Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alexandre Pato adviseert na Ajax-transfer: ‘Ik heb daarover gesproken’

Laatste update:

Ajax rondde vorige week definitief de komst van Antony af. De komst van de negentienjarige Braziliaanse vleugelaanvaller van São Paulo kost de club minstens 15,75 miljoen euro en maximaal 21,75 miljoen euro. Alexandre Pato, die momenteel met Antony samenspeelt in Brazilië, heeft hem in aanloop naar zijn oversteek naar Europa reeds voorzien van de nodige adviezen en laat zich lovend uit over de jeugdinternational.

“Ik heb hem gezegd dat hij zo snel mogelijk de taal moet leren, zodat hij daar gemakkelijk kan communiceren met de mensen. Mijn steun heeft hij in ieder geval, Antony is een hele goede jongen. Hij heeft een goede familie om zich heen en sinds kort is hij vader van een kleine jongen. Ik wens hem het allerbeste en ik hoop dat hij ons nog kan helpen in de komende zes maanden”, geeft Pato te kennen in gesprek met UOL Esporte.

“Iedereen weet dat Antony een geweldig talent is. Hij heeft Brazilië aan kwalificatie voor de Olympische Spelen geholpen. Ik heb met hem erover gesproken hoe geweldig het voor hem kan zijn om nog zes maanden bij São Paulo te blijven”, zegt de dertigjarige aanvaller, die een parallel trekt met zijn eigen loopbaan. AC Milan haalde Pato in de zomer van 2007 voor 24 miljoen euro weg bij het Braziliaanse Internacional. Via Corinthians, São Paulo, Chelsea, Villarreal en Tianjin Quanjian kwam de 27-voudig Braziliaans international een jaar geleden opnieuw bij São Paulo terecht.

“Toen ik naar AC Milan ging, probeerde Internacional me nog even te houden. AC Milan wilde me direct hebben en ik heb daar in de eerste zes maanden heel hard moeten werken”, stelt Pato. Antony stond zaterdag in de wedstrijd tegen Oeste (0-4 zege) weer binnen de lijnen bij São Paulo, nadat hij een week eerder het treffen met Corinthians aan zich voorbij liet gaan. “Hij wilde spelen tegen Corinthians, ondanks dat de transfer nog niet rond was”, vertelt trainer Fernando Diniz. “We weten zeker dat hij nog veel wil laten zien voordat hij vertrekt, hij wil zich graag laten gelden in het shirt van São Paulo.”

Heeft Ajax goede zaken gedaan met het aantrekken van Antony?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pfffff Pato! Ik was echt een groot fan van je. Jammer dat verkeerde keuze hebt gemaakt en pech met blessures. Je kwam terug naar Europa spanje deed het goed daar maar koos weer voor de centen. Pato kon alles een type Augero snel klinisch kon aardig geweldige spits.
Kijk op youtube naar Pato damn zo mooie technische snelle speler was het.
Nu in Barzalie beetje aanmodderen.

24 februari 2020 om 11:38

Die goal tegen Barca, smullen was dat zeg

24 februari 2020 om 11:40

Een goal die altijd op ons netvlies gebrand zal zijn. Zulke goals vergeet je niet

24 februari 2020 om 13:01

Legendes zeggen dat Busquets nog steeds aan het rennen is...

24 februari 2020 om 13:32

Ik vond dat juist enorm meevallen. Ik vond Pato destijds meer een hype dan echt een speler van de buitencategorie. Telkens als het er even een moment uitkwam, raakte hij geblesseerd of speelde daarna weer een aantal wedstrijden niet goed. Bij Braziliaanse talenten weet je nooit hoe goed ze daadwerkelijk zijn totdat ze eenmaal in Europa spelen. Bij Pato viel dat eigenlijk direct al tegen, al was/is hij wel gewoon een goede speler. Echter; als je eenmaal met het stempel 'wonderkind' binnenkomt, verwachten mensen meer dan "slechts" een goede speler.

24 februari 2020 om 13:42

Onzin, hij heeft in zijn eerste seizoen 9 goals gemaakt in 18 wedstrijden en dat nog als jochie van 17/18 en dat vind je direct tegenvallen. Deze man was echt fenomenaal toen hij naar Milan kwam. Jammer van die al die blessures dat hij het niet kon waarmaken maar als hij weer speelde dan liet hij ook daadwerkelijk zijn voeten spreken.

24 februari 2020 om 18:06

Die jongen had eigenlijk alles, net als die zo Sheva zo supercompleet was. Snel, met en zonder bal, zag de lijnen, kon timen en springen. Doodzonde dat hij nooit echt door is gebroken. Te zwak gestel helaas...

Ik heb altijd stiekem gehoopt dat Ajax Pato zou kunnen halen.ik weet wat de reacties op mij zullen zijn. Geen overbetaalde vedettes halen, maar deze man heeft zo ontzettend veel talent. Kijk naar zijn goal tegen Barcelona voor Milan. De klasse spat ervan af. Al is het ontzettend realistisch dat hij tegen een betaalbaar salaris wil spelen en wie weet helemaal opbloeit in Nederland. Maar technisch is deze man zo goed.

24 februari 2020 om 11:23

Typisch de opportunistische voetbal- en transferwereld. Laten we een speler halen omdat ie in 2007 een goed seizoen heeft gedraaid!!

24 februari 2020 om 11:30

@edit:ik kan mijn reactie niet aanpassen, maar ik bedoelde "ontzettend onrealistisch" in plaats van realistisch.@olesmit, we hebben vaker spelers zien opbloeien in mindere competities die het minder deden in grotere competities. Denk bijv. aan een Bruno Fernandes, Milik, Younes, Tadic (vorig jaar), etc.sommigen moeten de kans krijgen om fouten te maken. Ik besef dat Pato veel ouder is, maar ik denk dat bij een juiste mentaliteit een kans heeft om op 50% van zijn potentie te kunnen bereiken. Nogmaals, ik zeg niet dat Ajax dit risico moet nemen, tenzij het betaalbaar is (qua prijs/kwaliteit), zoals ik zeg in bovenstaande reactie.ik denk dat het een goed idee is om het soms te proberen met 1 speler die vroeger top is geweest (niet meer, want dan neem je een onnodig risico) als zij tegen een betaalbaar salaris willen spelen (zeg maar 1 miljoen), maar dat is natuurlijk hartstikke onrealistisch.

24 februari 2020 om 11:43

Volgens mij is het helemaal niet onrealistisch. São Paulo betaalt heus niet (veel) beter dan Ajax. Daarbij vallen met Ziyech, waarschijnlijk Van de Beek en eventueel Onana, Tagliafico of Neres er sowieso wel wat mega-salarissen weg. Het enige wat Ajax moet voorkomen is zo'n linie als gisteren, waarbij de aanval precies 100 jaar was. Dan is je team niet meer in balans.

24 februari 2020 om 12:55

Dat snap ik, maar het kan dat ze een uitzondering voor Pato hebben gemaakt, waardoor hij misschien 3 miljoen per jaar krijgt. Wellicht vindt Ajax dat qua prijs/risico een groot risico en willen ze dat niet.vandaar mijn comment. Waar ze dit bijv. wel geven aan de door jouw genoemde spelers (zelfs meer in sommige gevallen), omdat die zich al bewezen hebben bij Ajax.

24 februari 2020 om 13:35

Waarom zou je nou Pato gaan halen? Die jongen is met het seizoen minder gaan presteren sinds z'n vertrek bij Milan. Hij is inmiddels 30 jaar en is nog steeds ontzettend blessuregevoelig. Wil jij dan een speler halen die 10 jaar geleden voor het laatst een aardig seizoen heeft gespeeld op een relevant niveau?

24 februari 2020 om 14:31

Als je babel haalt, kan je net zo goed Pato halen die meer talent heeft in zn linkerteen dan babel in zn lichaam, als hij voor minder dan 6 mil op te halen is, waarom geen gokje wagen? Al kijk ik er nu aan als Pato fan, want inderdaad is hij sinds zn vertrek nooit meer wereldtop geweest als bij Milan. Maar n eredivisie kan hij wel aan.

24 februari 2020 om 15:31

Het verschil is alleen dat Babel direct haalbaar was en weinig kostte (geen transfersom). Pato zou waarschijnlijk al een aardig bedrag kosten en daarnaast ook nog een een flink salaris opeisen. Hiermee wil ik overigens niet zeggen dat ik Babel beter vind, want ik vind hem een groot drama. Dit betekend niet dat ik Pato wel graag zou zien komen, want als ik zijn loopbaan zo zie de laatste jaren dan ziet het er niet goed uit. Toegegeven, ik kijk geen wedstrijden van hem dus ik weet niet hoe goed hij daadwerkelijk nog is.

Pato was echt een onwerkelijke speler. Zal die goal tegen Barca nooit vergeten. Zo jammer van zijn blessure. Was ook altijd fan van zijn celebrations.

Deze jongen had alles om een absolute topspits te worden: Snelheid, inzicht, techniek en een goed schot. Jammer van de blessures...

Als Antony ook maar 50% haalt van het hoge niveau dat Pato had bij AC Milan, heeft Ajax goud in handen. Dat Ajax nog meer Brazilianen heeft is echt al het halve werk. Dat komt hij toch binnen in een warm bad.

24 februari 2020 om 12:03

Zijn toch geen vergelijkbare spelers. Antony is een dribbelaar en een flankspeler, stijflinks en maakt graag individuele acties.

24 februari 2020 om 12:25

Heb het dan ook puur alleen over niveau, Mitch

Ben ik de enige met gefronstr wenkbrauwen over het stukje “hij is pas vader geworden”? ..... Negentien jaar jongens, daarbij verkast ie in de zomer naar een compleet onbekend land met niet bepaald veel overeenkomsten qua taal. Ben benieuwd hoe hij zijn privã©leven gaat aanpassen aan zijn nieuwe omgeving...

24 februari 2020 om 12:19

ik dacht dus precies hetzelfde, kijk maar naar het meest recente voorbeeld van Alvarez.heb al veel van deze jongen voorbij zien komen en ik kan niet wachten tot hij het op de Nederlandse veld kan laten zien. Daarom is het wel belangrijk dat zijn gezien er ook zo snel mogelijk bij kan zijn om hem helemaal op zijn plaats te laten voelen.

24 februari 2020 om 12:53

Alvarez blinkt helaas nergens in uit, en ik ben er bang voor dat als zijn vrouw er wel zou zijn hij nog steeds geen bijzondere aspecten bezit van het spelletje. Ik hoop dat Anthony dat in ieder geval wel heeft

24 februari 2020 om 12:58

Dat denk ik ook, maar je ziet wel dat het voor veel spelers fijn is dat ze hun gezin of iemand erbij moeten hebben om zich sneller goed te voelen.tot op heden kan ik ook niet zien waarop Alvarez is gescout.

24 februari 2020 om 12:58

@jmc043 je ziet dat veel vaker bij voetballers, die zijn vaak op hele jonge leeftijd al vader, het hoe en waarom ontgaat mij ook altijd, als ze over 10 jaar kids krijgen is het nog vroeg genoeg. en als het echte wereldtoppers zijn dan hebben ze zich financieel onafhankelijk gespeeld en hebben ze dan alle tijd om bij het opgroeien van de kids te zijn.nu zitten ze in het ritme van reizen en veel spelen waardoor ze minder vaak thuis zijn.

Pato mag ook met Antony mee komen naar Amsterdam. Ze zijn beide van harte welkom hoor. Ik dat Pato voor Ajax zeker ook een aanwinst zou zijn. Maar we doen het voorlopig eerst wel met Antony en die Giovanni van Santos.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren