het stadion hoorde zuchten. Maar toch was het voor mij persoonlijk wel een jongen waarbij ik echt wilde dat het lukte voor hem (zoals ik dat nu bijvoorbeeld bij jorgensen heb, maar dat is een ander verhaal). Bilal deed oprecht altijd zijn best en ergens vind ik het wel zo'n speler dat als het dan eenmaal lekker loopt dat hij dan echt een heerlijke serie wedstrijden met goals en assisten kan neerzetten.

20 mei 2021 om 22:27

Ik had precies hetzelfde. Je zag dat hij echt enorm zijn best deed en je zag ook dat er wel iets inzat maar het lukte gewoon niet. Ik bleef maar hopen dat het hem wel ging lukken. Had ik ook met Larsson. Hij had zijn uitstraling niet mee, maar hij wilde wel graag en het kwam er ook totaal niet uit. Zit toch in het koppie bij dat soort gasten.

20 mei 2021 om 23:07

Ja hij liep zich de pleures altijd. Aan zijn karakter lag het niet, echt niets mis mee. Altijd gretig. In het kampioensjaar heeft hij wel echt nog wat belangrijke assists gehad. Kramer was het breekijzer in de spits, maar hij in zekere zin ook wel vanaf de zijkant. Ik denk dat Bilal via Heracles ook nog makkelijk een stap kan maken richting Vitesse of Utrecht

Als hij nog een beetje zijn niveau haalt kan dit best een leuke aanwinst zijn voor Heracles. Hoop voor hem dat hij het goed gaat doen er miss nog een pas in knalt, zolang het maar niet tegen Vitesse is

Wow wel verrassend zeg ,maar goeie impuls voor heracles

weer een speler in het rijtje grootse toekomst , niet waargemaakt, vond hem bij Feyenoord al dramatisch..
Hoop voor Heracles dat die het waarmaakt, wel een leuke dribbelaar.

20 mei 2021 om 19:39

Grootse toekomst? Overdrijven is ook een vak. Heeft een aardige periode gehad bij Heerenveen, maar heel spectaculair was het nou toch ook weer niet?

Staat deze gast nou als aanvaller serieus 58 wedstrijden droog? Heeft het nog ver geschopt voor een aanvaller die niet kan scoren.

20 mei 2021 om 20:00

Volgend seizoen: meestscorende flankspeler van Heracles. 🙈

Leuke match hoor. Heracles haalt altijd wel spelers met krasjes die mislukt zijn zoals Dessers en Vloet. Zie Bilal wel slagen daar.

Wow, dat die pas 26 is... Zou denken dat hij al dik in de 30 zou moeten zijn, zolang is hij al uit beeld...

20 mei 2021 om 19:42

Hij vertrok in 2018 naar Turkije, valt wel mee toch

20 mei 2021 om 19:47

Ja, zag het inderdaad, leek langer geleden, in mijn beleving. Maar dan nog, 3 jaar weg, 4 jaar bij Feyenoord gespeeld en ook nog een jaar bij Heerenveen.

8 jaar ervaring en nog steeds pas 26.

De man van de assists die ook graag een goal meepakt, in 3 jaar Turkije heeft hij een knap totaal van 0 goals en 3 assist, die hij alle3 in zijn eerste seizoen had. Het is wel een leuke dribbelaar, maar rendement van niks. Daar heeft hij in de eredivisie ook al last van gehad. Hoop voor Heracles dat ze dit er in kunnen krijgen, maar dit is echt wel de jongere versie van Narsingh. En daar kan ik als Twente supporter wel over mee praten hoe frustrerend zo’n speler is. Feyenoord supporters zijn er onderhand expert in geworden overigens, praten over niet scorende aanvallers.

Haha leuke stap voor Bilal. Met ruimte en duidelijke instructies dat hij de bal moet voorgeven zoals in z'n Heerenveen tijd kan hij voor Heracles absoluut van pas gaan komen.

Dit is gewoon een prima speler voor een elftal dat countervoetbal wil gaan spelen. Dus als je op basis van die spelvisie, deze aankoop doet, dan haal je een prima speler in huis. wil je hem gaan gebruiken om dominant op de helft van de tegenstander te spelen heb je er helemaal niets aan.

Goede aanwinst voor Heracles, denk dat hij daar wel weer kan opbloeien tot (in ieder geval) een goede Eredivisiespeler.

Zo. Die heeft het ook lekker gemaakt. Als hij weer een beetje op Heerenveen niveau komt is dit natuurlijk wel een erg goede speler voor Heracles.

Een man van de assist...26 jaar en 20 assists op zijn naam staan. Mis ik iets hier..?

bakte er naar mijn mening na zijn korte Heerenveen periode er weinig van.

Het enige wat deze jongen kan; heel hard lopen. Succes er mee.

21 mei 2021 om 00:09

Dan moet je hem eens zien springen. Op de een of andere manier won hij altijd elk kopduel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren