Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax lijkt Kroatisch toptalent te kunnen vergeten

Laatste update:
/
Newcastle United wil zich versterken met Matt Ritchie. Manager Rafael Benítez is van plan om een bod van omgerekend 12,3 miljoen euro uit te brengen op de 26-jarige rechtshalf van Bournemouth. (The Sun)
/
Daar blijft het niet bij voor Newcastle, want de degradant aast ook op Dwight Gayle. De 26-jarige aanvaller van Crystal Palace zou een vergelijkbare transfersom moeten kosten. (Newcastle Chronicle)
/
Ajax zou een bod hebben uitgebracht op Marko Pjaca, maar lijkt kansloos te zijn. In navolging van AC Milan en Internazionale zou namelijk ook kampioen Juventus zich gemeld hebben voor de linksbuiten van Dinamo Zagreb. (Sky Italia)
/
West Bromwich Albion is er nog niet in geslaagd om Jordon Ibe te contracteren. The Baggies willen de twintigjarige rechtsbuiten kopen, maar Liverpool wil enkel verhuren. (The Sun)
/
Ahmed El-Shenawy kan zich opmaken voor een droomtransfer. De 25-jarige Egyptenaar van Zamalek SC is bij Chelsea in beeld om de nieuwe tweede doelman te worden. (Daily Star)
/
Aston Villa heeft een bedrag van ruim 13,5 miljoen euro opzij gelegd. De club uit Birmingham is namelijk van plan om een bod uit te brengen op Ross McCormack, de 29-jarige spits van Fulham. (Daily Star)
Is Marko Pjaca haalbaar voor Ajax, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had destijds gewoon naar Ajax moeten gaan. Als je bij de top 3 kan uitblinken dan pas kan je denken aan de volgende stap. Dat is iig mijn mening over de juiste route naar de top van Europa.

Slimme zet van utrecht. Nu nog een goeie spits derbij dan zou je zeggen dat ze kampioen kunnen worden !!!

Waar hebben jullie het over? Ik zie niks over Assaidi staan noch over Fc Utrecht

mooi verhaal maar hoe zit het met de titel?

Wat heeft de poll er mee te maken ? Haha foutje zeker?

In het vorige artikel was het nog een rechtsbuiten. Wat zijn jullie bij voetbalzone allemaal aan het doen? Ik zie ZOVEEL fouten in jullie artikels. Ik wil die controle best voor jullie doen voordat het geplaatst wordt!

27 juni 2016 om 07:00

Daarbij was gister al duidelijk dat het verhaal oninteressant moest zijn er werkt nl geen reporter met die naam bij die krant.
Gewoon weer een fake Twitter bericht van iemand die niet bestaat. .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren