Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beelden: tegenstander schreeuwt het uit na spijkerharde tackle van Beugelsdijk

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Tom Beugelsdijk, die het 'verdedigen' nog niet verleerd is.

Beugelsdijk speelt zijn wedstrijden tegenwoordig in het shirt van SVV Scheveningen, dat uitkomt in de Tweede Divisie. Afgelopen weekend stond op eigen veld het duel met Jong Sparta Rotterdam op het programma.

@omroepwestsport Beugelsdijk vliegt! ?? | Een stevige charge van Tom Beugelsdijk in de wedstrijd tegen Jong Sparta Rotterdam. Kwam de verdediger van Scheveningen hier goed weg met een gele kaart? #Scheveningen #DenHaag #Zaag ? origineel geluid - Omroep West Sport

Naast dat Scheveningen met 0-3 onderuit ging, kwam Beugelsdijk ook op een andere manier negatief in het nieuws. Op beelden van Omroep West is te zien hoe de mandekker snoeihard doorgaat op een tegenstander.

De ex-speler van onder meer ADO Den Haag, Helmond Sport en Sparta was duidelijk te laat en raakte zijn tegenstander op de knie. De speler van Jong Sparta ging kermend naar de grond. Beugelsdijk kwam er vanaf met een gele kaart.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit lijkt me toch gewoon rood, je ziet op de knie ook exact waar en hoe hij hem raakte.

27 februari 2024 om 12:13

Echt hè. Misschien dat zo'n scheids denkt: "als ik heel resoluut een kaart trek is geel ook wel goed", maar dit is toch ook zonder herhaling donkerpaars waard?

27 februari 2024 om 15:20

Bij de amateurs zie je genoeg scheidsrechters die denken: ik moet ook nog levend dit sportpark af naar mn vrouw en kinderen, dus laat ik het maar afdoen met geel.

27 februari 2024 om 19:21

Dit is in de 2e divisie (?) Dan mag je toch verwachten dat hier gewoon rood voor gegeven moet worden. Dat zijn de betere scheidsrechters op de amaurervelden. Die Lourens moet blij zijn dat hij niets heeft gebroken in zijn knie.

Bizar dat die scheids slechts geel geeft hahaha.

Donkerrood is dit

Nog even verfijnd als in zijn eredivisie tijd zie ik, prachtige sierlijke speler die Beugelsdijk! Zo zie je ze niet vaak meer op de velden.

27 februari 2024 om 20:01

Vreselijk domme jongen is het. Kan werkelijk waar niets anders dan schoppen en afbreken. En dan stoer weglopen alsof hij de ervaren routinier is die alles met een idee doet. Wat een dorpsgek is het ook.

Dan kun je het niet meer belopen in de Tweede Divisie. Maar de recidivist is nog wel steeds aanwezig in Beugelsdijk. Bizar dat voor de overtreding geen rood werd getrokken. Al is moordaanslag ietsje overdreven, maar het was wel een beenbrekende tackle.

Het is en blijft een onbenul, schandalige overtreding die rood waard is

Dit soort dingen zijn sowieso ellendig bij de amateurs en dan vooral in de lagere klassen. Een stel opgefokte idioten die iedere gelegenheid aangrijpen om je gehandicapt te schoppen of te gaan vechten. Blij dat ik nu in een competitie speel waar nog over het algemeen fatsoenlijke gasten spelen

27 februari 2024 om 12:28

Ja helemaal mee eens, ben blij dat ik nu ook weer op een fatsoenlijk niveau speel. In plaats van met een vriendenteam in de vijfde klasse. Makkelijk kampioen geworden, maar wat voor aanslagem sommige te verduren hebben gekregen. Asociaal

Wat een idioot!! Tegenstanders in die klasse moeten gewoon de dag erna weer naar hun werk.

27 februari 2024 om 12:52

Spelers op een hoger nivo ook toch?

27 februari 2024 om 13:19

Precies, ik raak daarom alleen tegenstanders die al in de bijstand zitten.

Deze is heel gemeen. Er moet ook echt een draadje los zitten als je dit soort dingen nog uithaalt op een voetbalveld, terwijl je de 30 algepasseerd bent en lekker bent aan het afbouwen.

Eens een lompe voetballer, altijd een lompe voetballer

De afgelopen maanden heb ik Immers en Beugeldijk een aantal keer zien voetballen bij De Treffers - Scheveningen en GVVV - Scheveningen. Het viel me op dat Immers beide wedstrijden prima, maar niet top speelde. Beugelsdijk had het niet gemakkelijk tijdens de wedstrijd tegen GVVV. Ze zijn nu natuurlijk ouder dan 10 jaar terug maar wel opvallend dat hun niveau tegen valt.

Waarom bied je je excuses aan als je dit soort dingen flikt? Zo van, ik deed het expres maar het was niet persoonlijk?
Dit is gewoon een bewuste trap en excuses zijn dan nooit gemeend!
Geen respect voor zulke acties!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren