Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Berbatov goud waard voor AS Monaco; Champions League lonkt

Laatste update:

Dimitar Berbatov heeft zijn doelpuntenaccount bij AS Monaco in de Ligue 1 geopend. De eerste doelkans voor de Bulgaar was zaterdagavond tegen Sochaux direct raak en hij versierde ook nog een strafschop, waaruit James Rodríguez scoorde. Het werd 2-1. De promovendus staat met 59 punten stevig op plaats twee; Paris Saint-Germain heeft er 67 en nummer drie Lille 49. Plek twee geeft recht op deelname aan de groepsfase van de Champions League.

/

Na vijf minuten werd de score geopend in Stade Louis II: Rodríguez bediende Layvin Kurzawa en op aangeven van de linksback tikte Berbatov het leer bij de tweede paal tegen de touwen. Monaco speelde niet groots, maar was wel steevast de betere partij. Les Rouge et Blanc kregen voor rust nog enkele mogelijkheden om te scoren, maar Mounir Obbadi mikte over en Valère Germain kopte naast. Sochaux, de nummer voorlaatst, werd met een vrije trap een keer gevaarlijk.

Rodríguez maakte er vanaf elf meter 2-0 van; de Colombiaan mocht na 55 minuten aanleggen nadat Berbatov was neergehaald. De bezoekers uit Montbéliard, die de laatste drie duels ongeslagen bleven, kwamen zeven minuten voor tijd terug in de wedstrijd door een treffer van Édouard Butin. Tot meer was Sochaux echter niet meer in staat en Jordan Ayew kreeg nog rood. Monaco herstelde zich met de zege van de 2-0 nederlaag die men vorige week tegen Saint-Étienne leed.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Me lievelingsspits. Wanneer hij de over juiste mentaliteit en arbeidsethos beschikte zouden we nu over een legende spreken. Prachtige speler, die Berbatov

8 maart 2014 om 22:33

Het is wel een legende in Engeland hoor, overal schijt aan. Maar ik denk dat er maar weinig spelers zijn geweest of zijn met een betere aanname dan hem. Ongelofelijk zeg.

9 maart 2014 om 06:49

Waarom discrimineren? Bozkurt betekent geen Koerd btw! Maar een echte grijze wolf (turk). Dus ga maar bij je meneertje wilders discrimineren want dit is een voetbalsite waar men over voetbal praat en niet over je politieke uitspraken die lokken tot zinloze discussies

9 maart 2014 om 10:14

Ik neuk je in je kont vieze wilders 2e

Hoeveelste staat marseille eigelijk?

8 maart 2014 om 22:09

Ik vermoed 3e/4e, maar dat kan ik je niet met 100% zekerheid zeggen.

8 maart 2014 om 22:10

Ze staan 5e volgens vz.

8 maart 2014 om 22:41

5e. Met 4 punten achterstand op de nummer 4 saint etienne. Saint etienne kan dit nog uitbouwen naar 7 punten omdat ze een wedstrijd minder hebben gespeeld (tegen lorient)

9 maart 2014 om 06:47

Gedraag je man

Het zou toch wat zijn als pak 'em beet FC Dordrecht ineens van zo'n sjeik is en volgend seizoen kampioen wordt om vervolgens CL te spelen.. Dat zou echt raar zijn. Maar zo heb je wel geweldige spelers als James, Moutinho, Falcao, Carrasco, etc.

8 maart 2014 om 22:15

Verschil zit hem natuurlijk ook in de plaats van de club. Ik ga er niet vanuit dat spelers als falcao en rodriguez in dordrecht zouden willen wonen. Monaco daarentegen..

8 maart 2014 om 23:32

Beter voorbeeld zou Sparta zijn, daarmee kan j het wel wat beter vergelijken. Alhoewel de glorie jaren op Spangen wel erg lang geleden zijn

8 maart 2014 om 23:59

Monaco is gewoon een gevallen topclub, stond volgens mij zo'n 10 jaar geleden nog in de CL-finale.

9 maart 2014 om 00:15

Klopt, tegen FC Porto. Onvoorstelbaar inmiddels

Jammer dat we hier geen puntje mee hebben meegenomen uit Monaco, echter is deze nederlaag wel volledig terecht, Monaco was veel beter en Ayew je wordt bedankt met die rode prent van je, we kunnen allen mensen goed gebruiken in de lastige strijd tegen degradatie, echter heb ik volledig vertrouwen in een goede afloop, al wordt het wel lastig

Monaco gaat uitgesloten worden in Europees voetbal door de FFP dus veel zullen ze er niet aan hebben !

Monaco 2de en Psg 1ste staat vast. 3de wordt spannend. Lille, Sant ienne en Marseille vechten er nog voor.

Even een vraagje, hoe kan Monaco ooit Champions League gaan spelen met zoveel schulden? Dat overtreed toch de regels van Ffp..

9 maart 2014 om 00:00

Monaco heeft geen schulden, maar draait verlies. Mensen moeten dat verschil eens leren. En grote kans dat er wel sancties op gaan volgen, net als bij Chelsea, City, PSG en nog meer clubs.

9 maart 2014 om 01:47

Ho stravven, Chelsea heeft daar geen last van. Zijn heel erg gericht op de ffp, Dit jaar verlies geleden door uitschakeling CL. Volgend jaar komen de transfers van mata en KdB er nog bij dus dan is verlies maken ook zowat onmogelijk. Nee in zuidwest Londen gaat het financieel ook vooruit.

Ik kijk al jaren niet meer naar de ligue 1

PSG dat met olie dollars van arabie prijzen koopt.

En AS Monaco dat vorig jaar onzichtbaar is en nu door geld opeens meedoet om de titel. µ

de 2 clubs die groot zijn door geld kut ploegen. Geef maar ploegen zoals Lille OSC of Olympique Marseille & Olympique Lyonnais & AS Saint-Étienne kampioen worden

die hebben tenminste historie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren