Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax krijgt te maken met Champions League-winnaar uit Noorwegen

Laatste update:

John Arne Riise vervolgt zijn carrière in dienst van APOEL Nicosia. De 33-jarige linkerverdediger degradeerde vorig seizoen met Fulham naar de Championship en zat sindsdien zonder club. Hij heeft maandag een contract voor twee seizoenen getekend bij de regerend kampioen van Cyprus.

/

APOEL komt in de groepsfase van de Champions League uit tegen Barcelona, Paris Saint-Germain en Ajax en denkt de ervaring van Riise dan ook goed te kunnen gebruiken. De rossige back speelde al meer dan honderd Europese wedstrijden en won met Liverpool in 2005 de Champions League. In 2007 verloor hij met the Reds de finale van AC Milan.

Riise, die 110 interlands achter zijn naam heeft staan, was ook nog actief voor AS Roma, AS Monaco en Aalesunds FK. Riise is de zevende zomeraanwinst van APOEL; de club verwelkomde eerder al onder anderen de Braziliaanse verdediger Carlão en de Algerijnse aanvaller Rafik Djebbour.

Wie eindigt hoger in de Champions League-groep?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is apoel sterker als ajax of moet ajax minstens 3e kunnen worden?

1 september 2014 om 18:42

Apoel moet niet onderschat worden maar Ajax moet toch echt 6 punten halen uit de 2 wedstrijden.

1 september 2014 om 18:46

Ajax heeft al bijna 3 jaar geen uitwedstrijd gewonnen Europees en dat gaat met dit team gewoon een jaar langer worden.

1 september 2014 om 18:49

Denk dat Ajax hier weer veel te makkelijk over denkt net als Celtic.

1 september 2014 om 19:06

Apoel heeft sowieso een veel grotere begroting met een rijke geldschieter

Wordt nog spannend, wie er 3e gaat worden in de poule.
Maar dat wist ik al bij de loting.
Niet dat deze speler daadwerkelijk het verschil gaat maken.

APOEL moet je zeker niet onderschatten, laatst waren ze in de kwart finale tegen Real.

1 september 2014 om 19:09

Ach, houd toch op man. Je wilt toch niet zeggen dat APOEL meer kwaliteit heeft dan Ajax? Probeer jezelf niet in zo'n underdogrol te zetten, Ajax moet makkelijk van de kampioen van Cyprus kunnnen winnnen.

1 september 2014 om 19:49

"je moet ze niet onderschatten" betekent niet hetzelfde als "ze hebben meer kwaliteit dan Ajax". Ajax moet ervan kunnen winnen, ja. Maar Apoel heeft al eens laten zien dat ze kunnen verassen. Ajax moet ervoor zorgen dat dat ook hen niet overkomt.

Rise had ik graag bij Ajax gezien, een gelouterde speler die ook kan bikkelen als het moet.

Ze hebben 2 jaar terug nog de kwart finale gehaald in de Champions league. Iets dat ik Nederlandse clubs niet meer zie doen de komende 10jaar. Het is zeker een haalbare kaart maar ik zou ze toch niet onderschatten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren