Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Agüero dicht bij historisch record: ‘Hij moet ons mee uit eten nemen’

Laatste update:

Manchester City rekende zaterdagmiddag probleemloos af met Burnley (3-0) en staat na negen speelronden op 25 punten. Van alle ploegen in de geschiedenis van de Premier League deed enkel Chelsea het in het seizoen 2005/06 met 27 punten beter; the Blues wonnen toen hun eerste negen duels. Manager Josep Guardiola kon niet anders dan tevreden zijn over zijn elftal.

“Opnieuw een goede prestatie”, concludeerde Guardiola na afloop in de Engelse media. “We hebben met name in de tweede helft geweldig gespeeld. We controleerden veel en na de tweede en derde goal was het gedaan. Ik ben zo blij dat we onze winnaarsmentaliteit ook weer vandaag hebben laten zien. Ook de clean sheet mag belangrijk worden genoemd.”

“We hebben de kwaliteiten om veel te scoren en waren zowel in aanvallend als in defensief opzicht stabiel. Het record van elf overwinningen op rij is goed als je ook iets wint, titels of een prijs. Dan zou het veel betekenen. Maar natuurlijk: het is niet makkelijk om elf keer achter elkaar te winnen, dus ik ben er tevreden over”, aldus de Spanjaard.

Voor Sergio Agüero was het een bijzonder duel, want hij scoorde en mag zich nu samen met Eric Brook met 177 doelpunten de topscorer aller tijden van Manchester City noemen. “Agüero zou ons moeten eren, als hij het record heeft zou hij ons moeten uitnodigen voor een diner”, lachte Guardiola na afloop. “Nog één doelpunt. Ja, het gaat gebeuren, vroeg of laat.” Manchester City neemt het komende dinsdag in de beker op tegen Wolverhampton Wanderers.

Denk jij dat Manchester City dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geniet echt stiekem. Heerlijk om te zien. Soms zit ik te kijken naar de Pl wedstrijden en dan ziet het er voetballend gewoon niet uit. Maar omdat de tempo hoog ligt lijkt het allemaal zo goed, terwijl het vol fouten zit op en neer.

Zei al als Pep zijn team kan laten voetballen en het team kan laten zorgen dat ze niet steeds mee gaan met 't spel van de tegenstander kunnen ze echt de PL domineren. Hij heeft nu zijn spelers binnen en zijn visie en spel vertrouwd gemaakt bij de spelers en je ziet nu het resultaat. Erg netjes, dit wordt zo een simpele tour naar de titel.

21 oktober 2017 om 19:37

Ik kan het niet beter verwoorden!

Ik denk dat het kampioenschap al beslist is. Guardiola laat zijn team aanvallend voetballen en is op deze manier vele malen beter dan Manchester United. Mourinho durft niet zo aanvallen te voetballen en gaat daardoor nog veel punten verliezen.

22 oktober 2017 om 00:00

Zou je niet moe worden om Mou en United erbij te halen terwijl ze hier niks te maken hebben.

22 oktober 2017 om 00:45

Wat een domme redematie. City gaat zeler weten punten verliezen en aanvallenden voetbal is niet altijd de beste optie in de epl. Wacht maar tot se slechte periodes of wanneer er blessures komen.

427 miljoen euro aan aankopen in nog geen anderhalf seizoen. Guardiola verdiend alles behalve respect. Lachwekkend.

22 oktober 2017 om 00:34

Lekker goedkoop scoren zonder er langer dan 2 seconden erover na te denken. Dan heb jij vast ook geen respect voor Barca dat met aankopen als Suarez en Neymar de CL won. Of Real Madrid? Je doet net alsof City het puur op individuele klasse wint van alle andere topclubs.

Wees eens een beetje fatsoenlijk man... Als je een elftal zo kan laten voetballen en de totale sfeer in het elftal volledig kan laten omslaan. Hij laat zien een elftal volledig naar zijn hand te zetten en een prachtige (vind ik) vorm van voetbal kan laten spelen. Aanvallend voetbal, terwijl de verdedigende tactieken vaak effectief lijken te blijken. En dat terwijl veel van zijn aankopen jonge spelers waren met veel potentie. Pep weet het regelmatig te presteren om talenten te laten excelleren.

22 oktober 2017 om 10:32

Ik heb Pep nooit een goeie trainer gevonden. Leuk hoor, Champions Leagues met Barca wat op dat moment het beste team ter wereld was. Messi, Xavi, Iniesta, etc. Danny Blind had die titels ook wel gewonnen. Vervolgens naar Bayern wat sowieso 8 van de 10 keer kampioen wordt. Knap hoor. Vervolgens meer aan spelers uitgegeven als wat er in de Eredivisie bij 18 teams samen op het veld staat.

Wel grappig dat je het hebt over fatsoen, want de uitgaves in Engeland (en elders) zijn alles behalve fatsoenlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren