Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bij Ajax geflopte Georges Mikautadze geeft gas en scoort bijzonder fraai

Laatste update:

Georges Mikautadze heeft vrijdagavond op prachtige wijze gescoord namens FC Metz. De fraaie goal van de door Ajax verhuurde aanvaller had uiteindelijk weinig waarde, want Olympique Lyon knokte zich terug in de wedstrijd en won uiteindelijk met 1-2. Metz blijft hierdoor zeventiende staan en moet vrezen voor degradatie uit de Ligue 1.

Mikautadze tikte de bal na dertien minuten spelen slim langs zijn bewaker, om vervolgens op het doel van Lyon af te stormen. De Georgische aanvaller liet vervolgens Anthony Lopes kansloos met een bekeken stiftje in de bovenhoek. De vreugde was enorm bij Mikautadze en zijn teamgenoten.

Voor Metz leverde de mooie goal van Mikautadze uiteindelijk weinig op. Alexandre Lacazette trok de stand gelijk in de blessuretijd van de eerste helft. De ingevallen Saïd Benrahma kroonde zich tot matchwinner door na een uur spelen de 1-2 aan te tekenen in Metz. Een flinke domper voor de thuisclub in de strijd tegen degradatie.

Mislukking bij Ajax


Ajax nam de 23-jarige Mikautadze afgelopen zomer voor liefst 16 miljoen euro over van Metz, om hem slechts vier maanden later alweer bij de Franse laagvlieger onder te brengen. In de afgelopen maand speelde Mikautadze vijf officiële wedstrijden voor Metz, waarin hij eenmaal scoorde en een keer een assist verzorgde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Gelukkig. Hopelijk lichten ze dan ook de koopoptie

Leuke goal. Z’n eerste sinds oktober(voor Georgië) , missen we helemaal niks aan bij Ajax.

24 februari 2024 om 00:01

Heeft in de ligue 1 2 goals en 2 assists (bron transfermarkt) en volgens mij zit die er nog niet sinds oktober.

24 februari 2024 om 00:06

Hij heeft de eerste twee wedstrijden van het seizoen voor Metz gespeeld. Daar komen doe stats vandaan. Dit was inderdaad zijn eerste goal sinds zijn huur terugkeer.

24 februari 2024 om 00:10

Sinds zijn terugkeer 1 goal en 1 assist in 5 wedstrijden. Niet heel bijzonder nog. Of in ieder geval niet bijzonder genoeg om te concluderen dat je er wat aan mist bij Ajax.

24 februari 2024 om 00:48

Het zal vast en zeker geen slechte speler zijn, maar in spelsituaties als waaruit hij nu scoort komen bij Ajax normaliter gewoon minder vaak voor.

24 februari 2024 om 00:50

Hij speelt wel met Metz tegen degradatie, eerlijk gezegd is dit een hele goeie transfer van Ajax. Nationale team van Georgie is in opkomst met Kvaratskelia, er zal altijd wel een Russische club zijn die hem overneemt. Ik had liever hem op de positie van Taylor gezien.

24 februari 2024 om 06:01

Nielsfleuren dat komt helaas omdat fans zoals jij het tegenwoordig voor het zeggen lijken te hebben bij ajax. Iedere week een andere opstelling en maar janken op individuele prestaties. Met zulke supporters heb je geen vijanden nodig.

Hij heeft niet eens een kans gehad. Raar dat je dan geflopt bent. Als hij nu 20 wedstrijden in de basis had gestaan en bij minder dan 8 doelpunten betrokken was geweest had ik het begrepen.

24 februari 2024 om 01:33

Hij heeft een half seizoen meegetraind onder drie verschillende hoofdtrainers. Geen van hen had vertrouwen in hem. Het ligt dus inderdaad aan al die trainers en hijzelf kan er natuurlijk niets aan doen. Wellicht komt hij sterker terug, maar dit lijkt mij gewoon een speler die het bij Utrecht en AZ wel leuk zou doen, maar te kort komt voor Ajax en PSV.Off: de laatste tijd veel artikelen afkomstig van de Telegraaf mannetjes Driessen en die andere knakker. Ik open ze niet meer, ik ben blij dat de auteurs de naam van Driessen vermelden, zodat ik het kan negeren.

24 februari 2024 om 02:20

@pijnsteijn

Dat het ergens niet lukt, zeker bij dat drama wat Ajax was/is, dat kan altijd.

Salvio heeft bij PSV volgens mij nul minuten gemaakt, is vervolgens bij de 2de plaats van Spanje dusdanig goed dat Guardiola hem weer teruggekocht heeft naar City.

Ik zeg niet dat voor Mikautadze hetzelfde in het verschiet ligt, maar meer dan genoeg namen die het in Nederland niet goed deden en buiten Nederland uitstekend.

24 februari 2024 om 06:02

Hij heeft dus 1 maand per trainer meegetraind. Dan heb je wel een duidelijk beeld ja. Peter Bosz liet frenkie de Jong ook nooit spelen die kut voetballer.

24 februari 2024 om 06:10

@pijnSteijn, als een speler niet aan bod komt, zijn daar 3 mogelijke redenen voor, niet slechts 1;
- hij heeft het niveau niet
- er loopt een topper op zijn positie die altijd fit is
- zijn kwaliteiten sluiten niet aan bij de speelwijze / de rest van het team

Als je kijkt naar zijn profiel; een echte diepe spits die balletje langs frommelt en graag nog wat veld voor zich heeft richting goal - past dat totaal niet in de speelwijze van dit Ajax.

Wat ik ervan heb gezien, zou hij beter passen in het PSV van eerdere seizoenen, zoals Van Nistelrooij of die Duitser speelde. Denk dat hij veel meer potentie heeft dan Utrecht of PSV. Gaat bij veel grotere club eindigen denk ik, subtop PL waar zijn speelwijze tot zijn recht komt.

24 februari 2024 om 14:30

@herosennin44, Savio heeft heel weinig gespeeld maar hij liet tenminste wel flitsen van klasse zien in die invalbeurten. Toch nog 2 assist in de Eredivisie. Was ook meer dan 1 maand weg met Braziliaans jeugdelftal, tijdje geblesseerd geweest. Daarnaast is hij ook nog echt jong. Hij is nu nog steeds maar 19 jaar oud.

24 februari 2024 om 08:01

Mikautadze heeft ook volgens mij overal gestaan, behalve op zijn natuurlijke positie in de spits. Ik had hem daar graag zien spelen, alleen had hij natuurlijk de pech dat Brobbey daar stond

Snel verkopen nu hij nog scoort

Qua techniek toch best wel een aardige voetballer hoor. We zien wel vaker dat spelers bij bepaalde clubs niet aarden. Ook topspelers zijn zeker niet overal een hit geweest. Jij moet als speler bij de club en het team passen om je goed te voelen en het beste van je spel te laten zien. En laten we eerlijk wezen, momenteel lijkt vrijwel niemand te presteren bij Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren