Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bale krijgt steun uit onverwachte hoek: ‘Hij is de beste ter wereld’

Laatste update:

Gareth Bale heeft steun uit onverwachte hoek gekregen. De aanvaller van Real Madrid keerde deze zomer terug van Tottenham Hotspur, maar werd niet door iedereen warm onthaald in Spanje. Onterecht, vindt Fernando Pacheco. De voormalig doelman van Real, die zaterdagavond met Deportivo Alavés tegenover zijn oud-werkgever staat bij de openingswedstrijd van het seizoen, vraagt om respect voor Bale. "Ik heb altijd gezegd: 'Ik heb Bale zien trainen en als hij fit is, is hij de beste speler ter wereld'."

Bale maakte afgelopen zondag zijn eerste minuten voor Real Madrid sinds juni 2020. De aanvaller stond in de eerste helft van het oefenduel met AC Milan (0-0) op het veld in het Wörthersee Stadion in Oostenrijk. Bale miste een strafschop en kreeg direct de nodige kritieken te verwerken. "Je moet respect voor ze hebben", doelt Pacheco tegenover Goal op Bale en de eveneens onfortuinlijke Eden Hazard. "Dat hebben ze verdiend. Ik heb altijd hetzelfde gezegd: 'Ik heb Bale zien trainen en als hij fit is, is hij de beste speler ter wereld. Wij moeten afwachten hoe Hazard en Bale dit seizoen uit de verf komen. Als ze hun niveau halen is het absolute wereldtop."

Voor Real start het nieuwe seizoen in LaLiga zaterdag dus met de uitwedstrijd tegen Alavés. Pacheco, die de jeugdopleiding van Real doorliep en de club in 2015 verliet voor Alavés, wist de Koninklijke in het verleden al twee keer te verslaan, waaronder vorig jaar. "We zullen zeer solide moeten spelen en een praktisch perfecte wedstrijd moeten spelen om Real te verrassen", weet ook de doelman van Alavés. "We zullen allebei niet honderd procent fit aan de aftrap verschijnen in verband met lichte blessures, maar het is voor ons misschien wel beter om ze op de eerste speeldag te treffen dan later in het seizoen. Dan zullen zij nog beter op elkaar ingespeeld zijn."

Het is nog maar de vraag of Carlo Ancelotti zaterdag een beroep doet op Bale. De deze zomer teruggekeerde oefenmeester nam de Welshmen wel op in zijn 21-koppige selectie. Hazard heeft in tegenstelling tot Bale deze voorbereiding nog niet gespeeld, maar zit wel bij de selectie. "Hazard begon met een individueel trainingsprogramma, maar ik denk dat hij nagenoeg fit aan het raken is", zei Ancelotti tijdens de afsluitende persconferentie. "Ik ben ervan overtuigd dat hij zal terugkeren naar zijn beste niveau. Hij is er klaar voor. We hadden een behoorlijk intense voorbereiding en de spelers hebben het uitstekend gedaan, zowel fysiek, technisch als tactisch."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou ja beste van de wereld is ook overdreven maar Bale mits fit en gemotiveerd is die de beste aanvaller die we hebben. Vind hem ook beter dan Hazard. Hopelijk lukt dit onder Ancelotti en sluit hij bij Real af met een topseizoen. Want onder Ancelotti was die echt heel goed. Edit: Sorry Benzema vergeten. Kan ook niet meer helder nadenken haha. Ook zo onduidelijk, maar bedoelde ook vleugelaanvaller vandaar dat ik geen Benzema zei maar Hazard.

14 augustus 2021 om 14:27



Werd zelfs door Vincius gepasseerd, dat zegt wel genoeg, Bale heeft allang niet meer het niveau van zijn eerste en tweede jaar Real Madrid, kon bij spurs niet eens meer mee. Zelfs onder Carlito was hij zo wisselvallig als wat.

14 augustus 2021 om 16:35



Kon bij Spurs niet eens meer mee? 11 doelpunten en 2 assists in 920 speelminuten. Mits fit kan Bale met iedere ploeg in de wereld prima mee. Het probleem is alleen dat hij randzaken tegenwoordig minstens zo belangrijk vindt en zelden nog echt fit is. Dat neemt niet weg dat de stelling in het artikel nogal overdreven is.

14 augustus 2021 om 14:30

Benzema's kleine teen is beter dan Bale de afgelopen 4 jaar.

14 augustus 2021 om 14:43

Oh wacht na Benzema. Was hem totaal vergeten mijn fout haha.

14 augustus 2021 om 14:51

Gelukkig maar. Vraag me wel af hoe je de man kan vergeten die ons 3 jaar lang a la Messi op zijn rug heeft gedragen

14 augustus 2021 om 14:31

Als een fitte Bale "de beste aanvaller is" dan is een fitte Isco "de beste middenvelder" 🤡 Vrij absurde claim dit, vooral gezien wie jullie de afgelopen 3 seizoenen eigenhandig op z'n rug heeft gedragen.

14 augustus 2021 om 14:32

Indd modric fit en gemotiveerd is hij sws de beste vleugelaanvaller in onze selectie maar ook een van de beste van de wereld. En ik heb de trainingen gevolgd en het nieuws rond hem en hij lijkt weer heel gemotiveerd onder ancelotti en fit is bij hem nog maar altijd de vraag maar denk na vorig seizoen en het ek dat hij wel fit is nu.

14 augustus 2021 om 17:58

Modric een vleugelaanvaller verander aub je naam😂

15 augustus 2021 om 02:04

Kijk eens op die wie die reageer sjakie

14 augustus 2021 om 15:36

bale mits fit en gemotiveerd is niet beter dan hazard mits fit en gemotiveerd.

Ik snap het gewoon niet, klaar je hebt afscheid van elkaar genomen dan is Bale verleden tijd, dan neme je hem niet terug inde selectie, gewoon op de tribunes hoort Bale Thuis.

14 augustus 2021 om 14:30

Huh maar wat wil je nu dan? Dat vini of rodry of asensio spelen? Een geblesseerde bale brengt meer dan die drie gasten bij mekaar. Geloof me wees heel blij dat hij terug is want hij is gewoon onze beste vleugelaanvaller momenteel en hij lijkt weer gemotiveerd onder deze trainer.

14 augustus 2021 om 14:41

Die Bale die je voor ogen hebt is hij niet meer, ben je vergeten hoe hij zich heeft gedragen en dat hij niet inspande op traingen en dat hij er de kantjes vanaf liep, dat hij liever golfde dan dat hij voor Real speelde en dat hij niks om Real geeft. Dat hij zich poseerde met foto van golf Madrid en Real steeds belachelijk maakte. En dat hij geblesseerd was gewoon 2 wedstrijden voor Wales ging voetballen, onprofessionele instelling die hij toen had.

14 augustus 2021 om 14:59

Bale is drie jaar geleden mentaal al gestopt als clubvoetballer, dus het lijkt mij stug dat hij onder Ancelotti opeens gemotiveerd is. Het enige waar hij mee bezig is het uitdienen van z'n contract en fit blijven voor de interlands van Wales om het WK van 2022 te kunnen halen, dus ik verwacht dat Bale dit seizoen geen centimeter te veel zal lopen.

14 augustus 2021 om 15:03

@Aqua
Ik denk dat Ancelotti beter met Bale kan omgaan dan Zidane. Er was tussen hen teveel gebeurd. Als Ancelotti Bale en Hazard aan de praat krijgt, zie ik Real weer echt als een gevaarlijke outsider.

14 augustus 2021 om 15:23

Mijn antwoord is eigenlijk ja, ook al boet je in op kwaliteit. Iemand die er zo met zijn pet naar gooit en nul motivatie tonen kan je nu toch niet belonen weer met een onbetwiste basisplaats? Rodrygo en Vini die alles geven en beter willen worden zonder pardon naar achter schuiven want Bale (die volgend jaar weg is) is terug. Zelfde voor Odegaard. 50-60 miljoen is zeker mooi verdiend en hij toont ook niet de juiste mentaliteit voor de absolute top, maar om Isco zelf voor hem te schuiven gaat mij wat te ver. Isco die al 3 jaar slentert over het veld en nul motivatie toont, maar nu met een nieuwe coach even wat zijn best doet tijdens de voorbereiding ook weer een nieuwe kans geven? Het geld ben je toch kwijt en volgend jaar zijn ze weg. Betrek ze dan in hoogste nood, maar niet ten koste van de toekomst. Ook al zijn die de dag van vandaag minder in kwaliteit.

14 augustus 2021 om 15:30

Ken je de regel de beste spelers spelen? Vini en rodry en odegaard kunnen misschien zich beter gedragen dan een isco of bale maar isco of bale zijn echt stukken maar dan ook stukken beter dan die gasten. Die gasten kunnen niet met het niveau van madrid mee en die zou je gewoon moeten verkopen en geen basis zetten omdat bale en isco zich in het verleden niet zo best hebben gedragen. Nieuwe coach nieuwe kansen zo werkt het. En beide spelers lijken nu vol te gaan onder deze coach.

14 augustus 2021 om 14:32

Maar echt he. Lijkt alsof madridistas massaal geheugenverlies hebben opeens na wat hij allemaal heeft geflikt. Zelfs bij Spurs wilden ze hem niet meer en nu is hij opeens de verlosser. Leren gewoon nooit. Bale is gewoon finished. 3 jaar geleden al en nu helemaal

14 augustus 2021 om 14:42

Hoewel hij ondanks de gemiste pingel in 40 minuten tegen Milan wel meer heeft laten zien dan in de afgelopen 4 jaar Sosuh, dat weer wel

14 augustus 2021 om 14:49

Lekker met Vinicius die 3 goals heeft gescoord afgelopen La Liga spelen en een Rodrygo en Asensio die amper scoren. 100% liever Bale dan weer opgescheept zitten met die 3 en Benzema die alles weer moet doen.

14 augustus 2021 om 14:50

Voor mij wegen 4 jaar stront zwaarder dan 40 minuten oefenwedstrijd

Indien beide topfit raken en hun oude vorm terug vinden, heb je gewoon een van de beste aanval ter wereld.
Alleen aanval van PSG is natuurlijk beter, en niet normaal eigenlijk.
Verder ben ik benieuwd naar Real dit jaar, had gehoopt op wat meer vers bloed in de selectie, want is wel echt hoognodig!

14 augustus 2021 om 14:31

Is nooit van wereldniveau geweest Bale, Benzema is al veel beter dan Bale, dat noemen wij ook geen beste aanvaller ter wereld, doe nuchter Bale is topper maar gene wereld topper ofzo, was bij Real Madrid nooit constant geweest.

14 augustus 2021 om 14:46

Ieder zijn opinie.

Bale heeft zijn reputatie als Big Gamer bij Tottenham, Wales en Real Madrid getoond en kom niet met die onzin dat hij alleen maar in twee finales heeft gescoord, want hij heeft een doelpuntgemiddelde als spits, terwijl hij een winger is.

Als Bale niet blessuregevoelig was geweest, dan weet ik zeker dat hij op hetzelfde niveau als CR7 zal zijn, van wie ik vind dat het een status voetballer is.

Jij bent geen expert om te beoordelen of Bale een wereldtopper is of niet, maar je mag je mening geven en ik vind dat leuk voor jouw.

heb heel veel van jouw comments gelezen in de afgelopen maanden en neem alles wat jij zegt, maar met een korreltje zout.

De voetbal collega's van Bale hebben er waarschijnlijk geen kijk op en jij wel..

14 augustus 2021 om 14:48

Aqua1. Jij bent een fanboy van Ronaldo die alleen maar kritiek heeft op Real, nadat Ronaldo weg is gegaan, het valt zo erg op. Bale is effectiever dan een Neymar, mits hij fit is natuurlijk. Ik zeg trouwens effectiever niet talentvoller, voordat iedereen over mij heen valt. Ik hoop als Real fan dat Ancelotti, Bale kan raken en hem kan motiveren, Bale kan als enigste Ronaldo vervangen qua doelpunten als hij fit en gemotiveerd is..

14 augustus 2021 om 14:51

Ik wil hem niet meer terug, heeft hij verbruikt Real heeft afscheid van hem genomen, dan is het klaar en Bale is dan verleden tijd, niet meer aan beginnen, teken van wanhoop om hem terug te nemen. Ik snap niet dat Real fans hem nog terug willen ongleooflijk.

Klopt, Messi, Ronaldo, Neymar, Lewandowski, Mbappe en Kimmich spelen Rugby.

14 augustus 2021 om 19:51

Je vergeet nog een heleboel spelers op te noemen, Haaland, Ramos, Chielini, de Jong kan nog wel ff doorgaan.

16 augustus 2021 om 03:29

De Jong? Dan word het een hele brede lijst.. Kante, Verratti,Jorginho, Paredes, Millinkovic, Barella, Kroos, De Bruyne, Bernardo, Pogba zijn minstens gelijkwaardige middenvelders.

Als hij fit is (en zin heeft) is hij de beste ter wereld... Naja als ik het talent van Messi had was ik ook de beste ter wereld. Bijna even nietszeggend

14 augustus 2021 om 14:45

Nee want die talent heb jij niet en kan jij niet krijgen. Maar bale kan wel fit worden en gemotiveerd raken en dat hij lijkt hij momenteel ook.

14 augustus 2021 om 16:55

Bale kan fit en gemotiveerd raken. Geloof je het zelf? Ik geef het twee weken

14 augustus 2021 om 17:01

Vind cashen en golf belangrijker dan Real Madrid waar hij maling aan heeft, onbegrijpelijk dat mijn mede fans hem graag in de basis zien, zoiets gaat er bij mij niet in, gewoon shocking...

Heeft bij ons ook even de tijd gekregen en even moeten opwarmen en werd gewoon erg belangrijk met 16 goals in een seizoenshelft eigenlijk. De klasse heeft hij gewoon nog en dat linkerbeen blijft magisch. Prikkel hem en houd hem fit en hij zal gewoon erg belangrijk blijven.

Agh ja bekende verhaaltje dus. En dat is nog het meest frustrerende. Want je weet dat hij goed kan zijn, zo ook met Hazard. Maar het is altijd wel iets. Nu al jarenlang, met Hazard ook alweer 2 seizoenen. Die valse hoop, daar ga ik niet op loeren. Brengt alleen maar teleurstelling. Verwacht wel wat goals van beide maar echt giga goed zijn zoals zij dat voorheen waren verwacht ik niet. Tsja.

14 augustus 2021 om 17:16

Dat kan ik mij goed voorstellen voor Real fans, op het begin val elk seizoen wordt er wel gezegd dat het een nieuwe kans is voor Bale om te schitteren en al enkele jaren na elkaar valt het steeds meer en meer tegen met hem (bij Real). Bij Hazard begint het inderdaad ook hetzelfde verhaaltje te worden. Is nu blijkbaar fitter dan ooit, maar dat wilt zeker niet zeggen dat de blessures verleden tijd zijn.

Hij heeft afgelopen EK echt laten zien over absolute klasse te beschikken, met een aantal assist die echt maar een paar spelers gunnen geven. Denk niet dat veel mensen twijfelen over de kwaliteiten van Bale, maar door blessureleed en een ongemotiveerde houding is het er niet altijd uitgekomen bij Real.

14 augustus 2021 om 19:09

Dat is niet zo heel moeilijk om te shinen bij Wales, dat erg weinig kwaliteit heeft, als je beetje kan voetballen daar steek je boven de rest uit. Dat is niet echt de maatstaf. Ik heb geen zin om uitgebreid te hebben over zijn wangedrag en mentaliteit, dan ben ik wel even bezig...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren