Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Arsenal wint ondanks dubbelslag Aubameyang en rentree Özil wéér niet

Laatste update:

Arsenal is er voor de derde keer op rij niet in geslaagd een overwinning in de Premier League in de wacht te slepen. De ploeg van Unai Emery ging op bezoek bij Watford voortvarend van start en leek na twee doelpunten van Pierre-Emerick Aubameyang de zege in handen te hebben, maar de thuisploeg kwam in de tweede helft knap terug: 2-2.

Mesut Özil van Arsenal maakte na persoonlijke problemen en een blessure zijn eerste minuten van het seizoen, terwijl Daryl Janmaat bij de opponent twaalf minuten voor tijd binnen de lijnen mocht komen. Na 21 minuten kwam Arsenal op voorsprong. Sead Kolašinac onderschepte de bal op eigen helft, begon aan een rush en bereikte Aubameyang, die knap wegdraaide en hard raak schoot. Elf minuten verdubbelden de Londenaren de voorsprong via een fraaie aanval. Özil stak Ainsley Maitland-Niles prachtig weg, waarna de rechtsback Aubameyang een niet te missen kans gaf: 0-2. De Gabonese spits werd daarmee de eerste speler met vijf Arsenal-doelpunten in de eerste vijf competitiewedstrijden sinds José Antonio Reyes in 2004.

Watford had in de eerste helft meer doelpogingen dan Arsenal, maar slaagde er niet in om dat uit te drukken in de score. Tom Cleverley zag een gevaarlijk schot in de openingsfase gepakt worden door Bernd Leno, terwijl Gerard Deulofeu meerdere keren dreigend was met dribbels. Nicolas Pépé van Arsenal kwam in de blessuretijd van het eerste bedrijf goed weg, nadat de recordaankoop niet bestraft werd voor een vermeende natrapbeweging.

Ook in de tweede helft bleef Watford erin geloven, hetgeen al snel resulteerde in de aansluitingstreffer. Verdediger Sokratis Papastathopoulos blunderde in de opbouw van Arsenal, waarna Cleverley eenvoudig kon afwerken: 1-2. Ismaila Sarr had even later de gelijkmaker op de schoen, maar de spits mikte uit de draai net naast. De 2-2 kwam er tien minuten voor tijd alsnog, nadat Roberto Pereyra een zelf versierde strafschop benutte. Watford ging op zoek naar de genadeklap, maar Deulofeu mikte rakelings naast en Cleverley zag een bijna zeker doelpunt voorkomen worden door een blok van een verdediger. In blessuretijd kreeg Abdoulaye Doucouré nog een enorme kans, maar de middenvelder stuitte op Leno.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als de Var zijn werkt deed was het geen 1-2 geworden en zal ook niet punten verlies dat durf ik wel te wedden. En weer verlies je punten terwijl het zoo onnodig was. Je staat met 2-0 voor zonder problemen en toch verpesten ze het weer zeg. Rampzalig. Hebben ze een goede transferzomer gehad ja, Pepe, tierney en cabellos zijn prima. Maar het belangrijkste was een cv en absoluut niet een David luiz die ook rampzalig is. Upamecano was echt nodig of rugani bijv. Van mij mag emery ook echt weg hoor. Het spel is dramatisch en er zit totaal geen lijn in. Als je weet dat je zo’n dramatische verdediging hebt waarom ga je dan in je eigen 16 opbouwen?

16 september 2019 om 00:15

Ja het is echt te triest voor woorden... Het mag gewoon niet kunnen, maar het is altijd zo met ons! Emery verzaakt ook wederom flink, met onverklaarbare wissels en opstellingen. Emery vorig seizoen en Wengers laatste seizoen (het slechtste seizoen ooit van Wenger) naast elkaar gelegd, en dan is het seizoen onder Wenger nog beter geweest ook... Defensief zijn we juist nog slechter geworden (de 1e keuzes staan er nog niet allemaal in, maar dan nog) en aanvallend scoren we ook minder. Dramatisch gewoon. En het ergste is gewoon dat het de "ervaren" spelers zijn die de fouten maken, niet eens onze youngsters. 5 wedstrijden gespeeld, 3 onnodige penalty's tegen. Hoe kan het? Xhaka, Kolasinac, Sokratis, David Luiz: ervaren spelers --> maken meer fouten dan jeugdspelers a la Willock. Echt, het is triest!

16 september 2019 om 10:11

HoogindeconcenArsenal is in de 2de helft goed weggekomen maar Arsenal gaf juist aanleiding voor die comeback. Als Arsenal geen fouten had gemaakt hadden ze gewoon gewonnen. JackieboyInderdaad hoeveel individuele fouten er worden gemaakt is echt niet te geloven. En zoals je zegt het zijn de spelers met de meeste ervaring. Ik zou na zoveel fouten hun op de bank zetten. Ik zou zeggen chambers naast sokratis en torreira voor xhaka. Chambers speelde de eerste wedstrijd goed en maakte toen een domme fouten dus ik zou hem echt een kans gunnen.

Mustafi is beter dan wat er nu achterin staat. Misschien toch die 70m maar op een positie moeten uitgeven waar het echt nodig was.

15 september 2019 om 19:30

Inderdaad. Zelfs mustafi maakt minder fouten dan luiz.

15 september 2019 om 19:37

En Sokratis. Die vind ik eigenlijk nog slechter.

16 september 2019 om 11:54

Mustafi maakt net zoveel domme fouten als wat er nu gebeurt. Hopelijk is Holding weer snel onderdeel van de selectie en dan inderdaad gewoon kijken of het met Chambers er naast beter gaat.

Lekkere karma voor Guendouzi die 2-1 gebaarde naar de Watford fans toen hij gewisseld werd.

15 september 2019 om 19:46

Vergeet ook niet om Chelsea te bedanken voor de meesterzet met de verkoop van Luiz. Die gaat nog voor veel plezier zorgen.

15 september 2019 om 19:50

@levski1 🤣🤣🤣 bedankt, door jou heb ik cola in mn neus

15 september 2019 om 21:04

Ja idd. Doet mij denken aan Eric Dier vorig seizoen toen hij tijdens de Noord Londen derby met zijn vinger voor de mond richting de publiek van Arsenal probeerde te gebaren. Karma voor hem eindigt de wedstrijd niet in zijn voordeel.

15 september 2019 om 21:14

@OzwardGozku
Maar Dier speelt nu CL ;'-)

Emery, sodemieter op met dat van achteruit opbouwen. Al sinds het eerste duel tegen man city toen hij aangesteld werd geeft het telkens een hartverzakking. Hoe amateuristisch kan je een voorsprong weggeven zeg. Ik ben er echt schijtziek van. Een watford dat er niks van bakt had in een helft gewoon verdiend om met de volle 3 punten weg te gaan.

15 september 2019 om 19:31

Als de 1-2 niet valt is er weinig aan de hand hè.

15 september 2019 om 19:35

Zoals ik zeg... al sinds het eerste duel onder Emery brengt dit voetbal een en al onrust. Hij probeert dit voetbal met allemaal spelers die niet kunnen voetballen. Hou er dan gewoon mee op. Nu gaat het weer mis en ik durf te wedden dat dit volgende week weer wordt geprobeerd.

15 september 2019 om 19:46

Onrust met deze achterhoede heb je onder elke coach. Arsenal heeft ook geen team om de lange bal te spelen.

15 september 2019 om 19:50

Ben ik het met je eens, maar maak het ze dan niet nog moeilijker door ze zoveel aan de bal te laten. Tussen de lange bal spelen en dit koste wat het kost opbouwen van achteruit zit natuurlijk nog wel wat tussen. Zou dan liever hebben dat ze de bal
weg roeien en de tweede bal op het middenveld proberen te winnen.

16 september 2019 om 10:12

Oprechte vraag heb je de wedstrijd gezien? Allereerst waren heel veel doelpogingen van doucoure die kansloos naast of over schoot.

15 september 2019 om 19:32

Arsenal heeft geen Enkel moment gedomineerd en had nooit de overhand.
Watford wat de betere ploeg en verdiende zelfs de overwinnig, maar het is maar dat watford zelf bijzonder slecht is want een Kip had vandaag nog gewonnen van arsenal.

15 september 2019 om 19:47

Ik zeg ook niet dat Arsenal gedomineerd had. Ik zeg dat Watford er in de eerste helft niks van bakte. De tweede helft ging Watford een heel stuk beter spelen en ik zeg dat ze op basis daarvan zelfs de overwinning verdiende.

Pfff wat. Een. Dramateam. Auba en Laca, alsjeblieft zoek een club waar je niet zo een verschrikkelijk team achter je hebt staan. Stuk voor stuk, wat een amateurs.. Wat een irritatie wekt dit team de 2e helft zeg

15 september 2019 om 19:57

Niet normaal he! Heb het idee dat ze hier puur voor het geld spelen en dat het ze geen zak uit maakt of ze nou winnen of verliezen. Er zit totaal geen lijn. Mooi voetbal wat de club onder Wenger zo groot maakte, is totaal verdwenen. Ik loop me ook constant te irriteren!

00Luiz strikes again! Arsenal speelde slecht zeg, ik ben echt lang niet overtuigd van de kwaliteit van die gasten voorin.. Maar goed, met deze verdediging is het dweilen met de kraan open!

15 september 2019 om 19:34

Auba 2 kansen en 2 doelpunten en wat voor doelpunten.
Die man is gewoon geweldig, helaas zijn de andere 9 op leno na koekenbakkers.

15 september 2019 om 19:56

Ik kijk nooit arsenal maar pepe auba laca Leno toreirra zijn toch gwn prima?

15 september 2019 om 20:57

Tuurlijk. Maar er zijn er altijd 2 of 3 die het voor de rest verpesten. Jaar na jaar. Dan ben je af van een Lichtsteiner en Mertesacker en zo en dan komen ze met Luiz en zo aanzetten...

16 september 2019 om 00:18

Ik wou dat we Mertesacker nog hadden Bon Jovi... Die was positioneel nog 50000x beter dan Sokratis en David Luiz gezamenlijk en ook nog eens een waardige captain. Het is gewoon droevig. We zitten als fans massaal te hopen dat Tierney een instant hit wordt en dat Bellerin en Holding na mega lange blessures bijna direct de pannen van het dak gaan spelen... Dat moet toch niet kunnen?

15 september 2019 om 20:02

Als je niet kan inkopen dan maar heeeeel slim verkopen. Een clown verkopen aan je concurrent voor 8miljoen. En ze zetten hem nog in de basis ook!

Een zeer slecht Arsenal in een uitwedstrijd ben ik al gewend maar wtf zelf ik was niet voorbereid op zo'n slechte tweede. Maitland Niles heeft werkelijk alles fout gedaan en Luiz is dezelfde Luiz als altijd. Een verbetering ten opzichte van Mustafi? Ik betwijfel het enorm. Xhaka kan sowieso niks en Guendouzi speelde een enorm slechte wedstrijd. Arsenal gaat in ieder geval weer lekker in uitwedstrijden holy moly

Arsenal being Arsenal. Geweldig spel niet kunnen omzetten in resultaten. Keek de 1e helft, na 20e minuten waren zij heer en meester. 2-0 voor, dan denk je:" de buit is binnen"... en Ceballos is ook ver weggezakt na zn 2 assists tegen Burnley

15 september 2019 om 19:40

Ik hoop niet dat je op deze wedstrijd doelt met 'geweldig spel'? Arsenal was werkelijk de hele wedstrijd ontzettend slecht, alleen werd dit verhuld door 2 goals van Auba.

Als je hier een VAR hebt is er niks aan de hand, maar natuurlijk doet dat ding het niet. Laat dan de wedstrijd niet spelen. Waardeloos systeem dit, Watford perfect in het zadel geholpen. Ik had de hoop dat de VAR de arbitrale dwalingen in toom zou houden, maar als Arsenal het nodig heeft doet het, het niet.

15 september 2019 om 19:35

Ik snap je punt, maar we moeten ons eerder zorgen maken om de ploeg die zo slecht speelde vandaag. Het was weer eens dramatisch. Enige spelers met een voldoende vandaag zijn Aubameyang en Leno

15 september 2019 om 19:41

Dat is ook waar hoor, maar dat doet niks af aan het feit dat we met een functionerende VAR niet zo in de problemen waren gekomen.

15 september 2019 om 19:44

Arsenal heeft op dit moment de meeste schoten tegen van alle clubs in de PL, Serie A, La Liga, Ligue 1 én de BL. En dan het lef hebben om te zeggen dat als de VAR zijn werk doet, er niets aan de hand is. Men zou haast denken dat het klopt dat Arsenal-fans verblind zijn door hun obsessie met de scheidsrechters. Lachwekkend dit.

16 september 2019 om 00:24

O nee zeker niet hoor. We hebben een dramatisch zwakke achterhoede en een coach die 0,0 verdedigende structuur erin weet te brengen. Aubameyang, Lacazette, Pepe (die geef ik nog wel de tijd, laat toch ook goede dingen zien), Torreira en Leno zijn goede tot zeer goede spelers. Guendouzi laat potentie zien, Tierney verwacht ik veel van en Bellerin en Holding lieten vorig jaar weer een stijgende lijn zien (ik vergeet Ceballos nog ff). We hebben een aantal goede talenten (Willock, Smith-Rowe, Nelson, Martinelli, Nketiah en Saka). Maar that's it. Kolasinac, David Luiz, Sokratis, Xhaka, AMN (is gewoon geen rechtsback), Mustafi, Ozil zijn slecht of presteren gewoonweg niet. Dat gekoppeld met een coach die blijkbaar niet weet wat hij doet (wat is zijn spelopvatting, hoe werkt hij aan verdedigende structuur, waarom houdt hij vast aan non presteerders?) Zorgt ervoor dat Arsenal een zooi is qua elftal en voetbal.

Wat Een schandalig arsenal gedomineerd worden door hekkensluiter watford dat nauwelijks wat scoort.
We hebben een nieuwe mustafi gekocht met boshaar.
Chelsea is ook heel slim geweest om hem te laten gaan naar Arsenal.
Auba letterlijk het enige positieve
Pepe aub nooit meer starten en xhaka mag het shirt niet meer dragen.
Schandalig dit werkelijkwaar schandalig

15 september 2019 om 19:31

Zeker een schande! Wat ook een schande is dat precies dezelfde rampzalige spelers de volgende wedstrijd weer in de basis starten.

Wat vind ik die Guendouzi overhyped zeg. Levert weer twee keer heel kinderlijk een bal in op plekken waar dit niet kan, en had daardoor geluk dat Watford niet proifiteerde. Die 1-2 van Cleverley ook weer lachwekkend hoe die tot stand komt. Ceballos viel ook vies tegen vandaag en had hier zeker meer van verwacht na zn veelbelovende eerste pot.

15 september 2019 om 19:34

Vind het ook maar een zwakke middenvelder die nergens in uitblinkt.

Wij Arsenalfans moeten ons schamen. Hoe kan je het nou zo moeilijk hebben tegen dit Watford. Sokratis en Luiz zijn de meest ervaren spelers van de ploeg, ze leken net twee amateurs.

15 september 2019 om 19:37

Het zijn eerder de spelers en de coach die zich echt ontzettend moeten schamen denk ik

15 september 2019 om 19:46

Ik schaam me om t feit dat we elke keer weer hoop hebben in een goede resultaat. Daar moeten we ons allemaal voor schamen. Na al die keren dat ze zon wanvertoning op de mat leggen, denken wij dat “gebeurt vast niet meer”. En.. ja wel hoor. Gemiddeld om de 2-3 wedstrijden

15 september 2019 om 19:49

Oh moet zeggen dat ik niet vaak de gedachte heb gehad dat dit soort wanvertoningen niet meer zullen gebeuren. Dat krijg je nou eenmaal met zo'n trainer en spelers als Xhaka en Sokratis die week in week uit speeltijd krijgen.

Arsenal dacht de Portugese Pepe gekocht te hebben voor 80 miljoen,maar zitten nu met een ongeleid projectiel die van Lille komt.en dan ook een verdediger aangetrokken die David Luiz heet,chelsea moet nu nog onder de tafel liggen van het lachen

15 september 2019 om 19:59

Die pepe lijkt met vlagen een kelderklasse voetballer.

Die Griek kan er echt niets van, dat die er nog in staat. Er was helemaal niets aan de hand tot dat moment. Dan komt die Nelson erin die iedere bal inleverde en de 1-3 moest maken, die is veel licht.

Tuurlijk zijnde cv's van Arsenal te slecht, maar het hele team verdedigt slecht.

Het is werkelijk ongelooflijk wat Arsenal weer laat zien deze wedstrijd. Emery is echt een ontzettende clown van een coach, er zit totaal geen idee in de manier van spelen, letterlijk op alle mogelijke manieren overklast door mogelijk het slechtste team in de competitie. In de eerste helft werd het ontzettend zwakke spel nog verhuld door 2 goals die ook al aardig tegen de verhouding in waren, maar daar werd er ook al belachelijk slecht gevoetbald. Wie bedenkt er in vredesnaam om op die manier op te bouwen bij de 2-1. Het gaat letterlijk 4x op rij bijna mis, maar het gewoon blijven proberen. Het moeten wel instructies van de coach zijn, anders blijven ze het niet doen. Neemt natuurlijk niet weg dat het een ontzettend domme en verschrikkelijk slechte actie van Sokratis is.toen de 2-1 viel kon je er eigenlijk al vanuit gaan dat de 2-2 ook zou vallen, het is zo vreselijk voorspelbaar. Het ergste is nog dat dit 1 van de minst terechte gelijke spellen is die ik in lange tijd gezien heb, Watford verdiende hier natuurlijk dik om te winnen. Watford 31 schoten, Arsenal 7, het is echt ongelooflijk en beschamend. Speciale melding voor Xhaka, wat is dat een drama op noppen zeg, kan werkelijk niks goed doen, en dan maakt Emery hem ook nog aanvoerder, ongelooflijk. De harde realiteit is dat Arsenal onder Emery niet serieus genomen kan worden en het nooit wat gaat worden zolang hij de trainer is.

De voorzichtige conclusie is dat die David luiz een van de grootste miskopen van de afgelopen jaren is. Wat een flapdrol zeg. Geen een goede pot van hem gezien in die paar wedstrijden die ik zag.

15 september 2019 om 19:59

Van alle verdedigers ter wereld wordt fking Luiz gehaald. Duitsland - Brazilië, anyone?

is Janmaat geblesseerd of speelt hij gewoon niet bij Watford?

Ik had het al gezegd voor de wedstrijd, kijk de eerdere chat maar. Typisch Arsenal dit, Mustafi is echt wel beter dan de peuterspeelzaal die er nu staat. Man man man, wat een ramp weer, kan niet wachten op EmeryOUT. Watford nog met een bijna niet te missen kans nog op het einde maar die Leno kan ook prima keepen zeg. Misschien toch een top 5 keeper in de PL?

Ontsla die Emery aub. Nooit overtuigd van geweest en na 16 maanden is het nog steeds niks. Opstellingen die nergens op slaan, foute wissels, spelers die kont geven om te mogen spelen, anderen die moeten spelen, maar het niet mogen. Rampcoach en kon ook geen EL binnen halen voor Arsenal.Twee fouten van spelers die nooit gehaald hadden mogen worden trouwens.

15 september 2019 om 19:51

100% mee eens, wat ik ook heel vreemd vind is dat er na 16 maanden nog steeds totaal geen indicatie is van een filosofie waar Emery mee wilt spelen. Elke wedstrijd wordt er maar wat gedaan lijkt wel, zonder dat hier enige vorm van een idee achter zit. Hoe eerder Emery de laan uit wordt gestuurd, hoe eerder Arsenal de weg omhoog weer in kan zetten.

15 september 2019 om 19:57

Helemaal mee eens. Elke week staat er een ander Arsenal met 11 andere spelers in een ander systeem. Ozil wordt door r achterdeur naar buiten gestuurd, ondanks zn gebreken is het nog steeds de meest talentvolle speler van Arsenal. Dubieuze aankopen. Ik vind het een verschrikking van een coach.

15 september 2019 om 20:04

Ach ja. Toen ik zei dat Emery nooit door een topclub aangesteld moet worden na z'n verschrikkelijke 6-1 verlies en het feit dat hij de ligue 1 niet heeft kunnen winnen, zeiden velen dat ik maar wat zever. Zie hier, 16 maanden later is het is misschien wel nog erger. Ontsla deze flapdrol en haal een echte toptrainer binnen.

15 september 2019 om 20:16

Welke toptrainer zit er in hemelsnaam op te wachten om met Arsenal aan de gang te gaan? Daar valt geen eer aan te behalen...

15 september 2019 om 20:25

Mourinho, als je hem nog ziet als een toptrainer, lijkt onze beste optie als hij zo'n type is die wat wilt bewijzen na twee keer te zijn ontslagen in Engeland.

15 september 2019 om 20:38

Dat zou ik echt hilarisch vinden, na al die jaren aan kritiek die de supporters op hem gehad hebben..

15 september 2019 om 20:59

God nee, geen Mourinho voetbal.

15 september 2019 om 21:19

Het gaat mij te boven hoe je als Arsenalfan Mourinho wil zien. @Youri aan Arsenal is juist alle eer te behalen na het gestuntel van Emery en de laatste jaren van Arsene. Prachtige faciliteiten, prachtige competitie, prachtige historie. Met Auba en Ozil heb je nog steeds 2 wereldtoppers rondlopen, Arsenal heeft geld zat om gerichte aankopen te doen. Ceballos, Bellerin, Tierney, Nelson, Laca, Torreira ; Arsenal heeft zat talent rondlopen. Dat Arsenal een slapende reus is, is teveel gezegd, maar er zit zoveel potentie in de club.

15 september 2019 om 21:24

Emery wisselde trouwens weer gewoon dramatisch vandaag. Maak je nog een doelpuntje extra dan is het gewoon 100% klaar, over. De letterlijk drie enigen die de pass kunnen geven om de snelle aanvallers 1 op 1 te zetten, worden er uit gehaald. Ozil speelde meer dan prima, laat op zn minst hem staan. Met alle ruimte die er lag had hij de wedstrijd echt wel beslist, maar Emery moest zn scapegoat weereens wisselen.

16 september 2019 om 01:13

Sinds Emery is het een kleurloze middenvelder ja, onder Wenger liet hij nog geweldige dingen zien. Dat komt overigens gewoon door Emery, een vreselijk laffe coach die simpelweg met Ozil wil spelen.

Een duidelijk verschil in karakter, mentaliteit en werkkracht. Bij Watford vanaf minuut één tien veldspelers die hun tegenstander op elke meter van het veld afjagen. Arsenal wist totaal geen raad met het steeds hoog druk zetten. Dan krijg je dus situaties zoals met Guendozi en Sokrates. Andersom deed de voorhoede van Arsenal niets maar dan ook echt niets bij balbezit tegenstander. Je kan dan wel met grote vingers gaan wijzen naar de centrale verdedigers, die inderdaad verre van top zijn, maar die werden door hun team ook gigantisch in de steek gelaten. Ik heb Aubo, Pepe, Ceballos en Ozil geen enkele vuile meter zien maken. Dan wordt het voor die zes overige veldspelers een onmogelijke opgave en wordt gewoon overlopen. Die twee invallers lieten dan weer zien dat het niveau tussen Jong Arsenal en de PL echt wel gigantisch is. Willock en Nelson leken wel een stel kleutertjes. Dat zijn best talenten maar die jongens moeten eerst man worden door vlieguren te maken bij clubs als West Ham, Crystal Palace etc.

15 september 2019 om 21:21

"geen vuile meter zien maken", de spelmaker/beslisser hoeven dat ook niet (Auba, Ozil). Die moeten wedstrijden beslissen, en dat deden ze ook. Xhaka Luiz etc etc zijn zelf schuldig aan de nederlaag, tweede helft was gewoon niveau RKC van hen.

15 september 2019 om 22:14

De tijd dat de sterren niet meer hoeven te werken is voorbij. Bij Watford werkten de sterren uit; bij Liverpool loopt iedereen het vuur uit zijn sloffen. Bij Oranje lopen de aanvallers ook vele vuile meters om zo druk te zetten. Maar bij Arsenal hoeft dat niet?

16 september 2019 om 01:12

De ster van Liverpool, Salah, mag gewoon zelf bepalen wanneer of wat hij doet. Het is een fabeltje dat iedereen Bij Liverpool 55km per wedstrijd loopt. Wat geen fabeltje is, is dat ze zonder bal geweldig zijn en precies weten hoe ze als team druk moeten zetten.Overigens loopt Ozil vaak het meest van heel Arsenal, dat is statistisch al zo vaak bewezen. dat hij weinig loopt is ook zo een fabeltje.

Arsenal mist een betrouwbare leider achterin die voor rust zorgt in de opbouw en andere spelers aanstuurt. Gelukkig komen Tierney, Bellerin en Holding spoedig weer terug, maar dan nog ontbreekt er een echte heer achterin. Ik denk dat Koulibaly perfect zou zijn. Met Tierney, Koulibaly, Saliba, Bellerin en Leno zou je volgend seizoen gewoon een van de beste achterhoedes ter wereld kunnen hebben. Zoals je bij Liverpool hebt gezien; alles begint bij een leider achterin. Het middenveld (Ceballos, Torreira & Guendouzi) staat al sterk en de aanval (Aubameyang, Lacazette & Pépé) is op papier al een van de meeste dodelijke voor op de counter. Mocht Arsenal aankomende zomer dus Saliba (staat al vast), Ceballos (proberen om hem na zijn huur toch over te nemen) en Koulibaly weten te halen, zie ik ze als titelkandidaat.

16 september 2019 om 10:15

Bellerin is al jaren 1 van de beste rechtsbacks. Saliba wordt de nieuwe varane genoemd. Mee eens dat het iet wat overdreven is om te zeggen de beste verdediging maar op papier lijkt het ook echt fantastisch. Als Arsenal CL haalt zou het best kunnen alleen ik zie Arsenal geen 100 miljoen betalen.

Ik denk niet dat het door de verdediging komt. Ze worden blootgesteld door bepaalde zaken want ik lees net in 5 wedstrijden 96 schoten waarvan 31 op goal. Dit heeft voornamelijk met xhaka te maken die de middenveld niet owned. Uit het raport van espn blijkt dat er geen team in Europa is met deze krankzinnige stats en dat voor een hoog geklasseerde team. Die 2 achterin zijn geen helden nee, maar alles komt op hun af waardoor ze zo vaak in de fout gaan. 1e goal pure blunder van de VAR , zonder veel woorden aan vuil te maken maar dat komt ook door de coach , aan de bal is papa gewoon niet goed. En Luiz die penalty veroorzaakt neem ik niet eens kwalijk , hij komt op hem door de middenveld heen en nam de risico om hem buiten de 16 te maken tjaa vroeg of laat was hij nog steeds gevallen. We mogen blij zijn met een punt gezien de kansen na de 2-2.

16 september 2019 om 09:43

Las hierboven in een reactie dat de VAR blijkbaar niet werkte gister of iets dergelijks, overigens belachelijk dat de wedstrijd dan doorgaat. Maar om die goal een pure blunder van de VAR te noemen gaat wat ver vind ik, dit soort fouten zijn gewoon werkelijkwaar onacceptabel en maken ze op het 4e niveau van Engeland niet eens. Hoe je als coach kan bedenken dat dit een goede manier is om op te bouwen kan ik met m'n pet niet bij, zeker met een verdediger die opbouwend zo zwak is als Sokratis en het al 3-4 keer op rij bijna fout gaat. Die 2e goal is ook grotendeels een fout van het middenveld, hoe kan het dat de speler van Watford zo ontzettend eenvoudig erdoor kan lopen als er 2 verdedigende middenvelders in de vorm van Torreira en Xhaka dat zouden moeten tegenhouden, ongelooflijk.

17 september 2019 om 18:19

Dus wij zijn het met mekaar eens dat de middenveld er niets van kan. En dat jij überhaupt gelooft dat dit niet een blunder van het var systeem is dan snap jij het niet. We praten hier over miljoenen , dit is nog grotere competitie dan de CL als we naar de geld kijken. Vaak genoeg staat het na een goal even stil totdat ze de beelden zien. Dit is een blunder ja, waarom denk je dat die camera daar staat, omdat het technisch verantwoord is voor de VAR , niet om mooie shots te maken he.

18 september 2019 om 12:04

Ik bedoelde dat het niet enkel en alleen een fout is van de Var, natuurlijk had de VAR dat op moet pikken, denk dat er niemand is die het daar mee oneens is. De fout ligt naar mijn mening allereerst bij Sokratis en met name Emery die dat belachelijke opbouw systeem toepast, zonder hier enkele variatie in toe te passen, waardoor het voor Watford wel enorm simpel was om druk te zetten, iets wat later ook werd beaamd door ik dacht Cleverley.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren