Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aston Villa stuurt recordaankoop op huurbasis naar Agustien en Holla

Laatste update:

Darren Bent speelt de komende maand op huurbasis voor Brighton & Hove Albion. De dertig jaar oude spits komt niet of nauwelijks voor in de plannen van Aston Villa-trainer Paul Lambert en verlaat de club nu tijdelijk. Bijna vier jaar geleden haalde men Bent nog voor een recordbedrag naar Birmingham.

/

Halverwege het seizoen 2010/11 betaalden the Villans een som van minstens 22 miljoen euro voor de Engelse spits. Zo goed als bij Sunderland deed Bent het nadien echter nooit bij Aston Villa. Vorig seizoen verbleef hij de gehele jaargang al bij Fulham en die club wist hij niet te behouden voor de Premier League: hij scoorde maar drie keer. Daarna sloot hij weer aan bij zijn eigenlijke werkgever.

Trainer Lambert gebruikt Bent alleen als invaller en geeft hem steeds een minuut, een kwartier of hooguit twintig minuten. Mogelijk hervindt hij zichzelf in de vier weken die hij nu zal verblijven bij Brighton. Die club staat twintigste in de Championship en scoort gemiddeld maar één keer per wedstrijd. Sami Hyypiä is de trainer van Brighton, dat ook Kemy Agustien en Danny Holla onder contract heeft staan.

Darren Bent is niet goed genoeg voor een subtopper in Engeland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie club voor hem 20ste in de championsdUge

26 november 2014 om 14:46

Dat zal ook ongeveer zijn niveau zijn, zo hard is het. Hij is niet meer wie die was.. Alleen vreemde poll, Aston Villa is geen subtopper en zelf daarvoor is hij allang niet goed genoeg

26 november 2014 om 14:48

zolang Villa zijn salaris blijft overmaken (gezien zijn transfersom van 22 miljoen zal zijn salaris toch ook wel niet misselijk zijn) denk ik dat bent het niet veel kan schelen waar hij speelt.

26 november 2014 om 16:10

idd veel betrokkenheid heeft hij niet voor AV , vorig seizoen heeft hij eens een boete gehad omdat hij was opgemerkt in een winkelcentrum terwijl zijn team een home game speelde en zoals overal is een speler van de kern verplicht naar de thuiswedstrijd te komen kijken zelfs al zit hij niet op de bank; maar bent ging winkelen , het kon hem weinig schelen blijkbaar!

26 november 2014 om 16:15

dat zeg ik, zolang ze zijn mooie salaris overmaken speelt hij overal.

Toch vreemd dat iemand die toch enkele seizoenen op rij zoveel scoorde in de Premier League uit het niets niet meer scoort.

26 november 2014 om 14:52

is niet uit het niets. toen hij arriveerde bij Aston Villa deed hij het zijn eerste seizoenen qua rendement wel goed, alleen had hij vaak problemen met het systeem, mamagers en blessures. daarna niet meer goed teruggekomen. verhaaltje Torres maar dan even erger.

Die hyppia was toch trainer van leverkusen?

26 november 2014 om 14:44

Die vertrok vorig seizoen. Hij verving Guy Poyet die toevallig tijdens Match of the Day door Brighton werd ontslagen.....

26 november 2014 om 15:18

Poyet is volgens mij niet ontslagen, maar zelf vertrokken omdat hij een aanbieding kreeg van Sunderland. Maar ik kan me ook vergissen

27 november 2014 om 00:06

Dit komt van het Wikipedia-pagina van Gus Poyet:

''on June 23, Brighton released an official statement declaring that Poyet had been informed that "his employment has been terminated with immediate effect".[29] Poyet said that he was only made aware of his sacking when a member of the BBC production staff handed him a printout of the club statement, whilst working as a pundit for BBC Three's coverage of the Spain vs. Nigeria group game in the Fifa Confederations Cup,.[30] Poyet unsuccessfully appealed the decision.''

PS: Ik d8 eerst dat het bij match of the day was, mr bleek vorig jaar te zijn tijdens het 2013 Confederations Cup :/

Deze man is een illustratie van de gekte die rondom de Britse spelers heerst. Hij heeft, zonder over uitzonderlijke kwaliteiten te beschikken, onwaarschijnlijke transfers gemaakt en geweldige geldstromen op gang geholpen. Deze worden slechts gerechtvaardigd door de waan van de dag.

Wat een miskoop lijkt deze Bent te worden zeg, 22 miljoen, dat bedrag zal hij (waarschijnlijk) nooit meer waarmaken. Maar misschien kan hij hier weer wat goals maken, en dus wat zelfvertrouwen tanken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren