Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas ‘lijkt hoge spel met NAC te winnen’: KKD-club polst potentiële opvolger

Laatste update:

NAC Breda heeft bij de entourage van VVV-Venlo-trainer Rick Kruys ‘voorzichtig gepolst’ hoe hij tegenover een stap naar de Brabanders staat, zo meldt Voetbal International. Eerder op de dag bracht hetzelfde medium naar buiten dat Besiktas uiterlijk woensdagavond laat wil horen of de club Jean-Paul van Gastel naar Turkije laat vertrekken. Besiktas ‘lijkt het hoge spel te winnen’, zo klinkt het.

Het bod van de Turkse topclub bedraagt ‘meerdere tonnen’ en is gedaan om het vertrek van Van Gastel te compenseren en ‘aan de wensen van de beoogde nieuwe hoofdtrainer te voldoen’. NAC heeft tot woensdagavond om te reageren op het bod van Besiktas: take it or leave it.

De nummer negen van de Keuken Kampioen Divisie dreigt zijn trainer dus alsnog kwijt te raken. Om die reden is bij de entourage van Kruys gepolst hoe de oefenmeester tegenover een stap naar Breda staat. De oud-middenvelder beschikt over een aflopend contract bij de Limburgers en staat met de club op de elfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

“In Breda is men gecharmeerd van de aanpak van de jonge, moderne trainer, die VVV afgelopen zomer trouw bleef, ondanks diverse financiële problemen. Nu lijkt Kruys alsnog een kans elders te kunnen grijpen, mits NAC en Besiktas er uit gaan komen”, aldus VI.

Kruys staat sinds de zomer van 2022 voor de groep in Venlo nadat hij het half jaar daarvoor negen wedstrijden de scepter zwaaide bij FC Utrecht als interim-trainer. De Limburgers eindigden vorig seizoen op de zevende plaats in de Keuken Kampioen Divisie en gingen in de halve finale van de play-offs ten onder tegen Almere City FC, dat uiteindelijk promoveerde.

Toekomst van Van Bronckhorst hangt af van Van Gastel en NAC
Giovanni van Bronckhorst staat op het punt om de hoofdtrainer van Besiktas te worden, maar wil het avontuur alleen aangaan als hij Van Gastel kan meenemen. De Turkse topclub doet er daarom alles aan om dat te realiseren. Besiktas wil Gio namelijk op korte termijn presenteren.

Van Gastel is al akkoord met de Turken en wil de overstap dolgraag maken. De trainer kan zich financieel ‘gigantisch’ verbeteren. Van Bronckhorst en de huidige oefenmeester van NAC werkten in het verleden jarenlang samen bij Feyenoord en Guangzhou City. Van Gastel zwaait pas sinds eind september de scepter in Breda. De trainer staat na veertien wedstrijden op zeven overwinningen, drie remises en vier nederlagen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer na dat lange interview over hoe NAC zo belangrijk voor 'm was dat ie zo snel weer lijkt te vertrekken. Wel begrijpelijk gezien het financiële plaatje, maar geld zal ie toch inmiddels wel hebben en jezelf als hoofdtrainer ontwikkelen lijkt me ook wat waard. Kun je zelf op termijn wellicht nog een mooie stap maken ipv id kielzog van v. Bronkhorst overal heen.

4 januari 2024 om 04:36

Ik denk niet alleen het financiële plaatje he, het is ook sportief een grote stap. Besiktas was een paar jaar terug nog gewaagd aan de Europese subtop met groepswinst in de Champions league en wil weer terug naar die glorietijd.

Tsja, NAC of Besiktas. Keuze is snel gemaakt.

4 januari 2024 om 00:36

Ik vrees voor VVV dat Kruys hetzelfde denkt. NAC of VVV (die momenteel zonder centen zitten), die keuze is ook snel gemaakt.

4 januari 2024 om 20:45

Financieel wel ja, Besiktas doet dit jaar mee voor spek en bonen, kansloos onderuit in de Conference league tegen clubs als Lugano en Bodo, in de competitie bijna 20 punten achterstand op de nummer 1 en 2, er is dit jaar geen eer te behalen, was beter geweest als hij instroomde voor het nieuwe seizoen zodat hij tijd had om te bouwen, Besiktas fans(die wekelijks in de stadion zitten) zijn deze tijden heethoofden, al verliest Gio er 3 achter elkaar kun je hem alvast uitzwaaien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren