Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Argentinië raakt twee aanvallers kwijt en moet plots vervangers oproepen

Laatste update:

Argentinië moet het op het WK stellen zonder Nicolás González en Joaquín Correa. Het tweetal is geblesseerd en wordt vervangen door Ángel Correa en Thiago Almada. Bondscoach Lionel Scaloni kondigde eerder al aan dat er mogelijk gewisseld gaat worden, omdat zijn selectie niet geheel fit was. Dat blijkt nu dus het geval te zijn. De Zuid-Amerikanen spelen al over vijf dagen hun openingswedstrijd tegen Saudi-Arabië.

González liep tijdens de training van donderdag een spierscheuring op, waardoor al snel duidelijk werd dat de sterspeler van Fiorentina het wereldkampioenschap aan zich voorbij moet laten gaan. Een grote aderlating voor de aanvaller, die net op tijd fit dacht te raken voor het WK. González viel eind oktober in het duel met Internazionale (3-4 nederlaag) al in de zevende minuut uit en speelde sindsdien niet meer voor la Viola.

Joaquín Correa moet het bij Inter dit seizoen, mede door de aanwezigheid van collega-international Lautaro Martínez, voornamelijk doen met een reserverol. De aanvaller speelde woensdag nog met Argentinië een helft mee in de met 5-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen de Verenigde Arabische Emiraten en was daarin goed voor de vijfde en laatste treffer. Hoewel de aanvaller de wedstrijd uitspeelde, kampte hij na afloop met klachten aan de knie. Dat kost hem nu dus zijn plek in de WK-selectie.

Vervangers Ángel Correa en Almada kunnen zich in tegenstelling tot de twee geblesseerden nu wel verheugen op het WK. Almada is actief in de Major League Soccer, waar hij zijn wedstrijden afwerkt voor Atlanta United. Dit seizoen kwam hij tot zes wedstrijden en zeven assists op het hoogste Amerikaanse niveau. De 21-jarige aanvaller annex aanvallende middenvelder maakte eind september zijn debuut voor de nationale ploeg in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Honduras. Ángel Correa krijgt bij Atlético Madrid veel speeltijd, maar weet daarin niet altijd te overtuigen. De 27-jarige aanvaller was dit seizoen goed voor drie doelpunten in veertien wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lo Celso is natuurlijk al uitgevallen, en er zijn ook geruchten geweest over Acuna. Dat zijn, in tegenstelling tot de twee spelers in dit artikel, echt basisspelers. En die kan je minder goed vervangen dan landen als Brazilie, Frankrijk en Portugal hun spelers kunnen wisselen.

Daar zal toch vooral, naast het tweetal en hun directe kringen, de Panini voetbal plaatjes baas van balen, die moet nu weer met iets creatiefs komen om dit probleempje op te lossen. Want laten we eerlijk zijn, de vier spelers in kwestie zijn ergens toch om het even. Zo'n Gonzalez, goede speler, maar voor een groot voetballand als Argentinië vind ik hem maar matig als basisspeler. Al met al sowieso niet bijzonder onder de indruk van hun selectie, benieuwd of ze ver gaan geraken.

Gonzalez is wel erg zonde. Heerlijke speler als wissel die op meerdere posities kan spelen. Rendement en overzicht kan beter maar hij houdt altijd mensen bezig.
Tucu was ik sowieso geen fan van, had hem niet meegenomen. Angel zie ik veel liever spelen.

Almada is wel een mooi verhaal, als MLS speler naar het WK met zijn land. Die zal er niet goedkoper op worden in de zomer, mooie speler.

18 november 2022 om 14:12

Helemaal mee eens kwam altijd in gevaarlijke posities en had altijd een neusje voor de goal om kansen te krijgen. Die gingen er dan welliswaar nooit in maar hij was wel enorm dynamisch en hield altijd een aantal spelers bezig

Zie de komende dagen ook nog wel een speler of 2 uitvallen bij andere landen, ook Nederland. Zou als Arnaut Danjuma en Jasper Cillessen alvast de koffers inpakken. Je weet maar nooit.

Thiago almada koop ik met fifa standaard al 3 jaar achter elkaar, heerlijk talent daar. Ben benieuwd naar hem mocht die minuten maken.

18 november 2022 om 00:22

En ik met fM, haha

18 november 2022 om 15:48

Hij is tot talent van het jaar gekozen in de MLS en is al jaren een groot talent. Ik kijk wel eens wedstrijden van hem en ik snap nog steeds niet waarom hij niet is opgepikt door een Europese club. Terecht om hem op te roepen iig.

Erg zonde van Gonzalez, zijn snelheid is altijd een groot wapen bij Argentinië, zeker als tegenstanders meer druk gaan zetten en hoger gaan spelen. Met Angel Correa een goede vervanger, die naar mening direct bij de selectie had moeten zitten in plaats van Tucu Correa, maar toch wel een ander type speler. Tucu Correa inwisselen voor Almada is eigenlijk wel een vooruitgang, omdat je met Almada toch wel een speler met veel creativiteit toevoegt. Al verwacht ik weinig minuten voor hem omdat hij met Papu en MacAllister twee vergelijkbare spelers voorzich heeft. Ik had Buendía persoonlijk een logischer vervanger gevonden

Goh, had met die kop meteen verwacht dat het Messi en Lautaro waren.

Zoveel uitvallen daar, dadelijk komen ze nog bij Ocampos uit

18 november 2022 om 00:36

Haha doe dan maar Garnacho!

Nico is wel echt een gemis! Joaquin minder aangezien Argentinië al 2 pure spitsen heeft. Angel Correa had er al bij moeten zitten!

Ik vond het sowieso vrij apart dat Angel Correa er niet al bij zat van te voren. Heerlijke speler vind ik dat die voorin ook overal kan spelen. Klein, behendig, snel, doelgericht.

Gonzalez schijnt best een goede invaller te zijn, maar ik ken hem (helaas) niet zo heel goed als voetballer. Paar keer maar zien voetballen. Daarin was hij wel gevaarlijk in mijn ogen, maar zonder echt rendement.

Almada ken ik alleen van naam. Talentvolle jongen van wat ik gehoord heb. Maar ik gok dat hij niet veel gaat spelen. Is Almada ook niet meer een nummer 10?

Buendia zit er overigens ook niet bij. Ik zie weinig Villa, maar dat was in de BPL toch ook gewoon een prima creatieve speler die zowel op de wing als op 10 kan spelen?

Correa van Inter is geen groot gemis denk ik. Leuke speler, maar ik vind het bij hem allemaal net niet vaak.

Zolang Angel Di Maria niet geblesseerd raakt blijven ze een van de 3 favorieten (imo natuurlijk).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren