Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Belangrijkste duel uit mijn tijd hier ga ik missen en dat voelt heel slecht'

Laatste update:

FC Groningen speelt woensdag misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De Trots van het Noorden neemt het in eigen huis op tegen Excelsior en de inzet van het treffen is een plek in de finale van het bekertoernooi. De halve finale wordt gespeeld zonder sterkhouder Eric Botteghin, die een schorsing moet uitzitten.

/

In de Eredivisie miste Bottgehin sinds zijn komst in de zomer van 2013 nog geen minuut. Het is voor de verdediger dan ook vreemd om werkeloos toe te moeten kijken. “Ik heb sinds mijn komst hier alles gespeeld en het zal heel vreemd aanvoelen om niet op het veld te staan. De belangrijkste wedstrijd uit mijn tijd hier tot nu toe ga ik missen en dat voelt heel slecht”, laat Botteghin weten op het digitale thuis van de club.

Botteghin is in het hoge noorden bezig aan een uitstekend seizoen. “Het niveau groeit nog steeds en mijn spel wordt constanter. Vorig seizoen was het ook al goed en sloten we af met Europees voetbal, wat alles heel speciaal maakte. Dit seizoen heb ik het idee het team nog meer te helpen, dat komt vooral ook door ervaring en vertrouwen”, klinkt het.

Is Eric Bottgehin toe aan een stap hogerop?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste verdediger in NL op dit moment. Kan zeker hogerop als je t gestuntel van bv een Veltman ziet, is Botthegin 3 klassen beter.

6 april 2015 om 13:47

Veltman? Noem dan een Viergever, Van Der Hoorn. Maar geen Veltman

6 april 2015 om 14:00

Veltman is verdedigend geen haar beter dan die twee die jij noemt...

6 april 2015 om 14:02

Begrijp ik je nu goed dat je Viergever en van der Hoorn beter vindt dan Veltman? Kan het ook mis hebben.

6 april 2015 om 13:51

Ben het helemaal met je eens. Maarja dat willen die mensen in Rotterdam en Amsterdam niet zien omdat hij minder kan opbouwen. Hetzelfde verhaal als met Douglas etc. etc.

6 april 2015 om 14:14

Tja, Feyenoord heeft twee goede jonge centrale verdedigers die nog kunnen groeien, waarom zou je dan Botteghin halen? Bij Ajax geldt hetzelfde voor Veltman, maar hij zou wel een goede keuze zijn als tweede centrale verdediger volgend seizoen.

6 april 2015 om 13:53

Wanneer je ze dan uiteindelijk haalt blijkt vaak dat een niveau hoger toch wat lastiger is, voetballend gezien doet Veltman hat vaak erg goed. Helaas is de prio verdedigen en dat idd vaak wat minder.

6 april 2015 om 14:02

Het is ietsje moeilijker verdedigen met 50 meter vrij in je rug. En een systeem waar je pressie speelt en soms keuzes moet maken inschuiven of wachten. Je kunt bothagin pas beoordelen als die voor een aanvallende ploeg speelt

7 april 2015 om 00:42

Daarom naar PSV als rekik niet blijft. Achterin bottehgin en isimat. Bruma banken. Bij PSV heb je geen ruimte in de rug.

6 april 2015 om 17:04

Botteghin zou het in het buitenland niet minder doen dan Ron Vlaar of Virgil van Dijk. Wist niet dat hij geschorst was voor woensdag. Maakt het er niet makkelijker op, aangezien Lindgren tegenwoordig al achterin staat.

Botteghin is een goede verdediger, als het om verdedigen gaat, maar voetballend vind ik hem minder. Kan zeker een stap hogerop.

6 april 2015 om 17:06

Heb je een verdediger om te verdedigen of om te voetballen? Als hij zorgt dat de tegenstander niet scoort is het wat mij betreft prima. Dat gezeur van Ajax altijd dan een CV dit, dat en dat moet kunnen vind ik altijd maar onzin. Doe mij maar een houthakker achterin die je kampioen maakt.

Geweldige verdediger. Gaat zeker weg deze zomer. En vermoed naar het buitenland, waar er niet gekeken wordt naar voetballende kwaliteiten. Verdedigers moeten verdedigen, niet meer en niet minder! Is zeker een aanwinst voor ploegen onderin de Premier League.

Trouwens: Botteghin miste wel degelijk wat minuten. Werd eens (onterecht, dat wel) naar de kant gestuurd met een rode kaart. Deze kaart werd later weer geseponeerd, maar het bericht dat hij nog geen minuut miste sinds zijn komst is dus niet waar.

Flinke aderlating voor Grunn. Opzich geen onmogelijke opgave die plek in de finale te veroveren.

Lindgren doet het goed dus Kappelhof zal wel op de plek van Botthegin komen en Hateboer op rechts..
maar dat Botthegin heel belangrijk is voor ons staat als een paal boven water

Als het goed is de op één na belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Op 3 mei is de belangrijkste. Botteghin is een baas. Een van de betere in de Eredivisie en zeker toe aan een stap hogerop. Die zal wel naar het buitenland gaan in de zomer.

Heeft dit seizoen rood gekregen dus hij heeft al minuten gemist. Rode kaart werd overigens geseponeerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren