Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Linksbuiten transfervrij naar Nederland na aflopen contract bij Arsenal

Laatste update:

ADO Den Haag heeft zich versterkt met Joel Ideho, zo meldt de club woensdagavond via de officiële kanalen. De twintigjarige linksbuiten komt transfervrij over van Arsenal en heeft zijn handtekening onder een tweejarige verbintenis in het Bingoal Stadion gezet.

Ideho, is een getalenteerde jonge voetballer, die bij voorkeur op de linksbuitenpositie speelt. De afgelopen drie seizoenen kwam hij uit voor de opleidingsploegen van Arsenal. Voordat hij de stap naar Londen maakte, doorliep hij een deel van de jeugdopleidingen van Ajax en Willem II. ADO schrijft op de clubsite dat hij een ‘zeer welkome versterking op de flanken is’.

Technisch Directeur van ADO Den Haag, Joris Mathijsen, is enthousiast over de nieuwe aanwinst: “We zijn blij om Joel hier te mogen verwelkomen. Zijn potentie als buitenspeler past bij onze club en en sluit aan bij onze visie voor de toekomst van ADO Den Haag. We geloven dat Joel, met zijn specifieke kwaliteiten, belangrijk kan zijn in het systeem dat wij graag willen spelen.”

Ideho zelf is eveneens opgetogen over zijn nieuwe uitdaging bij ADO Den Haag: “Ik kijk ernaar uit om de kans die bij ADO Den Haag voor me ligt, met beide handen aan te grijpen. Ik ben vastbesloten om mezelf hier te bewijzen in het eerste elftal.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb wat beelden van deze jongen bekeken. Leuke actie en voor ADO een interessante buitenspeler die in de luwte van de KKD volop minuten kan maken. En hopelijk dat ADO dan bijtijds een keer een 5 jarig contract aanbiedt zodat we ook een keer kunnen cashen daarna…

ben benieuwd 20 jaar oud, als jeugd product van Arsenal is dat wel de leeftijd om het te gaan laten zien. Zou leuk zijn voor Ado als dit echt een versterking blijkt te zijn maar ik ken de speler niet.

9 augustus 2023 om 23:19

Heeft afgelopen week bij Heerenveen testgelopen en na een paar dagen al weggestuurd. Kan nog wel goed genoeg zijn voor ado, maar ik zou niet te veel verwachten.

9 augustus 2023 om 23:57

Mathijsen kent hem van zijn Willem II periode. Hoe goed hij is dat gaan we zien. Ook Heerenveen kan eens een foutje maken.

10 augustus 2023 om 00:19

Zoals Denzell Hall als vervanger voor vam Ewijk contracteren.

10 augustus 2023 om 10:56

Zou zeggen dat het iig wel interessant genoeg is om te vermelden in het artikel. Heb hem alleen heel kort in 1 oefenwedstrijd mee zien doen en dat was niet erg sprankelend. Zou voor ado fijn zijn als het talent er uit komt maar Zou ook niet te veel verwachten.

10 augustus 2023 om 10:59

Heerenveen heeft de afgelopen jaren met st juste, dumfries en v ewijk wel goede kijk op rechtsbacks gehad, al heb ik zelf ook zeer mijn twijfels over denzel hall. Maar wie weet.

10 augustus 2023 om 12:08

Heb je helemaal gelijk in Ikea. Ik wil Hall nog niet afschrijven, maar op basis van de reacties van ADO-fans, heb ik er totaal geen vertrouwen in. Laten we hopen dat deze Ideho en Hall beide positieve verrassingen worden.

Bingoal stadion? Ado verandert die naam ook elk jaar

9 augustus 2023 om 22:15

Klopt niet wat je zegt. Cars Jeans heeft er 4 jaar op gezeten. Nu bingoal voor het 2e jaar. Zijn gewoon sponsorcontracten. Als die aflopen kijk je naar verlenging van het contract of naar een sponsor die meer betaald.

Zeer benieuwd naar deze jongen. Is denk ik ook wel voor de basis gehaald. Granli en van Mieghem staan ook op het punt een contract te gaan tekenen. Dat zijn zeer ervaren welkome versterkingen. Hopelijk voldoende om bovenin mee te draaien.

Ik heb Joel gezien in de jeugd bij SC 't Zand in het team bij mijn zoon. Daarna vertrok hij vrij snel naar WIllem Ii. Joel is een gigamtisch snelle en behendige speler... een lust voor het oog. Speels en technisch, met een gigantisch neusje voor het doel... ik ben er van overtuigd dat hij ADO laat juichen en genieten! 💪🏻💪🏻💪🏻

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren