Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Basisklant FC Groningen trekt definitief voor drie jaar naar de 'Windy City'

Laatste update:

Johan Kappelhof heeft zijn transfer naar de Verenigde Staten afgerond. De verdediger stapt over van FC Groningen naar Chicago Fire, dat uitkomt in de Major League Soccer. De 25-jarige Kappelhof tekent een contract voor drie jaar bij de club uit the Windy City.

/

“We zijn dolblij dat we een speler met Johans kwaliteiten hebben aangetrokken”, zegt algemeen directeur Nelson Rodríguez op de site van de Amerikaanse club. “Hij houdt van en blinkt uit in één-tegen-één-situaties, is opgewassen tegen zowel fysiek sterke als snelle tegenstanders en hij is goed aan de bal.”

Kappelhof speelde tussen 2011 en 2015 voor FC Groningen, dat hem overnam van Jong Ajax. In totaal speelde de stopper 150 wedstrijden voor de Trots van het Noorden. Hij behaalde twee keer Europees voetbal met de club; in 2015 won hij de KNVB Beker. Kappelhofs contract in Groningen liep nog anderhalf jaar door, waardoor de club aanspraak maakt op een transfervergoeding. Om hoeveel geld het gaat, is onbekend.



Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veel succes daar,kan me niet vinden in de woorden van maar ... En nu door selecteren fc !

2 februari 2016 om 19:07

Hahaha dacht ik ook al, krijg het idee dat er nog een voetballer Johan Kappelhof rond loopt. En dat ze per ongeluk de verkeerde hebben gekocht....

Het lijkt mij een prachtig avontuur voor deze jongen. Het voetbal in de MLS wordt steeds beter, leuke leefomstandigheden. Ik gun het hem van harte.

Naar mijn weten vangt Groningen drie ton. Mooie transfer voor hem!

Wat moet die club een waardeloze scouting hebben,echt een hele matige voetballer. Kan eigenlijk van alles net niets,owja een tikkie terug of breed. Toch kan hij er niets aan doen dat hij continue in de basis begint,was meer het falen van Van De Looi.Toch bedankt voor je inzet Johan en veel succes!

Benieuwd wat deze transfer Groningen heeft opgeleverd. Een tonnetje of 7?

2 februari 2016 om 19:25

3/4 ton

“hij houdt van en blinkt uit in één-tegen-één-situaties, is opgewassen tegen zowel fysiek sterke als snelle tegenstanders en hij is goed aan de bal.”

Ik denk dat je niemand in Groningen kan vinden die op dezelfde woorden over Kappelhof zou kunnen komen.

Weet nog dat ik 2 jaar geleden fifa 14 speelde, met career mode FC Groningen. Lang hield ik het niet vol. Kappelhof wel een van betere van het team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren