Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bayern wil voormalig recorddebutant na zeven jaar terug

Laatste update:
/
Liverpool mengt zich in de strijd om Keito Nakamura. De Japanner, die een indrukwekkend seizoen achter de rug heeft bij het Oostenrijkse LASK Linz, kon eerder al rekenen op interesse van Borussia Dortmund. (Daily Mail)
/
Fenerbahçe is in verregaande onderhandelingen om zich te versterken met Edin Dzeko. De aanvaller kan transfervrij worden overgenomen, daar zijn contract bij Internazionale deze maand ten einde loopt. (Fabrizio Romano)
/
Bayern München gaat een poging wagen om Pierre Højbjerg terug te halen. De middenvelder, die in 2013 de boeken inging als jongste debutant ooit bij de club, moet worden overgenomen van Tottenham Hotspur. (Sport Bild)
/
Real Madrid staat op het punt om Joselu over te nemen van Espanyol. De Spaans international, die donderdagavond nog trefzeker was in de Nations League tegen Italië, wordt op huurbasis overgenomen van de degradant. (Relevo)
/
Moisés Caicedo heeft een definitieve keuze gemaakt over zijn toekomst. De middenvelder van Brighton & Hove Albion vervolgt zijn loopbaan bij Chelsea, dat tussen de negentig en honderd miljoen euro betaalt. (Sky Germany)
/
Manchester City geeft de hoop op Josko Gvardiol niet op. De Champions League-winnaar is op persoonlijke voorwaarden nagenoeg rond met de Kroaat van RB Leipzig. (Fabrizio Romano)
Is Pierre Højbjerg een aanwinst voor Bayern?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat Chelsea is toch een potje hilarisch eigenlijk. Hebben nu bijna 300 miljoen uitgegeven het afgelopen jaar aan 4 middenvelders en van geen enkele kan je zeggen dat het absoluut een wereldtopper gaat worden.

16 juni 2023 om 11:09

Ze hebben een heel leger aan spelers gekocht waardoor de rest (zitten genoeg kwaliteitsspelers tussen) de deur uit lopen. De hele voerhoede is straks binnen een recordtijd vervangen

16 juni 2023 om 11:16

Lachwekkend eigenlijk inderdaad. Meer dan de helft van die afgeserveerde spelers zit er ook gewoon nog.

16 juni 2023 om 11:18

Dat zie je nu ook, wordt een mooie uitverkoop straks.

16 juni 2023 om 11:36

Lukaku, Werner, Kante, Azpi, Christensen, Rudiger, Jorginho allemaal recentelijk verkocht met dik verlies. Op de vertreklijst staan nu ook: Mount, Kovacic, Pulisic, Ziyech, Havertz en wie weet wie nog meer. Dat is echt kapitaalvernietiging. Zitten genoeg spelers tussen die onder de juiste begeleiding echt wel kunnen voetballen. Het feit dat de nieuwe spelers het niet beter doen bewijst dat alleen nog maar meer.

16 juni 2023 om 11:46

Lukaku zit er zelfs nog gewoon met een monstersalaris. Kans lijkt me reëel dat die volgend jaar weer voor een appel en een ei uitgeleend wordt aan Inter.

16 juni 2023 om 12:01

Azpi en Kante hebben 10 en 6 jaar voor de club gespeeld en hun waarde bewezen. Dat je hun met verlies verkoopt is begrijpelijk.

16 juni 2023 om 12:13

Hoe lang heeft Casemiro voor real gespeeld? De kunst is spelers op tijd doorschuiven.

16 juni 2023 om 13:03

Ik snap dat je soms ook afscheid moet nemen van spelers. Van Azpilicueta snap ik dat goed. Kante was een van de beste spelers en hadden ze echt nog wel 2 jaartjes kunnen houden. Los daarvan gaat het vooral om het groot aantal inkomende transfers en als gevolg daarvan uitgaande transfers. Daardoor verdring je je oude spelers en gaan er goede spelers voor een klein prijsje via de achterdeur naar buiten

16 juni 2023 om 15:10

@silvacity Kante hebben ze wel een prestatie-contract voorgeschoteld, maar die heeft hij afgewezen. Als Chelsea kan je een speler die 90% van het laatste jaar/jaren geblesseerd is geweest geen 300K per week voorschotelen. Vervolgens komen die arabieren langs en hij is er vandoor.

Het grootste probleem is met name dat je een kerkhof aan spelers in de boeken hebt staan uit de Abramovich periode. Een Kepa bijvoorbeeld of een Lukaku die een paar maanden gaat aangeven dat hij liever niet bij Chelsea speelt.. Dan komt Boehly langs met op papier redelijke aankopen, al die spelers krijgen monstercontracten en bakken er werkelijk niets van.

Het beleid vanaf het winter sinds we een paar nieuwe Td's hebben spreekt me al een stuk meer aan. Toptalenten halen, lagere salarissen uitdelen en meer bonussen in de contracten stoppen die uitgekeerd worden op basis van de prestaties. Alleen wat jammer dat een Mount bijvoorbeeld gaat vertrekken terwijl je met goed.. of laten we zeggen "redelijk" beleid hem makkelijk had kunnen behouden. Ook zo rigoureus de selectie vernieuwen slaat nergens op. Het geld dat je nu gaat besparen aan salarissen, dat kapitaal ben je aan de andere kant net zo hard aan het verdampen met de "super sale".

16 juni 2023 om 13:26

Van Enzo Fernandez kun je dat wel zeggen toch? Grootste talent op het WK en onttrekt zich bij Chelsea echt aan de malaise.

16 juni 2023 om 14:05

Ja Enzo zijn de meningen een beetje verschillend over merk ik. Ben het zelf met jou eens en heb een beetje het idee dat mensen hem ook wel wat te zwaar rekenen omdat hij zoveel geld gekost heeft.

Dat vind ik echter een beetje onterecht, hij kan er niks aan doen dat Chelsea zoveel betaald heeft voor hem en speelt ook niet op een positie normaliter waar je als eenling in een niet-draaiend elftal kunt uitblinken. Ik vind hem ook erg goed; ontzettend goed gespeeld in twee goedlopende elftallen met Benfica en Argentinië op het WK en nu zo ongeveer de enige die er nog van wat probeert te maken in het slechtst draaiende elftal van de Premier League

16 juni 2023 om 14:14

Ik vind het een goede speler. Of het 1 van de allerbeste middenvelders wordt de komende jaren moet ik nog maar zien.

16 juni 2023 om 19:28

Persoonlijk vind ik hem te traag, denk daarom niet dat hij 1 van de allerbeste middenvelders wordt de komende jaren. In tegenstelling tot een Busquets (techniek) en een Casemiro (duelkracht) heeft hij geen kwaliteiten die dit zouden camoufleren.

16 juni 2023 om 14:05

Enzo gaat echt wel een wereldtopper worden hoor. Die is nu al zo bepalend bij Chelsea, en dat op zijn leeftijd. De enige aankoop van Chelsea die tot nu toe wel geslaagd is. Met vlag en wimpel.

16 juni 2023 om 18:04

Badiashile toch ook wel vind ik. De rest natuurlijk niet...

16 juni 2023 om 18:13

Ik ben benieuwd wat er met Badiashile gaat gebeuren als je Colwill hebt..

16 juni 2023 om 18:57

Dit is toch gewoon een hele goede aankoop?

Gvardiol zou een goede aankoop zijn. Laporte zal vertrekken, en verwacht dat Stones ook volgend seizoen meer op het middenveld gaat spelen. Alleen zit je dan met een overbodige Phillips, heeft weinig kansen gehad maar valt een beetje buiten de boot op deze manier. City zou ook open staan tot de verkoop, wat ik wel zou begrijpen. Gvardiol moet alleen niet meer dan 60 kosten, maar dat zit er bij lange na niet in natuurlijk. Zal wel weer veel te duur worden.

16 juni 2023 om 11:17

Waarom mag Gvardiol niet meer dan 60 miljoen kosten? Dat is gewoon onder zijn marktwaarde.

16 juni 2023 om 11:37

City heeft hem niet écht nodig. Het is een topspeler, City wordt er beter van maar 80 tot 100 miljoen is erg veel geld. Ik zou dat geld eerder in een back of rechtsbuiten stoppen.

16 juni 2023 om 11:47

Je centrale duo is dan wel klaar voor de komende 7 jaar. Dias-Gvardiol is gewoon tegen het oneerlijke aan.

16 juni 2023 om 11:35

Gvardiol zal wel 100m ongeveer gaan kosten. Betaalt City dat niet, blijft die gewoon lekker in Leipzig.

16 juni 2023 om 11:38

Gvardiol is veel te duur. Ik heb liever Laporte er nog hij dan

Lekker Arsenal, Caicedo nu naar Chelsea. Onbegrijpelijk dat Arsenal niet door pakt. Nu gaan ze waarschijnlijk definitief havertz ophalen. Met Caicedo-Rice-Odegaard had je een top middenveld voor de komende jaren.

16 juni 2023 om 11:12

Wat vind je van Havertz? Snap de interesse van de topclubs niet echt, heeft toch niet heel veel laten zien bij Chelsea. Hij heeft ook weinig speciaals in mijn ogen.

16 juni 2023 om 11:18

Havertz is wel een redelijke allround speler met potentie. Is bij Chelsea toch vaak misbruikt als spits. Maar echt iets speciaals zie ik ook niet in hem.

Ik zie hem eigenlijk totaal niet renderen bij Arsenal. Op de 8 positie komt hij verdedigend veel tekort, plek van Ode ben je goed voorzien, als hangende buitenspeler zie ik het ook niet gebeuren en als spits rendeert hij niet. Dan zou hij ook nog is 60-70 miljoen moeten kosten.

16 juni 2023 om 11:24

Ik zou het vooral niet snappen gezien de transfersom en plek in het elftal. Chelsea zal sowieso meer dan 30 miljoen vragen voor Havertz, terwijl je dat absoluut niet zou moeten betalen. Onder de 30 zou ik het nog oké vinden. Maar buiten dat. Hij verdient veel en zou dan met een bepaalde status binnenkomen die hij bij ons niet hoort te krijgen. Je koopt Havertz als roulatiespeler/bankzitter, terwijl zijn prijs en salaris dat van een basisspeler zijn.

Wat betreft Caicedo. Ja het zou jammer zijn, maar anderzijds zou bijna 200 miljoen spenderen aan Rice en Caicedo ook nog gekkenwerk zijn ook. Caicedo heeft in mijn optiek gewoon heel raar gehandeld door zijn contract te verlengen, waarmee hij deze vraagprijzen van Brighton mogelijk maakt. En tja, dan verkleint dat absoluut je keuze als Caicedo zijnde. Ik vind het wat dat betreft terecht dat wij afhaken.

Ik hoop alleen wel dat we goede alternatieven hebben. Je ziet de laatste jaren dat onze alternatieven voor de toptargets eigenlijk beter uitpakken dan de toptargets die we dan mislopen. Met als meest recente voorbeeld natuurlijk Trossard ipv Mudryk.

16 juni 2023 om 11:29

200 miljoen is gewoon teveel voor Rice en Caicedo, dan is het budget zo goed als op. Genoeg alternatieven te vinden.

16 juni 2023 om 11:31

Met de verkopen die Arsenal gaat maken kun je zo 60-80 miljoen ophalen. Dan heb je dus voldoende geld om nog een cv of rechtsback te halen naast Rice en Caicedo.

Zubimendi lijkt mij een perfect alternatief. Clausule van 50 miljoen.

16 juni 2023 om 12:49

Helemaal eens met jouw analyse Arsenal890. Je kan hem eigenlijk nergens opstellen voor mijn gevoel.

16 juni 2023 om 13:00

Natuurlijk kan dat arsenal890, maar je hebt zoals je zelf ook zegt meer spelers nodig. Uiteindelijk hangt het natuurlijk af van wie je allemaal verkoopt en hoeveel spelers je dan overhoudt. Maar als je een legio spelers moet verkopen omdat je met je gewone budget slechts de helft van je transfertargets kunt halen, dan vind ik persoonlijk dat je teveel spendeert aan die 2 spelers.

Rice vind ik al zwaar overpriced, maar ik snap de interesse in hem volledig. Alleen dien je in mijn optiek dan dus een keuze te maken dat je dan niet ook nog voor Caicedo zwaar gaat overbetalen. Overigens lijkt Arsenal die keuze dan ook te gaan maken. Maar dan vind ik het dus goed dat ze naar een alternatief gaan kijken. Zo'n Zubimendi die jij zegt is dan een zeer goed alternatief inderdaad. Zo zijn er ook wel meerdere.

Dat betekent dat je dus ook meer geld ''over'' houdt voor CV, rechtsback en potentieel nog een winger. Mij is er namelijk wel veel aan gelegen om echt wel een capabele 4e CV te halen, aangezien je het complete verval zag met het wegvallen van Saliba.

16 juni 2023 om 14:12

- Zubimendi
- Lavia
- Nunes
- Thuram
- Onana
- Milinkovic-Savic
- Merino

Allemaal wel leuke opties. Eventueel een poging wagen bij Barella, Bennacer of Goretzka (die een beetje klaar lijkt bij Bayern). Rice, Goretzka en Ödegaard zou wel een top middenveld zijn zeg.

16 juni 2023 om 11:36

En ik meer denken dat Partey beter was dan Casemiro

16 juni 2023 om 11:48

Leuk geprobeerd maar heb ik nooit gezegd

16 juni 2023 om 12:04

Haha nee geloof ik hoor, maar dat werd wel degelijk beweerd door sommigen hier en op andere platformen

16 juni 2023 om 12:47

Ja sommige mensen beweren ook dat de aarde plat is. Soms moet je dingen met een korreltje zout nemen

16 juni 2023 om 12:39

In hindsight is maar zeer de vraag of Rice én Caicedo een opportuun scenario geweest is. Hoe Arteta van Caicedo switcht naar Havertz is me een volslagen raadsel.

Mocht Bayern Højbjerg aantrekken, dan is het verstandig dat Gravenberch andere opties gaat verkennen. Ook Sabitzer komt weer terug van Man Utd.

Kimmich en Goretzka zijn vaste keuze (en terecht). Met Højbjerg en Sabitzer, maar ook Muller die een linie kan zaken en ook Musiala, wordt de kans op speelminuten steeds minder.

Ik zou een stapje terug doen. Naar een goede middenmoter in Duitsland of Spanje. Veel wedstrijden spelen en daarna weer een stap omhoog maken.

16 juni 2023 om 11:52

Is het voor gravenberch sowieso niet verstandig om een transfer te maken? Het lijkt erop dat hij daar nauwelijks kansen krijgt. Lekker naar een club waar hij wekelijks kan spelen. Zijn ontwikkeling staat wel erg stil nu. Erg jammer, ook voor het NL elftal.Als Hojbjerg komt maakt hij helemaal geen kans meer idd

16 juni 2023 om 12:41

Ook Konrad Laimer is daar nog bijgekomen.

16 juni 2023 om 14:28

Weet niet wat Bayern met Hojbjerg moet maar hij is wel een speler waar je nog best wat geld voor kunt krijgen en die waarschijnlijk niet past in onze nieuwe speelstijl en opstelling. Van mij mag Bayern hem ook hebben in ruil voor een goede speler die zij niet gebruiken (Gravenberg als progressieve 8 kan heel goed werken of Mazraoui zou ook perfect zijn voor ons nu met deze trainer)

Bayern blijft maar middenvelders kopen. Zou toch is een echte topspits zoeken. Daar ontbreekt het aan

16 juni 2023 om 14:13

Sowieso vind ik dat ze er een ietwat vaag aankoopbeleid op nahouden de laatste tijd. Lijken nu weer Kim te kopen van Napoli terwijl ze prima zitten in de cv's en willen nu de zoveelste middenvelder (terwijl ze Laimer dus al gehaald hebben deze zomer) terwijl ze geen fatsoenlijke spits hebben (ja, Tel is een groot talent, maar die kan je echt niet als spits van Bayern rekenen nog).
Daarnaast hebben ze met de terugkeer van Cancelo naar City (waarschijnlijk wordt die niet overgenomen), het vertrek van Blind en waarschijnlijke vertrek van Lucas Hernandez geen enkele backup voor Alphonso Davies, die afgelopen seizoen best wat concurrentie had kunnen gebruiken.

Als Caceido werkelijk 100 miljoen moet kosten, dan kan je je beter mengen in de strijd om Rice. Nog beter zou zijn om een goedkoper alternatief te vinden of Santos en Casadei kansen te geven. Bij beide spelers spat het talent er vanaf en die 100 miljoen kan je beter gebruiken om een spits mee aan te trekken.

16 juni 2023 om 18:07

Ik zie Santos en Casadei zeker uitgroeien tot goeie spelers. Maar met het vertrek van Kante, Kovacic, RLC, Zakaria, Bakayoko, waarschijnlijk Mount en misschien nog Gallagher zit je enkel nog met Enzo, Chukwuemeka en Hall. Daarmee red je het niet. Hebben gewoon zeker 1 ervaren top middenvelder nodig. Zelfs buiten Caicedo nog iemand. Waarmee ik niet wil zeggen dat 100miljoen niet belachelijk is voor Caicedo haha.

16 juni 2023 om 19:00

Eens hoor, er mag wel wat ervaring bij maar je kan ook even een jaar iemand huren of rond kijken voor een dertiger. 100 miljoen voor iemand die naar mijn idee minder is dan Kante en dat niveau ook niet gaat bereiken, is gewoon zonde. Al is het wel een type speler die goed zou passen naast Enzo.

Zijn er nog spelers in Europese competities die na een goed seizoen 30 miljoen kosten? Lijkt wel of de standaard prijs 100 miljoen is.

90 tot 100 miljoen voor caicido .. wat een bedragen .
Chelsea blijft strooien met geld. Verwacht wel dat ze deze transferperiode met een grote schoonmaak beginnen en wat geld binnen halen maar toch ..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren