Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bij De Graafschap afgekeurde keeper komt in eigen land wel door keuring

Laatste update:

Tomas Vaclik begrijpt niet waarom zijn transfer naar De Graafschap is afgeketst. De Tsjechisch jeugdinternational had een akkoord bereikt met de Superboeren over een meerjarig contract, maar kwam niet door de medische keuring heen. Vaclik liet zich voor de zekerheid ook keuren in zijn vaderland Tsjechië, maar bij deze tests kwam geen enkel probleem aan het licht.

Volgens Tsjechische media onderging de talentvolle doelman een uitgebreide keuring in het militaire hospitaal van Sestrovice, meldt Omroep Gelderland. Daarbij kwam niets aan het licht waardoor hij ongeschikt zou zijn voor topsport. Vaclik heeft geen idee waarom hij de keuring in Nederland niet heeft doorstaan en meldt zich nu weer bij zijn oude club Viktoria Zivkov.

De 22-jarige jeugdinternational liep in Nederland eerder stage bij Ajax en PSV en staat nog in de belangstelling van diverse clubs uit het buitenland. Vaclik vond het echter belangrijk om wekelijks in actie te komen en koos daardoor voor De Graafschap, waar hij Boy Waterman moest doen vergeten. De Superboeren zijn nu echter op zoek naar een nieuwe keeper.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon nog een keer medisch keuren bij de graafschap... en kijken wat er dan uitkomt... Zo'n kans krijgen we niet meer als een keeper ook in belangstelling stond/staat van oa ajax en psv!!!

17 juli 2011 om 09:35

Vaclik is 3x gekeurd door de Graafschap en telkens kwam hetzelfde probleem naar voren.

20 juli 2011 om 16:56

Wat was dan het probleem precies?

Dit kon je zien aankomen. De verklaring op de website van De Graafschap was vaag en waarom zou hij wel een EK onder 21 kunnen keepen dan? Investeeders zijn gewoon afgehaakt op het laatste moment, kan niet anders.

waarom allemaal weer zo negatief richting je club

zal het niet zo zijn dat een medische keuring in Nederland zwaarder is en uitgebreider is dan in Tjechie
en de gelderlander heeft natuurlijk altijd gelijk..........

17 juli 2011 om 10:52

Waarom is De Graafschap zo onduidelijk naar de achterban, zo kun je het ook stellen...

17 juli 2011 om 11:03

is dat niet om het gezichtsvrlies van Vaclik te redden
en Vaclik zegt hier toch hierover helemaal niets
als speler kun je woest worden maar wie weet komt er nog een ander western land en dan zullen we zien of het een goede reden was van onze club

maar als het iets met het hart is wat nu een beetje te ronde gaat is het een juiste conclussie

heb Looyen gister nog gevraagd waarom hij af is gekeurd en zegt alleen medisch dus verder zal het alleen maar speculeren worden

17 juli 2011 om 11:34

Oke, dat kan, maar blijf het wel een raar verhaal vinden. Zullen wel zien wie er nu wordt aangetrokken.

17 juli 2011 om 11:59

Het is niet netjes (en in bepaalde gevallen zelfs niet toegestaan!) om medische gegevens openbaar te maken en je wil het imago van een jong talent niet teveel beschadigen. Dat lijken mij de meest logische verklaringen.

17 juli 2011 om 11:59

daar ben ik ook wel benieuwd naar het zal die duitser wel worden......al hoop ik dat ze een ander talent op het oog hebben voor de toekomst
vd kracht kan het ook wel maar is nog lang niet zover

17 juli 2011 om 13:06

Heb hem niet in actie gezien, maar zoals jij zegt hoop ik ook op een talentvolle doelman. Een 33-jarige Duitser die afgelopen seizoen in de vierde klasse van Duitsland speelde, lijkt me niet slim.

Vd kracht heeft zeker nog even de tijd nodig.

17 juli 2011 om 16:30

die vd kracht moet ik echt niet in het eerste te zien, want die kerol stelt helemaal niets voor; het wordt tijd dat er een nieuwe keeper bij komt

waarop is die dan afgekeurd ,dit lees je nergens
vind het wel jammer
leek me echte klasbak

18 juli 2011 om 11:20

de zaakwanemer heeft vandaag aan de krant de gelderlander laten doorschemeren dat het iets met hart problemen te maken heeft, en waarom hij daar wel goed gekeurt word en hier in nederland niet is zijn zaakwanemer ook heel duidelijk over: de cardiologen zijn in nederland gewoon wat voorzichtiger.

Nou wordt ik wel echt nieuwsgierig. Wat zou er met Vaclik aan te hand zijn? Het is niks heel ernstigs want dan was hij ook in Tsjechie niet door de keuring gekomen. Al is die dnek ik wel minder uitgebreidt en alles.

Klinkt misschien gek, maar misschien had hij THC in z'n bloed?

Dat zou een hoop verklaren, dat zou ook de reden zijn waarom het niet openbaar is gemaakt. Ik kan me namelijk bij die afgekeurde Braziliaan, Ernandes volgens mij herinneren dat hij vanwege knieproblemen was afgekeurd.

18 juli 2011 om 08:56

Klinkt niet gek en eigenlijk denk ik zelfs dat dit het geval is geweest. ''ongeschikt voor topsport'', zo luidde de verklaring van De Graafschap. Dat kan betekenen dat er niets lichamelijks aan de hand was, maar iets mentaals.

Geeft men daar bij de graafschap dan geen informatie over? Kan natuurlijk ook een smoes zijn. Misschien vonden ze hem bij nader inzien toch te duur of niet goed genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren