Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München met Mazraoui pas in tweede helft langs dapper Galatasaray

Laatste update:

Bayern München heeft dinsdagavond een 1-3 zege geboekt op Galatasaray in Groep A van de Champions League. In Turkije waren Kingsley Coman, Harry Kane en Jamal Musiala verantwoordelijk voor de doelpunten van Der Rekordmeister. Galatasaray wist in de eerste helft nog knap weerstand te bieden met een doelpunt van Mauro Icardi (strafschop), maar moest in het tweede bedrijf zijn meerdere erkennen.

Bij de thuisploeg keerde Hakim Ziyech terug van een blessure, al moest de Drontenaar nog wel genoegen nemen met een plek op de bank. Daar zat de technische linkspoot naast ex-Eredivisionisten Angeliño en Dries Mertens. Voormalig Ajacied Davinson Sánchez stond wel in de basiself van trainer Okan Buruk, samen met bekende namen als Fernando Muslera, Lucas Torreira, Wilfried Zaha en Icardi.

Bij Bayern had Thomas Tuchel een basisplaats ingeruimd voor de onlangs verbannen Noussair Mazraoui en voor Matthijs de Ligt. Met Leroy Sané en Coman koos de Duitser voor snelheid op de flanken, terwijl Kane als aanvalsleider mocht aantreden. Onder meer Leon Goretzka, Serge Gnabry, Raphaël Guerreiro, Manuel Neuer en Dayot Upamecano moesten het duel in Istanbul missen vanwege uiteenlopende redenen.

Bayern wist al razendsnel op voorsprong te komen in het RAMS Park. Toptalent Musiala wist Coman vrij te spelen aan de rechterkant, waarna de Fransman in vrije positie koelbloedig raak schoot: 0-1. Vervolgens toonde Galatasaray zich strijdlustig. Twee kansen voor Kerem Aktürkoglu zorgden echter niet voor de gelijkmaker. Dankzij een strafschop kwam de 1-1 er uiteindelijk alsnog.

Een slecht getimede tackle van Joshua Kimmich zorgde ervoor dat Icardi onrechtmatig naar de grond werd gehaald, waarna de Argentijnse goaltjesdief zelf achter de bal ging staan. Icardi benutte het buitenkansje in stijl met een onvervalste Panenka: 1-1. Vlak voor rust kreeg de voormalig spits van Internazionale en Paris Saint-Germain zelfs een uitgelezen kans om Galatasaray op voorsprong te zetten, maar het vrije schot van Icardi ging naast.

De tweede helft begon vanuit beide kanten een stuk terughoudender. Icardi probeerde Sven Ulreich te verschalken met een hakje, maar zijn poging werd, tot ongenoegen van zijn eigen teamgenoten, geblokt door een Duitse verdediger. Pas in de 73ste minuut kreeg Kane eindelijk zijn moment. Uit een lage voorzet probeerde de Engelsman doelman Muslera in eerste instantie te verschalken met een hakje, waarna hij de rebound wel langs de Uruguayaanse sluitpost wist te werken: 1-2.

Het slotakkoord was voor Musiala die een lage voorzet van Kane omzette in de 1-3 voor Bayern. Daardoor is de Duitse grootmacht nog altijd foutloos in het miljardenbal met negen punten uit drie wedstrijden. Galatasaray staat voorlopig op de tweede plaats in Groep A met vier punten, al komt Manchester United later op dinsdagavond nog in actie tegen FC Kopenhagen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is werkelijk ongelooflijk wat Thomas Tuchel tot nu toe presteert met Bayern Munchen. Hij heeft Bayern van een zinkend schip weer naar de top gebracht. Dit seizoen heeft de ploeg nog geen enkele wedstrijd verloren, zowel in de nationale competitie als in de Champions League. De 1-3 overwinning tegen Galatasaray is een buitengewoon knappe prestatie! Ik ben enorm onder de indruk van de tactische meesterzetten die Thomas Tuchel in de tweede helft hanteerde. In de eerste helft liep het niet soepel voor Bayern Mã¼nchen, maar Tuchel bewees opnieuw dat hij een toptraner is. Dankzij zijn tactisch vernuft wist hij de wedstrijd volledig om te draaien en de overwinning binnen te halen. Zijn capaciteit om een voetbalwedstrijd om te toveren tot een meesterwerk is van een buitenaardse orde.

Toch moet ik opmerken dat het bestuur geen sterke selectie heeft samengesteld voor Thomas Tuchel. Ik hoop dat Tuchel in de winterstop zijn eisen kracht bijzet. Met name de verdediging laat te wensen over, vooral de backs vertonen zwaktes in hun verdedigende spel. Alhoewel Davies een talentvolle speler is, lijkt hij weinig vooruitgang te hebben geboekt sinds zijn eerste seizoen bij Bayern. Zoals ook Erik Ten Hag al heeft aangegeven, laat Davies verdedigen steken vallen. Ook al is Mazaori een degelijke speler, lijkt hij niet het niveau te halen dat Bayern nastreeft. Bovendien ontbreekt het aan adequate vervangers voor deze backs, wat de diepte in de selectie in gevaar brengt. Laimer als back is eigenlijk onwaardig voor Bayern.daarnaast kan ik niet voorbijgaan aan de tekortkomingen op het middenveld. Kimmich valt dit seizoen inderdaad tegen, maar Tuchel heeft simpelweg geen alternatieven om hem te vervangen. Het is des te bewonderenswaardiger dat Thomas Tuchel ongeslagen is gebleven dit seizoen. Als het bestuur naar Tuchel luistert, ben ik ervan overtuigd dat Tuchel de club kan transformeren in een onverslaanbare titan, met een aura van onaardse grootsheid.

24 oktober 2023 om 20:44

@Heinazijn

Zet Hansi Flick of Guardiola terug bij dit Bayern hun zouden het veel beter doen, Tuchel is een goeie trainer maar zijn opstellingen en tactieken zijn soms zo onbegrijpelijk.

Overigens overdrijven is ook een vak bij jou.

24 oktober 2023 om 20:56

Beste Messi_123,

Dank voor je bijdrage! Guardiola had spelers zoals Robben, Ribery, Lewandowski (toegegeven Thomas Tuchel heeft Kane), Thiago, Lahm en Alaba tot zijn beschikking. Dat zijn significant betere spelers die Thoms Tuchel nu tot zijn beschikking heeft. Daarnaast is de spoeling ook nog eens hardstikke dun. De bank van Galatasaray was gewoon veel beter dan de bank van Bayern Munchen, waar maar 1 gearriveerde speler bij zat (thomas Muller). Verder vind ik niet dat Guadiola het beter deed dan Tuchel tot nu toe. Guardiola werd kampioen, dat werd Tuchel ook, maar won nooit de Champions league. Ik ben er van overtuigd dat Tuchel daar wel toe instaat is.

24 oktober 2023 om 21:01

@Heinazijn

Dus als ik het goed begrijp probeer je te zeggen dat Tuchel beter is dan Guardiola?

Verder ben ik het niet met je eens. Tuchel heeft gewoon met Bayern een van de beste selecties ter wereld miss wel de beste zelfs.

CL moeten we nog maar zien maar ik denk van niet, Tuchel heeft gewoon nog een nummer 6 nodig die naast Kimmich kan spelen. Want Goretzka is dat gewoon niet.

24 oktober 2023 om 20:46

Haha ik weet niet hoe jij naar voetbal kijkt, maar Mazraoui is enorm gegroeid als back. Op voetballend gebied is hij een verrijking voor Bayern. Die man staat gewoon erg goed en aanvallend erg belangrijk.

24 oktober 2023 om 20:58

Beste Africa,

Dank voor het geven van je mening. Ik deel jou mening over Mazraoui wel hoor. Het is een goede speler en hij is ook gegroeid. Alleen vind ik de verdediging met hem in combinatie met Davies te kwetsbaar. Alternatieven zijn er niet!

Daarnaast moeten we ook eerlijk bekennen dat Maraoui ook niet het niveau heeft dat Bayern gewend is met Lahm.

24 oktober 2023 om 20:50

Ik heb het geteld Hein, je hebt 9 keer 'tuchel' gezegd in je reactie. In principe had je dat maar 1 of 2 keer hoeven doen, maar jouw unieke manier van schrijven brengt me altijd van de ene tot de andere verbazing. Een totaal gebrek aan gevoel voor stijlfiguren of zinsopbouw. Het heeft iets bijzonders.

Tja.. Bayern Munchen in de 2e helft terecht gewonnen. 1e helft was Galatasaray heer en meester. Maar dit heeft Galatasaray totaal aan zichzelf te danken.

Kansen die er niet in gaan. Kazimcan niet wisselen na zoveel blunders en geklunder en dat je niet in kan zien hoe gespannen dat 20 jarige knul is.

En vervolgens na de 1-2 zijn de spelers kapot en zakt de motivatie met 1-3 de genade klap. Toen kon het maar net zo goed afgelopen zijn.

Ik zou bij de 1-1 niet blij zijn met een gelijk spel door de geweldige 1e helft. Maar achteraf was dat beter geweest.

Ik ben van mening dat als Angeliño zou starten dit niet zo was geïndigd. Maar dat is lekker leuk praten achteraf.

Bayern Munchen heeft gewoon veel te veel kwaliteit, waarvan de spelers niet onder de indruk waren van Galatasaray. We zagen dit aankomen van mijlen ver. Ik ben trots op de 1e helft van Galatasaray. Maar daar blijft het bij.

Gefeliciteerd Bayern Munchen

24 oktober 2023 om 20:47

Angelino starten zou geen verschil hebben gemaakt, want je zegt het uiteindelijk zelf: Bayern heeft veel meer kwaliteit en dan heb ik liever dat we met opgeheven hoofd onderuit gaan

24 oktober 2023 om 21:25

Galakije met Kazimcan beginnen oke kan ik nog wel mee leven maar de trainer moest de tweede helft met Angelino beginnen want zoals je zegt Kazimcan zat er helemaal doorheen.

24 oktober 2023 om 21:48

De reden waarom Kazimcan begon is dat hij verdedigend beter zou zijn dan Angeliño. Maar Kazimcan oogde meer negatief dan positief. Buitenom de sliding van de 1e tegen doelpunt en de bal verlies voor de 2e tegen doelpunt. Heeft hij veelte veel verkeerde keuzes gemaakt. Hij was zo nerveus dat hij op een onmogelijke manier een hoekschop weg gaf aan Bayern.

Maar leuk dat hij een verre inworp kan geven...

Logische uitslag, Bayern is gwn wereldtop in vorm niet in vorm maakt weinig uit.

Gala heeft wel 1 pijnlijke positie en dat is de linksback positie.

Verder (tenzij het aan ziggo ligt), supporters wel heel stil.

24 oktober 2023 om 20:53

Verbaast mij ook. Maar dat vond ik bij meerdere wedstrijden het geval. Alleen wanneer Icardi scoort gaan ze helemaal los op dat nummer. Die is wel echt hard.

24 oktober 2023 om 21:00

Dat is bij elke grote wedstrijd van de turkse ploegen. De gewone fans verkopen hun kaarten gewoon door aan de rijken die alleen de grote wedstrijd bezoeken. Dan krijg je niet de fanatieke supporters die er elke week zijn maar gewone toeschouwers.

24 oktober 2023 om 21:00

Kazimcan is doorgaans een goede voetballer maar het is logisch dat die jongen wat zenuwachtig was vandaag. Vooral in de tweede helft, de angst om een verkeerde bal te geven omdat hij weet wat hij over zich heen gaat krijgen.

Galatasaray speelde uitstekend in de 1e helft. Een weergaloze optreden. Dit liet me even denken aan de wedstrijd tegen Real Madrid. Jammer genoeg heeft Bayern getoond meer rendement in de ploeg te hebben door met minder kansen meer doelpunten te maken. Abdulkerim verdient ondanks zijn leeftijd ook een mooie transfer. Zonder hem was het een hogere score.

Ondanks sommige irritante GS supporters, die irritante opmerkingen maken of sneren uitdelen naar Fener.( ik zal geen namen noemen, maar zijn nick begint met Neder en eindigt op Turk) wil ik zeggen dat ik een vermakelijke wedstrijd heb gezien van GS. Jammer dat ze niet minimaal 1 punt hebben behaald.

Dit was te verwachten maar ik ben o zo trots op het team. Bayern heeft sinds 2004 niet zo een slechte eerste helft gespeeld, Okan Buruk toonde een ware masterclass. Helaas bleek het kwaliteitsverschil gewoon te groot in de tweede helft, wat niet erg is. Hopelijk pakken we nog punten tegen United en Kopenhagen en gaan we als tweede door.

24 oktober 2023 om 20:49

Uit tegen Bayern moeten we helaas ook slikken, maar ik ga er wel van uit dat we tegen ManU en Kopenhagen genoeg puntjes zullen sprokkelen om Europees te overwinteren.

We hebben tenminste trots en brutaal gespeeld en daar ben ik zo blij om

Trots op Galatasaray dat ze gestreden hebben tot het eind. Helaas is bayern net iets sterker. Hopelijk halen Besiktas en Fenerbahce wel wat punten.

Echt jonge de kansen hadden er in gemogen.
Maar zoals altijd zijn wij als Gala fans bijzonder te spreken over kerem. De kansen die hij laat liggen doen ze niet na in de kkd.

Ik denk dat wij Gala supporters ondanks het verlies best trots mogen zijn op deze ploeg. Wij hebben deze wedstrijd 70 minuten lang druk gezet en mooi voetbal laten zien. Ik was al bang dat zij geen energie meer over zouden houden. Alle wissels behalve Mertens waren ver onder maat.Nu weten wij in ieder geval zo goed als zeker dat Bayern 6 punten van ons gaat snoepen. Als tweede plaats eindigen lijkt mij haalbaar.

Leuke pot, Gala echt best goed de eerste helft, maar het is niet goed genoeg voor clubs als Bayern. Die lieten het zelf na om de grote gaten in de as van het veld en achter de verdediging beter te benutten. Natuurlijk nog genoeg perspectief voor Gala, zeker na de winst tegen United paar weken terug. Gala fans mogen trots zijn, maar uiteindelijk koop je er niks voor. Je moet echt moordend zijn in je kansen als je het wilt neerzetten tegen dit soort clubs, uiteindelijk was het wachten op de 1-2.

24 oktober 2023 om 21:01

Ja die Kerem van ons moet zijn vizier eens op scherp zetten, dan was het misshien anders gelopen. Maar goed de tegenstander was tenslotte Bayern en die deden het wel goed met de kansen.

24 oktober 2023 om 21:56

Zeker, al met al een jammere avond, je hebt toch zeker het gevoel in de eerste helft dat je een mooie avond er van kan maken, uiteindelijk kom je thuis van een koude kermis. Zoals ik al melde, is er genoeg perspectief. Wanneer spelen jullie de topper tegen Fener?

24 oktober 2023 om 23:14

In december, en vlak daarna is de super cup ook tegen elkaar!

Dominante eerste helft van Galatasaray met 16 schoten (!) en een zwakke tweede helft met maar 4 schoten. Ze hebben zichzelf te kort gedaan. Had al minimaal 3-1 moeten staan in de eerste helft. Historische overwinning misgelopen.

Zaha en Tete heel erg zwak. Die maken de verwachting tot op heden totaal niet waar. Toch knap dat ze ondanks de zwakke vleugels aan zoveel doelpogingen zijn gekomen in de eerste helft.

24 oktober 2023 om 20:51

Zaha toch paar keer iets geprobeerd. Vooral Tete was zwak vandaag. Vooral genoten van Sanchez, Abdulkerim en Torreira.

24 oktober 2023 om 20:58

Zaha laat veel te weinig zien vind ik. Buiten z'n doelpunten tegen United en Ankaragücü is het nog vrij zwak allemaal.

Abdulkerim is echt in topvorm. Die stijgt echt boven zichzelf uit laatste tijd. Torreira was een beetje uit vorm naar mijn idee maar speelde vandaag weer eens een goede wedstrijd.

Gevochten als leeuwen in de eerste helft en de tweede helft kon het gewoon niet meer. Hier zat wel meer in voor ons maar verliezen tegen Bayern is geen schande.

Sterke 60 minuten van Gala, Bayern kwam er af en toe uit maar dat is logisch als je met 10 man op de helft van de tegenstander speelt. Ik vond het wisselbeleid van Okan problematisch. 3 spelers tegelijk het veld op werkt 9 van de 10 keer in je nadeel, zoveel roulatie was niet nodig. De spelers waren moe maar dat geldt ook voor die van Bayern. Het middenveld van Bayern kreeg meer ruimte toen Kerem er af ging, die zat Kimmich constant op de hielen. Met het momentum achter zich ging Okan vol voor de winst, maar misschien was het verstandiger om genoegen te nemen met een punt want de keren dat Bayern eruit kwam was het levensgevaarlijk. Het is dat Sane met een schoenmaat van 49 speelde anders had de score veel hoger uit kunnen vallen.

Ik begrijp eerlijk gezegd de aversie van veel fans tegen Kerem niet. Die gozer is constant in beweging en hij komt telkens in scoringspositie. Nog een paar van zulke Europese wedstrijden en hij is niet meer te behouden.

24 oktober 2023 om 20:58

Clutch die kansen van Kerem mag je gewoon niet missen in Europese wedstrijden. Maar je hebt gelijk dat die nog kan groeien.

24 oktober 2023 om 21:04

Hoe vaak gaat Kerem een bal van 7 meter afstand over het doel schieten? Toevallig was dat vandaag, maar het feit dat hij iedere keer daar is waar de bal valt vind ik belangrijk.

24 oktober 2023 om 21:54

Het is niet alleen vandaag wees is even kritisch…. Week in week uit zelfde geval. Als we Icardi niet hadden was het dit jaar ook niks met ons geworden.

24 oktober 2023 om 22:47

Wat is de kritiek dan, dat hij kansen mist? Dat weet die zelf ook. 4 wedstrijden gemist in de laatste 3 seizoenen, speelt alles bij het nationale elftal, speelt alles bij zijn club. Vorig seizoen 10 doelpunten 14 assists, dit seizoen zit die al op 5 doelpunten en 7 assists. En dat voor een van de laagverdieners. Volgens mij moet je dan eerder bij de wereldsterren Tete en Zaha zijn met de kritiek.

24 oktober 2023 om 21:02

Denk dat het komt door z'n irritante en soms wat lakse uitstraling. Want als je de statistieken checkt doet hij het echt behoorlijk goed. Veel meer toegevoegde waarde dan Zaha, Tete etc.

24 oktober 2023 om 21:06

Ik denk dat het komt door zijn paspoort. Met spelers van eigen bodem hebben de Turkse fans veel minder tolerantie dan met buitenlandse 'sterren'.

24 oktober 2023 om 21:13

Clutch nee hoor want ik irriteerde me vandaag ook aan Tete. Die was er echt niet bij. Gewoon zonde.

24 oktober 2023 om 21:28

Jij bent een van de weinigen. Ik heb het ook niet alleen over jullie fans maar over de Turkse fans in het algemeen.

24 oktober 2023 om 21:35

Klopt over het algemeen wel wat je zegt. Wij waren vorig seizoen een uitzondering met Rossi. Die kreeg op een geven moment wel erg veel kritiek.

24 oktober 2023 om 23:20

Clutch je hebt ook gelijk over het algemeen.
Ik bekijk het van deze kant.
Ja hij maakt doelpunten en assists. Als ik met mijn zondag team ook 300 kansen heb en maar 15 doelpunten maak. Ben ik ook gewoon een mindere speler. Kerem is dat ook gewoon heeft teveel kansen nodig. Als hij wilt groeien en ooit na de betere competities wilt gaan zou Kerem na 10 wedstrijden op de bank belanden.

24 oktober 2023 om 23:25

Het is ook dankzij Kerem dat we uberhaupt aan zoveel kansen komen. Het aantal key passes dat hij per wedstrijd geeft is echt heel veel. Voor mij 1 van de besten vandaag.

Mooie pot. 1e helft Gala 2e helft Bayern. Je ziet toch dat Bayern daarin wat meer volwassen speelt en die wedstrijd uiteindelijk weet te pakken. Saté vond ik zoals vaker echt weer tegenvallen. Bizar dat hij hem laat staan en Coman die geweldig speelde eraf haalde. Achterin stonden beide teams echt ijzersterk te spelen. Zeer mooi om te zien dat De Ligt en Mazraoui sterk speelden. En wat is die Davinson Sanchez nog steeds een beest zeg. Al met al hele mooie pot gezien.

Ooh man wat jammer dit zeg. Op basis van de eerste helft had Galatasaray toch minimaal een puntje verdiend. Kazimcan had zich kapot gespeeld maar toch ziet trainer Okan dat niet en wisselt weer veel te laat. Pas als we goals tegen krijgen gaat ie wisselen. Ik adviseer ze deze wedstrijd heel goed te analyseren en vooral Kerem A. even erop wijzen dat je in Europese wedstrijden de kansen moet benutten. Ik hoop voor hem dat die vanavond kan slapen.

Ik had niet verwacht dat we zouden winnen, al hoopte ik nog wel stiekem op een gelijkspel. Het enige wat ik had verwacht was dat Bayern het niet makkelijk zou krijgen en dit hebben wij zeker 60-65 min lang aangetoond. Daarna was de batterij op en is het niet meer dan terecht dat we onderuit gaan. Er zou geen andere opstelling of tacktiek zijn geweest die de uitslag anders zou laten eindigen. Wij hebben gedaan wat we konden en we moeten de focus lekker op ManU en Kopenhagen leggen, want uit zal wel een nulletje of 4 worden helaas.

24 oktober 2023 om 21:13

Gala is vandaag 1 ding vergeten. Dat is dat de wedstrijd niet 60 maar 90 minuten duurt. Na minuut 60 was de halve selectie bekaf wat ook Bayern in de gaten had en toen sloeg het toe. Slecht en laat gewisseld door Burak ook.

24 oktober 2023 om 21:33

Ja Bayern wist dondersgoed wanneer zij de koppeling omhoog moesten gooien, terwijl Gala na een tijdje niet meer op de hoogste koppeling mee kon.

Dat is het verschil met de absolute top! Clubs als Bayern hoeven de groepsfase niet met 100% inzet te spelen

Wat komt Bayern goed weg. Galatasaray dubbel zo veel doelpogingen gecreëerd alleen mist de nodige kwaliteiten. Bayern is gekomen en heeft gescoord. Niveau verschil over en uit.

Trots op Gala. Jongens kom op.. we spelen wel tegen Die Rekordmeister hé?!!

Gala tot aan minuut 65' heer en meester. Op een gegeven moment zijn de batterijen op, of hadden jullie gedacht dat gala 90 minuten lang dit tempo kon volhouden?

Bayern Munchen heeft zoveel kwaliteit voorin, die jongens hebben genoeg aan een halve kans.

Helaas, we hadden hier zeker een punt verdiend.

Het verliezen van Bayern is niet erg heel knap dat we 70 minuten hebben volgehouden. Vooral in de eerste helft domineerde Galatasaray!

Het is met name voor de Turkse volgers geen verrassende uitslag na de eerste helft. Een welbekend liedje dat we maar al te goed kennen in een Turks spreekwoordelijke wijze “als jij niet scoort doen zij dat wel.”

We speelden heerlijk aanvallend met enorm veel druk. Ik denk dat niemand dit zag aankomen op basis van de wedstrijd tegen Besiktas. We hebben het ze knap lastig gemaakt en dat biedt zeker perspectief voor de return in Munchen. We mogen ondanks het resultaat trots zijn op de ploeg want er zat meer dan voldoende strijd en passie in het spel.

Ik wil toch even benadrukken dat Abdulkerim een ongekend seizoen draait. Zijn leeftijd zit echt tegen hem want anders had ie absoluut een toptransfer afgedwongen.

KK…. Hiermee bedoel ik niet het treurige Nederlandse scheldwoord, maar Kazimcan Karatas. Je bent net zo sterk als je zwakste schakel en dat is vandaag door deze bizarre tactische wissel van Okan gebleken.

Goed gestreden, trots, blabla… uiteindelijk draait het om de punten en daarin zijn we gefaald. Leren van de fouten en weer door.

- KK wissel
- BAY moet altijd spelen in de CL
- Ziyech en Zaha mogen even banken totdat ze weer gemotiveerd zijn

Heel erg zuur dit. Galatasaray heeft 70 minuten lang Bayern helemaal kapot gespeeld. Okan Buruk heeft weer eens bewezen dat hij een hele capabele trainer is. De beste Turkse manager van het moment. Over de keuze voor Kazimcan valt veel te zeggen, maar Angelino speelt ook gewoon heel zwak tot nu toe. Ik denk dat Dubois het beter dan allebei had gedaan, die vond ik ook sterk spelen in de eerste wedstrijd tegen Kayseri. Die is nu helaas verhuurd.

Wat me opvalt is dat Galatasaray, ondanks alle lof die ze hebben gekregen, niet een hele goede transferzomer heeft gehad. Het waren namelijk de mannen van afgelopen seizoen die zich weer lieten zien. Superster Icardi (hoe kan je zelfs geblesseerd de show stelen??), Boey, Abdulkerim en imo de allerbeste: Torreira. Zaha en Tete zijn tot nu toe niks speciaals, Angelino is ondermaats, Ndombele is veel te zwaar en Ziyech blijft sukkelen met blessures. Davinson Sanchez daarentegen is een beest maar het was te verwachten dat Nelsson op de bank zou verpieteren. Ondanks zijn slechte vorm is dat gewoon kapitaalvernietiging. Des te blijer ik ben dat Fener Szymanski en Fred heeft weggekaapt voor de neus van Gala, want met hun erbij was Gala al kampioen voor het seizoen zou beginnen.

Galatasaray-supporters mogen trots zijn want Gala heeft vandaag gevochten als leeuwen. Het is leuk dat Fener en Gala weer wat spierballen laten zien, alhoewel Fener het wel op een heel laag niveau moet doen. Ik hoop op een kwartfinale CL voor Gala en minimaal een halve finale ConL. voor Fener, en stiekem zelfs de beker.


Ik heb echt mijn hele leven een hekel aan Galatasaray maar ik moet eerlijk gezegd 1e helft ze speelde goed ik was verbaasd ik dacht zelfs deze gaan de 3 punten pakken. Maar helaas voor hun in 2de Bayern laat even zijn klasse zien en klaar is kees. (Stiekem vind ik die verlies partij wel lekkr hoor)

Gala maar rennen de eerste helft. Bayern wist er geen raad mee. Na 60 minuten waren ze helemaal kapot. Toen werd het makkelijk voor Bayern

Kazimcan is gewoon een simpele voetballer die het niet gaat halen en Angelino komt te kort op dit niveau. Je kon beter Dubois houden die kan makkelijk op links spelen

Heel erg trots, maar dit is jammer genoeg de tol die we betalen voor de ‘transfershow’ die Erden Timur heeft gehouden deze zomer. Buiten Davinson hebben we gewoon geen geslaagde transfers. Okan kon niet eens wisselen omdat bijna niemand van de bank langer dan 30 minuten aankan.

Zaha is niet wat het moet zijn, Tete is een flop, Angelino past niet in het systeem, Ziyech compleet uitgeblust, Ndombele weegt 120 kilo, Demirbay is dertien-in-een-dozijn en dan heb ik het nog niet eens over Bakambu of Dervisoglu.

Omdat niemand fit is, hebben we tegen Kopenhagen ook al 2 punten in de vuilbak gegooid.

Nog een sidenote: had vaak kritiek op Torreira de laatste weken, maar vandaag haalde hij weer zijn oude niveau. Heeft zich echt doodgelopen. Wauw. Vandaag veruit de beste op het veld samen met Apo en Kerem.

24 oktober 2023 om 23:28

Goed uiteengezet, grotendeels eens. Maar waarom vindt je Angelino niet passen in het systeem? Het is gewoon een linksback in een 4-3-3 systeem. Hij voldoet niet aan de verwachting, maar dat is wat anders dan niet passen in het systeem. Toch? En welke van de genoemde spelers zie je nog voorruit gang boeken de komende tijd?

25 oktober 2023 om 01:28

In mijn ogen is Angelino een wingback voor een ploeg met een driemansverdediging. Zo rendeerde hij in Duitsland het beste, omdat hij toen gewoon extra rugdekking kreeg van de linkercentrale verdediger en zich aanvallend kon uitleven. Het was algemeen bekend dat hij verdedigend niet veel soeps is.

Wie ik nog vooruitgang zie boeken? Voorlopig enkel Zaha, bij de rest is het afwachten wanneer ze fit worden. Denk dat we in januari pas zullen kunnen oordelen.

25 oktober 2023 om 01:29

Angelino is een back die goed rendeert als hij lekker hoog kan staan denk ik, in een 3-5-2 ofzo. Een paar jaar geleden was hij ook echt aardig op dreef bij Leipzig, maar hoe ik hem nu zie is daar geen schim van over, lijkt ook snelheid te hebben ingeleverd. Ik had juist verwacht dat hij een gouden combo met Icardi zou worden.

25 oktober 2023 om 14:59

Aha vandaar. Dat is wel een goed punt inderdaad. Ik was er niet van op de hoogte dat hij bij Hoffenheim in een 3-5-2 speelde. Als Ziyech ook maar 70% fit wordt denk ik dat hij meer van nut zal zijn dan Zaha en Tete. We gaan het zien.

Ik weet niet in hoeverre je de wedstrijden van Fenerbahçe kijkt, maar ik ben wel benieuwd naar jouw mening als concurrent over onze transfers en hun prestaties tot op heden.

25 oktober 2023 om 01:33

Spijker op de kop zoals vaker galagantoise34. Je was als één van de weinige Galatasaray-supporters kritisch tijdens de transferperiode. Ik vind het ook echt belachelijk dat Kerem zoveel shit over zich heen krijgt terwijl ik bijvoorbeeld Zaha op zijn goal tegen United na niks speciaals heb zien doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren