Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona keert in januari terug op Old Trafford

Laatste update:
/
Girondins Bordeaux hoopt Alfredo Morelos over te kunnen nemen van Rangers FC. Een Frans bod van ruim vier miljoen euro is echter al afgewezen door de ploeg van trainer Steven Gerrard. (Sky Sports)
/
De relatie tussen José Mourinho en Paul Pogba bij Manchester United bevindt zich naar verluidt op een historisch dieptepunt. De twee hebben woorden gekregen nadat Pogba publiekelijk zijn onvrede bekendmaakte. (The Sun)
/
Deze geruchten zijn weer koren op de molen van Barcelona, dat nog steeds achter de Pogba aanzit. De Catalanen zijn van plan om in januari een nieuwe poging te wagen voor de middenvelder. (Daily Telegraph)
/
Toby Alderweireld heeft er een gegadigde bij gekregen. Na Manchester United aast ook Bayern München op de komst van de verdediger van Tottenham Hotspur. (Daily Mirror)
/
Henri Saivet gaat Newcastle United waarschijnlijk verlaten. De Senegalese middenvelder staat voor een vertrek naar Turkije, waar hij op huurbasis bij Bursaspor gaat spelen. (Evening Chronicle)
/
Roberto Martínez wil Andreas Pereira oproepen voor de nationale ploeg van België. De middenvelder van Manchester United geeft echter de voorkeur aan een interlandloopbaan bij Brazilië. (UOL Esporte)
Denk jij dat Paul Pogba in 2019 voor Barcelona speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap niet dat mensen Pogba overschat vinden. Hij is misschien niet die wereldtop speler die hij was bij Juve was, maar met zijn voetbalkwaliteiten gemixt met zijn lichaam (dus groot en fysiek sterk) vind in hem op recht een van de meest complete middenvelders ter wereld.

16 augustus 2018 om 11:00

Ik ben het volledig eens met je inschatting van pogba. Echter snap ik best dat men hem overschat vind, ik namelijk ook. Zijn kwaliteiten niet, die zijn duidelijk en gigantisch zoals je zelf aangeeft. Echter komt het er vaker niet dan wel uit omdat het koppie niet goed zit imo. Hij lijkt me zeker professioneel genoeg, daar ligt het niet aan maar het lijkt wel alsof hij zelf zijn eigen kwaliteiten niet kent. Hij doet of naja probeert dingen die hij niet kan. Als hij gewoon snel en simpel voetbalt, veel meters maakt, in het duel speelt en goed opduikt in de 16 is hij een wereldspeler. Ga nou niet ala iniesta de meest geniale balletjes lopen geven of de dribbel opzoeken wanneer je gewoon kan spelen. Mislukt 9x en de 10e keer staat ie op Youtube. Leuk maar voor het team natuurlijk waardeloos vaak

16 augustus 2018 om 17:26

Omdat zijn koppie niet goed zit? Hij speelt in een verkeerd team. Bij juventus speelde hij veel beter dan bij United.

Wordt een geweldig middenveld zo, maar wat jammer voor La Masia..

16 augustus 2018 om 13:33

Ach je kan niet elk jaar een iniesta, xavi en een messi afleveren hangt erg van toeval af. Zo heeft Nederland ook een karig periode gehad met weinig top talenten waardoor we twee grote toernooien mis hebben gelopen.

Veel succes Barca. Hij heeft nog een contract voor 3 jaar met optie voor een vierde. WK-winnaar. Boegbeeld van United. Afgelopen weekend zelfs captain. Enorm salaris. Gigantisch marketing potentieel. United heeft het geld absoluut niet nodig. Die gaat meer dan Coutinho kosten. Neymar-achtige bedragen zijn niet ondenkbaar. Kan Barca dat betalen na de transfers van o.a. Coutinho en Dembele? Ik denk het niet, maar ik kan het fout hebben.

16 augustus 2018 om 10:29

Meer dan Coutinho? Ja misschien als Pogba een Coutinho masker aantrekt, anders is het niet meer dan 110 miljoen.

16 augustus 2018 om 10:36

Je kan coutinho beter vinden dan pogba, maar wat Arjenlsm3 bedoelt is dat united pogba absoluut wil behouden, en ze ook in de positie verkeren om dat te doen. Dus kunnen ze vragen wat ze willen.

16 augustus 2018 om 10:41

Barcelona heeft Pogba niet nodig. Eerder Thiago

16 augustus 2018 om 10:54

Thiago ook niet nodig. Riqui en rafinha houden is de boodschap. Alsook is thiago veeeelste blessuregevoelig.

16 augustus 2018 om 16:19

Liverpool wou Coutinho ook absoluut behouden , de wil van de speler is wet anno 2018. Als Pogba weg wilt dan zal die ook weggaan geloof mij , en zeker hoedat Barca hun transfer handeld ze zijn zeer smerig op dat gebied.

Als je Pogba voor 160 kunt verkopen en Savic voor 110 kan halen, zou ik dat ten alle tijde doen.
Pogba is een Geweldenaar,maar wat een domme domme actie om die uitspraken op zo'n moment te doen.

Je wint, scoort en bent ook nog eens captain die wedstrijd. De roddelmedia lijkt het zwijgen te zijn opgelegd en dan plaats je zelf weer zo'n bom.

Dan heb je afgedaan, wat mij betreft.

16 augustus 2018 om 15:00

Mourinho had de week daarvoor een gemene uitspraak gedaan. Was een terugpakkertje denk ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren