Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-doelwit Thiago Almada laat van zich horen: ‘Ik ga in januari...’

Laatste update:

Thiago Almada heeft zijn toekomstplannen bekendgemaakt aan TyC Sports-journalist Gastón Edul. In een interview op Twitch zegt het Argentijnse talent in januari zijn opties te gaan overwegen.

Almada is een belangrijke spil in het elftal van Atlanta United. De ploeg werd zesde in de Eastern Conference. De 22-jarige middenvelder was in 31 duels goed voor elf treffers en maar liefst 16 assists.

Dankzij de zesde plaats heeft Atlanta zich gekwalificeerd voor de play-offs. Deze kunnen duren tot uiterlijk 9 december, waarna Almada een keuze gaat maken over zijn toekomst.

“Ik wil eerst het seizoen afmaken en dan over de toekomst nadenken. In januari ga ik bekijken wat mijn opties zijn. Het is mijn droom om in Europa te spelen en ik hoop dat het uitkomt.” Almada werd maandag nog uitgeroepen tot grootste talent van de MLS.

Almada leek afgelopen zomer even op weg naar Ajax. De scouting van de Amsterdammers drong aan op de komst van Almada, maar directeur voetbalzaken Sven Mislintat besloot zijn eigen koers te varen en Georges Mikautadze voor zestien miljoen euro op te halen bij FC Metz.

In het interview ging Almada ook nog in op de Ballon d’Or-winst van Lionel Messi. Almada was afgelopen winter mee naar het WK in Qatar en legde samen met Messi beslag op de beker.

“Iedereen weet dat hij terecht heeft gewonnen. Er zullen altijd mensen zijn die zeggen dat hij het niet heeft verdiend. Die mensen willen gewoon op televisie komen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou toch wat zijn als er een Eredivisieclub met deze speler aan de haal gaat, ben alleen bang dat hij wel te veel moet kosten.

7 november 2023 om 10:55

En zijn torenhoge verwachting al niet meer kan waarmaken. Veel te dure gok

7 november 2023 om 10:59

Ik verwacht ook niet dat er een club in Nederland is die in de winter even meer dan 20 miljoen neer gaat leggen voor een speler.

7 november 2023 om 10:59

Als je Bergwijn voor 24 miljoen kn verkopen en deze jongen halen voor 25 miljoen dan moet je dat doen.

7 november 2023 om 11:08

Ja, of wat denk je van Avila, Rulli en Tahirovic slijten om hem te halen.
Met Ramaj en Gorter is Rulli minder nodig.
En met Vos kan Tahirovic ook wel weg.

Met Martha, Sosa en evt Hato zit je op links ook prima.

7 november 2023 om 12:04

Waarom zou je Rulli verkopen? Die moet je gewoon weer eerste keeper maken als hij hersteld is. Je hebt gewoon meer ervaring nodig in het elftal.

7 november 2023 om 12:25

Pro2312, voor die spelers krijg je max 15 miljoen. Dan moet er nog redelijk wat meer weg.

7 november 2023 om 14:37

Eens, Bergwijn naar de zandbak voor de hoofdprijs en het volledige bedrag in deze Almada investeren.

7 november 2023 om 18:37

Vos kon nog niet in voorbereiding dus is Tahirovic gehaald ik denk dat vos ook nog niet heel seizoen kan gaan spelen. Dus er komen genoeg mogelijkheden nog ervoor.

Kan iemand iets meer vertellen over deze jongen zijn kwaliteiten?

7 november 2023 om 11:11

Hij kan beter voetballen dan Kenneth Taylor. Nee is echt een hele goede voetballer, stylist op 10 met een mooie trap.

7 november 2023 om 13:12

Ja duh.....does a bear shit in the woods ? Natuurlijk voetbalt hij beter dan Taylor. Dat is niet moeilijk.

7 november 2023 om 13:42

Taylor is anders ongetwijfeld beter als ene Bobo25 die duidelijk laat zien weinig kennis van voetbal te hebben. Taylor doet het in jong oranje immers niet echt slecht. Er zijn alleen in Nederland dus duizenden voetballers (ja ook profs) die minder zijn… De vergelijking met beren die poepen in het bos is dan ook totaal fout.

Kan me niet voorstellen dat een speler met zulke cijfers voor een Nederlandse club kiest. Er zal hel veel belangstelling voor hem zijn. Die kan vast en zeker wel in bijvoorbeeld Spanje aan de bak.

7 november 2023 om 11:10

Die imposante cijfers had hij in de zomer ook al toen Steijn hem wou halen maar Mislintat liever voor Mikautadze ging. Want dat was een veelzijdige aanvaller die ook vanaf rechts kon spelen...

7 november 2023 om 11:19

Ik vraag me af wat daar nou precies gebeurd is, het leek er een tijdje op Mislintat Almada of Spertsyan wilde halen. Uiteindelijk is hij bij Mikautadze uitgekomen, maar het lijkt niet alsof dat zijn eerste keus is geweest.

Kan me niet voorstellen dat hij nu wel naar Ajax gaat komen. Er is zoveel interesse in hem en Ajax heeft afgelopen zomer al veel uitgegeven. Zonde dat je niet voor hem ging maar voor een 3e spits in Mikautadze. Onnodige aankoop tot nu toe omdat hij ook onder Van t'schip niet aan spelen toekomt. Dan had je liever iets meer geïnvesteerd en een creatieve speler zoals hij. Maar ja nu is het natuurlijk te laat. Ben wel benieuwd welke club er met hem aan de haal gaat. Want hij heeft enorme potentie als je de verhalen mag geloven.

7 november 2023 om 11:58

Ajax was sowieso geen optie lijkt me, Atlanta wil een recordverkoop van rond de 30M en hij verdiend daar ook al ongeveer hetzelfde bedrag als dat Ajax hem maximaal kan aanbieden in het nieuwe salarishuis.

7 november 2023 om 13:49

Ah ja dan is het natuurlijk onmogelijk tenzij je Bergwijn wou verkopen maar dat deed Ajax niet. Maar ja alsnog moet er natuurlijk een creatieve speler en een rechtsbuiten komen. Want dat zijn de posities die niet het beste zijn ingevuld.

Tsja had Akpom en Mikautadze lekker laten lopen en had deze jongen afgelopen zomer al gehaald. Eeuwig zonde

Misselijk stukje tekst.. de scouting van Ajax drong aan om hem te halen en Mislintat volgde z'n eigen koers. Hij was gewoon te duur.

7 november 2023 om 12:45

Haha zeker als je je bedenkt dat er op VZ ook gewoon een artikel heeft gestaan dat Almada voor meer dan het dubbele opgehaald kon worden dan werd gedacht (15 miljoen).

7 november 2023 om 16:25

Wat ik zo mooi vind is dat er nu geschreven wordt dat Mislintat te veel geld heeft betaald voor spelers die zich nog niet hebben bewezen op het hoogste niveau, maar het halve forum (en Steijn) bleef maar roepen om deze jongen die 20 miljoen+ moest kosten en in de MLS speelt. MLS is toch echt van een lager niveau dan de Championship, Ligue 1 en Bundesliga. Zal vast een talent zijn hoor maar dat is dus net zo'n gok, als het niet zelfs een grotere gok is dan sommige spelers die Mislintat opgepikt heeft. Misschien past hij qua speelstijl beter bij Ajax, maar dat dachten we ook bij Sutalo.

Ajax heeft al gezegd dat ze deze winter transfer periode spelers gaan en heb al ergens gelezen dat van de beek , tagliafico en thiago almeida prioriteit nummer 1 zijn aankomende winter!

7 november 2023 om 13:24

Ik heb gelezen dat dit onzin is. FF kijken wat valentijn opschrijft. Ergens gelezen ...pffff

7 november 2023 om 16:22

Waarom zou je nog een linksback halen ? Je hebt nu als opties Martha, Sosa, eventueel Hato, Avila en Salah-Eddine. Vooral die eerste twee lijken gewoon prima opties voor nu. Misschien dat hij voor een prikkie op te halen is omdat Lyon een nog grotere crisis heeft dan Ajax (staan stijf laatste in de Ligue 1). Maar voor een bedrag boven de 4 miljoen zou ik het niet doen. Die jongen is inmiddels ook alweer 31 jaar oud. Zijn capaciteiten worden hier tegenwoordig ook wel wat overschat, zijn laatste periode bij Ajax was het ook allemaal niet geweldig allemaal. Wel een mentaliteit die je kunt gebruiken.

7 november 2023 om 17:11



Ajax heeft dat helemaal niet gezegd. Dat heeft bepaalde media de wereld in geslingerd. Ergens gelezen idd... ja ik lees ook wel eens wat.

Deze speler had afgelopen zomer 26 mil moeten kosten als ik mij niet vergis, nu zitten er 2 spitsen van 30 mil bij elkaar op de bank, zonde geld want een creatieve nummer 10 had ajax wel kunnen. Gebruiken. Dure fout dus van mislintat!

Thiago Almada is een geweldige speler en stond altijd bekend aks een heel groot talent. Ik denk dat die het ver kan schoppen in Europa. Alleen snap ik niet dat er altijd een foto van Palacios van Leverkusen word geplaatst bij Artikelen van Almada.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren