Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Balen natuurlijk, maar ik geloof nog steeds dat Ajax punten kan verspelen’

Zondag, 1 mei 2016 om 17:29Robin Bruggeman

PSV haalde zondagmiddag met 6-2 flink uit tegen SC Cambuur, maar doordat Ajax met 4-0 van FC Twente won schoten de Eindhovenaren hier weinig mee op: de twee ploegen blijven qua puntenaantal op gelijke hoogte staan en het doelsaldo blijft met zes doelpunten verschil in het voordeel van de Amsterdammers.

/

Alles komt dus aan op de laatste speelronde volgende week, als Ajax op bezoek moet bij De Graafschap en een uitwedstrijd bij PEC Zwolle op het programma heeft staan. Aanvoerder Luuk de Jong kan niets anders hopen dan dat de koploper punten verspeeld in Doetinchem: “Balen als je ook de andere uitslag hoort, maar ik geloof er nog steeds in dat Ajax punten kan verspelen bij De Graafschap”, vertelde hij voor de camera’s van PSV TV.

De Jong speelde zelf in de jeugdopleiding van de Superboeren en hoopt dat zijn oude club hem een dienst kan bewijzen: “Nou ja, ik ga misschien even in mijn achtertuin de jongens aanspreken. Ik hoop dat ze het mij ook wel een beetje gunnen, want ik ken sommige jongens. En Davy Pröpper heeft natuurlijk zijn broertje daar zitten.” Robin Pröpper, die eerder ook al een vakantie kreeg beloofd door zijn broer, is aankomende zondag overigens niet van de partij: hij pakte zijn elfde gele kaart van het seizoen en is geschorst.


Poll

Denk je dat Ajax volgende week nog punten laat liggen bij De Graafschap?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door spaanse bas)

Ik geloof in Zwolle, volle bak eigen huis en hebben niks met de club Psv. Ajax jeugdspelers gaan alles geven tegen Psv. Kans is groter dat Psv punten verspeeld.

1 mei 2016 om 17:34

Daarnaast is de Graafschap ook verschrikkelijk zwak.

1 mei 2016 om 17:45

Zijn op passie en inzet zeker weten nog niet kansloos

1 mei 2016 om 18:01

Passie en inzet zal wel meevallen.. De graafschap speelt totaal geen belangrijke wedstrijd volgende week. Ajax kampioen, heerlijk! Op naar Amsterdam volgende week!

1 mei 2016 om 18:26

Vergeet niet dat de Graafschap alleen thuis van Heerenveen heeft verloren in 2016. Hoop op een stuntje van de superboeren, maar zal er wel niet inzitten.

1 mei 2016 om 20:24

Maar alle thuiswedstrijden waren tegen matige/slechte clubs. Nog steeds wel knap hoor verder.

1 mei 2016 om 20:30

Hoezo? Graafschap heeft niets te verliezen want ze spelen sws nacompetitie, en kunnen niet stijgen of dalen. Ik weet zeker dat wij als superboeren er vol voor zullen gaan om ervoor te zorgen dat die westerlingen geen kampioen worden op t veld in Doetichem.

1 mei 2016 om 22:40

Nou onnodige gele kaarten en schorsingen zullen toch zonde zijn voor de nacompetitie evenals overijverige spelers die blessures oplopen. Toch grote belang de nacompetitie.

1 mei 2016 om 17:38

PEC Zwolle wil zich graag plaatsen voor de play offs dus die gaan er volop klappen volgende week zondag. Vorig seizoen won PEC Zwolle met 3-1 en bij een zege is PEC Zwolle zeker van een plek in de play offs.

1 mei 2016 om 17:51

Wat heeft die 3-1 met dit seizoen te maken? Andere spelers en andere belangen

1 mei 2016 om 18:13

Is toch gewoon een leuke statistiek die laat zien dat Zwolle best punten kan pakken tegen Psv. Op papier lijkt Ajax de betere hand te hebben, hopelijk kkmt het dan ook uit.

1 mei 2016 om 18:13

Ik zeg nergens dat het wat te maken heeft met dit seizoen. Veel PSV supporters beweren dat PSV wel even makkelijk wint bij PEC Zwolle.

1 mei 2016 om 18:21

Haha dat idee heb ik ook! En dan maar klagen over die Amsterdamse arrogantie. Bij psv lopen op het moment meer arrogante figuren rond dan bij Ajax. Dus op zich wel heerlijk dit haha

Zucht, nog steeds over Ajax praten haha. Ze leren het ook nooit. Wanneer een verslaggever met zo'n vraag komt, gewoon reageren met "we kijken alleen naar onszelf". Steek nou eens de hand in eigen boezem.

1 mei 2016 om 17:40

Het is in deze fase van de competitie onmogelijk om dat niet te doen wanneer het zo'n ''close call'' is

1 mei 2016 om 17:46

Zou raar zijn als ze het niet over ajax zouden hebben.

1 mei 2016 om 18:53

Bij Ajax hoor ik ze niet over psv praten. De Boer zegt gewoon wij kijken naar onze eigen wds.

1 mei 2016 om 19:03

Omdat ze het in eigen hand hebben slimpie .. PSV's enige hoop om nog kampioen te worden is puntenverlies van Ajax.

1 mei 2016 om 19:41

@connoisseur

Sinds Frank de Boer heeft Ajax dat al niet meer gedaan in de eredivisie (op een uitzondering na misschien). Het heeft totaal geen nut om naar de tegenstander te kijken. Het zou veel verstandiger zijn om vanuit je eigen kracht uit te gaan. Zeker in de cruciale fase van de afgelopen weken. PSV zou er veel meer baat bij hebben gehad als de focus voor de volle 110% bij de eigen ploeg lag.

1 mei 2016 om 18:02

Jouw reactie slaat nergens op! Kampioenschap toch niet meer in egienhand logisch dat je dan naar de concurrentie moet gaat kijken....

1 mei 2016 om 20:09

Dat lesje mediatraining heeft geen enkele PSV gevolgd volgens mij

Het kan natuurlijk altijd nog. Willems denkt zelfs dat de kans 99 is. Maar De Graafschap speelt nergens meer om, de kans dat Ajax kampioen wordt schat ik eerder op 99.

1 mei 2016 om 18:34

Het is nog erger voor Psv, de Graafschap moet vol aan de bak in de na-competitie om voor lijfsbehoud te spelen. Dan ga je echt geen risico's nemen in de laatste wedstrijd die er voor hun totaal nergens meer over gaat. Elke spelermet een pijntje of die op scherp staat, doet niet mee. Geen enkele speler zal duels aangaan waarbij een rode kaart risico is. Kortom, Ajax gaat tegen een verzwakt de Graafschap spelen. Zou me niks verbazen als ze deze week alleen gaan trainen voor de na-competitie en de wedstrijd tegen Ajax volkomen negeren.

1 mei 2016 om 18:58

Je praat wel zo leuk, maar ik denk niet dat Vreman zo in elkaar zit en de spelers trouwens ook niet.

1 mei 2016 om 19:18

Dat zou heel dom van ze zijn, iedereen is die wedstrijd in september vergeten maar als je spelers verliest en het kost je de na competitie dan werkt dat jaren door. kost het de club tientallen miljoenen op termijn en zullen diverse spelers zelfs werkeloos worden.

Maar goed, ik weet natuurlijk ook niet hoe slim men in de Graafschap is.

1 mei 2016 om 17:43

Voor de Ajax supporters ook kan ik je melden. :D

Denk dat PSV eerder punten gaat verspelen bij Zwolle, die hebben nog punten nodig om zeker te zijn van nacompetitie
Ajax heeft weinig te vrezen van de Graafschap want die zijn al "veilig"

1 mei 2016 om 17:52

Nacompetitie?

1 mei 2016 om 18:20

Ze hebben inderdaad nog de nacompetitie maar ze kunnen niet meer 16e of 18e worden en PEC gaat vol erop tegen PSV om zich te plaatsen voor de play-offs voor de Europa League terwijl de Graafschap hun krachten sparen voor de play-offs om degradatie... Met andere woorden hebben de Eindhovenaren dus het lastigste programma in de laatste speelronde van de Eredivisie en heeft Ajax de beste papieren om kampioen te worden!

1 mei 2016 om 18:21

En met Becker en Menig heeft PEC ook wel heerlijke spelers om PSV weg te counteren.

De Graafschap moet zich lekker op de nacompetitie concentreren en gezellig meedoen aan het Amsterdamse feest.

1 mei 2016 om 17:47

Precies. Fijn de tuinstoelen en parasolletjes uitklappen met een biertje erbij en ons een paar keer laten scoren.

1 mei 2016 om 17:52

Makkelie zeker de scheids bij die wedstrijd van jullie om het feest compleet te maken, of niet?

1 mei 2016 om 17:55

Die mag de schaal al uitreiken en is daarna nog van harte welkom bij de huldiging heb ik gehoord.

1 mei 2016 om 18:27

Doet pijn he? Heerlijk dit.

1 mei 2016 om 18:30

Besef jij wel dat veel Ajacieden, waaronder ik, een enorm harde plasser van dit soort opmerkingen krijgen? Als Ajax de titel pakt zijn deze opmerkingen echt de krenten in de pap, heerlijk!

1 mei 2016 om 18:57

Ik snap niet dat mensen krenten in de pap lekker vinden eerlijk gezegd ;-) Maar de ploeg die na 34 rondes bovenaan staat, heeft het gewoon verdiend.

1 mei 2016 om 19:14

Ja en laat dat uitgerekend de reden zijn waarom heel Nederland (buiten Amsterdam) een gigantische bloedhekel aan jullie heeft

1 mei 2016 om 19:34

En dat maakt ons niet zoveel uit

1 mei 2016 om 19:47

Het feit dat anderen je het niet gunnen, want daar komt het gewoon op neer als je een eventuele prestatie omlaag wilt praten, maakt zo'n opmerking gewoon ontzettend leuk. Voor mij persoonlijk én velen met mij maakt dat de krenten uit de pap. De excuses die aangedragen worden voor een eventuele titel van Ajax dragen gewoon bij aan de feestvreugde Maar we zijn er nog niet, laat dat duidelijk zijn.

De kans is veel groter dat PSV punten verspeeld in Zwolle dan Ajax dat doet in Doetinchem, vooral ook omdat er Ajacieden spelen bij Pec. Als je PSV bent moet je ook gewoon je mond houden op dit moment je hebt het zelf verknalt dus zeg gewoon dat het heel heel heel lastig gaat worden, maar dat je je eigen wedstrijd wint en dan hoopt dat er daar iets anders gebeurt alhoewel dat niet zo zal zijn.

1 mei 2016 om 17:53

Dat zegt hij toch ongeveer ook ?

Die jongen gelooft in sprookjes. De Graafschap gaat zich sparen voor de nacompetitie, terwijl PEC de punten hard nodig heeft om in de playoffs te mogen spelen.

Willems maakte het voor de camera nog bonter door te stellen dat PSV 99% heeft om de titel te pakken.

Laten we realistisch blijven. Kans is nog steeds 99 dat PSV de titel pakt.

Pec speelt nog ergens voor en de graafschap moet vijf dagen later voor de nacompetitie de kans is toch wel heel erg klein dat Ajax het niet gaat redden. Psv heeft het laten afweten in de wedstrijd tegen Ajax duidelijk het kantelpunt geweest van dit seizoen. Nog 1 wedstrijd en dan is Ajax de terechte kampioen van Nederland!!!

Ik denk niet dat PSV wint in Zwolle. Zwolle gaat voor de playoffs. Daarnaast verspeelt Ajax geen punten bij de Graafschap. De Graafschap maakt zich op voor de nacompetitie...... 5 dagen later...
En wat denk je? Wat is belangrijker voor de Graafschap; eergevoel door goed te spelen tegen Ajax en mss als speler een kaart pakken of volgend jaar, met alle respect, Jupiler league spelen?
Ik zou alles op alles zetten voor de nacompetitie!

Luuk, concentreer jij je nou maar op je eigen wedstrijd uit bij Pec.
PEC speelt nog ergens om en met de 12de man erachter zijn we altijd een stuk beter dus dat gaat nog lastig genoeg worden.

Ik snap niet dat hij de hele tijd maar naar Ajax blijft kijken en daar commentaar op geeft, concentreer je lekker op jezelf en dan zie je achteraf wel of het genoeg is geweest.

Luuk de Jong zou nu juist Ajax de hemel in moeten prijzen. Juist dan komen ze misschien nonchalant naar Doetinchem...Verder zal PSV zelfs aan de bak moeten tegen een ploeg die nog ergens voor strijd...Hij kan zich dus beter bezig houden met zijn eigen club. Vooral achterin lieten ze het vandaag weer lopen...

Verschrikkelijk irritant die gast
Allemaal afgesproken psychologische trucjes want iedereen roept dezelfde onzin. Gerbrands nonsens. Ga lekker volleyballen dan.
Of alsjeblieft naar t buitenland ergens op de bank hangen

Idd. Heeft het altijd over Ajax. Calimero gedrag. Hij is soms net een kleuter.

Nog steeds sprookjes in Eindhoven, ik zie het eerder nog gebeuren dat PEC punten pakt van psv ook. Als cambuur er al 2 kan maken vandaag, Pec is toch een niveau beter, zeker als ze ruimte krijgen

Ajax wordt kampioen. De Graafschap zal wat beloften speeltijd gunnen. En dan gaan ze volle bak voor succes in de nacompetitie. Laten we hopen dat ze er in blijven. D'ran!

Van PEC heb je ook niet zomaar gewonnen...
Natuurlijk moeten ze zelf winnen, maar gaan er eigenlijk al vanuit dat ze van PEC gewonnen hebben.
Zorg eerst maar eens dat je zelf wint en dan is het afwachten wat Ajax doet.

Tuurlijk de Jong, tijgertje zonder tanden. Misschien had je een paar penalties moeten benutten, of van Ajax moeten winnen. Of betere verdedigers opstellen. De graafschap speelt nergens meer om, en bij Ajax is het geloof in eigen kunnen weer terug na 2 matige wedstrijden. Ik zie PSV eerder punten verspelen in Zwolle. Ze zijn teveel met Ajax bezig.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV3943
2.Feyenoord3229
3.AZ2923
4.FC Twente2711
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
O. ZimuanganaAanvaller
W. BenítezKeeper130
Y. VertessenAanvaller113
J. van DuivenAanvaller00
K. PeersmanKeeper00
B. WatermanKeeper00
J. DrommelKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

200 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2023/2024 PSV 13 10 1 0
2022/2023 PSV 24 14 3 0
2021/2022 Barcelona 21 6 1 0
2021/2022 Sevilla 0 0 0 0
2020/2021 Sevilla 34 4 3 0

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren