Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Anderlecht pronkt met oude kampioensfoto van Ajax uit 2012

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Bij Anderlecht heeft het chagrijn van afgelopen seizoen (voor even) plaatsgemaakt voor positiviteit. Paars-Wit staat met drie overwinningen uit vier wedstrijden op de vierde plek en wil dat weten ook. Op sociale media pronkt de gevallen Belgische topclub met een oude kampioensfoto van Ajax uit 2012. Jan Vertonghen en Mats Rits vormen het middelpunt. Het tweetal stond elf jaar geleden onder contract bij Ajax en is nu herenigd bij Anderlecht.

Op de foto heeft Vertonghen een blikje bier in zijn hand. Dat heeft plaatsgemaakt voor een flesje water. Verder straalt het tweetal, eens te meer omdat Vertonghen even daarvoor de bevrijdende 2-0 heeft gemaakt tegen Westerlo (2-1). Rits maakte deze zomer de gevoelige overstap van Club Brugge naar Anderlecht. De middenvelder maakte tegen Westerlo zijn debuut en deed tachtig minuten mee.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mats Rits zonde dat hij bij Ajax nooit doorgebroken is. Als je hem later bij Club Brugge zag spelen was dit wel een aanwinst geweest voor Ajax ook deze zomer als opvolger Alvarez

22 augustus 2023 om 11:26

Ken deze jongen verder niet, maar zo te zien heeft ‘ie talent om niet in de camera te kijken op het moment dat er een foto genomen wordt.

22 augustus 2023 om 11:45

@ Lucasenzo Of ze probeerden juist de Ajax foto zoveel mogelijk te benaderen

22 augustus 2023 om 11:27

Het is een lopende 8, geen zuivere 6.

22 augustus 2023 om 11:39

Welnee Bundy. Rits is echt geen speler die je erbij had kunnen hebben hoor.

22 augustus 2023 om 11:48

Sja het was ook wel echt heel lang geleden dat hij bij Ajax onder contract zat. Heel lang leek zijn ontwikkeling te stagneren en nu lijkt hij weer een beetje op te bloeien. Op een gegeven moment moet je ervoor kiezen om een speler te laten gaan als het niet erop lijkt dat hij goed genoeg gaat worden. Bovendien zou hij misschien zich niet zo hebben ontwikkeld als hij gewoon bij jong ajax bleef of op de bank bij ajax 1.

22 augustus 2023 om 12:09

Oneens. Prima speler maar niet iemand die het niveau bij ons omhoog brengt of omhoog brengt. De enige middenvelder van het Brugge elftal die me kan bekoren is Vanaken en die is nu ook weer wat ouder.

22 augustus 2023 om 13:24

Onyedika zou ook zeker meekunnen bij Ajax, zou het zelfs een perfecte 6 gevonden hebben voor jullie. Vetlessen is ook wel indrukwekkend tot op heden.

Vertonghen paar pondjes aangekomen, zal ook spier zijn, hoop ik voor hem haha!

Apprecieer de vriendschappelijke band tussen de twee hoofdsteden enorm. Leuk om terug te zien. Bij beide heeft de vroege buitenlandse stap heel anders maar toch succesvol uitgedraaid!

Mooi om te zien dat het ook zien kan tussen clubs

Leuke foto.
Hoe is de vriendschap tussen RSCA en AJAX onstaan ?
Natuurlijk heb je de recordtitels bij beide clubs, europese bekers zal wel een rol spelen.

Toen Ajax in 2011 Mats Rits contracteerde kreeg ik als PSV fan een beetje het gevoel dat het technisch hart bij Ajax mogelijk geïnspireerd was door de vijf seizoenen (2005-2010) waarin de Belg Timmy Simons het redelijk deed bij concurrent PSV. Uiteindelijk heeft Mats Rits geen officiële wedstrijden gespeeld voor Ajax en keerde hij succesvol terug naar België. Daar heeft hij vanaf 2013 vijf seizoenen bij KV Mechelen gespeeld en aansluitend nog eens vijf seizoenen bij Club Brugge, in totaal 260+ wedstrijden in tien jaar. Ik ben benieuwd wat Mats op 33-jarige leeftijd nog kan laten zien bij Anderlecht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren