Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bestuursraad Ajax voelt de bui al hangen en stapt vrijwillig op

Laatste update:

De voltallige bestuursraad van Ajax stapt uiterlijk 1 september, zo bevestigen de Amsterdammers woensdagavond. De leden van het machtigste orgaan binnen Ajax ervaren een gebrek aan vertrouwen en leggen daarom uiterlijk over drie maanden hun taken neer. Daarmee lijken ze vooruit te lopen op de zaken, aangezien er al een motie van wantrouwen dreigde aan te komen.

Het rommelt al enige tijd in de bestuurskamer van Ajax en met name sinds de beslissing om commissarissen in de rvc financieel te gaan belonen. Onder meer voorzitter Pier Eringa en voetbalcommissaris Jan van Halst zouden daardoor zo'n 50.000 euro op jaarbasis op gaan strijken. Intern zorgde dat plan voor veel verzet, wat mede ten grondslag lag aan een aanstaande motie van wantrouwen jegens de bestuursraad. Zo ver hoefde het echter niet te komen.

Op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de club gaf de bestuursraad namelijk aan uiterlijk 1 september op te zullen stappen. Voorzitter Frank Eijken, Wendy Nagel, Sander Mallie en Marc Stuut hadden daar minder dan een kwartier voor nodig. Ze gaven op de ALV tevens aan eerder op te zullen stappen als er tussen nu en 1 september al een bestuursraad gevormd kan worden.

Bestuursraadleden Ruud Haarms en Mike Harman stapten in een eerder stadium al op, vooral vanwege het hiervoor genoemde 'beloningenbesluit' De bestuursraad is verreweg het machtigste orgaan binnen Ajax, daar het in totaal 73 procent van de aandelen vertegenwoordigt. De raad heeft de bevoegdheid om de rvc te benoemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het gaat goed binnen voetballend nederland de afgelopen dagen

24 mei 2023 om 21:01

Ieder nadeel heb z’n voordeel. Heel de zomer vol met speculaties over trainers en waarschijnlijk veel transfers. Ach ja dan maar met z’n allen achter Oranje 😉

24 mei 2023 om 21:46

Achter Oranje staan dezen we sowieso al. Dan zijn we opeens elkaars boezemsvriendjes haha.

24 mei 2023 om 21:53

Haha ja 17 miljoen bondscoaches die het allemaal beter weten. Wordt weer eens tijd voor een titel, wat waren de mensen vroeger toch verwend met Europa cup overwinningen en een EK 😉

24 mei 2023 om 23:01

Gouden zomer voor de clicks voor VZ. Ik ben nu al totaal dysfunctioneel door al die voetbalupdates hier. Maar inderdaad, wordt een mega interessante zomer voor Nederlands voetbal. Ik heb er wel zin in, maar gun mensen als RvN en Sjonnie toch iets meer waardering dan ze krijgen. Voetbaltrainer is ook echt een kop van jut beroep. En dan moet Sjonnie het doen met een totaal wanordelijke organisatie boven zich, zoals dit nieuws ook weer aantoont.

24 mei 2023 om 21:01



@jeanwalstock,

Bij Ajax komt het langzaam aan weer op de rails hoor, als men een beetje kijkt wat ze allemaal aan het doen zijn.
- De RVC is weer volledig geinstalleerd waardoor beslissingen gemaakt kunnen worden.

- Menno Geelen Susan Lenderink Vd Sar blijven
- Mislintat (ervaring top club 4 talig) Huntelaar (5 talig ajacied) is het nieuwe technische hart
- Kelvin de Lange aangesteld hoofd scouting
Hiermee is de RVC Management volledig technisch hart ingesteld met capabele mensen die allemaal voldoende ervaring hebben.

Verder voor de jeugd,
- Westerveld hoofd ontwikkeling aangesteld
- Wilhem hoofd toekomst
- Reynolds hoofd finance toekomst
- Veldman komt waarschijnlijk ook
Wederom vier mensen met ervaring in hun vak, kennis van zaken en een voetbal hart.

24 mei 2023 om 21:06

Tot er weer zo'n rukjaar volgt, dan zijn het allemaal zoutzakken.

Het is toch allemaal maar afwachten hoe de nieuwelingen presteren? En het spraakwonder vd Sar en de helft van HH blijft, toch 2 mannen die medeverantwoordelijk zijn voor het slechte seizoen.

24 mei 2023 om 21:13





@ikweetalles11

Van der Sar is mede verantwoordelijk voor het slechte seizoen, net zoals hij medeverantwoordelijk is voor de 9 seizoenen ervoor die (buitengewoon) goed waren. Dus als de score 1 op 10 blijft, dan mag hij van mij blijven. Alleen lijkt iedereen te vergeten dat van der Sar er al 10 jaar zit en dus 9 succesvolle jaren heeft bijgedragen.

het aanstellen en door stellen van Menno Geelen, het aanstellen van Lenderink, de sponsor deals, de transfersommen van Martinez/antony en ga maar verder.

Ja hij heeft fouten gemaakt, laat daar geen mis verstand over bestaan. Alleen in mijn ogen wegen 9 succesvolle jaren nog altijd ruimschoots op tegen 1 k*t jaar! En wat moet je doen na een k*t jaar? Juist de boel op schonen en bouwen aan een nieuwe succesvolle toekomst. Iets wat in heel veel afdelingen gedaan is.

Of ze gaan presteren? Dat weet je niet.
- Mislintat heeft ervaring bij 2 topclubs en 1 sub top club, spreekt 4 talen en is ook scout geweest. Heeft een universitaire opleiding afgerond.
- Huntelaar spreekt 5 talen, ex top voetballer en een echte ajacied is assistent.
- Kelvin de Lange mocht verlengen bij City, heeft ervaring in de top, is een amsterdammer en echte Ajacied. Heeft een universitaire graad in sportmarketing. Scout geweest bij Football Mix, gewerkt bij makelaar Doyen Group, 6 jaar bij Manchester City gewerkt en opgewerkt.
- Westerveld, loopt al 23 jaar rond bij Ajax jeugd met praktisch ervaring in elke functie. Ook een graad van Neyenrode Universiteit.
- Wilhelm is sinds 1994 in dienst bij Ajax en word manager faciliteiten de toekomst
- Reynolds is amsterdammer en heeft ervaring bij Bank of America, Philips en Atradius credit finance en word de financieel verantwoordelijk bij de jeugd
- Veldman, als die komt, was al eerder jeugd trainer bij Ajax en nu assistent bij Anderlecht.

Of ze gaan presteren? Dat weet je niet, ze hebben in ieer geval het CV waar je om zou willen vragen als supporter zijnde...





24 mei 2023 om 21:16

Met deze RvC moet je anders niet blij zijn.
Allemaal absolute nobody’s

24 mei 2023 om 21:20



@raubaht,

De vorige RVC met voetbal kennis was Danny Blind, die werd door 90 van de supporters uitgekotst met zijn bijnaam Scholletje.

En nu gaan dezelfde supporters opeens treuren dat een Ex Voetballer (Jan van Halst) met Ajax verleden. Een analist met correcte analyses onderbouwd met beelden en statistieken. Een ondernemer met een eigen bedrijf met management trainingen (dat storm loopt trouwens) het nieuwe RVC lid word?

Man, je moet als RVC schijnbaar tegenwoordig een talent zijn in alles zeker...? Of zijn de (meeste) supporters gewoon erg kortzichtig te noemen?




25 mei 2023 om 08:07

Maar je gaat erg ver het positieve in. 9 goede jaren lijken juist niets met van de Sar te maken te hebben. Toen Overmars de vrije hand kreeg ging het hard. Daarvoor steeds gekloot. Uiteindelijk zijn Jonk en Bergkamp onder bewind Sar kunnen vertrekken. Wat valt in deze elke keer op. Partijen praten niet meer met elkaar. Dan denk je, hier is van geleerd. Niets blijkt minder waar. Want zowel bij Blind als dit jaar in de scouting. Exact hetzelfde. Partijen praten niet meer met elkaar met als gevolg Ajacieden die soor de achterdeur vertrekken. Cruijff begreep er al geen snars van toen hij nog leefde, maar inmiddels kunnen we stellen dat Edwin het managen van conflictsituaties echt totaal niet beheerst. Zelfde met technisch beleid. De beste man heeft foute keuzes gemaakt. Zo steunde hij bergkamp heel erg bij de benoeming van Keizer om deze na zes maanden eruit te flikkeren. Bij schreuder gebeurde hetzelfde en bij beide was het moment van eruit flikkeren heel raar. Keizer liet het team juist beter spelen op dat moment en bij Schreuder miste je de unieke kans van een lange winterstop effectief gebruiken. Wederom onder leiding van Edwin. Het is echt meer dan alleen de media optredens. De beste man is als AD een totale prutser. Het is namelijk een serieuze functie waar je daadwerkelijk bepaalde kwaliteiten voor moet hebben. Geloof best dat van de Sar een leuk uithangbord is binnen de voetbalwereld. Als hij daarvoor een leuke titel moet hebben maak je hem chef lege dozen. Voor mij part zelfs vice president. Laar hem dan vooral doen waar hij goed in is en hou hem weg bij zijn overduidelijke zwaktes. Dat kun je niet doen bij een AD.

25 mei 2023 om 09:57

@ninja, lekker makkelijk om te zeggen dat vd Sar alleen fouten heeft gemaakt en niks te maken heeft met de 9 goeie jaren, wat een totaal onzin verhaal. van der Sar heeft juist dit jaar er alleen voor gestaan omdat er geen TD was. vd Sar heeft dingen fout gedaan, maar heeft ook zeker credits bij de goede jaren. Het ontslaan van Schreuder was overigens naar mijn mening 100 terecht, hoezo kans geven in de winterstop? Schreuder heeft het hele elftal in 6 maand compleet naar de klote geholpen man, had al eerder ontslagen moeten worden met de rare keuzes die hij maakte. Schreuder aanstellen was gewoon een giga fout.

25 mei 2023 om 09:14

Het gaat al een heel seizoen goed in voetballend Nederland...feyenoord Kampioen van Nederland met voetbal die we allemaal graag zien..organisatie van Feyenoord staat als een huis... Het gaat waanzinnig.
Volgend jaar wwer zo,n jaar..top

Wat een chaos bij de top-3 clubs

24 mei 2023 om 20:53

Slot vertrekt voor 10-25 miljoen naar Spurs en het is chaos bij Feyenoord? 5 jaar geleden verkochten we onze sterspelers niet eens voor dit soort bedragen.

24 mei 2023 om 20:58

10-12 Mil Zeker?
Alles boven de 12 is te veel voor een coach in Nederland. Is geen coach in een top comp bij een top ploeg

24 mei 2023 om 20:58

25 mio voor Slot? Heb je daar een bron voor. Dat zou wel enorm zijn voor een trainer

24 mei 2023 om 21:01

Depay ging acht jaar geleden voor €27,5 miljoen naar Manchester

24 mei 2023 om 21:03

Kort geleden brachten verschillende media naar buiten dat Feyenoord een Nagelsman-achtige afkoopsom verlangt. Ik verwacht niet dat dit daadwerkelijk betaald zal worden en verwacht zelf 15 miljoen, daar Feyenoord voor lagere bedragen Slot beter aan zijn contract kan houden.

24 mei 2023 om 21:04

Hij zegt 10-25, omdat al die bedragen in de sensatiemedia voorbij komen.

24 mei 2023 om 21:06

Kohaku, Depay is geen trainer en kwam niet van Feyenoord. Niet echt vergelijkbaar in dit geval dus.

24 mei 2023 om 21:08

Depay kwam van PSV he Kohaku...

24 mei 2023 om 21:16

Hij had het ('we` breder gelezen, als in Nederlandse clubs in het algemeen. Kan toch?On: Slot voor 12-25 miljoen. Duurste uitgaande transfer dan ooit voor Feyenoord met Sinisterra 😂😂😂

24 mei 2023 om 21:58

Chaos?..Net kampioen geworden, veel interesse in spelers met een doorlopend contract, voor het eerst een begroting boven de 100 miljoen, komend jaar CL.Alleen een beetje slachtoffer van het eigen succes, ware het niet dat niemand voor een habbekrats de deur uit loopt, ook de trainer evt niet mocht hij weg gaan.

24 mei 2023 om 22:44

Bijna vergelijkbaar met hoe Ajax er afgelopen zomer ervoor stond. Trainer weg, aantal sterkhouders weg en kijk hoe ze dit jaar hebben gepresteerd

24 mei 2023 om 23:03

Nouja een beetje chaos rondom Slot die wel of niet blijft is er wel. Het fijne is voor jullie dat jullie nergens meer voor spelen.

24 mei 2023 om 23:05

Afgelopen zomer waren we ook 7 sterkhouders kwijt, dus dit zou ook wel te overzien moeten zijn (hoop ik).

24 mei 2023 om 23:20

Ja daar heb je gelijk in. Eerlijk gezegd is die transferzomer wel echt heel knap geweest van jullie. Maar Slot is belangrijker dan een paar spelers denk ik. En de chaos gaat meer over het proces. Ik hoop sowieso op een sterk Feyenoord, Ajax en PSV. De eredivisie is nu al leuker dan al die oliecompetities, laten we dat zo houden.

Haha, zooitje in de Nederlandse top

24 mei 2023 om 20:58

Haha zou je wel zeggen ja! Alleen AZ en Feyenoord zijn redelijk rustig (bestuurlijk gezien)

24 mei 2023 om 21:03

Pascal Jansen gaat ook wel vertrekken denk. Of naar de top 3 of linea recta naar Engeland (wat hij zelf ambieert).

24 mei 2023 om 21:03

Hoop het niet, al zijn sommige supporters niet tevreden over zijn spel! Van mij mag hij blijven!

24 mei 2023 om 21:06

AZ behoort niet tot de top Prem, dus laat dat cluppie van je maar buiten beschouwing.

24 mei 2023 om 21:06

Maand geleden was jij één van die ‘sommige supporters’ maat.

Wat een beetje Europees succes al niet ken doen.

Is vandaag een leuke dag in voetballend Nederland.

Grote schoonmaak, hopelijk komen er weer betere tijden voor Ajax

Wat is er in vredesnaam aan de hand vandaag? Het ene na het andere breaking-news volgt elkaar op

24 mei 2023 om 20:57

Breaking: Tina Turner overleden

24 mei 2023 om 21:14

Ja las het net, wat een zangeres was dat.
R.I.P.

Mooi, nu nog lachwekkende vd Sar, en kan Ajax met een schone lei beginnen.

24 mei 2023 om 20:53

Precies dat, hopelijk begin van weer betere tijden. Want alles wat afgelopen jaren was opgebouwd is afgelopen seizoen wel heel snel weggegooid.

24 mei 2023 om 20:59

Dat wordt nu nog lastiger. Doordat het bestuur de eer aan zichzelf heeft gehouden is er niemand meer die nu vd Sar eruit kan schoppen. Die blijft gewoon zitten en zal het dus nog een jaar mogen verzieken. Immers voordat er een nieuw bestuur is dat in staat is deze beslissing te nemen ben je maanden verder en dat doe je doorgaans niet tijdens een seizoen.

24 mei 2023 om 21:07

@remcob

Van der Sar doet precies wat een goede bestuurder moet doen, zijn werk. Namelijk het heropbouwen van Ajax. Iets wat hij de afgelopen 10 jaar ook 9 jaar succesvol heeft gedaan en nu weer aan het doen is.

Van der Sar zijn taak is niet supporters naar de mond te praten, of leuk te doen in de media. Met alle aanstellingen die gedaan zijn de afgelopen maand zijn alle belagnrijke posities van Ajax weer gevuld met Kennis, Kunde en Kwaliteit.

Dat is pas knap als directeur, tijdens zo een shit storm doen wat je moet doen.
Laat die (met alle respect) domme supporters maar praten, die hebben echt werkelijk waar geen idee waar ze het over hebben met hun meningen die nog harder draaien dan de wind.

24 mei 2023 om 21:19

Ik ben het totaal niet met je eens. Sinds Overmars weg is lijkt vd Sar opeens ook maar een heel simpel directeurtje die fout op fout stapelt. Allereerst de situatie Overmars veel te lang laten lieren (je kunt mij. niet wijsmaken dat hij niet op de hoogte was) De verkeerde trainer aangesteld, 2 technische mensen aangesteld die niet functioneren, daarna een totaal onervaren interim trainer aangesteld. Ook veel onrust op beleidsvlak. En daarnaast kan hij totaal geen publieke optredens doen (wat minder belangrijk is).

24 mei 2023 om 21:27

@remcob,

Hij heeft fouten gemaakt, alleen benoem je alleen de fouten vanuit 1 seizoen. En in een situatie waar hij juist door Overmars in gedreven is.

De afspraak was dat of Overmars of Ten Hag zou vertrekken, maar nooit beiden tegelijkertijd. Nu moest van der Sar binnen 2 maanden zowel zijn TD vervangen en zijn trainer vervangen. Zonder dat er een RVC geinstalleerd was die de beslissingen kon bekrachtigen.

Is er afgelopen jaar (te) veel geld uitgegeven aan verkeerde spelers? Ja absoluut. Daar tegen over staat dat de twee verkochte spelers waar vd Sar zich mee bemoeid heeft samen 40 miljoen meer hebben opgeleverd dan er uit gegeven is.

Is er een verkeerde beslissingen genomen omtrent een TD? Ja achteraf wel, hoewel de heren de moeilijkste transferzomer ooit voor de kiezen kregen met een trainer vertrek en 8 basis spelers vertrek!. Die fout is ondertussen herstelt door een (hele) ervaren Td.

En zelfs als je even iets langer na-denkt, van der Sar heeft er ondertussen 10 jaar gezeten, waarvan 9 jaar succesvol. Zelfs als je van afgelopen seizoen alle fouten opteld, en dan nog wegstreept tegen de oplossingen (transfersommen + nieuwe staf). En dan ook nog de 9 jaar ervoor in achtneming houd.

Hoe kan je dan concluderen dat van der Sar geen positieve bijdrage aan Ajax levert? Het is simpelweg onmogelijk als er 9 van de 10 jaar enorm succesvol zijn geweest.

25 mei 2023 om 10:02

@bergkamp heel blij met jouw reactie, eindelijk iemand die even goed nadenkt en de feiten goed benoemd. Het is allemaal makkelijk afgeven op 1 man en gelijk alle credits wegmaaien en wegzetten als nobody. vd Sar heeft fantastisch werk geleverd bij Ajax, grote sponsors binnengehaald en de organisatie echt laten groeien. Het technisch hart was fantastisch, tot het hele Overmars verhaal. Aankomend jaar weer fris beginnen, ik heb er vertrouwen in. We hebben alleen nog een goeie coach nodig en wat mooie versterkingen.

Zo nooit meegemaakt dat het zo rommelt bij psv&ajax . Ben benieuwd naar volgens seizoen

Hahahah. Gaat helemaal los deze week bij de top 3

Prima opgeruimd staat netjes

Het is de week van de onrust, ik hoop dat dit voor alle clubs uiteindelijk positief uitpakt.

24 mei 2023 om 20:59

Ik hoop ook dat het voor alle clubs positief uitpakt. Vooral voor Go Ahead! Volgend jaar kampioen van de eredivisie.

24 mei en dag om nooit te vergeten Van Nistelrooij en zijn assistenten , Slot ..En nu een geheel bestuur van Ajax dat opstapt Wat gaat er nog meer gebeuren deze laatste 3 uur van deze bijzondere dag

24 mei 2023 om 20:55

Tina Turner overleden

24 mei 2023 om 20:56

Idd dat al helemaal. Een groot legende die deze wereld verlaten heeft.

Van der Sar als enige over??

Haha, die dachten 'zo, PSV eist de voorpaginas op, laten we het slechte nieuws vandaag bekend maken, dan valt het niet zo op'.

Hopelijk zijn een aantal oud-voetballers bereid om zich actiever te gaan bemoeien in de ledenraad. Na de Cruijff revolte was het al lastig om een groot aantal oud-spelers bij elkaar te vinden. Zonder druk vanuit de Cruijff column zal dat nu ook nog eens niet makkelijker zijn geworden.

Hop! Gaat lekker met de Nederlandse clubs in het algemeen en Ajax in het bijzonder. Jezus wat een puinhoop

Ze delen de negatieve spotlight liever met PSV ipv straks weer alleen😅

Ik moet zeggen dat ik me vandaag op mijn vrije dag niet heb verveelt met al die push meldingen haha..

Kunnen wij niet 1 dag ergens de beste in zijn haha.

Dit is mooi nieuws, dit wilde we al lang. De bezem erdoorheen, top!!

Het komt wel weer goed de juiste mensen aannemen en dan frisse doorstart en even wennen aan elkaar en dan volle bak en Ajax weer op rails te krijgen

Uhhh zooitje? Met feyenoord is er precies niks aan de hand ..

Het woordje chaos wordt door veel mensen hier vrij makkelijk gebruikt zonder wellicht te beseffen wat er gebeurt. Er stappen wat mensen op vanwege slechte besluitvorming/gebrek aan vertrouwen, daar komen nieuwe mensen voor in de plek. Tevens zijn ze druk bezig om nieuwe mensen op diverse posities aan te stellen. Het gaat juist de goede kant op. Nog even Heitinga (of een andere coach) definitief aanstellen, CL binnen halen komend weekend en ik zie het weer enigszins rooskleurig in komend seizoen.

24 mei 2023 om 21:31

Nog even Heitinga aanstellen en gaat juist de goede kant op in twee zinnen. Wauw.

24 mei 2023 om 21:32

Ze proberen krampachtig ook te doen alsof er vandaag chaos bij Ajax was, om de aandacht af te leiden van de ellende bij hun eigen club

24 mei 2023 om 21:54

Niet nog even Heitinga aanstellen. Maar een coach die gepokt en gemazeld is in de voetbaltop. Zie Kuyt, van Nistelrooij en ook Heitinga. Moeten eerst vlieguren maken bij clubs onder de (sub)top. En dan kun je al zien of die jongens het echte werk aankunnen. Bij Kuyt negatief. Heitinga bij Jong Ajax en het eerste negatief. En waar moet van Nistelrooij nu naar toe???

24 mei 2023 om 21:57

Heitinga aanstellen en rooskleurige toekomst zien? Ok…..

Mooi lekker ook daar met een schone lei beginnen, slechter dan dit kan het niet gaan.

Nou Ajacieden: wedstrijdje doen wie er een grotere puinhoop kan maken?

24 mei 2023 om 21:54

Even komende zondag afwachten;-))

Ken al die namen niet als ajacied, weet niet of dat positief of negatief is..

En wanneer volgt vd Sar? Of denkt hij nog steeds dat hij wel lekker bezig is, zoals hij bij Rondo verkondigde

Popcornverkopers beleven gouden tijden met de nieuwsberichten van de top 3. Had ik maar in maïs geïnvesteerd!

Er moet weer iets meer Ajax DNA komen....

Een Frank de Boer, een scholletje (danny Blind) Key Molenaar, Seedorf, Jordi Cruijff, Frank Arnesen, Van Basten, Bergkamp Vant Schip, Lerby, Tjeu la ling, Laudrup,

Eigenlijk kun je zo'n lijstje tot in den treure invullen...

Een Key, is misschien geen trainer, maar wel hun advocaat... Daar liggen zijn skills
Een Arnesen, Tje La Ling, Cruijff veel meer in het technisch besturen
De Boer, van Basten, Bergkamp, Seedorf, Laudrup, Schip hebben de gouden jaren meegemaakt, allen poging gewaard als trainer

Als je uit zulke Ajax mensen, de juiste poppetjes weet te halen dan moet je een echte stabiele omgeving van kunnen maken....

En tja.... 50.000 euro per jaar voor zo'n persoon.... Dat stelt geen fluit voor, voor ajax...
Elke jaar of 3 jaar afbreuk door chemie etc wel....

Ongelooflijk wat er momenteel gebeurd in de top van het Nederlandse voetbal. Gaat helemaal verkeerd…… hebben we eindelijk de punten Europees gehaald gaan we die weer heel snel inleveren als we dit beleid gaan voeren.

Als zij het machtigste zijn binnen de club waarom komt de RVC dan weg met de dingen die ze doen, zoals die hoge beloningen voor zichzelf? Ik begrijp het niet.

25 mei 2023 om 09:22

Zij hebben dat letterlijk goedgekeurd. De leden wilde daarom een motie van wantrouwen indienen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren