Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Beste RCV van het jaar: Timber, Geertruida of toch iemand anders?

Laatste update:

Het reguliere seizoen in de Eredivisie zit erop. Feyenoord is kampioen, PSV heeft zich verzekerd van een plekje in de voorronde van de Champions League en vooral voor Ajax was het een teleurstellende jaargang. Voetbalzone stelde de afgelopen weken steeds een Team van de Week samen en is nu op zoek naar het Team van het Jaar. Stem op de speler die jij dit seizoen het beste vond, met vandaag de zoektocht naar de beste rechtercentrale verdediger.

Voetbalzone gaat op zoek naar elf spelers en een trainer voor het Team van het Jaar. Daar is jouw hulp bij nodig, want de stem van de community bepaalt voor een groot deel de uitslag. Per positie zijn er vijf nominaties, waar op gestemd kan worden. Om in aanmerking te komen voor een nominatie, moet een speler tenminste negentien volledige wedstrijden (1710 speelminuten) op het veld hebben gestaan. Je kan stemmen in de poll onderaan dit artikel en onder onze post op Instagram. Het percentage stemmen is het aantal punten dat de speler vanuit het publiek krijgt. De redactie stemt ook, en het percentage dat daar uit rolt is het aantal punten dat bij de publiekspunten worden opgeteld. Dat levert dan een totaalscore op. Jullie stem telt dus voor vijftig procent!

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Lutsharel Geertruida (Feyenoord)
Lutsharel Geertruida was dit seizoen het manusje-van-alles in de defensie bij Feyenoord. Is de rechtsback geblesseerd? Geen probleem, dan speelt Lutsha daar. Kan Gernot Trauner niet meedoen? Prima, dan is Geertruida in het centrum te vinden. Het is geen verrassing dat hij in dertig van de 34 competitiewedstrijden uitkwam en vaak een onpasseerbare indruk maakte. Daarnaast maakte Geertruida met het hoofd ook nog eens de cruciale 2-3 op bezoek bij Ajax, een goal waar fans van Feyenoord hem voor altijd dankbaar voor zullen zijn.

Pantelis Hatzidiakos (AZ)
De defensie van AZ werd dit seizoen door blessures bij verschillende spelers vaak gehusseld, maar kende alsnog een constante factor. Pantelis Hatzidiakos miste (door een schorsing) maar één wedstrijd in de Eredivisie dit seizoen en toonde zich ook dit jaar weer een zeer betrouwbare kracht in de Alkmaarse achterhoede. De op Rhodos geboren mandekker leverde ook nog eens vier assists af, een opmerkelijk hoog aantal voor een centrumverdediger, en mocht zich door zijn prestaties ook vaste waarde in het Griekse nationale elftal noemen. Een prima seizoen voor Panta.

Stem hier voor het VZ Team van het Jaar: de rechtsback

Stem hier op jouw favoriete rechtsback!Lees artikel

Xavier Mbuyamba (FC Volendam)
Als Carel Eiting een corner gaat nemen, staat Xavier Mbuyamba op scherp. De in Maastricht geboren verdediger van FC Volendam kopte dit seizoen vijf hoekschoppen van zijn spelmaker in en toonde zich zo een zeer gevaarlijk wapen voor het elftal van trainer Wim Jonk. Daarnaast was Mbuyamba ook een onmisbare speler in de achterhoede, waar hij er in zijn 28 gespeelde wedstrijden mede voor zorgde dat Volendam zich zonder al te veel problemen handhaafde in de Eredivisie. Een nominatie voor het Team van het Jaar is een compliment voor het uitstekende jaar van Mbuyamba.

André Ramalho (PSV)
Toegegeven, tegen sc Heerenveen (3-3) zag de Braziliaan met de weelderige haardos er niet al te best uit. Ramalho heeft dit seizoen echter ook bewezen dat hij, samen met Jarrad Branthwaite, voor rust kan zorgen in de achterhoede bij PSV. Ramalho won de concurrentiestrijd van Armando Obispo en Jordan Teze en speelde uiteindelijk 28 competitiewedstrijden voor de Eindhovenaren, waarin hij maar twee gele kaarten pakte. De 31-jarige mandekker heeft nog een contract voor een seizoen bij PSV, dus waar zal zijn toekomst liggen?

Jurriën Timber (Ajax)
Het was niet het seizoen van Ajax, en toch verdient Jurriën Timber een nominatie voor een plekje in het Team van het Jaar. De verdediger kreeg over het hele seizoen vier verschillende kompanen in het hart van de Amsterdamse defensie en was daarin steeds de stille en stabiele kracht. Daarnaast wijzen de cijfers uit hoe belangrijk Timber voor de opbouw van Ajax was. Hij verstuurde 2500 succesvolle passes, ruim 500 meer dan bijvoorbeeld Orkun Kökçü, en noteerde een passnauwkeurigheid van 92 procent. Ook dat deed niemand met zo veel gespeelde wedstrijden als Timber hem na.

Breng je stem uit in onderstaande poll. Je kan ook stemmen onder onze post op Instagram!

Wie verdient een plekje in het Team van het Jaar van VZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo. Dit lijkt me tot op heden de meest makkelijke. Dat moet wel Geertruida worden

1 juni 2023 om 12:05

Precies. Dit seizoen een onuitwisbare indruk achtergelaten, met als hoogtepunt een plekje in NL

2 juni 2023 om 04:25

Weet je wie ook een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten?! Sean Klaiber!
Mijn hemel wat is die slecht teruggekomen bij FCU. Maar dit geheel terzijde.

1 juni 2023 om 12:15

Ging voor mij tussen Trauner en Geertruida. Als Trauner afvalt inderdaad de makkelijkste.

Simons, Hancko en Kokcu zijn de overige drie zonder discussie. De rest is al lastiger.

1 juni 2023 om 12:23

Gimenez vond ik (zeker tweede seizoenshelft) zeker ook de beste spits. Leuk dat Douvikas en Sydney zoveel scoorden, maar die hebben mijn inziens lang niet zoveel laten zien als Gimenez.

1 juni 2023 om 12:42

Douvikas moest natuurlijk de eerste helft van het seizoen Dost voor zich dulden dus wel onwijs knap dat hij topscoorder is geworden.

Zeg niet dat Gimenez het niet moet worden maar denk niet dat het verschil met zijn concurrenten zo groot is als bij de andere 3 die ik noem.

1 juni 2023 om 13:45

Ben ik met je eens Scummy, al denk ik dat je ook moeilijk om Tadic en Cerny heen komt op basis van hun stats.

1 juni 2023 om 18:10

Douvikas heeft als spits meer laten zien dan Giminez, die speelde immers in een ploeg die ook veel kansen kreeg en hoe beter je ploeg des te meer je er in moet schoppen. Daarnaast heeft Giminez geen assists... tja dan is ook Tadic beter zo simpel is het.

1 juni 2023 om 12:47

Imo toch echt Timber. Solide gespeeld in een zwak Ajax en klaar voor een stap naar de absolute top, wederom een geweldig seizoen...nee joh dat is natuurlijk Geertruida, geen moeilijke keus. Uitstekende cb en een groot talent.

1 juni 2023 om 18:16

Toch is op dit moment 19% het met je eens

1 juni 2023 om 19:21

"nee joh dat is natuurlijk Geertruida, geen moeilijke keus. Uitstekende cb en een groot talent. "

Volgens mij zegt hij gewoon Geertruida en dan is 60 procent met hem eens

1 juni 2023 om 20:27

Nee joh, alleen is het makkelijk om op dat dingetje te klikken en je voorkeur komt dan naar boven. Iedereen weet dat het Geertruida was.

Geertruida heeft toch vaker als rechtsback gestaan? Ondanks zijn duidelijke vormdip is Timber in dat geval de beste rechtercentrale verdediger dit seizoen.

1 juni 2023 om 12:05

Timber, kom op zeg. Zelfs volgens de meeste ajacieden hier heeft hij een veel minder seizoen gehad.

1 juni 2023 om 12:06

Dan is het Mbuyamba mijn inziens. Dat zou mijn nummer 2 zijn. Daarnaast heeft Geertruida tweemaal vaker centraal gestaan dan rechtsback, dus moet hij op deze positie worden gekozen.

1 juni 2023 om 12:23

Mbuyamba deed het ook leuk inderdaad. Heel leuk talent en daar heeft Volendam wel meer van. Maar Timber was toch echt wel beter. Ik vind het voorla indrukwekkend hij hij staande bleef terwijl alles om hem heen implodeerde. Aantal mooie rushes gezien en in positie kiezen is hij nog steeds erg sterk. Alleen aan dat meisjesachtige sprongkracht moet hij echt aan gaan werken.

Geertruida vind ik overigens echt wel een rechtsback. maar als we positie even weglaten en het seizoen van Geertruida en Timber vergelijken was Geertruida natuurlijk veel en veel beter.

1 juni 2023 om 12:24

Laten we het er maar op houden dat we allebei een heel andere Timber hebben gezien. Waar ik vorig seizoen zei "die gaat makkelijk de wereldtop halen" denk ik nu "dit is zijn plafond". Zo matig was dit seizoen mijn inziens. Wat de waarheid zal zijn, dat moet de toekomst natuurlijk uitwijzen. Dat kunnen jij en ik niet weten.

1 juni 2023 om 14:02

'waar ik vorig seizoen zei "die gaat makkelijk de wereldtop halen" denk ik nu "dit is zijn plafond". Zo matig was dit seizoen mijn inziens.' - Je zou zo mee kunnen op TV met de geweldige 'kenners' op de verschillende voetbalpraatprogramma's. Ja, laten we het erop houden dat we heel anders naar voetbal kijken.

1 juni 2023 om 14:30

@bereta: Ik zeg alleen niets vreemds. Je probeert nu wel te sneren, maar dat doe je voornamelijk naar jezelf lijkt het. Ik zeg alleen dat het verval groot is geweest en pak de uitersten van zijn prestaties. Zo raar is dat allemaal niet. En al helemaal niet moeilijk te begrijpen voor de meesten

1 juni 2023 om 19:34

Wat een vreemde arrogantie terwijl je er echt totaal naast zit Bereta. Het enige argument dat je geeft is 'een paar mooie rushes gezien'. Ja, dat heb ik Hato ook zien doen. Verder stond Timber talloze keren dit seizoen slecht opgesteld, verloor hij persoonlijke duels (niet alleen kopduels, fysiek werd ie gewoon erg vaak afgetroefd) en ontbrak het hem duidelijk aan leiderschap. Timber is gestagneerd en door het ijs gezakt dit seizoen en daardoor kan ie eigenlijk niet zijn transfer maken deze zomer, want de Europese top denkt nu wel drie keer na voor ze hem tekenen. Ze waren al weifelend vanwege het gebrek aan duelkracht, lengte en kopvermogen, maar nu zullen ze al helemaal geen 50 miljoen willen neerleggen voor zo'n jongen.

1 juni 2023 om 12:06

Hij ontbrak bij de verkiezing tot beste rechtsback omdat hij vaker centraal zou hebben gestaan.

1 juni 2023 om 12:07

Volgens Voetbalzone meer op RCV, en laat me niet lachen; Timber heeft echt geen pepernoot geraakt dit seizoen.

1 juni 2023 om 12:26

Haha Timber. De objectiviteit is ver te zoeken zeg. Ik denk dat Timber blij mag zijn als hij in de top 3 beste Rcv's staat dit seizoen.

1 juni 2023 om 12:26

Nee, Geertruida heeft vaker als CV gespeeld (15 keer) dan als back (11 keer) dit seizoen. Kwam gisteren in het topic over de RB van team van het jaar ook al uitgebreid ter sprake.

1 juni 2023 om 18:49

Werkelijk ? Dat komt niet overeen met mijn "geheugen".

Whatever ... als RB of RCV absoluut de topper in NL.

2 juni 2023 om 01:12

Heb je Timber wel zien voetballen het afgelopen seizoen? Het is maar dat hij Ajax achter z'n naam heeft staan, want anders zou hij niet eens in de top 3 staan. Wat was die slecht!

Hoe kun je nou Ramalho nomineren? Er is maar 1 winnaar en dat is Geertruida natuurkijk. Stuk beter dan Timber gepresteerd die erg tegenviel dit seizoen.

1 juni 2023 om 12:13

Om dezelfde reden van Hatzikidee genomineerd wordt, er zijn weinig betere opties. Natuurlijk was Geertruida veruit de beste.

1 juni 2023 om 12:43

Inderdaad, Ramalho en Hatzidiakos hebben hier natuurlijk niets te zoeken. Dan had Vriends van Sparta het meer verdiend.

1 juni 2023 om 12:35

Volgens mij heeft Twente de minste tegengoals dit seizoen. Ik snap niet dat Hilgers niet genomineerd is en Ramalho bijvoorbeeld wel. Beetje jammer dit..

1 juni 2023 om 12:49

Heeft te veel wedstrijden gemist dit seizoen. Anders had hij een goede 2e geweest na geertuida.

1 juni 2023 om 12:53

Hij heeft in 28 wedstrijden meegedaan. Lijkt me genoeg voor een plekkie?

1 juni 2023 om 13:23

Zou eventueel mee kunnen, maar dit is zo overduidelijk Geertruida dat de rest er voor de sier bij staat. Hilgers heeft overigens veel gespeeld als invaller, vooral de winterstop.

2 juni 2023 om 01:14

@fctwentersd - Mua, Hilgers is aan de bal goed, maar heeft verdedigend nog wel wat te leren hoor. Pleguezuelo is in defensief opzicht gewoon beter. Hilgers is vooral aan de bal erg sterk.

1 juni 2023 om 13:19

Ondanks een slecht seizoen van FC Groningen konden ze nog beter Blokzijl nomineren dan Ramalho

1 juni 2023 om 14:27

echt bizar, kunnen ze nog beter Sven van Beek, Bart Vriends of een Propper nomineren.

1 juni 2023 om 18:37

Propper speelt als lcv, niet als rcv

2 juni 2023 om 06:55

@Macedonia-040 Ik wil mij hier volledig bij aansluiten. Geertruida was dit seizoen een zekerheidje bij Feyenoord, ongekend goed gespeeld en heeft zich prima ontwikkeld. Het zou jammer voor Feyenoord zijn als die aankomend seizoen een stap gaat maken.

Timer zwaar tegenvallend dit seizoen die bewijst dat een stap naar het buitenland te vroeg komt voor hem. Als je met een mindere partner de verdediging niet kan organiseren, komt het buitenland te vroeg.

M.b.t. Ramalho kan ik niet begrijpen dat die genomineerd is, wat een slecht seizoen heeft de beste man gespeeld. Mede verantwoordelijk voor het vele puntenverlies en het aantal tegengoals dit seizoen.

Xavier Mbuyamba vindt ik een erg goede nummer 2, heeft zich dit seizoen goed laten zien bij Volendam en ik denk dat die jongen prima een stap omhoog kan zetten in de Eredivisie. Twente of AZ zie ik hem wel goed meekomen zodat hij zich verder kant ontwikkelen.

Hatzidiakos kan zijn nominatie ook niet plaatsen, degelijke verdediger maar niets meer dan dat. Ik had deze plek gegeven aan Plezuguelo of hilgers. Hebben een goed seizoen gespeeld met Twente.

Ik vind qua potentie Timber de beste van dit rijtje, maar qua prestaties, zowel verdedigend, opbouwend als in het team kan de keuze eigenlijk alleen maar op Geertruida vallen

1 juni 2023 om 12:10

Timber is leuk in balbezit. Tactisch gezien is het niks. Blijft bij zijn man meer niet onder druk

1 juni 2023 om 17:35

Denk dat Mbuyamba ook wel hoge potentie heeft. Hopelijk pikt Ajax hem op. Nog een ervaren RCV als Timber weggaat en dan staat het wel goed centraal achterin.

RCV ervaren RCV + Mbuyamba
LCV Hato, Bassey en Kaplan

1 juni 2023 om 18:59

Hoezo denk je qua potentie dan Timber? Zijn 22 en 23 jaar. Het talent gedeelte zijn ze beide wel voorbij.

Dit kan alleen maar Geertruida worden.

Opvallend dat Timber dan alsnog als stabiele kracht wordt genoemd. Want dat was hij dit seizoen zeker niet. En die passes vergeleken met Kokcu zeggen ook niks. Centrale verdedigers hebben zowat het meest de bal van alle spelers en geven natuurlijk makkelijkere passes dan spelverdelers.

Kan er maar een zijn: Geertruida. En Ramalho is echt een grap dat hij in dit rijtje staat.

Waarom ramalho erin. Voor de psv supporter? Gaat nergens over. In dat kader 'gewoon' rb/vm/cb GEERTRUIDA want hij eet je op plus tactisch vermogen plus drang naar voren

Makkelijke keuze, dat wordt Timber natuurlijk. Leuk zo'n Geertruida, maar die speelt niet bij Ajax

Voor dit seizoen vond ik Geertruida beter als rechtsback dan centraal omdat hij nog wel eens slaapmomentjes had achterin, maar dit seizoen stond hij echt te verdedigen als een beest. We hebben held Trauner niet eens gemist toen hij geblesseerd was

Waar is Hilgers? Wel Ramalho, maar geen Hilgers vind ik toch wel een rare keuze.

1 juni 2023 om 12:26

Eens, Ramalho is echt het lachertje in deze rij. Dat kan eigenlijk niet. De uiteindelijke uitverkiezing lijkt mij niet te veranderen, want Geertruida vond ik wel echt beter, maar toch is Hilgers zeker het benoemen waard.

1 juni 2023 om 12:51

Zeker waar. Geertruida verdient die plek meer dan Hilgers, maar een nominatie was hij zeker toch wel waard.

1 juni 2023 om 13:09

Ik vind Hilgers eerlijk gezegd niet de meest stabiele waarde dit jaar. Hij leunt wel heel erg op Propper (die ik voor Twente van onschatbare waarde vind). Plegezuelo of Hilgers is m.i. dit jaar om het even.

1 juni 2023 om 13:39

Snap op zich wel dat Hilgers er niet in staat, die was niet eens 100% verzekerd van een basisplaats. Zoals Jansen zegt, Propper was veel belangrijker. Jammer genoeg zal die het ook wel niet halen omdat die de strijd aan moet gaan met Hancko. Een beetje jammer wel, de leider van de minst gepasseerde defensie van de eredivisie hoort er eigenlijk wel bij.

1 juni 2023 om 14:57

Snap ergens ook niet waarom er een verschil wordt gemaakt tussen LCV en RCV. Mijns inziens moeten de twee beste centrale verdedigers opgenomen worden in het team van het jaar. Ook de in Premier League wordt er geen verschil gemaakt tussen de LCV en RCV, daar worden ook gewoon twee Rcv's in het team van het jaar gezet (zie Saliba en Dias).

2 juni 2023 om 01:11

Bij FC Twente vind ik de individuele kwaliteiten onder de verdedigers niet eens bijzonder. Ja, Hilgers met zijn kwaliteiten aan de bal, maar Propper, Pleguezuelo en Hilgers zijn echt geen geweldenaren. Het is vooral de spelwijze die voor het geringe aantal tegendoelpunten zorgt. Voordat de tegenstander uberhaupt bij het FC Twente doel is, moeten ze eerst door Sadilek/kjolo en Zerrouki, dan door de verdediging en dan moet je nog maar zien dat je de bal langs Unnerstall krijgt. Het is absoluut een geweldige prestatie om ze weinig te incasseren in een seizoen, maar de individuele kwaliteiten van de verdediging spelen daar naar mijn mening niet eens zo'n grote rol in.

Lijkt mij duidelijk: Geertruida.
Wel vind ik Mbuyamba echt het vermelden waard. Uitstekende speler die ik best graag bij Ajax zou zien wanneer Timber vertrekt. Wellicht eerst als backup van een ervaren kracht om te groeien in een basisplek. Geen idee wat die zou moeten kosten, maar zowel fysiek als aan de bal is hij echt uitstekend! Ook nog verrassend wendbaar en snel.

Ik vraag me oprecht af wat Ramalho en Timber in deze lijst doen. Zet dan nog eerder een pak 'm beet Beukema of Propper in die lijst. Maar die komen wellicht bij de LCV

1 juni 2023 om 12:27

Propper speelde een heel goed seizoen en zal denk ik idd bij de LCV staan. 'pech' voor hem is dat Hancko o.a. zijn concurrent is. Die vond ik dit seizoen toch wat bepalender.

Hoe kunnen Ramalho en Timber hier tussen staan? Wat zij dit jaar deden, leek nie eens op verdedigen.

Hahaha Ramalho. In de KKD zou hij niet eens uitblinken.

Hoe kan Ramalho hier staan en Hilgers niet... Waar is vz mee bezig lmao

Onbegrijpelijk dat Timber op dit moment op 18% staat. In dit rijtje kan het maar 1 zijn en dat is Geertruida

Ben wel benieuwd hoe ze op deze lijstjes komen. Timber (en dat zeg ik Ajacied) hoort echt niet in dit rijtje thuis.

1 juni 2023 om 13:20

Eens Marcel, Timber kan toch nooit de beste RCV van dit seizoen zijn. Die heeft, net als bijna alle anderen, een zeer matig seizoen achter de rug. Ramalho is ook een grote grap. er hoeft niet per se een speler van alle top 3 clubs in he, VZ.

De persoon die Ramalho op deze shortlist heeft gezet zit volgens mij al geruime tijd aan de fles. Ramalho is zo'n beetje éã©n van de slechtste centrumverdedigers in de Eredivisie. Timothy Derijck deed niet onder aan deze hansworst.

Ik vind het mooi dat veel Ajacieden stemmen op Timber, maar die hoort hier dus never nooit tussen te staan en heeft z'n nominatie puur en alleen te danken aan de club waarvoor hij speelt. Wat een drama was die jongen dit seizoen.

Ik maak me oprecht zorgen om de gezondheid bij de mensen van Voetbalzone. Ramalho???? Zelfs mensen zonder enig voetbal verstand zou Ramalho niet opnoemen. Dan moet je zwaar alcoholist zijn, of er mankeert iets aan je ogen. Of misschien wel een typefout. Maar ik kan me gewoon niet voorstellen dat ieder weldenkend mens Ramalho opnoemt. Man man man, wat is dat een bron van onrust bij PSV. Deed me denken aan Marcelo een paar jaar geleden, weet niet wie erger was.

Als Ajaxied zie ik ook wel van mijlenver dat Geertruida de beste was afgelopen jaar. Dus mijn stem gaat naar hem

1 juni 2023 om 18:12

Ajacied

Ramalho, hands down. Meest invloedrijke verdediger

Dat is niet zo moeilijk, ik zeg Geertruida met stip.

Geertruida natuurlijk !!!!!!

Pantelis Hatzidiakos, serieus? De man die elke wedstrijd een foutje maakt met (regelmatig) een doelpunt tot gevolg? Waren er geen andere kandidaten?

Nou ja, dit zal wel Geertruida worden natuurlijk.

1 juni 2023 om 18:46

Volledig mee eens. Grappig is dan wel dat Hatsikidee (op moment van schrijven) wel 6% van de stemmen heeft

2 juni 2023 om 01:06

Het lijkt me duidelijk dat er geen andere kandidaten waren. Timber doet immers ook mee en die was echt slecht dit seizoen.

Had de keuze tussen Geertruida en Trauner gemaakt, dat was een moeilijkere keuze. Nu is het een makkie.

Hoezo Geertruida alleen omdat Feyenoord kampioen is

1 juni 2023 om 19:05

Nee omdat hij de beste rechter centrale verdediger is, heel simpel toch.

Dat Ramalho tot de opties hoort is lachwekkend! Maargoed, Geertruida wint deze natuurlijk, al had ik het die jongen van Volendam ook gegund.

Dat moet haast wel Ramalho worden. Die heeft op het moment van schrijven toch nog knap 6% van de stemmen.

Toch wel jammer dat ze Geertruida hebben gekozen voor rcv in plaats van rb. Had namelijk graag voor Trauner gekozen op deze positie

Negentien procent nog op Timber. Tja, iedere club heeft subjectieve fans. Die jongen heeft gewoon een slecht seizoen gedraaid en hoort eigenlijk niet eens kandidaat te zijn. Absoluut 1 van de dissonanten bij Ajax in het afgelopen jaar.

Dat was dit seizoen duidelijk Geertruida.
Iedereen bestempeld Timber een grotere toekomst en uiteraard zou dat zomaar kunnen. Maar Geertruida is nu al 2 seizoenen 1 van de meest stabiele verdedigers van Feyenoord. Waar Timber dit seizoen echt liep te schutteren.

Voor mij is het Trauner.
Geertruida vind ik in de centrale rol minder sterk als op de back positie.
Timber ben ik geen fan van. Laat te vaak nog een steekje vallen en speelt voornamelijk voor zichzelf en helpt zijn teamgenoten te weinig met doordekken.
Ramalho is lachwekkend te noemen dat die uberhaupt op de lijst staat.

ik vind het nooit heel leuk om het hele elftal van de kampioen erin te zetten haha, maar vergeleken met de andere heeft geertruida natuurlijk een geweldig jaar gehad, individueel en met zijn team.

denk dat ik hatziadiakos op 2 zet, vind ik geen geweldenaar maar vrij constant dit seizoen.

trauner, ondanks blessure ook wel een vermelding waard vind ik. ook gewoon weer een goed seizoen (vorig seizoen beter imo)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren