Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica-ster neemt in tranen afscheid en lijkt op weg naar toptransfer

Laatste update:

Benfica werd vorige week kampioen van Portugal en won vrijdagavond de Taça da Liga, het tweede nationale bekertoernooi. In de finale werd Marítimo met 2-6 weggevaagd en zo werd de tweede prijs van het seizoen een feit. Nicolás Gaitán nam een kwartier voor tijd de 1-4 voor zijn rekening en verliet een minuut daarna het veld. Het bracht de nodige emoties bij hem teweeg, want Gaitán speelde waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Benfica.

/

Gaitán ligt weliswaar nog voor de lange termijn vast, maar heeft het vizier gericht op een transfer. Mogelijk vertrekt hij voor vele miljoenen euro’s naar Atlético Madrid of Manchester United, twee clubs die hem nauwlettend in de gaten houden. “Ik wil niet zeggen waarheen, maar ik ben dicht bij een transfer. Ik denk dat dit mijn laatste wedstrijd was”, aldus de Argentijnse aanvallende middenvelder.

“Dat je moet huilen als je iets wint met deze club is vrij normaal. Ik ben hier al zo lang, dat zorgt voor emoties. Ik geef toe dat ik in eerste instantie niet naar Benfica wilde en liever in Argentinië wilde blijven, maar ze hebben me hier zo goed behandeld”, zegt Gaitán dankbaar. “En het is altijd mooi om het seizoen op deze manier te eindigen. Vorig seizoen deden we het al en nu weer”, klinkt het. Gaitán kostte in de zomer van 2010 zo’n 8,4 miljoen euro toen hij overkwam van Boca Juniors: nu betaalt zijn nieuwe club zo’n 25 miljoen euro.

Bij welke club zou Nicolás Gaitán goed passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou hem graag bij Atletico zien, maar denk toch dat Manchester United met hem aan de haal zal gaan.

21 mei 2016 om 08:46

Kan hij op rechtsbuiten spelen?

21 mei 2016 om 15:43

Ik zie hem veel liever op linksbuiten. Hij heeft namelijk een waanzinnige voorzet met links. Op rechts denk ik niet dat hij zijn kwaliteiten optimaal kan benutten.

21 mei 2016 om 08:47

Manchester united heeft hem financiël meer te bieden. Daarintegen Atletico Champions league waar manud dit jaar niet van de partij is

Ik kijk nooit naar Portugese competitie, maar wel had ik samenvatting van cl gekeken en hij maakte wel indruk op mij. Als hij op rechtsbuiten kan spelen, direct halen want ik vind lingard erg matig. hij gaf weinig goede voorzetten en hij miste veel schietkansen.

21 mei 2016 om 10:34

het probleem is bij gaitan dat hij stijf links is, dus als je hem op recht zet moet hij telkens naar binnen snijden en dan is het lastiger om een goede voorzet te geven

21 mei 2016 om 11:02

Dan wordt het reus. Als hij haalbaar is.

21 mei 2016 om 11:44

Reus losweken is tot nu toe erg lastig gebleken, voor alle topclubs. Als je dan ook nog eens geen CL speelt - zoals United nu - denk ik dat je de komst van Reus wel kunt vergeten.

Ik moet lachen om de beweringen van Jorge Jesus. Hij zei dat Sporting een betere selectie heeft dan Benfica

21 mei 2016 om 09:33

1. Hij is coach van die club, wat wil je dan dat hij zegt.
2. Dit is totaal niet van belang bij dit stuk.

21 mei 2016 om 09:42

Ik wil gewoon zeggen dat geen enkele Portugese club beter is dan Benfica. Al zeker niet als er dit seizoen spelers zoals Gaitan, Jonas en Sanches rondliepen.
Een mooi voorbeeld is hoe Benfica en Sporting hebben gepresteerd op Europees niveau. Benfica ging in de Champions League niet tenonder tegen Bayern, terwijl Sporting werd afgeslacht door Leverkusen in de Europa League.
Ik hoop dat Benfica ondanks het vertrek van enkele dragers zich weer gaat versterken en terug meedoet voor de belangrijkste prijzen.

Gaitan kan makkelijk een stap hoger aan, echt een hele goede speler. 25 miljoen euro vind ik, gezien de huidige markt, ook wat weinig voor zo'n speler.

Hij heeft gekozen voor Atletico. Binnen 48 uur word het bekend gemaakt. prijs kan zo'n 30/35 mlj worden.

21 mei 2016 om 11:00

Hoe weet je dat?

Ik zou het echt een aankoop voor Atletico Madrid vinden. Dan zouden ze net als Griezmann weer een speler halen die kan uitgroeien tot een topper en dat voor 25 miljoen euro. In de huidige markt is dat echt een koopje voor een speler als Gaitan. Wat hebben andere clubs hier lopen te slapen zeg, net als bij de transfer van Alex Teixeira naar China.

Kom op United, haal deze jonge binnen. Niet te duur en kan op rechtsbuiten spelen.

21 mei 2016 om 11:27

Alleen probleem is dat hij linksbenig is en hij zou moeilijk voorzetten kan geven op rechtsbuiten.

Portugese media melden dat hij naar A Madrid gaat voor ongeveer 25 miljoen.

Even voor iedereen hierboven, Gaitan is stijf links en speelt linksbuiten of op nummer 10.

21 mei 2016 om 13:11

Ik hoor dat Benfica de resterende 50% rechten krijgt van Jimenez waardoor er maar 25M voor Gaitan betaald wordt.

Het wordt tijd voor Carrillo en Guedes! Ik denk dat deze transfer goed wordt opgevangen.

22 mei 2016 om 00:16

Heb ook gelezen dat hij samen met Carrillo gaat voor ongeveer 50 miljoen en dat Jota (oud Pacos de Ferreira) naar Benfica komt. Verder heeft Benfica Rafa aangetrokken dus ze zijn goed bezig. Veel goede Portugese spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren