Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Argentijnen zijn Noppert dankbaar: ‘Toen ik dat zag, besloot ik te wisselen’

Zondag, 25 december 2022 om 21:36Guy Habets • Laatste update: 21:36

Lautaro Martínez stelt dat hij dankzij een beweging van Andries Noppert tijdens de strafschoppenserie tussen Nederland en Argentinië in de kwartfinale van het WK wist waar hij de beslissende penalty moest schieten. De spits van la Albiceleste en Internazionale had een plan, maar week van dat plan af door Noppert. Martínez schoot de bal in de andere hoek en bracht Argentinië zo naar de halve finale.

Martínez maakte dit WK geen onuitwisbare indruk in de spits bij Argentinië en werd gedurende het toernooi ook uit de basis verdrongen door Julián Álvarez van Manchester City, maar tegen Oranje schoot de aanvaller van Internazionale wel de beslissende strafschop tegen de touwen. Tijdens een perspraatje na het onthaal in Bahía Blanca, de geboorteplaats van Martínez, blikte hij terug op dat moment. "Ik wilde de bal eigenlijk in de andere hoek schieten", zo onthulde hij.

Noppert zorgde er echter voor dat Martínez toch voor de linkerhoek koos. "Toen de scheidsrechter floot en ik mijn aanloop nam, hield ik even in. Toen kon ik goed zien dat de keeper bewoog en besloot ik meteen om van hoek te wisselen. Gelukkig ging de keeper toen de verkeerde hoek in en vloog de bal erin." Noppert wist geen enkele strafschop te keren en keek alleen de inzet van Enzo Fernández naast.

In de aanloop naar de beslissende strafschop probeerden de nodige spelers van Oranje in het hoofd te kruipen bij Martínez. Denzel Dumfries, ploeggenoot van de aanvaller bij Internazionale, meldde zich en praatte tegen hem aan. "Ze probeerden het, maar ik was kalm en had zelfvertrouwen. Of ik het vervelend vond hoe de Nederlanders dat deden? Nee, dat gebeurt nou eenmaal in een wedstrijd. Soms doen wij dat ook. Je moet gewoon rustig blijven in zo'n situatie."Gerelateerd

Meer sportnieuws

68 reacties (laatste reactie door domburg)

Heeft de knvb eigenlijk nog het bonnetje van die luchtfietser die wel even ging uitleggen hoe penalty's zouden moeten worden benaderd? Heeft werkelijk 0,0 geholpen. Leuk zo'n poppenkast en interessant doen naar de buitenwereld, maar wil dan ook wel resultaat zien.

24 december 2022 om 12:32

Het was ook dom om een verdediger (van Dijk) de eerste penalty te laten nemen. Statistisch gezien missen verdedigers vaker en we hadden Vlaar al in 2014 die destijds tegen Argentinië gelijk miste. Als je dat soort keuzes al niet goed maakt, heeft het weinig zin om een jaar zinloos op penalties te oefenen. Helemaal als je ook meerekend dat je de omstandigheden bij een halve finale WK niet kan vergelijken met een training

24 december 2022 om 12:37

Meestal schiet van Dijk ze feilloos binnen. Achteraf is het dan makkelijk praten. Hij pakt wel gewoon zijn verantwoordelijkheid wat echt knap is op zo’n moment. Nederland is gewoon niet gemaakt voor penalty’s. Het gaat altijd mis op Costa Rica na in 2014. Zonder een keeper die een penalty tegen kan houden is er geen beginnen aan.

24 december 2022 om 12:37

Ik ben het oneens met je. Virgil van Dijk is aanvoerder en dit getuigd van leiderschap om de eerste penalty te nemen. Dat deed Messi ook in de finale.
Dat hij miste is een ander verhaal, maar ik heb wel respect voor Virgil.

24 december 2022 om 12:47

Wat is er knap aan je verantwoordelijkheid te pakken als je alsnog mist? Wat bedoel je achteraf is makkelijk praten? Louis van Gaal deed allemaal interessant met zijn Noppert en op het moment supreme faalde hij gewoon. Snap echt niet dat zoveel mensen diep in de reet van Van Gaal blijven zitten en alles maar blijven verdedigen.

24 december 2022 om 13:08

Ik heb Virgil maar 2/3 pingels zien nemen in zn carriere, ja zo kan ik het ook.

24 december 2022 om 13:12

Van Gaal is een laffe coach geworden helaas.. vroeger was hij juist van aanvallend en druk zetten. De hollandsche school hanteren. Dit was andere louis, jammer!

24 december 2022 om 13:28

"Feilloos binnen" helemaal niet. Vorig jaar in 1 van de beker finales schoot hij hem precies zo binnen, linkerkant en makkelijk te pakken. Het was dat Kepa slecht dook. En dit zeg ik ale liverpool fan, maar van Dijk oogt helemaal niet sterk met pingels

24 december 2022 om 14:01

Je bedoelt die penalty die hij feilloos en keihard in de hoek schoot waar Kepa ook stond? Die was echt vol in de hoek hoor. Dan adviseer ik je toch echt om die nog terug te kijken hoor. Kan mij totaal niet voorstellen dat je het hebt over die penalty. Deze van het wk is wel slecht genomen.

Van Dijk heeft ver van te voren al gezegd de eerste penalty te nemen als aanvoerder. Dat is gewoon netjes. Achteraf kun je makkelijk zeggen dat Virgel de penalty niet hoorde te nemen. Maar goed, zonder een keeper die een penalty tegenhoud ben je kansloos.

24 december 2022 om 14:03

@bobo respect zullen wij allemaal wel hebben voor van dijk, alleen word je daar geen wereldkampioen mee. Andres snijdt een goed punt aan. Wanneer je alle onzekerheden had proberen uit te sluiten dan had van Gaal hier wel degelijk erg rekening mee moeten houden.

24 december 2022 om 14:18

FR-LFCDirk,

Penalty al teruggekeken?

24 december 2022 om 15:46

@HZ7 misschien omdat je normaal ook hockey kijkt.

24 december 2022 om 19:25

Van dijk neemt zelden penalty’s man. Waar heb je het over. Slaat gewoon nergens op om een centrale verdediger als eerste laten nemen tenzij het een specialist a la ramos of granqvist (die gozer die ooit bij groningen speelde) is.

25 december 2022 om 19:41

FR-LFCDirk:

Je hoeft toch helemaal niet te benoemen dat je fan bent van Liverpool om dat te zeggen over Virgil van Dijk? Het zou wel kunnen dat hij zichzelf overschat met het nemen van strafschoppen, maar hij durft wel verantwoordelijkheid te nemen.

25 december 2022 om 22:07

Van Dijk was aanvoerder en staat altijd graag in de picture om even te laten zien hoe voorbeeldig hij is...
Zijn 3 mannetjes bij Nederland die even bepalen hoe en wat dat is Van Dijk,Memphis,Wijnaldum. Als hun iets niet willen mag de hele groep dat niet zoals bijvoorbeeld met een medium praten die een mening hebben wat niet in hun straatje past.
Vond het niet erg dat ze eruit lagen had van mij al tegen Amerika mogen gebeuren.
Wat mis ik de generatie hiervoor Robben,Sneijder, Van Bommel, Nigel.de Jong, Van Persie,Rafael V/D Vaart, Stekelenburg,Boularouz,Kuyt,Van Bronckhorst.
Dat waren tenminste characters die wel gewoon tegen kritiek konden en niemand deden boycotten

25 december 2022 om 23:26

Het was ook zeker dom om Van Dijk te laten nemen. Niet per se omdat hij een verdediger is (Sergio Ramos is ook een verdediger) maar omdat Van Dijk 0 techniek heeft. Het enige wat hij doet op het veld is eigenlijk ballen onderscheppen en tegenstanders wegduwen. Penalty moet genomen worden door spelers die gewend zijn om te scoren, of spelers met een goeie trap techniek.
Er waren zelfs keepers die penalties namen.

26 december 2022 om 00:11

Dude je hebt gezien dat Berghuis ook heeft gemist toch.. het is gewoon een momentopname.. en ja die keeper ( ja die halve gare malloot) pakte hem gwn goed.

24 december 2022 om 12:32

Ook van ‘penaltykiller’ Noppert had ik veel meer verwacht. Heeft welgeteld 1 (!) keer in de goede hoek gezeten en deed verder niet meer dan die poppen die ze op trainingen gebruiken om vrije trappen overheen te schieten.

24 december 2022 om 12:56

Zoek gewoon even de strafschopstatistieken van Noppert op, op Transfermarkt en je ziet dat het geen penaltykiller is. Had maar 1 penalty gepakt tot nu toe in 6 penalty’s geloof ik en was statistisch niet de beste van alle keepers in de keepersdiscussie

24 december 2022 om 16:41

Tja van gaal was gewoon zo dom om te geloven in wetenschap in een situatie die puur draait om het in bedwang houden van je emoties.

25 december 2022 om 09:43

Ja eeuwig zonde dat krul niet overkwam tijdens de test op penaltys

26 december 2022 om 22:28

Twee keer zat hij in de goede hoek pannenkoek..

Jammer dat mensen elkaar napraten zonder dingen terug te kijken. Hij keek een bal naast en een bal was zo goed in de hoek geschoten dat niemand die bal kon stoppen..

24 december 2022 om 12:39

Noppert zal ongetwijfeld goed hebben gescoord op de test. Maar de werkelijkheid toont aan dat hij geen killer is. Hij zag er echt bij elke penalty slecht uit. Ik kreeg Cillessen-deja vu's.

24 december 2022 om 12:42

Argentinië heeft natuurlijk ook meer dan prima penalty nemers met Messi, Lautaro, Montiel, Paredes onder anderen

24 december 2022 om 12:59

Nja, maar hij deed het wel heel zwak. Je mag best een keertje in de buurt zitten

24 december 2022 om 13:00

Hij zei in een interview dat hij toen met penalty training 1 penalty had gepakt. Als je dan een penalty killer bent volgens van Gaal.

24 december 2022 om 13:14

Hoe moeten we Lloris dan noemen? Die was nog vele malen slechter dan Noppert. Je kan ook gewoon toegeven dat die Argentijnen weten hoe je een strafschop moet nemen.

24 december 2022 om 12:48

Natuurlijk kan je dingen zo goed mogelijk voorbereiden en zoveel mogelijk uit proberen te sluiten.En dat hebben ze geprobeerd, wat valt te prijzen.En het voornaamste wat ze hebben geprobeerd lijkt mij gewoon een psychologisch voordeel te hebben tov de tegenstander. Dat die met knikkende knieën de penaltyserie in zouden gaan.Echter het tegenovergestelde is gebeurd, die zijn het juist als gif gaan gebruiken.

25 december 2022 om 06:43

Ja van Gaal heeft zichzelf wel een beetje belachelijk gemaakt om zo te investeren in pingels en dan zo af te gaan. Oftewel: pingels zijn eigenlijk nauwelijks te trainen en je had wellicht andere keuzes moeten maken. Als je sowieso al zoveel aandacht hebt voor pingels want die moeten je gaan redden, dat is eigenlijk een zwaktebod.
Had beter meer aandacht voor het voetbal tijdens de 90 min. Kunnen hebben.

Ik ben best een beetje fan van V.Gaal maar dit jaar was het een oude starre opa met gebrek aan visie. Het was duidelijk dat ie eigenlijk al met pensioen was.

26 december 2022 om 22:31

Mensen die beweren dat penalty's nauwelijks te trainen zijn want er komt druk bij kijken etc die weten niet waar ze over praten...

Dan kun je ook corners niet meer trainen, of de bal over vijf meter naar elkaar schoppen. Want op de training gaat dit makkelijk, maar voor 60.000 fans...

Net als met de rest van de trainingen gaat het erom dat je het kan. Dus je moet balgevoel hebben, hard schieten etc. Die druk heb je ook als je niet traint op pingels. Als je de rest wel hebt getraind heb je voordeel tegenover mensen niet er niet op hebben getraind. Lijkt me logisch.

26 december 2022 om 15:52

Oranje moet het gewoon nooit op penalty's aan laten komen. Negen van de tien keer verliezen we die. Dus snap ik er nog steeds niks van dat ze zo zelfverzekerd waren tijdens de kwartfinale tegen Argentinië. Je hebt ze een enorme dreun gegeven in de reguliere speeltijd, met de wetenschap dat pingels een bijzonder risicovol avontuur is, en dan ga je achterover leunen. Dom, dommer, domst. Is de technische staf voor 100% aan te rekenen. Al zal ik niet beweren dat we het dan, met het spel van het laatste kwartier, wel hadden gered. Maar de kans daarop was veel en veel groter dan het aan laten komen op pingels. Wat overigens ook nog bijna mis ging, want met dat in de kont hangen ging het al bijna mis in de verlenging. Maar laat dit voor de volgende keer een les zijn. Nooit vertrouwen op penalty's.....

Dat deden die Argentijnen erg goed. Ook Messi heeft dat in zijn aanloop toegevoegd na die misser tegen Polen. Zo fop je de keeper gewoon uitstekend eigenlijk. Je kan zeggen wat je wil maar die Argentijnen hadden naast die Martinez ook gewoon uitstekende strafschoppennemers . Ze hadden Frankrijk ook makkelijk na strafschoppen verslagen.

24 december 2022 om 12:35

Lloris had nooit een penalty gestopt. Die van Argentinië waren niet allemaal feilloos ingeschoten, maar hij is in de verste verte geen killer. Keeper was hier het verschil.

24 december 2022 om 12:46

Dat is zeker zo maar over het algemeen doen ze het gewoon goed hoor met strafschoppen. Zeker omdat ze Martinez hebben en ook beginnen met Messi zodat ze op voorsprong komen, wat helpt voor een mentale boost.

25 december 2022 om 09:56

Viel mij ook, dat Messi zijn penalty's verandert heeft. Zal trouwens wat zijn als je tegen PSG penalty's moet nemen, donnaruma op het goals. Penaltynemers: Messi, Mbappe, Neymar, Hakimi en veratti kan erger 😀

Is ook echt het enige wat hij goed heeft gedaan op het WK.

24 december 2022 om 12:39

Ach hij speelde ook een sterke wedstrijd tegen Saudi Arabië maar werd telkens afgevlagd (een keer onterecht). Daarna was het inderdaad mager en Julian speelde ook een meer dan prima WK. Lautaro doet het over het algemeen goed bij de selectie, dus heb er alle vertrouwen in dat hij nog van grote toegevoegde waarde zal zijn de komende jaren

25 december 2022 om 23:45

Haha of niet? Wat is die man zwaar overschat zeg. Het enige wat hij heeft gedaan is het kampioenschap in gevaar brengen voor Argentinië.

Vermeer bleef altijd zo lang mogelijk staan. Dat was echt een penalty killer.

24 december 2022 om 12:38

Het gerucht gaat dat hij nog steeds staat!

24 december 2022 om 12:40

Dat is, voor een keeper, ook het beste. Vertrouw op je reactie in plaats van te kiezen. Want spelers wachten tegenwoordig tot de keeper als eerste beweegt. Als je het er op aan laat komen, is degene die als laatste beweegt degene met de meeste kans.

25 december 2022 om 15:25

Vermeer heeft ook een bizar hoog penalty stoppen percentage! Raar dat hij niet meegenomen is puur voor de penalty's

25 december 2022 om 17:06

Inderdaad, hij staat qua statistieken op nummer 1 als het gaat om het reddingspercentage van keepers.

Wel jammer eigenlijk dat hij zich niet echt wist te onderscheiden op dit WK, buiten de penalty serie om, want hij heeft een aardige track record bij Argentinie en stak wel in een redelijk goede vorm bij Inter. Maar met Alvarez (dan moet hij wel op een gegeven moment weggaan, want anders raakt hij een beetje op de tweede plan net als Jesus) en Lautaro, is Argentinie wel aardig voorzien van spitsen voor de aankomende jaren. Beiden lijken me ook geen spelers die over de scheef gaan buiten voetbal om en best gefocused zijn op het spelletje. Icardi was eigenlijk de spits die de lichting van Aguero en Higuain zou moeten opvolgen, maar die gast is helaas niet helemaal lekker in zijn hoofd.

24 december 2022 om 12:45

Bij inter vond ik zijn pingels ook erg zwak. Paar x gemist ook, neemt ze ook niet meer gelukkig

24 december 2022 om 13:07

Toen je dat zei, ging ik even opzoeken, en je hebt gelijk ook. 11 geraakt en 5 gemist/gekeerd (eentje vanuit de rebound weer gescoord, maar werd wel gekeerd dus). Voor een spits van zijn kaliber had je wel wat minder missers verwacht.

25 december 2022 om 11:08

Het gekke is dat een topvoetballer natuurlijk geen toppenalty hoeft te hebben. Cruyff was er bv ook geen held in zei die zelf. En die was toch verder aardig zelfverzekerd.
Messi heeft natuurlijk ook geen toppenalty, raar eigenlijk als je hem die pingel van de halve finale ziet nemen, dat je denkt ‘waarom niet altijd zo?’

Als je de kunst beheerst om te wachten op de keeper, dan heb je echt een streepje voor qua pingels.
Wat Balotelli had bv.
In nederland had je dat ook met Makaay en landzaat. En het gekke is dat ook een willy overtoom echt een superpingel had

24 december 2022 om 19:29

Aguero en higuain hebben echt helemaal niets laten zien bij de nationale ploeg. Sinds martinez en alvarez daar lopen hebben ze eindelijk weer gasten voorin die leveren (martinez alleen nier dit wk maar verder al heel lang erg sterk).

24 december 2022 om 13:15

Had er bij twee gewoon de juiste hoek gekozen hoor waarbij er een naast ging. Dat is niet het einde van de wereld ofzo zeker als je Lloris zag in de finale. Daarnaast kan je het eerder wijten aan Van Dijk en Berghuis. Je mist er gewoon twee in het begin. Dan sta je al voor 95 aan de afgrond.

26 december 2022 om 22:34

Precies!

Twee van de vijf in de juiste hoek is best oke. Ik snap niet waarom mensen elkaar blijven napraten over "zat geen 1 keer in de juiste hoek".. De kromme zei het als eerste en de rest praat hem na. Maar het is zo simpel, kijk gewoon op YT de serie nog eens na..

Die keeper van Argentinie zat drie keer goed, en stopte er 2. De andere twee keer dook hij volledig naar de andere kant.

Mag toch hopen dat Koeman straks met een andere keeper gaat spelen. Van Gaal wilde even interessant doen, maar we hebben kunnen zien dat Noppert het niet is.

25 december 2022 om 09:19

Dus omdat hij geen ook penalty pakte, is hij niet goed genoeg? Tsja, dan was Van der Sar jarenlang niet goed genoeg.

Of heeft hij verder grote fouten gemaakt? Volgens mij keepte Noppert gewoon een prima toernooi.

26 december 2022 om 22:36

Welk WK heb jij precies gezien?

Ik heb Noppert op geen enkele fout betrapt (een keer een verkeerde trap, maar soit) en hij pakte een paar belangrijke ballen (tegen Senegal, tegen Amerika en tegen Argentinie).. Alleen de strafschoppen waren minder.

Ongelooflijk+ zoveel zout is op de Nederlandse snelwegen gegooid afgelopen tijd en toch kan er nog meer gestrooid worden. In Heerenveen zullen ze niet blij zijn. Elk negatief artikel doet de waarde dalen

26 december 2022 om 22:38

Dan blijft hij toch lekker?

Tevens denk ik niet dat scouts van clubs perse kijken naar iemand zijn penaltyserie, eerder of de keeper een penaltyserie kan halen voor zijn club. En dat kan Noppert..

Die Argentijnen praten wel veel achteraf, ze kunnen beter feest vieren en hun bek houden. Meest gehate Wereldkampioen ooit schat ik.

Eerst twee penalty's waren goede pogingen, alleen de keeper Martinez was heel goed en koos voor goede hoeken. Noppert was veel te onzeker, hij stond een beetje verloren bij. Als je goed keek,dook hij te laat of te snel op de schoten van de Argentijnen. Hij dook een keer naar een goede hoek, maar was te laat en niet voluit.

Noppert was drukker met anderen dan ze eigen te concentreren op wat er komen ging ! Denk je nou echt dat Messi onder de indruk waren van deze lange die 1 bal gepakt heeft . En ons lvg maakte een beginners fout door zo minachting over de tegenstander te praten . Daarbij was het straf voor de nr 1 Bijlow om af te zeggen tegen Noorwegen!!!! Dag lvg je bent de zwakste schakel????

25 december 2022 om 11:51

Toch best sneu. Je ziet iets fan Feyenoord of Rotterdam in een gebruikersnaam en je kunt je klok er op gelijk zetten dat Bijlow weer naar voren geschoven gaat worden.

Is het nou echt zo moeilijk om te accepteren dat Bijlow en Noppert qua kwaliteit niet zoveel van elkaar verschillen? Beide prima keepers, geen wereldtoppers. In dit geval is de keus op Noppert gevallen. Dat lijkt in Rotterdam onverteerbaar te zijn.

25 december 2022 om 16:36

Klopt helemaal wat jij zegt FrisianReds. Het begint allemaal wat zielig te worden. De keepers zijn inderdaad gelijkwaardig, maar nog is het voor veel Rotterdammers niet te begrijpen dat de keuze op Noppert is gevallen. Dat mag natuurlijk, maar we weten het nu inmiddels wel.. wat een gejank zeg.
Hoe de Argentijnen zich gedragen, zowel tijdens als na het WK, geeft duidelijk aan wat voor types het zijn en wat voor sfeer er vanuit de groep kwam/komt....zelfs nu nog zitten ze sneren uit te delen terwijl Argentiniã£â« wel langs de gelukkigste zijde is bedeeld in het tornooi....
4 penalty's gekregen waar van eentje terecht en drie zeer twijfelachtig.....met deze 3 penalty's, goed in de wedstrijd gebracht door de refs waardoor het plots ook we veel makkelijker ging.....toch ondanks die hulp tot tweemaal toe bijna nog de afgrond ingegaan, .....zo is het toch ? Niet ?

Dan twee strafschop reeksen die ze winnend afsloten, maar iedereen weet dat strafschoppen nemen om er als winnaar eruit te komen , = als spelen op de roulette.....zwart of rood.....

Nu ze hebben gewonnen maar niet zonder veeeel moeite en het nodige geluk.
Het gedrag op en naast het veld was echt wansmakelijk en ook hier toonden de refs heeeel grote tolerantie grens.....

Met al deze argumenten kennende zou ik eerder stil en respectvol blijven en zeker niet te hoog van de toren blazen en vooral niet arrogant en vulgair zijn....

Ben eens benieuwd hoe doelman Martinez gaat bejegend worden in de PL en hoe het Messi zal vergaan in Frankrijk.....daar zal die zeker niet hartelijk welkom zijn, gewoon door het Argentijnse vulgaire gedrag zonder enige vorm van respect voor de tegenstander...messi als kapitein had hier een aandeel in. Ben benieuwd.....'26 december 2022 om 12:58

Emoties.. emoties...

26 december 2022 om 13:21

Man man zuurpruim. Wat zou jij graag wereldkampioen zijn. Jé zou de Fransen afmaken na winst. Zeker weten.

28 december 2022 om 15:06

echt ? kan het nog dommer worden ?
ken jij mij dan ????
hoe idioot komt jouw quote nu over denk je?
heel duidelijk dat jij zeker niet bij de slimste kinderen van de klas behoorde.....

Ik denk ook wel dat het te wijten is aan het gebrek aan ervaring op topniveau. Ik vond Noppert onzeker ogen in de goal tijdens de strafschoppen serie en hij straalde niet uit dat hij de bal ging pakken. Martinez, de keeper van Argentinië, kon intimiderend overkomen en stond gewoon overtuigend te keepen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Argentinië

FIFA ranking: 1
123 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Uruguay138
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Zuid-Ame...
SpelersPositieW
L. MessiAanvaller77
L. MartínezAanvaller60
F. ArmaniKeeper00
E. MartínezKeeper70
J. MussoKeeper
M. AcuñaVerdediger60
R. AyalaVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Argentinië.

0 fans
Aanvaller, 26 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren