Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Baker deelt geheim achter heerlijke vrije trappen: ‘Dat betaalt zich uit’

Laatste update:

Vitesse moest zaterdagavond genoegen nemen met een gelijkspel bij AZ (2-2). Lewis Baker trok opnieuw de aandacht, door net als tegen FC Groningen uit een heerlijke vrije trap te scoren. De van Chelsea gehuurde middenvelder staat dit seizoen al op vijf treffers in de Eredivisie, evenveel als in de complete vorige voetbaljaargang.

/

"Al vijf in de competitie en ook al één in de beker", vertelde Baker na afloop, in gesprek met Omroep Gelderland. "Ik kom hier om belangrijker te zijn voor het team en hopelijk kan dit zo doorgaan dit seizoen." Baker deelt het geheim achter zijn extra wapen maar wat graag. "Het is oefenen, oefenen en oefenen. Ik doe dat enorm veel op de trainingen en dat betaalt zich uit."

Sinds zijn komst naar de Eredivisie in 2015 heeft Baker vier keer gescoord uit een vrije trap. De Engelsman benadrukt dat vrije trappen een belangrijk onderdeel van een wedstrijd zijn. "In het voetbal worden veel wedstrijden beslist met standaardsituaties. Veel goals zullen dit seizoen ook weer uit een standaardsituatie gemaakt worden."

Guram Kashia is blij dat Vitesse over Baker kan beschikken. "Hij kan het verschil maken met zijn vrije trappen. Niet alleen door te scoren, maar hij legt ze ook goed klaar", vertelde de aanvoerder. "Ik ben blij dat we hem hebben, hij is een speler die het verschil maakt."

Denk jij dat Lewis Baker ooit basiskracht bij Chelsea zal zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
16 oktober 2016 om 13:13

Helaas zie ik hem na dit seizoen wel weer vertrekken. Net als alle andere wordt hij hierna verhuurd in de premierleague/championship

Een van onze beste spelers! Voor hem zou een stap als west Bromwich albion/swansea volgend jaar perfect zijn om aan de premier league te wennen. Al blijft hij hopelijk bij ons! Vitesse moet meer vrije trappen versieren want met baker heb je echt een wapen daarmee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren