Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ raakt basisklant mogelijk kwijt: clubs uit Duitsland en Italië geïnteresseerd

Laatste update:

Riechedly Bazoer staat mogelijk voor een winters vertrek bij AZ. De centrale verdediger geniet concrete belangstelling van de Deense topclub Brøndby IF, weet Voetbal International. Naast de Denen hebben ook niet nader genoemde clubs uit Italië en Duitsland geïnformeerd naar Bazoer.

Bazoer staat nog tot medio 2025 onder contract in het AFAS Stadion en geldt als een vaste basisspeler. De 27-jarige Utrechter is van origine een middenvelder, maar onder de onlangs ontslagen Pascal Jansen werd hij in het hart van de verdediging geposteerd.

Een transfer is echter nog geen zekerheid. Bazoer is een gewaardeerde kracht in Alkmaar en de kans is dan ook groot dat de club hem niet zomaar laat gaan. Bazoer verscheen dit seizoen veertien maal aan de aftrap in een Eredivisie-duel. Daarnaast startte hij in ieder van de vijf Conference League-wedstrijden waarvoor hij beschikbaar was.

Duitsland zou geen onbekend terrein zijn voor Bazoer, die tussen januari 2017 en de zomer van 2019 onder contract stond bij VfL Wolfsburg. Een groot succes werd het niet. Bazoer kwam tot 27 wedstrijden voor die Wölfe, die hem tussentijds ook verhuurden aan FC Porto en FC Utrecht.

In 2019 legde Vitesse anderhalf miljoen euro op tafel voor Bazoer, die in Arnhem uitgroeide tot dragende kracht. Drie jaar later vertrok Bazoer transfervrij naar AZ, waarvoor hij tot op heden 51 keer speelde.

Bij Brøndby zou Bazoer terechtkomen bij de huidige nummer twee van de Deense Superligaen. Trainer Jesper Sørensen heeft in zijn selectie een andere oude bekende uit de Eredivisie: Sean Klaiber.

De Surinaams international is onder Sørensen verzekerd van een basisplaats en maakte met name op 26 november indruk, toen hij in het uitduel met Lyngby BK (3-3) twee treffers voor zijn rekening nam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Als verdediger komt hij veel te kort

24 januari 2024 om 17:58

Weet niet of hij echt tekort komt, maar vindt hem vooral erg grillig/wisselvallig.

Als je de kans krijgt om hem te verkopen dan moet je die kans pakken. Hij wordt elk jaar minder

Waarschijnlijk is hij in een 5 mans verdediging prima omdat hij voetballend sterk is, maar op het moment komt hij tekort. Verdedigend laat hij elke wedstrijd steken vallen en we hebben met Goes en Penetra betere verdedigers dan hem. Denk dat het het beste is voor hem om te vertrekken.

24 januari 2024 om 18:37

Ben benieuwd wat de vraagprijs is om hem in de winterstop weg te doen.
Is transfervrij binnengehaald maar heeft wel nog een 3 jarig contract uit mijn hoofd.

Aparte speler van aparte generatie. Net ook al Fosu Mensah in het nieuws, Riedewald is nog aan t verpieteren op de bank, alleen Tete is beetje geslaagd ik buitenland. Toch jammer hoe zo’n generatie verdwijnt

Bazoer is totaal geen centrale verdediger in een 4-mans defensie. Deed het alleen prima omdat die bij Vitesse met 5 man stond achterin. Snap niet hoe die Jansen hem altijd daar heeft geposteerd. Als je hem kan verkopen voor een aardige prijs moet je dat altijd doen.

24 januari 2024 om 17:37

Bij AZ dit seizoen ook niet heel onaardig hoor. In ieder geval beter dan Bruno Martins Indi en Hatzidiakos. Wel met je eens dat je hem bij een leuk bod gewoon van de hand kan doen. Hebben met Penetra en Goes prima opties voor die positie die ook nog eens veel jonger zijn.

Ik geloof niet dat iemand er rouwig om is als hij vertrekt bij AZ. Onbegrijpelijk dat hij steeds de voorkeur kreeg boven Wouter Goes, een van de grootste talenten uit de jeugd die zich zat op te vreten op de bank (of bij jong AZ moest meedoen). Ik had het wel geweten als ik Martens was.

Prima als hij vertrekt. Is uit noodzaak in de verdediging terechtgekomen maar heeft zichzelf in de beslissende wedstrijden niet bewezen.

Mocht Martens ervoor kiezen om met 3 centrale verdedigers te gaan spelen, zou ik hem zeker behouden.
Zo niet, dan kun je m wel laten vertrekken.

Komt voor het middenveld te kort, en voor een viermansverdediging is hij geen geschikte cv. Zit dan ook wat talenten in de weg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren