Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Assistent AC Milan geeft toe: ‘Het was niet zo makkelijk met Seedorf’

Laatste update:

Mauro Tassotti is al sinds 2001 in dienst als assistent-trainer bij AC Milan. Eerst stond hij Carlo Ancelotti bij, daarna Leonardo, vervolgens Massimiliano Allegri en in januari dit jaar werd Clarence Seedorf zijn nieuwe ‘baas’. De samenwerking tussen Seedorf en i Rossoneri duurde maar vierenhalve maand: daarna ontsloeg de club hem. Tassotti denkt dat het congé van de clubicoon inderdaad het beste was.

/

“Het was geen gemakkelijke arbeidsrelatie met Seedorf”, erkent de 54-jarige Italiaan, die zelf 17 jaar de eer van Milan verdedigde als speler. “Maar dat ligt nu allemaal in het verleden, dus het is vrij zinloos om het er nu nog over te hebben. Ik heb niet meer met Seedorf gesproken, sinds de samenwerking werd beëindigd. Ik heb zo goed mogelijk met hem geprobeerd samen te werken, door mezelf tot zijn beschikking te stellen.”

“Maar het moet wel aanvoelen als een samenwerking, je moet je er bovendien goed bij voelen. En dat miste ik”, zegt Tassotti. “Het had niet veel gescheeld of ik was gestopt bij Milan. Toen hoorde ik echter dat er een nieuwe trainer zou komen, en dat die mij erbij wilde hebben als onderdeel van de technische staf. Ik heb met Filippo Inzaghi gesproken en daarna besloten aan te blijven.”

Clarence Seedorf heeft zichzelf onmogelijk gemaakt bij AC Milan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij mag je daar geen eigen mening hebben. Inzaghi lijkt mij een 'ja knikker'. Daar houden ze van.
Berlusconi gaf gewoon advies voor de opstelling, dat kan toch niet!

23 juni 2014 om 16:37

Wat een onzin allemaal. Inzaghi is absoluut geen ja-knikker (kun je me daar 1 goed argument van noemen?), heeft al goede resultaten neergezet en weet hoe het is met spelers onder zich te werken. Berlusconi heeft zich niet met de opstelling bemoeit! Ook daar zit je helemaal mis. Deed hij maar is wat voor de club, tegenwoordig is hij er bijna niet meer.

23 juni 2014 om 16:38

mischien moeten we toch erkennen dat er enige schuld bij seedorf ligt gezien vrijwel iedereen van Milan kritisch is.

23 juni 2014 om 17:07

Kom op nou. Logisch dat Tassotti negatief over Seedorf is. Hij wil feaag zijn baantje behouden. Bij Milan maakt Berlusca de dienst uit. Seedorf is onafhankelijk en wenste niet naar Seedorf en Galliani te luisteren. Dat is hem fataal geworden.

23 juni 2014 om 17:15

Je hebt zeker een punt. Alleen gezien er zoveel negatieve reacties zijn vanuit die hoek denk ik dat er toch een kern van waarheid in zit.

23 juni 2014 om 17:22

Kritiek komt allemaal van italianen dus zo gek is het niet he

23 juni 2014 om 17:44

Mee eens, maar Seedorf was als speler al zo uitgesproken in zijn ideeën, dat iedereen bij Milan dondersgoed wist wat voor vlees ze in de kuip hadden toen ze hem binnen wilden halen. Het lijkt mij meer dat Berlusconi de weg nogal kwijt is, ongeacht de kwaliteiten van Allegri, Seedorf of Inzaghi

Seedorf is natuurlijk wel een mannetje die alles naar zijn hand wil zetten. Eigenwijs en jong wijs. Zal misschien wel ook het goede zijn maar cultuur binnen een club verander je niet snel. Vaak ook de manier waarop. Hij had beter moeten weten.
Maar denk dat hij er wel komt hoor. Slimme jongen met veel ervaring.

Je zou daar maar werken op dit moment, waardeloos bestuur. Niveau daar gaat elk jaar naar beneden helaas. Zo'n mooie club

“het was geen gemakkelijke arbeidsrelatie met Seedorf”, erkent de 54-jarige Italiaan, die zelf 17 jaar de eer van Milan verdedigde als speler. “maar dat ligt nu allemaal in het verleden, dus het is vrij zinloos om het er nu nog over te hebben.

dit spreek elkaar een beetje tegen. gewoon een minne streek vind ik het, was dan gewoon naar Seedorf toegestapt toen hij er nog zat. Nu is het toch laf natrappen.

23 juni 2014 om 16:44

Hij noemt geen specifieke zaken waar het moeilijk ging. Hij had voorbeelden kunnen noemen maar "het ligt in het verleden dus vrij zinloos om erover te praten"
Vind het wel extreem als je niet eens mag zeggen dat de samenwerking niet gemakkelijk liep

Seedorf lijdt aan grootheidswaanzin. Een trainer hoort een spelersgroep aan te voelen. Echter Seedorf denkt dat zijn visie en methode heilig is en kan daarom niet concessies doen. Daarom denk ik dat Seedorf niet geschikt is als trainer. Er is al door zoveel mensen binnen AC Milan kritiek geuit op Seedorf. Hij kan daar niet mee omgaan, dat is zijn grootste probleem.

23 juni 2014 om 21:00

Waarop baseer je deze onzin?

Tja als het aan mij had gelegen was inzaghi eerste keus. Wij zijn als neddrlanders wel geneigd om te zeggen dat onze grote lieve vriend clarence niks fout heeft gedaan maar die man had er ook een janboel van gemaakt. Zijn tactiek sloeg nergens op, raar selectiebeleid. En ja hij speelde aanvallender dan allegri maar dat kwam meer voort uit gewoon zeggen komop jongens we gaan aanvallen dan een systeem. Nouja al met aljammer dat het zo gelopen is. Komop pippo maak er iets moois van en leer balo afmaken!

23 juni 2014 om 21:01

Geldt ook voor jou. Geen argumenten alleen napraterij.

23 juni 2014 om 21:35

Nee dat van die tactiek meen ik serieus, ik heb veel wedstrijden van milan gezien en er zat gewoon geen systeem in. Dat had seedorf ook toegegeven, hij zei dat hij gewoon 4 aanvallende spelers in een vrije rol laat spelen, dat werkte dus voor geen meter, met mensen als kaka en honda die contstant diep gingen en voor het goal kwamen te staan terwijl balo voor de aanvoer moest zorgen, en honda mist vervolgens alles. Dat zag seedorf vlgens mij wel in want hij zette pazzinni naast balo en speelde gewoon met 2 pure spitsen dat werkte veel beter, maar vervolgens houd hij gewoon weer aan zijn 4-2-3-1 vast. Ik weet niet of jij uberhaupt naar milan kijkt maar er zat geen systeem in. Ze speelden wel aanvallender hoor, maar nog steeds was milan afhankelijk van spaarzame bevliegingen van balo. Ook stelde hij die logge bonera als rechtsback op in plaats van de sciglio of abate, ook montolivo die wanneer hij speelde gewoon het beste was liet hij buiten de basis. Tja ik zag het gewoon wel aankomen, ik heb niks tegen Seedorf maar komop dit is toch een verschrikkelijke vuurdoop als coach

Seedorf heeft het niet slecht gedaan en hopelijk kan hij onder een type Hiddink, Ancelotti beter leren hoe je met je selectie omgaat. Seedorf heeft pas een half jaar erop zitten, maar wel veel ervaring.

Heel veel mensen hier blijven het maar "blind" opnemen voor Seedorf..
Maar je kan je toch wel afvragen of het niet aan hem zal liggen als er door zijn hele carrière (ook als voetballer, ja) steeds hetzelfde spoor is: meneer is een betweter met een grote mond die niets wil aannemen van anderen en denkt dat hij een "godsgeschenk" aan de mensheid is.
Geen twijfel over zijn voetbalcapaciteiten, maar daarbuiten is hij nooit een geliefd iemand geweest.
Dan kan men nu wel roepen dat ze bij Milan elkaar allemaal napraten en dat ze het daar allemaal verkeerd hebben en dat ze Seedorf daar hadden moeten houden. Het is echter niet alleen bij Milan dat dit nou opeens gebeurt, he?? Dit is de rode lijn door zijn hele carrière. Bij Milan (en andere clubs) werd hij geaccepteerd als een goede voetballer, maar dat is nu voorbij. Dan hou je dus de persoon Seedorf over, die strontvervelend schijnt te zijn..

23 juni 2014 om 21:03

Wederom alleen aannamed geen bewijzen.

Ben wel benieuwd of deze speler nog een andere club gaat trainen. Wat was eigenlijk de beweegreden van AC Milan om hem aan te stellen? Hij heeft er jaren gevoetbald, ze weten toch dat hij een eigenwijs karakter heeft.

23 juni 2014 om 17:11

Was op dat moment goedkoopste oplossing door hem gratis binnen te halen. Hij moest 4 maanden vol maken, alleen door mismanagement van ac milan zelf gaat dit grapje hun een dikke 10 miljoen kosten. Goed voor ze, zitten alleen maar prutsers die de club kapot maken. Waarom niet in januari Inzaghi aanstellen? Heel simpel, als hij het slecht had gedaan zouden ze hem ook moeten afrekenen en dat wilde ze niet. Nu krijgt ie wellicht een vol seizoen om zich te bewijzen. Hypociete italianen zijn het.

Voor hetzelfde geld wil deze man een wit voetje halen bij het bestuur, zodat hun belachelijk slechte beleid verbloemd word. Maja we zullen zien hoe inzagie gaat presteren ik gun Milan helemaal niks zolang die arrogante kwallen daar de dienst uitmaken

Eigenwijs, grootheidswaanzin, betweter, niet geliefd, raar selectiebeleid... Zomaar n paar argumenten die ik hier lees om te rechtvaardigen dat Seedorf is ontslagen. Echter, hij staat al vanaf zn 16e bekend om enkele hiervan, zou AC Milan dan echt niet geweten hebben wie ze als trainer hebben aangesteld...? En dit nu als drogredenen gebruiken? Waarom staat sinds n tijd zn relatie met Silvio Berlusconi op n laag pitje, terwijl hij als de reddende engel is binnengehaald en daarvoor zo innig met 'm was?

Benieuwd of/welke lijken er nog uit de kast komen...

23 juni 2014 om 17:30

Echt he... Iedereen 'ja, hij doet moeilijk of is moeilijk (goh, dat wist je eerder niet)... Volgens mij is een eigen mening hebben nog steeds geen negatieve houding en daarnaast vraag ik me af of er in zijn contract stond dat hij moest doen wat andere zeggen of opleggen....ac Milan heeft gewoon geprutst en probeert nu zijn straatje schoon te vegen...

Ik hoop echt dat het mislukt met Inzaghi.. en dan simpelweg om te kunnen zeggen.. karma, bitch!

Eindeijk reageerders die zinnigge teksten typen wat betreft de zaak Seedorf.

Om op dit soort reacties te reageren vergt inzicht en wederhoor van een tweede partij in plaats om met chauvinstische gevoelens teksten hier neer te tikken.

Seedorf is geen makkelijke jongen, dat beseffen velen hier niet en heeft wat lichte dictatoriale trekjes als trainer en dat word niet geacepteerden dat was de reden dat ze niet met hem door wilden en niet zozeer dat hij "meer punten heeft gepakt" zoals sommigen hier zeggen.

Wat ik stuitend vind is is dat hij denkt van een een naar de andere dag trainer te kunnen worden van een top club. Pure zelfoverschatting.

Hij heeft waarschijnlijk de Berlusconi's overtuigd dat hij de man voor de job is en heeft een kans gekregen, waar hij fout na fout maakte en de Berlusconi's dachten, hier kunnen we gewoon niet mee doorgaan.

M.a.w. hij heeft hun vertrouwen beschaamd als je dat vanuit een andere perspectief bekijkt.

23 juni 2014 om 17:43

Wat weet jij van zijn dictatoriale trekjes als trainer dan? De Boer en Van Gaal bijvoorbeeld zijn wat dat betreft ook geen lieverdjes en erg veeleisend naar spelers en werkomgeving... Daarnaast is toch de trainer de baas?

En waarom is het stuitend van zijn kant? Toen hij nog speler was wilde Berlusconi hem al hebben als trainer; overschat de club de speler dan niet...? Slim is t niet, maar zo'n kans krijgt normaliter niemand. Die had elke speler waarschijnlijk gepakt.

Overigens had ik meteen al Inzaghi als trainer aangesteld, die schijnt t bij t beloftenteam vrij goed gedaan te hebben.

Laat je niet pakken. Is gewoon een set van AC Milan om zijn volledige contractiele vergoeding te ontlopen. Ze zullen met meerdere dingen komen aanslingeren. Om hun ontslag case sterker te maken. Ze wisten als geen ander drommels goed hoe Seedorf in elkaar zit/zat. "was niet zo makkelijk....." . Flauwe kul

Tis niet alsof Seedorf jarenlang bij Milan heeft gezeten en het bestuur en de trainers wel een goed idee hadden wat voor persoonlijkheid Seedorf is...ow wacht..dat wisten ze wel.

Inzaghi is in de winterstop ook weer weg als het tegen valt. Zo werkt het bij Milan.

Beetje zielig om dat nu om Seedorf heen te melden.

Inderdaad dit is media propaganda! 13 jaar assistent coach bij milan dan ben je toch gewoon een trekpop van Berlusconi! en na 13 jaar op de bank te zitten dan zouden 4 maanden seedorf je bewegen om te stoppen?

ga toch weg, dit persbericht is puur de wereld ingestuurd om zieltjes te winnen en seedorf zwart te maken.

Dat ze dit soort figuren maar buiten trappen de houten harken die milan al jaren kapot maken!

Tssjaa....seedorf is te vol van zichzelf. Zogenaamd kalm bedachtzaam, discipline. Hij werkt voor Ac Milan en niet Ac milan voor meneer Seedorf en dat dacht hij wel. Hij heeft nieteens ervaring man. Seedorf moet meer naar Tassotti luisteren en zeker niet andersom. Een clubcultuur kan je niet zomaar in je eentje veranderen wat Seedorf wou...grote fout van meneer. Daarom is hij ook nooit in oranje geslaagd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren