Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayer Leverkusen verrast na afwijzing Bosz met naam nieuwe coach

Laatste update:

Heiko Herrlich is de nieuwe trainer van Bayer Leverkusen. De 45-jarige Duitser heeft zich vrijdag voor twee seizoenen aan die Werkself verbonden en komt over van Jahn Regensburg, dat hij liet promoveren naar het tweede niveau.

Herrlich speelde als aanvaller voor achtereenvolgens Leverkusen, Borussia Mönchengladbach en Borussia Dortmund en ging later als jeugdtrainer aan de slag bij die Borussen en de Duitse bond. Vervolgens stond Herrlich voor de groep bij VfL Bochum, SpVgg Unterhaching, Bayern München Onder-17 en dus Jahn Regensburg.

“Hij staat een attractieve, agressieve en actieve voetbalstijl voor en past daarom zeer goed bij ons. We zijn ervan overtuigd dat we komend seizoen weer een goede rol kunnen spelen”, aldus sportief directeur Rudi Völler. Herrlich was vermoedelijk niet de eerste keus, want Bayer werd eerder afgewezen door de naar Dortmund vertrokken Peter Bosz.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch bijzonder dat de 'grote' clubs in Duitsland vrij onbekende trainers een kaans geven. Eerst Schalke en nu Leverkusen. Ben benieuwd hoe dit uitpakt. Hoop positief

9 juni 2017 om 18:09

Lijkt me één van de redenen waarom de Duitsers zo mijlenver voor lopen op ons. Ze durven ambitieuze, jonge trainers een kans te geven die geen indrukwekkend palmares als speler hebben, maar wel tactisch innoverend en goed onderlegd zijn. In Nederland spelen we lekker altijd de bal van de ene naar de andere kant van de verdediging in een 4-3-3 formatie.

9 juni 2017 om 18:14

Zal wel meevallen dat dat een van de redenen is. In Nederland krijg je als beginnend coach ook enorm veel kansen. Denk eerder dat de begroting van de gemiddelde club 10 keer zo groot is als die van de Nederlandse clubs.

9 juni 2017 om 18:24

Ik doel ook niet zozeer op het succes van de clubs, maar meer op de ontwikkeling van spelers en trainers. Kijk bijvoorbeeld naar ons nationale elftal en de trainers die we momenteel voortbrengen. We stonden altijd bekend om onze topcoaches, maar van de jongere generatie zijn er maar heel weinig geschikt voor de top.

9 juni 2017 om 18:55

Hij kan het alleen maar beter doen. Een van de betere selecties in Duitsland (alleen Bayern heeft kwalitatief gezien een veel betere selectie). Vind de selectie van Leverkusen niks onder doen voor die van Dortmund of Leipzig. Met Henrichs, Tah, Brandt, Havertz heb je toptalent in handen. Neem daarbij op dat Hernandez, Bellarabi, Calhanoglu, Leno, Bender, Kampl, Aranguiz, Volland etc gewoon topmateriaal is. Moet alleen 1/2 goeie verdedigers bij na het vertrek van Toprak.

volgens mij liet hij ze naar het 2e niveau promoveren. In een dubbele wedstrijd met Munchen1860.

9 juni 2017 om 17:22

Hij liet ze volgens mij in twee jaar tijd twee keer promoveren, van het vierde naar het derde niveau en in dit seizoen nu dus naar het tweede niveau.

9 juni 2017 om 18:56

Is zeer knappe prestatie van hem, want op papier hadden ze een doorsnee 3.bundesliga team. Voor de rest ken ik deze gast niet, maar in het verleden is dit wel vaker goed uitgepakt in Duitsland.

Mooi om te zien hoe ze in Duitsland toch redelijke onbekende trainers durven aan te stellen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren