Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Atlético Madrid hoopt dat bod van 80 miljoen voldoet

Laatste update:
/
João Pedro staat in de belangstelling van veel Europese topclubs. Barcelona, Liverpool en Manchester United hebben de jonge aanvaller van Watford op de radar staan. (Diverse Engelse media)
/
Bologna heeft zich gemeld bij West Ham United. De Italiaanse club is gecharmeerd van verdediger Angelo Ogbonna, die nog tot medio 2022 vastligt in Londen. (Diverse Italiaanse media)
/
Atlético Madrid probeert João Félix te overtuigen om voor de Spaanse club te kiezen. Atlético heeft bod van zestig miljoen euro plus twintig miljoen aan bonussen neergelegd bij Benfica voor de jonge aanvaller. (Mundo Deportivo)
/
Juventus heeft een contractaanbieding neergelegd bij Adrien Rabiot. De middenvelder heeft veel opties nu hij Paris Saint-Germain transfervrij verlaat. (Diverse Italiaanse media)
/
Aaron Wan-Bissaka wil dolgraag naar Manchester United. De Engelse topclub moet wel diep in de buidel tasten, want Crystal Palace eist tachtig miljoen euro voor de rechtsback. (Sky Sports)
/
AS Roma heeft het voorzien op Pau Lopez. Real Betis verlangt echter 25 miljoen euro voor de doelman en dat is de Italiaanse topclub voorlopig te gortig. (Sky Italia)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

80 miljoen voor Wan-Bissaka. Ik zou voor een alternatief gaan zoals Meunier. Heeft ervaring en is veel goedkoper. Voor de home-grown hoeven we het ook niet te doen.

14 juni 2019 om 09:56

Mee eens. Ik hoop dat ze niet weer zo stom zullen zijn om te veel te betalen.

14 juni 2019 om 10:06

Wel zonde zeg. Ook sneu voor die jongen die wellicht graag de overstap maakt. Maar 40 miljoen is het hoogste wat ik zou neerleggen voor hem.

14 juni 2019 om 11:04

Tete zou wat mij betreft ook nog een optie zijn. Zou erg goedkoop moeten zijn en is net als Wan-Bissaka verdedigend erg sterk. Voetballend is het net als bij Bissaka wat minder, maar hij geeft toch de nodige assists. Daarnaast zou je dan ook kunnen rouleren met dalot die voetballend wel wat meer brengt en het geld in andere posities investeren.

14 juni 2019 om 13:31

Bruh, Tete? Dan kan je de ambities om bij de top aan te haken op je buik schrijven. Tete lijkt vaak in wedstrijden ongemotiveerd en onzeker over te komen. Hij heeft daar, met alle respect, niks te zoeken.

14 juni 2019 om 13:51

Ik vind hem eenzelfde type als bissaka. Verdedigend erg sterk, maar voetballend minder. Handig voor wanneer je tegen een team speelt met een enorm goede buitenspeler, maar tegen de kleintjes heb je meer aan dalot. Voor de back positie heb je een aantal opties: bissaka, pereira, meunier, calabria, cancelo en tete en allen mankeren wel iets. De 1 is aanvallend sterk en verdedigend zwak en de ander vice versa. En de prijskaartjes verschillen enorm. Hoe dan ook, ik zie united liever tete halen en geld in andere posities steken dan dat ze 60 of 80 miljoen neer gaan leggen voor een back puur,omdat het een binnenlandse transfer is. Sidibe is ook nog een optie btw

80 miljoen voor Wan-Bissaka? Bizar. Dan moet je nog beseffen dat rechtbacks als Kimmich en Walker minder kostten.

14 juni 2019 om 09:47

Walker is niks bijzonders.

14 juni 2019 om 11:33

Maar Walker is wel beter dan Wan-Bissaka. Uiteraard niet de beste rechtsback ter wereld, maar wel nog van iets hoger niveau dan Wan-Bissaka.

14 juni 2019 om 11:55

Tja, daarentegen is Wan Bissaka 21 jaar en Walker 29 jaar. Er zit nog genoeg rek in zijn ontwikkeling zou je zeggen!

80 miljoen... de markt is gek geworden. Helemaal de binnenlands markt van Engeland.
Mourinho klaagde er lang geleden al over. De bedragen voor een binnenlandse transfer waren buiten proporties vergeleken met spelers buiten de premier league.

Leuke speler hoor Wan-Bissaka, maar alles behalve 80 miljoen waard.
Het is een rechtsback he! Niet de meest dominante positie van het elftal en ook niet een van de belangrijkste posities waar Manutd nu direct versterking nodig heeft.

Manutd heeft een goede CV nodig, een creatieve CM

14 juni 2019 om 10:35

Klopt het begint echt gek te woorden. Stel dat je een goede flankspeler wilt van een crystel palace bijv moet je daarvoor ook 80 miljoen betalen. Wil je een goede centrale verdediger van leicester betaal maar even 100 miljoen.

14 juni 2019 om 11:06

Er is toch ook niemand zo gek dat ze 100 miljoen voor maguire gaan betalen, mag ik hopen.

14 juni 2019 om 11:25

En dan te bedenken dat Van Dijk 84.5 miljoen kostte. Daar zou ik bij onderhandelingen toch wel even stil bij staan..😅

14 juni 2019 om 11:37

United heeft juist een rechtsback nodig. Met alleen Dalot ga je de oorlog niet winnen, aangezien Valencia er niet meer is. Natuurlijk is 80 miljoen absurd en ze zijn gek als ze het betalen, maar er is wel een back nodig. Dan zie ik overigens liever Semedo dan Meunier komen, alhoewel Meunier echt geen slechte back is.

80 miljoen voor Wan-Bissaka. Voor hetzelfde geld (of minder) heb je Joao Cancelo. Ik zou het wel weten

14 juni 2019 om 13:31

Joao Cancelo is een geweldige back!! Zou voor iedereen top zijn.

14 juni 2019 om 14:20

Ze mogen hem hebben, zolang Pogba in deal wordt betrokken.

14 juni 2019 om 14:56

Die zie ik liever naar Real gaan

14 juni 2019 om 13:54

Cancelo zou 45 miljoen moeten kosten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren