Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot lovend over bekritiseerde Ajax-speler: ‘Ik vind hem uitstekend’

Laatste update:

Arne Slot heeft zich op de persconferentie voorafgaand aan Feyenoord - Ajax lovend uitgelaten over Kenneth Taylor. De middenvelder van de Amsterdammers krijgt dit seizoen behoorlijk wat kritiek, maar volgens Slot is Taylor een ‘uitstekende speler’.

Op de persconferentie komt onder meer het teleurstellende seizoen van Ajax ter sprake. Eén van de vragen die Slot krijgt, gaat over Anton Gaaei. Ziet Slot hem als een speler waarvan je inmiddels kan zeggen: zo beroerd is het allemaal niet?

“Ik ga niet op namen in”, begint de oefenmeester zijn antwoord. “Maar wat je gewoon heel vaak ziet, is als een elftal in zijn totaliteit beter gaat spelen, er dan ineens daarna gezegd wordt: ‘Hé, die of die zijn gewoon hele leuke spelers.’”

Waar Slot aanvankelijk geen namen wilde noemen, doet hij dat uiteindelijk alsnog. “Om jou een plezier te doen, want je wil heel graag een naam horen... Een speler die bij Ajax heel veel kritiek heeft gehad is Kenneth Taylor.”

“Dat vind ik echt een uitstekende speler”, gaat Slot verder. “Dat was nog niet zo lang geleden een A-international van het Nederlands elftal. Ik denk ook niet dat ik daar alleen in sta, dat ik hem een uitstekende speler vind.”

“Maar hij heeft wel heel veel kritiek gehad, en daar zijn bij Ajax heel veel voorbeelden van. Ik denk dat de toekomst ook gaat uitwijzen dat er bij Ajax meer goede spelers zijn dan de algemene opinie nu vindt.”

Nummer twee Feyenoord en nummer vijf Ajax nemen het komende zondag tegen elkaar op in De Kuip. Er wordt om 14:30 uur afgetrapt, en het duel is live te zien op het open kanaal van ESPN.

Bekijk de Klassieker live op ESPN via Ziggo!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind Taylor een bijzonder matige speler. Echt niet het niveau dat je als Ajax zou moeten nastreven.

5 april 2024 om 17:05

Daarom ziet slot hem ook graag spelen tijdens de klassieker

5 april 2024 om 17:09

Eens Taylor is geen speler die ons nergens beter in maakt, vooral in de omschakeling en verdedigend is hij te kwetsbaar. Al vind ik heb de laatste wedstrijden ietsjes beter spelen, maar goed er zijn meerdere die ons niet beter maken.

5 april 2024 om 17:12

Zet hem in Slot zijn systeem op Stengs zijn positie en ik denk dat je een hele andere speler ziet.

5 april 2024 om 17:21

Gisteren ontzettend veel voorzetten eruit gehaald. Vond hem verdedigend een verademing t.o.v. alternatieven op linksback. Als linksback ook meer dan voldoende voetballend.

5 april 2024 om 17:39

Psv-er betwijfel het, ondanks Slot een fantastische trainer is. Taylor heeft al meerdere coaches gehad, waar hij hetzelfde heeft laten zien. Er zit gewoon niet meer in die goster.

5 april 2024 om 17:41

Ajax12321 voetballend wel aardig ja op de linksback positie eens, ik heb ook nooit ontkend dat hij wel kan voetballen. Maar die overige facetten waar het vaak over hebben gehad, blijf ik gewoon te mager vinden. We zulllen wat volgend jaar met hem gebeurd.

5 april 2024 om 17:51

Lekker makkelijk als je coaches schreuder, Steijn, Heitinga en van het schip zijn. Want onder EtH vond iedereen hem beter dan Gravenbergh.

5 april 2024 om 19:31

Klopt, Taylor is geen speler die je nergens beter in maakt.

5 april 2024 om 22:04

Dat denk ik ook. Taylor is geen speler die het systeem creëert of je team op sleeptouw neemt, maar wel een uitstekend meevoetballende speler in een draaiend en gebalanceerd elftal. En dat is Ajax alles behalve.

De meeste spelers van Ajax zullen ook echt niet zo slecht zijn als ze er nu uitzien. Vorig seizoen onder RvN leken Teze, Saibari en De Jong heel matig. Ik durf ook wel te zeggen dat Slot een aantal Feyenoord spelers er veel beter uit laat zien. Het begint allemaal bij een goede coach.

5 april 2024 om 17:18

Luuk heel matig vorig jaar? Even je mond spoelen en daarna verplicht alle samenvattingen terugkijken. Hij was de eerste seizoenshelft een lange tijd geblesseerd en de tweede seizoenshelft heeft PSV met hem geen wedstrijd meer verloren behalve Emmen-uit. Ook vorig seizoen al iedere 90 minuten betrokken bij een goal.

5 april 2024 om 17:25

Vorig seizoen iedere 125 minuten en dit seizoen een goal per 102 minuten. Ik vind hem vooral veel beter voetballen onder Bosz. Hij kaatst dit seizoen fenomenaal en ik zie hem zelfs hakjes en buitenkantjes geven. Ik probeerde vooral te zeggen dat veel spelers er opeens heel anders uitzien onder Bosz vergeleken met RvN.

5 april 2024 om 17:42

Psv-er dat is wel zo, geeft ook aan hoe belangrijk een trainer kan zijn. Daar heb je wel een punt, net als eerder.

Tja ik vind Taylor een matige speler en tegen GAE vond ik het ook niet hoogstaand. Deed met enige regelmaat bijzonder weinig met de gecreerde hoeveelheid ruimte door Godts of in de omschakeling.

Zeker nadat Godts eruit ging hield het niet over

5 april 2024 om 17:44

En toen Taylor diep ging en Bergwijn de bal niet bij hem kreeg, lag het zeker ook aan Taylor?

Dat die jongen geen Xavi is, is duidelijk. Maar de kritiek is wel erg fors. Het is een elftal, niet FC Taylor. En toch wordt hij er onterecht steeds uitgepikt. Gebeurde voorheen al met Veltman en Blind.

Zou ik ook zeggen als ik hem was.
Sosa en Satulo er nog in. Een geblesseerde Berghuis erbij, en hij ziet het sterkst mogelijke Ajax.

Feyenoord is beter dan Ajax en misschien ook beter dan Psv. Dit laatste is lastig .Het feit dat Feyenoord zo ver achterstaat op Psv wil niet zeggen dat ze minder zijn.
Maar, ik wil er wel op wijzen dat iedere speler bij Feyenoord dankzij Slot veel en veel beter is geworden.
Dit komt door zijn inzicht en kunst om spelers beter te maken
Het Nederlandse voetbal stelt weinig voor. gelukkig bestaat de Conference league, al waren we zelf hiervoor te slecht dit jaar. Daarom is het te hopen dat Slot en Bosz blijven.
Maar ja, net zoals voetballers het hoger op willen zoeken, willen trainers dat natuurlijk ook. Of je moet toch angst hebben en denken; hier zit ik goed en wordt ik op handen gedragen (althans nu)
Taylor is vaak afgeschilderd als waardeloos, ook hier. Ik heb het altijd voor hem opgenomen. Top voetballer (voor Nederland) . Onder Slot was hij nu nog veel beter geworden

Hij vind Taylor een goede speler en dicht hem een mooie carrière toe. Ik vind het een matige speler en dicht hem hooguit een buitenlands avontuur aan bij een subtopper aan, om vervolgens met hangende pootjes weer terug naar Nederland te keren. We gaan het zien de komen jaren. Slot hoeft niet complimenteus te worden richting Ajax spelers. Als hij de kans kreeg om 1 speler van de Ajax selectie te ruilen met een basisspeler van zijn eigen team zou hij zeggen: Laat maar zitten. Zo liggen de verhoudingen tegenwoordig.

5 april 2024 om 17:33

Ben ik niet helemaal met je eens. Ik denk dat Slot Hato dolgraag wol hebben als opvolger van Hancko

5 april 2024 om 17:40

Hahahah, dit meen je niet serieus toch?? Hancko vind ik persoonlijk de beste verdediger van de hele eredivisie op dit moment.

5 april 2024 om 22:33

Als opvolger, nadat Hancko is verkocht. Zeker wel. Hato ook een topper.

5 april 2024 om 22:38

Berghuis RV, Bergwijn LV en Taylor op 10.

Zou niet dezelfde woorden gebruiken, maar het is zeker een prima speler die kan uitgroeien tot een goede speler voor Ajax. Functionele techniek, multifunctioneel, vrij all-round. Vond hem gisteren ook prima. Veel voorzetten eruit gehaald, goed in de combinatie, 2 keypasses (waarvan 1x Hlynsson voor de keeper gezet). Had eventueel wel kunnen scoren en moet vaker naar de 7/8 toe i.p.v. een 6 of 6.5.

Slot zegt dit echt niet zomaar en elke trainer stelt hem op. Is beter dan de gemiddelde supporter denkt.

Ik ben wel oprecht benieuwd of Slot van Taylor een betere voetballer zou kunnen maken. Ik denk namelijk wel dat er potentie in Taylor zit

5 april 2024 om 17:37

100%. Bosz en Slot hadden hem echt laten ontwikkelen, ben ik van overtuigd.

Taylor is natuurlijk bijna 2 seizoenen al erg zwak. Maar onder Ten Hag was die prima in 21/22. Zeker toen Gravenberch geblesseerd raakte verving Taylor hem goed. Daarna de klad ingekomen maar je kan ook zeggen dat hij geen goeie coach heeft gehad. Want Schreuder, Heitinga, Steijn en Van t'schip zijn allemaal gewoon pure middelmaat. En dat zie je ook aan hoe Ajax de afgelopen 2 seizoenen heeft gepresteerd.

5 april 2024 om 22:35

Ik vind hem sinds november/december eigenlijk gewoon weer prima. Niet goed, maar ook zeker niet slecht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren