Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax is Boilesen mogelijk opnieuw lang kwijt: ‘Bandenletsel rechterknie’

Laatste update:

Nicolai Boilesen begon de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain als aanvoerder van Ajax, maar het werd geen gelukkig duel voor de Deen. Boilesen, die de voorbije jaren sukkelde met tal van zware blessures, heeft mogelijk weer een vervelende kwetsuur opgelopen. Ajax laat via de officiële kanalen weten dat er sprake is van bandenletsel in de rechterknie.

/

Boilesen werd in het duel met de Parijzenaars binnen tien minuten uit de wedstrijd getrapt door ex-Ajacied Gregory van der Wiel. De Nederlander raakte weliswaar eerst de bal, maar zette zijn noppen vervolgens in de knie van de onfortuinlijke Deen. Boilesen ging met een van pijn vertrokken gezicht naar het gras en moest zich laten vervangen door Nick Viergever.

Via de officiële kanalen laat Ajax weten dat er sprake is van bandenletsel in de rechterknie. De verdediger zal niet achterblijven in Parijs: hij gaat naar Amsterdam voor nader onderzoek. Het zit de 22-jarige Boilesen absoluut niet mee wat betreft blessures. De afgelopen seizoenen speelden met name zijn hamstrings hem parten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is wel heel sneu voor hem

25 november 2014 om 22:39

Sneu voor hem, maar een zegen voor Ajax. Nu kan Frank de Boer de slechtste speler van Ajax toch echt niet meer opstellen.


Nou, vooruit; Zimling is toch nog net duizend keer slechter ;p

25 november 2014 om 22:46

Boilesen begon net weer op niveau te komen. Hij begon het seizoen zwak maar speelde de laatste wedstrijden prima. De fouten komen nog steeds van Moisander.

25 november 2014 om 23:16

Hahaha dat is wat ik ook dacht zwollywood! Die man bakt er helemaal niks van, zijn voorzetten zijn stront en verdedigend laat ook te wensen over

26 november 2014 om 07:10

Nee, Boilesen is een degelijke back die risico's durft te nemen. Viergever is veelste nerveus nog. Andersen gaf gister trouwens veel ziekenhuis ballen, hij mag ze wel wat harder inspelen hoor.

26 november 2014 om 10:27

Zwollywood, nee nelom is echt een topper haha. Boilessen is in potentie 1 van de beste rechtsbacks van de eredivisie haha

Heel erg sneu. Is te hopen dat het wat meevalt, al vrees ik het ergste.

26 november 2014 om 03:13

Beetje bang dat dit een nieuwe Tobiasen verhaal gaat worden

Heb het al wel vaker gezegd

25 november 2014 om 22:24

Hmm helft mist.

Pfff, wat n pechvogel

Dat was een aanslag . Belachelijk dat Van der Wiel hier geen kaart voor heeft gekregen .

25 november 2014 om 22:37

Een ziekenhuisbal bedoel je!

25 november 2014 om 22:46

Wat maakt t nou uit of de bal goed of slecht was. Vd wiel schopt hem er uit en t is geen eens een overtreding....

25 november 2014 om 23:08

Tegen Ajax is alles geoorloofd in de CL. Zlatan had ook rood moeten krijgen.

26 november 2014 om 07:03

En in de eredivisie is het precies andersom.

ajax heeft echt pech met boilissen en hij al eerste natuurlijk, maar als hij net zo gaat ontwikkelen als robben, want die was ook een glazen mannetje, maar zie nu, Hopelijk herstel je je gauw boilissen beterschap gewenst

25 november 2014 om 22:43

Zo'n tackle is gewoon gevaarlijk voor iedereen. Niet alleen voor Boilesen.

25 november 2014 om 22:58

Dat je moet lachen om iemand zijn blessure zegt al genoeg over je niveau. Je tweede zinnetje bevestigd dat er ook iets mis is tussen jou oren, want ik ken geen speler die elastische benen heeft. Heeft niets met Boilesen te maken maar met het gewricht en de druk erop door Vdw.

Verkopen die gast heeft altijd wat word je toch gek van.

Khad al in de zomer gezegd dat Ajax eens een linksback moest halen. Eigen schuld, dikke bult. Niet alleen vanwege Boilesen. Ook omdat Blind eigenlijk onmisbaar was op het middenveld. Dus als hij dan weer moest verhuizen naar de linksback-positie, was dat eigenlijk zonde van het middenveld.
Nu hebben ze alleen Viergever en Riedewald, wat eigenlijk allebei centrumverdedigers zijn. En de eerste heeft lang niet het niveau van de CL of Europa League en die zal dat ook niet meer gaan halen.

25 november 2014 om 22:36

Hebben ze niet nog Dijks?

25 november 2014 om 22:40

Die speelt bij willem 2 en is aan het einde van dit jaar transfervrij

25 november 2014 om 22:41

Nee die hebben ze laten gaan

25 november 2014 om 22:44

Hij staat toch al onder contract bij Willem II?

25 november 2014 om 23:00

Ja, die mocht transfervrij vertrekken bij Ajax, en tekende bij Willem II.

25 november 2014 om 22:37

Viergever viel prima in. Goed alternatief voor boilesen hoor.

26 november 2014 om 07:56

Riedewald/viergever kunnen prima op lb spelen en bovendien komt Owusu eraan, een back moet je minimaal uit de opleiding kunnen halen. En owusu is een prima talent.

Blind is al niet meer onmisbaar met het huidige middenveld.

Gevalletje niet geschikt voor betaald voetbal begint het op te lijken.

25 november 2014 om 22:44

Met zo'n overtreding zou iedereen een blessure oplopen...

Ik denk dat het erop zit voor Boilesen bij Ajax. Het is tijd voor iemand anders die niet blessuurgevoelig is. Hij heeft al gepiekt in de wedstrijden die hij al heeft gespeeld. Ik hoop dat hij mij het tegendeel bewijst elders.

Is Ali Adnan (Irakeze Linksback) van Rizespor niks voor Ajax? Aanvallend is er continu dreiging en verdedigend is hij ook sterk, maar nog niet sterk genoeg, maar hij is nog jong en kan zich daarin ontwikkelen.

25 november 2014 om 22:46

Hopelijk hersteld hij snel, want dit is wel sneu voor hem. Begrijp mij niet verkeerd.

25 november 2014 om 23:00

Dit heeft niets maar dan ook niets met blessuregevoeligheid te maken. Ik heb geen spelers gezien met elastische benen jij wel? Als je standbeen vast staat en er zo'n trap tegen krijgt zijn er 3 opties; je hebt geluk en er gebeurd niets, je krijgt bandletsel of je breekt zelfs je been.

26 november 2014 om 00:41

Je hebt inderdaad ook gelijk. 99% van de spelers die zo'n tackle tegen krijgen raken ook geblesseerd, maar het gaat alleen om het feit dat hij er wéér (langdurig) uitligt. Het is wel een goede back, maar als je vaak geblesseerd bent dan heb je er weinig plezier aan. Ik houd iedere keer als er een tackle op hem gemaakt wordt mijn hart vast. Dit was ook wel een kei harde actie van de PSG speler op Nicolai.

Heel erg sneu voor Nicolai eindelijk fit en wedstrijden spelen. Hopelijk valt het mee maar dat zal wel niet.

25 november 2014 om 23:04

Nou je kan andersen wel bedanken voor die rot bal. Doordat die hem zoals altijd veel te zacht geeft, kan vd wiel een sliding naar de bal maken. En dan heeft boilesen nog pech dat zijn been vaststaat.

25 november 2014 om 23:12

Ja hoor, altijd maar vd wiel verdedigen en de denen de schuld geven voor alles.

Sommige spelers hebben gewoon echt pech. Hij was al blessuregevoelig en nu dit. Sterkte.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren