Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Bayern München krijgt pijnlijke afwijzing; Arsenal nu belangrijkste kandidaat

Zondag, 30 juli 2023 om 20:59Jonathan van Haaster • Laatste update: 20:59

Bayern München moet zo goed als zeker een streep zetten door de naam van David Raya. Der Rekordmeister wilde zich graag versterken met de doelman van Brentford, maar de onderhandelingen zijn op niets uitgelopen. Dat meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano. David Ornstein van The Athletic schrijft dat Arsenal nu de belangrijkste gegadigde is om de Spanjaard over te nemen.

Bayern denkt door de relatief hoge leeftijd van Manuel Neuer (37) aan de toekomst onder de lat. De Duitser is bovendien nog niet helemaal fit nadat hij tijdens een skivakantie een beenbreuk opliep. Daarnaast nadert Yann Sommer een vertrek naar Internazionale. De Zwitser was vorig seizoen bij afwezigheid van Neuer de eerste doelman onder trainers Julian Nagelsmann en Thomas Tuchel. Bayern werd onder meer al in verband gebracht met Valencia-doelman Giorgi Mamardashvili, maar Florian Plettenberg van Sky wist tien dagen geleden te melden dat de Georgiër in ieder geval niet komt. Een andere target die genoemd werd, David De Gea, lijkt ondertussen onderweg naar Saudi-Arabië. Uit dat land heeft de transfervrije Spanjaard twee aanbiedingen ontvangen.

Bayern keek verder en richtte zijn pijlen op Raya. De goalie had in eerste instantie zeker oren naar een transfer naar Beieren, daar hij graag in Europees verband uitkomt. Na de laatste ronde gesprekken tussen Bayern en de entourage van Raya is deal echter zo goed als afgeketst. Bayern wilde de Catalaan huren met optie tot koop, maar dat voorstel is afgewezen door zowel Bayern als Raya. Brentford zou het voorstel alleen accepteren als Raya zijn tot medio 2024 contract verlengt, maar dat lijkt uitgesloten. Bovendien heeft de tweevoudig international zijn zinnen nu gezet op een overstap naar Arsenal. Die interesse is wederzijds en de Londenaren zijn nu op zoek naar een manier om Raya te strikken.

Arsenal heeft zich deze zomer al op meerdere posities versterkt en wil nu ook Raya aan zijn selectie toevoegen. Eerste doelman Aaron Ramsdale kende een prima seizoen, waardoor Raya te maken zou krijgen met zware concurrentie. Brentford heeft nog geen bod ontvangen op zijn doelman, van Arsenal of een andere club. Raya zou in Noord-Londen bovendien worden herenigd met oude bekende Iñaki Caña. De keeperstrainer werkte eerder bij Brentford. Voor Matt Turner lijkt er hoe dan ook geen toekomst te zijn. De Amerikaanse reservedoelman staat in de nadrukkelijke belangstelling van Nottingham Forest, dat hem definitief wil overnemen van Arsenal.Gerelateerd

Meer sportnieuws

52 reacties (laatste reactie door zermatt_person)

Arsenal heeft al 2 goede keepers, met name Ramsdale en ook die Amerikaan speelt paar goeie wedstrijden. Ik zie niet zo gauw wrm ze voor Raya moeten gaan?

30 juli 2023 om 17:20

Turner is een aardige shot stopper, maar meer ook niet. Veel te matig en onzeker aan de bal.
Raya is een topkeeper, zowel als shot stopper als met de voeten. Volgens mij is hij alleen wat kleiner helaas.

Als Turner voor 15 miljoen aan Forrest verkocht kan worden, krijgt Ramsdale eindelijk ook weer eens echte competitie. Die keepte uitstekend, maar heeft toch ook nog regelmatig een ketser gehad…
Ook in de voorbereiding nu weer.

30 juli 2023 om 17:21

Ramsdale vind ik juist een zwakke schakel.
Heeft zichzelf vorig jaar overtroffen maar naar het einde toe zag je dat hij niet goed genoeg is voor het niveau dat Arsenal wil nastreven.
Tegen United ook al geblunderd 2 weken geleden.

30 juli 2023 om 23:39

Jij hebt zeker alleen zeker alleen de wedstrijden gekeken dat hij een foutje maakte. Reageer dan niet

31 juli 2023 om 00:11

Als je niets anders hebt te zeggen, reageer zelf dan niet.
Raya heeft betere statistieken qua saves, passing en distributie.
Ramsdale mag nog lang blijven van mij, geen probleem.

31 juli 2023 om 10:46

Het is wel zo dat Ramsdale vooral kritiek krijgt vanwege die opzichtige fouten richting het einde van het seizoen. Eerste seizoenshelft was ie weergaloos, maar dat vergeten mensen veel sneller. Extra concurrentie is altijd goed, zal mij juist alleen maar goed lijken als Raya erbij komt. Ramsdale is op zijn best als hij iets te bewijzen heeft, zie uitwedstrijden waar hij continu belachelijk gemaakt werd.

30 juli 2023 om 17:22

Ramsdale is niet goed genoeg als je grote prijzen wikt winnen.

30 juli 2023 om 17:28

Haha, ja dat we de titel niet pakte heeft echt aan Ramsdale gelegen? Hoe vaak heeft die gozer vorig seizoen wel niet punten binnen gesleept voor het team.

30 juli 2023 om 17:40

En hoe vaak heeft hij fouten gemaakt of zag het er niet goed uit? Kom op man met ramsdale? Jullie arsenal fans hechten te veel emotionele waarde aan spelers. Ramsdale is gewoon niet goed genoeg.

30 juli 2023 om 18:01

Ramsdale is 'gewoon' 'top 3 keepers PL van afgelopen seizoen samen met Ederson en Pope. Met je gewoon.

Is ook met zijn 25 nog superjong voor een keeper dus hij kan ook nog beter worden met de jaren.

Raya erbij halen, een talentvolle keeper van 27 die het qua statistieken afgelopen jaar niet veel minder deed dan Ramsdale lijkt me een slimme zet van Arsenal. Mocht Ramsdale gebleseerd raken of hij loopt te grabbelen, heb je een prima vervanger in huis.

30 juli 2023 om 18:23

Hij was op de lijn meerdere malen fenomenaal en heeft zeker wedstrijden over de lijn getrokken met spectaculaire reddingen (vooral liverpool uit in de slotfase kan ik me goed herinneren). Enige nadeel wat Ramsdale heeft is de rust aan de bal aan de voet. Meeste voetballende ploegen als Barca (ter stegen) City (Ederson) United (nu Onana) of Brighton (Steele of verbruggen) etc. Het spel van Arsenal begint ook vanuit de laaste linie en als keeper moet je dan practisch een extra veld speler zijn. Iets waar Ramsdale zich heeft verbeterd maar ook kostbare fouten in heeft gemaakt. Als manager dus een groot dillema wat zwaarder weegt

30 juli 2023 om 18:31

Top 3? Ramsdale heeft te veel fouten in zijn spel. En zijn shotstopping is niet fenomenaal. Hij heeft wedstrijden die uitsteken maar dat heeft elke keeper maakt je niet spectaculair.

30 juli 2023 om 23:46

Een rare kijk heb je erop.
De Gea, Allison, Ederson,LLoris ook allemaal foutjes gemaakt zijn dat ook allemaal amateur keepers?
Hoor ook mensen zeggen dat hij zich zelf overtroffen heeft? Heeft Arsenal als team zichzelf niet ook overtroffen, als Arsenal als team komend seizoen weer zo'n seizoen weet te spelen en dan tot het einde dan overtreft Ramsdale zich zelf weer dus mag die lekker blijven.
Ik vind het een prima keeper en een van de betere keepers die we de laatste jaren gehad hebben.

31 juli 2023 om 08:48

Kan je nu gelijk 3 grote fouten van hem noemen afgelopen seizoen? En dan niet gaan zitten zoeken en op basis daarvan antwoord geven. Ik kan die namelijk van Lloris, de Gea en Allison wel zo opnoemen. Elke keeper maakt fouten. Je vergeet volgens mij dat Ramsdale een paar keer ons letterlijk in de wedstrijd heeft gehouden met geweldige reddingen. Dat je betere concurrentie wil prima maar ga nou niet doen alsof Ramsdale enorm veel fouten tov andere keepers..

30 juli 2023 om 17:31

Nouja, misschien durven de Arsenal supporters het nu ook hardop te zeggen maar Ramsdale is echt zo vreselijk goed niet hoor.. Hij kan niet goed genoeg mee voetballen en heeft echt nog te vaak een flinke fout in hem zitten. Wellicht hadden ze gehoopt dat hij verder zou zijn dan hij nu is, maar ik kan me heel goed voorstellen dat ze naar een upgrade op zoek zijn..

30 juli 2023 om 17:33

Ik vind de kritiek zelf echt zwaar overdreven. Is Ramsdale wereldtop, nee dat niet. Maar hij heeft ons vorig seizoen zeker in uitwedstrijden al een hele hoop punten bezorgd, waar die kritiek opeens vandaan komt vraag ik me echt af.

Maar een goede concurrent als Raya is zeker geen overbodige luxe.

30 juli 2023 om 17:37

Ik vind hem vreselijk overschat, net zo’n verschrikkelijke druktemaker als Pickford met even wat meer keeperstalent.. Ik vind hem ook helemaal niet passen bij Arsenal, hij is een enorm matige voetballer.

30 juli 2023 om 17:39

Ik ben zelf wel fan, het is een speler met een enorme winnaarsmentaliteit en passie voor het spelletje. Dat soort spelers hebben we juist jaren gemist. Van mij mag hij nog jaren onder de lat staan, keeper die enorm veel punten pakt en nog genoeg kan groeien.

30 juli 2023 om 17:48

Ik zou bijna zeggen dat je hem amper ziet spelen. Ramsdale kan namelijk onwijs goed voetballen en mede daardoor kan Arsenal hun spel goed spelen. Een voetballende keeper is daarbij essentieel. Met Raya krijgt hij goede concurrentie.

30 juli 2023 om 18:03

Waarschijnlijk heeft Yoeri alleen zijn slechte momenten gezien. Zijn passing/distributie zijn juist sterk. Maargoed, voelt ook een beetje als tijdverspilling om dat mensen uit te gaan leggen die toch niet kijken.

30 juli 2023 om 18:24

@Dsquared, nee hoor. Yoeri heeft gewoon zeker 20 wedstrijden van Arsenal gezien afgelopen seizoen. Als jij echt denkt dat hij lekker kan voetballen, dan ben ik heel benieuwd wat je van een keeper zou vinden die echt kan voetballen. Ik vind hem zeker geen speciale voetballer, sterker nog: ik vind hem vrij matig. Zoals ik ook al zei: die druktemakerij van hem ga ik ook heel slecht op.. Dat doet niets af aan zijn kwaliteiten, maar ik denk wel dat het fouten in de hand werkt.

30 juli 2023 om 19:38

Ik snap de kritiek op Ramsdale best hoor, alleen snap ik dan Raya niet, want die maakt net zo veel fouten. Dat lijkt mij niet iemand die zo'n plek van Ramsdale gaat overnemen.

30 juli 2023 om 23:50

Kan ik het totaal niet in vinden. Hij kan juist goed meevoetballen alleen wil die soms te veel en verprutst hij het. Hij is ook pas 25 als ik mij niet vergis zit dus nog genoeg rek in en ook genoeg leerprocessen.
Ben blij dat wij Ramsdale hebben en niet die Spanjaard van jullie of die Mendy

30 juli 2023 om 21:17

Ramsdale is een prima keeper hoor, betrouwbaar en prima reflex.

30 juli 2023 om 21:45

Turner wil zelf ook 1ste keeper zijn. Dus dan moet je schakelen.

30 juli 2023 om 21:46

@AtlasLeeuw35 Het is waar dat Arsenal al twee goede keepers heeft, Ramsdale en de Amerikaan waar je naar verwijst, vermoedelijk Matt Turner. Het aantrekken van Raya zou inderdaad vragen kunnen oproepen. Mogelijk wil Arsenal de concurrentie tussen keepers vergroten om het beste uit hun doelmannen te halen. Een sterke keepersgroep kan ook van cruciaal belang zijn in het geval van blessures of vermoeidheid. Het kan echter ook zijn dat er andere redenen zijn voor het interesse in Raya, zoals tactische overwegingen of het verkennen van verschillende opties voor de toekomst.

Zou het toejuichen. Zware concurrentie voor Rambo. Turner die te min is verkopen.
Hoop alleen niet dat Raya te duur is… Want volgens mij wilde men 40 miljoen destijds?
Dat is wat gortig voor een concurrent van Ramsdale.

Zag ook al dat Palace een bod van 34m pond op Nketiah zou willen bieden. Zou ik nog wat over onderhandelen en verkopen.

Nketiah, Turner, Lokonga, Tavares, Cedric, Patino out.
Raya & een nieuwe aanvaller erbij en je bent klaar.
Liefst een rechter winger die multi inzetbaar is.
Een Pino, Kudus, Williams ofzo

30 juli 2023 om 17:30

Jeetje, 34 miljoen pond voor Nketiah. Dan breng ik hem zelf direct op de fiets. Kun je een betere back-up voor halen, zeker als Balogun ook nog voor een leuk bedrag verkocht wordt.

31 juli 2023 om 10:15

Zou mooi zijn om Balogun en Nketiah te verkopen en Vlahovic of DCL ervoor terug te halen.

31 juli 2023 om 10:44

Volgend seizoen Osimhen halen, jij blijft maar komen met Vlahovic (die niet wilde en nu te laat is) en DCL (die niet goed genoeg is voor het niveau waarop Arsenal wil gaan acteren). Utd had Vlahovic moeten halen ipv Hojlund.

31 juli 2023 om 22:16

Dat Man Utd Vlahovic had moeten halen volledig mee eens. Dat heb ik hier ook meerdere keren vertelt op VZ.

Als het Arsenal lukt om Osimhen te halen, zou dat fantastisch zijn voor hun. Ze hebben nu Jesus als spits, maar dat is geen wereldtopper en te weinig killer in de 16. Met Osimhen breng je iets extra's in de punt van aanval.

Verder zou DCL ook niet verkeerd zijn. Hij heeft niet het niveau als basis speler, maar kan wel als pinchhitter belangrijk zijn ala Giroud. Het is daarom beslist niet verkeerd om hem te halen als die mogelijkheid zich voorziet. Dan moet de prijs ook niet altijd te hoog zijn natuurlijk. Max 30 miljoen zou ik voor hem betalen.

30 juli 2023 om 17:35

Lekker bedrag voor Nketiah. Balogun kan dan of 2de spits worden of verkocht worden. Dan heb je al gauw 80 miljoen. Raya halen en dan een goede back up spits en dan zit je wel heel goed.

Rechter winger zie ik niet gebeuren. Je hebt Saka en Nelson

Dat is wel een flinke upgrade voor Turner. Hierdoor krijgt Ramsdale veel concurrentie wat alleen maar goed is. Ik zou het zeker toejuichen!

Arsenal heeft nog een rechtsbuiten nodig als back up voor Saka. Nelson heeft het niveau niet om te concurreren met hem.

30 juli 2023 om 17:49

Wat moet Arsenal met 3 rechtsbuitens?

30 juli 2023 om 17:55

Nelson heeft niet het niveau wat Arsenal moet nastreven. Zeker gezien het feit dat ze op meerdere fronten actief zijn. Een derde optie is daarom geen overbodige luxe.

30 juli 2023 om 18:20

Ik snap zelf ook prima dat Nelson het niveau niet heeft. Maar hij heeft eenmaal zijn contract verlengt. Dat ga je niet doen als je nog een goede back up gaat kopen.

30 juli 2023 om 21:49

Het is belangrijk voor Arsenal om de juiste spelers te hebben om gezonde concurrentie te bevorderen en het team te versterken. Als Nelson momenteel niet op hetzelfde niveau als Saka kan concurreren, kan het aantrekken van een getalenteerde rechtsbuiten als back-up een slimme zet zijn om de prestaties van het team te verbeteren en de diepte in de selectie te vergroten. Het hebben van sterke concurrentie op alle posities kan het team naar een hoger niveau tillen.

30 juli 2023 om 21:58

Nelson wou alleen bij tekenen bij bepaalde garanties. Dan ga je niet nog is een 3de rechtsbuiten halen. Ik had graag gezien dat ze Nelson niet zouden verlengen en een echte back up zouden halen zoals bijv Diaby. Maar helaas is dat niet gebeurt.

Moet eerlijk zeggen dat ik hem niet goed genoeg ken. Wel dat als je echt mee wil doen met de wereldtop dat Ramsdale zich wel echt moet gaan ontwikkelen. Want hij heeft toch zeker zijn momentjes. Het is geen Neuer, Courtois of Ederson. Maar weet niet of Raya dat wel is en om nou 40 miljoen aan een we keeper uit te geven is wel echt gekkenwerk.

Van mij part mag Arsenal Bayern aftroeven met al van dit soort transfers. Die bedragen wat ze voor Rice, Havertz en deze keeper willen gaan betalen moet je als Bayern zijnde niet willen. En nog steeds heeft Bayern een beter elftal.

30 juli 2023 om 21:29

Even dat we het duidelijk hebben: Bayern koopt een speler die Arsenal wil; uiteraard, want Bayern is de grotere en betere club. Arsenal koopt een speler die Bayern wil; ach, toch veel teveel voor betaald en wij hebben de langste.

30 juli 2023 om 21:35

Havertz vind in niet goed genoeg, deze keeper is gezien het financiele bedrag onnodig aangezien Neuer in oktober gewoon weer fit is en Rice is een aanwinst, maar 120 miljoen is veel te veel. Al helemaal als je bekijkt wie je al in de selectie hebt. Prioriteit ligt op Kane.

30 juli 2023 om 22:39

Ja en als hij nu alsnog komt naar Bayern is het een topaankoop hè

30 juli 2023 om 22:48

Geen idee ik ken deze keeper daar niet goed genoeg voor.

1 augustus 2023 om 21:18

Als de lieve Heer daadwerkelijk zo lief is, dan gun ie mij Harry Kane naar Arsenal voor 120 miljoen.

Alleen maar goed deze concurrentie voor Ramsdale, slechte voorbereiding gehad... ff weer op scherp Aaron

31 juli 2023 om 10:19

Maar 40m daarvoor betalen? Dat is gewoon te zotte. 40m betaal je voor 1ste keeper. Niet een 2e keeper.

31 juli 2023 om 10:43

Lekker belangrijk wat er voor betaald wordt. Arteta werkt steeds meer toe naar een selectie vol met basisspelers en mijn zegen heeft hij dubbel en dwars. Boeit het ons nou wat er voor betaald wordt, zo lang het allemaal op een eerlijke manier gaat is het dikke prima.

31 juli 2023 om 22:11

Bij Arsenal groeit het geld ook niet eeuwig aan de tot aan de hemel. Ook zij moeten prioriteiten stellen met hun geld. Dan is het belachelijk om 40 miljoen te betalen voor 2e keeper, terwijl je een back-up voor Saka en een fysiek sterke spits/pinchhitter als Giroud/dzeko veel meer nodig hebt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Arsenal3318
2.Liverpool3118
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
D. RiceMiddenvelder142
E. NketiahAanvaller145
B. SakaAanvaller135
Gabriel MartinelliAanvaller121
L. TrossardAanvaller103
David RayaKeeper90
A. RamsdaleKeeper50
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

0 fans
Keeper, 28 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren