Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bayern bracht miljoenenbod uit op piepjonge vervanger van Depay’

Laatste update:

Bayern München heeft afgelopen zomer een bod uitgebracht op Willem Geubbels, weet L'Équipe. Volgens het sportblad weigerde Olympique Lyon een bod van tussen de acht en negen miljoen euro uit Duitsland. Bayern was niet de enige club die zich meldde, maar Lyon was onverzettelijk en wilde Geubbels binnenboord houden.

In Lyon wordt veel verwacht van de piepjonge aanvaller. Het vertrouwen van de club bleek zaterdag, toen Geubbels in de wedstrijdselectie voor het duel met Dijon de voorkeur kreeg boven Memphis Depay. De Nederlander stond niet op de lijst van blessuregevallen van OL en leek de strijd op sportieve basis te hebben verloren. Geubbels mocht in de slotfase debuteren: hij stond zeven minuten op het veld als invaller.

De Franse linksbuiten kan binnenkort zijn handtekening zetten onder zijn eerste profcontract bij Lyon. Hij kwam op 8 juli al wel in een oefenwedstrijd met het eerste elftal in actie: Geubbels scoorde in dat met 1-3 gewonnen duel met Bourg-en-Bresse en was toen nog vijftien jaar oud. Een week later speelde hij mee in het oefenduel met Ajax (2-0). De jongeling speelt sinds zijn achtste voor les Gones en mag zich inmiddels ook al international van Frankrijk Onder-18 noemen.

Is Willem Geubbels al acht tot negen miljoen euro waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet normaal hoe in Frankrijk het ene naar het andere talent binnen komt wandelen. Nederland zou eens moeten kijken naar het Franse model, dit kan niet 1 op 1 worden overgomen, maar ze doen toch iets heel goed.

24 september 2017 om 12:43

Denk dat er in Frankrijk nog ouderwets meer op straat wordt gevoetbald. Daar komen toch vaak de echte ruwe groeibriljantjes vandaan.

24 september 2017 om 13:58

Dus dit. In Nederland staat er op elke straathoek een bord 'verboden te voetballen' omdat een paar bejaarden anders hun zondagradio niet kunnen verstaan. En mocht je het toch proberen krijg je een boete voor 'samenzwering'. Idioot gewoon.

24 september 2017 om 12:59

Gewoon oproepen voor nl is een halve nederlander haha onze grote talenten gaan voor spanje marocco en frankrijk spelen... typisch

24 september 2017 om 13:05

Frankrijk is ook ietsje groter als Nederland..

Met de naam Geubbels in de Duitsland. Dat zou wat zijn. Verder lijkt mij dit geen goede stap, gewoon ergens op een lager niveau minuten maken.

Eén van de grotere talenten uit de Lyon academie. In augustus pas 16 jaar geworden en speelde o.a. in de oefenwedstrijd tegen Ajax waar hij een assist gaf, scoort erop los in de jeugdelftallen bij Frankrijk en kan zowel links- als rechtsvoorin uit de voeten. Lekker de komende jaren bij Lyon blijven, zichzelf verder ontwikkelen en belangrijk worden voor het eerste. Goed om te zien in ieder geval dat het talent doorstroomt. Je hebt verder ook nog in o.a. Gouiri (mijn favoriet), Aouar en Bahlouli enorme talenten die eraan zitten te komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren