Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax krijgt concurrentie van David Beckham

Laatste update:
/
Tottenham Hotspur staat nog altijd open voor een vertrek van Christian Eriksen. De Deense middenvelder moet in deze fase van de transfermarkt echter wel minstens 55 miljoen euro opleveren. (Daily Mail)
/
Het is niet uitgesloten dat Paulo Dybala alsnog naar Tottenham Hotspur gaat. De Londenaren kunnen hem mogelijk in januari aantrekken als hij deze zomer bij Juventus blijft. (The Sun)
/
Mede-eigenaar David Beckham wil Luis Suárez verleiden om Barcelona op een dag in te ruilen voor Inter Miami. De aanvaller komt ook voor in de toekomstplannen van Ajax, maar niet op korte termijn. (Mundo Deportivo)
/
David Luiz stond niet bovenaan het wensenlijstje van Arsenal. The Gunners probeerden het eerst bij RB Leipzig-verdediger Dayot Upamecano en Juventus-stopper Daniele Rugani, voordat Luiz van Chelsea werd overgenomen. (The Telegraph)
/
AS Roma wil Shkodran Mustafi op huurbasis overnemen van Arsenal. De Londense club hoopt daarnaast een koopoptie van 25 miljoen euro af te spreken met i Giallorossi. (Sky Italia)
/
AS Roma blijft ook geïnteresseerd in Juventus-verdediger Daniele Rugani, al lijkt de vraagprijs van dertig miljoen euro een probleem te zijn. Plan C is Nicolas N’Koulou van Torino (Diverse Italiaanse media)
Denkj jij dat Luis Suárez ooit weer voor Ajax gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien raar maar ik hoop dat Suarez niet komt want dan gaat tadic naar links en dan hebben we gewoon nul diepgang (ervan uitgaande als Suarez word gekocht dat dat over 2 seizoenen is en neres en donny dan al weg zijn). Maar als tadic naar tien gaat en ziyech rechtsbuiten en Suarez spits en we halen een snelle linksbuiten ben ik erwel voorstander van

24 augustus 2019 om 15:15

Ziyech, Vd.Beek en Neres zijn wel weg volgend seizoen. Dan zal Ajax het met Promes en Tadic moeten doen op de flanken.

24 augustus 2019 om 16:04

Voorlopig zie ik Ziyech helemaal nergens naar toe gaan. Als hij clubs als Sevilla niet interessant genoeg vindt, dan ben je snel klaar denk ik. Betwijfel echt of er betere clubs gaan komen, buiten Sevilla en wat geruchten over Bayern liep het niet echt storm voor hem

25 augustus 2019 om 10:22

Helemaal mee eens. Zyech komt ook te kort voor de top anders was hij al lang gehaald. Sevilla, Valencia, Lazio, Roma, Leverkusen dat is zijn niveau.

24 augustus 2019 om 15:18

Hij mag van mij nu al komen. Suarez in de spits, neres rechts en tadic links. Donny meer box to box en zyech een vrije rol op 10. Is maar een bescheiden mening van een amateur trainer, maar ik voel de magie nu al 😁

24 augustus 2019 om 15:21

Geweldige aanval en middenveld alleen amper balans Suarez tadic en donny staan vaak in de zestien neres en ziyech vaak randje zestien tagliafico op de middenlijn schuurs en martinez willen nog wel is inlopen

Ben benieuwd of Arsenal volgend jaar weer voor Upamecano gaat. Met Luiz, Holding, Sokratis, Chambers en dan ook nog Saliba hebben ze wel een goeie bezetting centraal achterin.

24 augustus 2019 om 15:16

Holding, Chambers, Luiz en Sokratis ga je gewoon niet mee strijden voor een kampioenschap

24 augustus 2019 om 15:19

Holding was voor z'n blessure echt heel goed bezig hoor. De rest ben ik het wel met je eens, maar zijn wel meer dan prima spelers.

24 augustus 2019 om 15:21

Is dat arsenals doel dan? Gewoon top 4 lijkt mij?

Dus 30 miljoen voor Rugani is te veel maar 25 miljoen voor Mustafi vinden ze goed?

Soms vraag ik me af hoe sommige mensen aan hun functies komen...

24 augustus 2019 om 15:55

Soms vraag ik me af of mensen wel goed lezen. Er staat duidelijk dat Arsenal graag 25 miljoen wilt bij een overname. Er wordt nergens gezegd dat AS Roma hier mee akkoord gaat.

24 augustus 2019 om 18:18

Staat in de tekst dat Arsenal dat wil afspreken, niet Roma.

Ik dacht dat Juventus Rugani niet aan Arsenal wilde verkopen, maar wel aan AS Roma... Ik kan die verhalen niet volgen.

24 augustus 2019 om 16:51

Aan Arsenal wilde Juve Rugani verhuren met optie tot koop. Ik heb niets gelezen dat ze hem niet wilde verkopen.

Juventus wilt daarentegen Rugani verkopen aan AS Roma, maar niet zomaar:

‘’juventus wil Daniele Rugani niet zomaar naar AS Roma laten vertrekken. Eerstgenoemde Italiaanse club verlangt 20 tot 25 miljoen euro plus Alessio Riccardi en Zan Celar in ruil voor de verdediger. (sky Italia)’’

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren