Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bijker haalt na onbegrijpelijke handsbal opgelucht adem in Galgenwaard

Laatste update:

Lucas Bijker mag Luciano Slagveer wel dankbaar zijn. Eerstgenoemde veroorzaakte in de uitwedstrijd van sc Heerenveen tegen FC Utrecht een strafschop, door een onbegrijpelijke handsbal te maken. Sébastien Haller maakte vanaf elf meter geen fout en leek zijn ploeg naar de drie punten te schieten, maar een slotoffensief van Heerenveen had een doelpunt van Slagveer en daardoor een gelijkspel tot gevolg: 1-1. Gezien de wedstrijd was dit wel een terechte uitslag.

/

Veel viel er niet te genieten in Stadion Galgenwaard, waar de kansen in het eerste halfuur schaars waren. Simon Thern kwam het dichtst bij een treffer voor Heerenveen, maar zag zijn schot gepakt worden door Robbin Ruiter, terwijl een inzet van Willem Janssen aan de overkant geblokt werd door Caner Cavlan. Door een bizar moment kwam de score kort voor rust toch in beweging: Bijker ging het duel aan met Nacer Barazite, maar stak om onbegrijpelijke reden zijn hand in de lucht. De verdediger maakte hands, zag de bal op de stip gaan en Haller geen fout maken.

Bijker maakte kort na dit ongelukkige moment ook nog bijna een eigen doelpunt, maar dat leed bleef hem bespaard. In de tweede helft ging Heerenveen in de achtervolging, maar kansen bleven lange tijd uit. Henk Veerman werd door Dwight Lodeweges in de ploeg gebracht, in een poging iets te forceren, en dat was niet zonder het gewenste resultaat. Een voorzet vanaf links kon niet worden binnengekopt door Veerman, maar de bal kwam vervolgens wel terecht bij Slagveer, die de 1-1 binnen ramde.

Dit bleek ook het slotakkoord te zijn, al kwam Utrecht kort voor tijd nog wel dicht bij de overwinning. Haller dacht zijn vierde van dit seizoen te kunnen maken, maar het schot van de aanvaller werd stijlvol gepakt door Erwin Mulder, die zo een punt redde voor Heerenveen. De Friezen zijn door het gelijkspel nog ongeslagen in dit seizoen; in de eerste speelronde werd er immers met 3-1 gewonnen van De Graafschap. Utrecht verloor vorige week van Feyenoord en staat nu op een punt.

Vond je een gelijkspel een terechte uitslag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

en ik maar denken dat bewust hands rood is .
verder redelijk gelijkwaardige teams utrecht iets beter vandaag

16 augustus 2015 om 16:52

Het is pas rood als de bal richting het doel gaat. Daardoor ontneem je een scoringskans.

16 augustus 2015 om 18:28

Onbegrijpelijke blunder van Bijker. Speelde daarna zonder vertrouwen. Gelijkspel was de juiste uitslag. Het commentaar van Ten Hag, bij Langs De Lijn, was diep triest. Op dee manier zet hij de club en zichzelf voor schut. Deze man moet nodig een media training hebben.

2 gespeeld, 2 scheidsrechterlijke blunders. Gaat weer lekker dit seizoen.

16 augustus 2015 om 16:36

Jep, Bijker had nooit meer op het veld mogen staan. Aantal keer hands, en nog een hand vol met overtredingen.

16 augustus 2015 om 16:37

En dan die elleboog niet vermelden die voorafgaat aan die handsbal.

Denk dat het een soort reflex was. Kreeg een tik, hij ging niet bewust naar de bal met zn handen al leek dat wel zo. Desondanks terechte uitslag, was geen beste pot om naar te kijken.

Als je het al van fouten moet hebben van de tegenstander... Beide ploegen niet goed genoeg. Puntendeling terecht.

16 augustus 2015 om 16:42

Eens. Utrecht was ook niet goed genoeg en we missen creativiteit. Heerenveen was ook niet sterk, maar puntendeling terecht.

Zo onbegrijpelijk vind ik het niet. Hij krijgt de (onbewuste) elleboog van Barazite vlak voor/tegen zijn gezicht waardoor hij als een schrikreactie zo'n domme handsbal maakt.

Volgens mij gaf Bijker nog wel de voor-assist bij het doelpunt (pass op Thern). Speelde verder een ongelukkige wedstrijd en had misschien ook 2 keer geel kunnen krijgen.

uiteindelijke terechte gelijkmaker, Utrecht speelde betonvoetbal tot de max. Heerenveen ook niet super vandaag maar hadden tenminste wel de intentie om te voetballen.

Als van Aken weer fit is, a.u.b. Bijker er uit.
Verder, een punt in Utrecht. Ik teken er voor!

16 augustus 2015 om 17:41

Ik niet. We hebben de laatste 3 uitwedstrijden in utrecht gewonnen. Dus dat had vandaag ook moeten gebeuren.

16 augustus 2015 om 17:53

Was niet meer dan terecht. Het was een zaaddodende wedstrijd.

16 augustus 2015 om 17:53

Was een mooie away day naar Utrecht

16 augustus 2015 om 17:59

Ik zeg niet dat het niet terecht is bunnikside. Ik haal alleen de statistieken er bij. Voor de rest is het goed dat de punten gedeeld zijn. Deze wedstrijd verdiende geen winnaar.

17 augustus 2015 om 10:00

Oh, maar ik reageerde niet op jou persoonlijk hoor knokkie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren