Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Afellay: ‘Hij maakte een geweldige indruk, PSV moet zeker informeren’

Laatste update:

Ibrahim Afellay ziet in Levi Colwill een mogelijke versterking voor PSV. De voormalig middenvelder van de Eindhovense clubs is de afgelopen weken onder de indruk geraakt van de pas twintigjarige verdediger, die met Jong Engeland zaterdag de Europees titel veroverde. Colwill begint als speler van de A-selectie van Chelsea aan het nieuwe seizoen en krijgt derhalve te maken met de nieuwe manager Mauricio Pochettino.

Jong Engeland won zaterdag in de finale van het EK met 1-0 van Spanje, mede dankzij een gestopte strafschop van doelman Jack Trafford ver in blessuretijd. Mede dankzij de sterke optredens van Colwill kregen de Engelsen gedurende de zes duels op de eindronde in Georgië en Roemenië geen enkel doelpunt tegen. "De beste man op het veld, hij maakte een geweldige indruk", zei de geïmponeerde Afellay na afloop van de eindstrijd in de studio van de NOS.

Ibrahim Afellay is zeer gecharmeerd van Levi Colwill.

"PSV is nog op zoek naar een centrale verdediger, dus ik zou zeker bij Chelsea informeren of hij vrij is. Hij is echt een speler met mogelijkheden en pas twintig jaar oud", gaf de analist als advies mee aan trainer Peter Bosz. Colwill ligt bij Chelsea nog twee seizoenen vast. De jonge en 1.87 meter lange verdediger wacht nog op zijn debuut in de hoofdmacht van the Blues. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Brighton & Hove Albion, dat graag met hem verder wilde maar van Chelsea te horen kreeg dat dat niet mogelijk was.

Bosz zit bij PSV niet erg ruim in de centrale verdedigers na de terugkeer van Jarrad Branthwaite naar Everton. Diens voorganger Ruud van Nistelrooij koos afgelopen seizoen geregeld voor de Engelsman en André Ramalho in het hart van de Eindhovense defensie. Voor die posities komen ook Armando Obispo, Olivier Boscagli en Timo Baumgartl in aanmerking. Zaterdag tegen Sint-Truiden (1-2 nederlaag) begon Boscagli met Jordan Teze aan zijn zijde, terwijl Ramalho en Baumgartl na rust centraal stonden opgesteld.

Vind jij Levi Colwill een aanwinst voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tuurlijk hele goede speler voor psv, ben benieuwd of ze nog 50miljoen in een oude sok hebben liggen in eindhoven.

9 juli 2023 om 10:18

Inderdaad, lekker open deur van affelay. Wellicht dat Márton Dárdai van Hertha een optie is. Dat is een linksbenige fysiek sterke en jonge verdediger. Ik kan mij voorstellen dat hij liever niet in de 2e Bundesliga speelt met Herta. En hij kost ook geen 40 miljoen..

Een Engels verdedigend talent? Ik denk niet dat PSV zo diep in de buidel gaat kunnen tasten

Makkelijk met het bord op schoot scouten. Als het nou om een ruwe diamant van Rapid Wien ging die je voor 3-4 miljoen kon ophalen. Maar dit gaat op een jongen die zich al bewezen heeft in de subtop van de PL, notabene niet nog een keer wordt uitgeleend aan Brighton. Hoe moeten potjes tegen Almere, Excelsior, Volendam, Fortuna, RKC etc. interessant zijn voor deze jongen?

9 juli 2023 om 08:11

Als een analist zich een beetje zou voorbereiden had hij geweten dat het de bedoeling is dat deze jongen voor z'n kans gaat bij chelsea. Maarja die mannen komen daar alleen maar om 'te zeggen wat ze zien'. Lekker baantje.

9 juli 2023 om 08:48

Iedereen hier op VZ scout als het ware met het bord op schoot, nietwaar?
We zijn toch niet-beeldend anders dan de gasten aan tafel op tv. Tenzij je ergens als echte scout in dienst bent, doe je T met het bord op schoot.

Maar iemand tippen die zich al heeft laten zien op een behoorlijk podium…daarvan kun je je wel afvragen of dat bijzonder is.

9 juli 2023 om 09:42

Je hebt natuurlijk letterlijk met het bord op schoot en figuurlijk met het bord op schoot. Ik denk oprecht dat hier een aantal mensen een veel grotere kennis hebben van "onbekende" talenten tov affelay, een speler als colwill "scouten" kan iedereen op dit moment wel. Er zijn op voetbalzone genoeg gebruikers die de jeugd of bepaalde meer "obscure" competities volgen en daar dan ook bepaalde talenten weten te noemen die niet perse in de belangstelling staan van topclubs. Dat is dan wel letterlijk met het bord op schoot scouten, maar niet figuurlijk.Affelay zit daar alleen maar omdat hij oud voetballer is, als analist heeft hij niks zinnigs te melden en itt een van der vaart brengt hij ook niet een bepaald soort charisma. Als je dan ook nog met dit soort "aanbevelingen" komt, blijf dan lekker thuis of ga bij psv techniek trainer worden bij de -o15 ofzo.

9 juli 2023 om 09:47

Precies dat. Het is z'n werk nota bene. Verdiep je dan een beetje in de elftallen en spelers... maarja welke analist doet dat nu überhaupt?

9 juli 2023 om 10:09

Het groepje vz leden met de kennis die jij noemt, dat is toch niet de mainstream hier. De meesten zijn gewoon bord op schoot. En er wordt gewoon veel geroepen. En dan gaat het nog best vaak over spelers die bv in jong Ajax zitten (niet bepaald obscure) en dan zie ik allerlei prospects voorbij komen, die jaren later het ook niet blijken te hebben gered. Dus die kennis is ook relatief. Is niet erg, maar lijkt wel heel veel op wat affelay doet en wat wordt veroordeeld.

Maar ik ben eigenlijk ook wel van mening dat er heel veel meer kennis zit in een community, zoals VZ, dan gebundeld in 1 persoon, zoals affelay of een willekeurige groepje scouts bij een voetbalclub. Waarom zou je als club niet meer gebruik maken van de kennis van zo’n massa (als dat al niet gebeurt?). Om te beginnen, ik zou het wel een leuke rubriek vinden hier op VZ om een lijst te zien met potentie spelers, liefst zo obscure mogelijk.

9 juli 2023 om 10:11

Kuna, eens. ik heb het hier op vz wel vaker gezegd, maar die hele term analist vind ik niet goed. Er wordt namelijk nooit geanalyseerd, maar altijd vanuit persoonlijke voorkeur en onderbuik gesproken. Dat is niet wat ik versta onder een analist. Ik zie dan ook altijd tafelgasten. Nooit analisten. Ik betrap Hans kraaij wel eens op een analyse en die wordt weggelachen door de overige tafelgasten.

9 juli 2023 om 10:32

Ja ok. Wellicht moeten we de verwachting dan ook maar gewoon bijstellen. Geen analyses, gewoon roepen 🙄

9 juli 2023 om 13:03

Dat zou wel helpen. Gewoon denken dat zij tafelgasten zijn, of wij ook analisten 😜

Dus voor Brighton was het niet mogelijk maar Ibi denkt voor PSV wel .Kan alleen bedenken dat ze geen directe concurrent willen versterken. Maar voor de rest lijktij dit niet erg haalbaar

9 juli 2023 om 08:19

Ibi heeft zijn huiswerk vergeten te doen haha ik was echt verbaasd dat hij daarmee kwam. Veel analisten zijn er ook puur voor naam, maar weinig zijn kwalitatief echte ‘analisten’

Tip van niks natuurlijk. Die jongen gaat tientallen miljoenen kosten, homegrown en net ek onder de 21 gewonnen.

Een topspeler in wording, maar Chelsea gaat hem denk ik niet verhuren dit seizoen, en mocht dat zo zijn dan is dat weer naar een PL club. Ze hebben al biedingen van rond de 40 mil afgeslagen omdat hij een goede kans krijgt in de A selectie, ben echt benieuwd wat hij gaat brengen.

Is dit een grap? Brighton heeft al een bod gedaan van 30-40 miljoen en dat was afgewezen, omdat hij bij de A selectie de kans gaat krijgen. Echt totaal onhaalbare optie.

Ik denk dat Afellay zich gewoon een beetje verkeerd geïnformeerd heeft, verder niks. Deze jongen is onhaalbaar voor Nederlandse clubs.

Ik ben blij dat dit niet door lijkt te gaan, laat PSV de centjes nog maar ff bewaren, het moet namelijk wel heel gek lopen, wil Mbappé binnenkort niet op de markt komen. Ik weet niet of jullie die al kennen, maar dat is echt een goede speler voor PSV.

9 juli 2023 om 09:30

@Ramon PSV heeft net Ricardo Pepi gehaald. Wat moet PSV dan met Mbappe? Zal ook niet goed door één deur gaan met Lang. Daarbij hebben we ook nog Luuk de jong achter Pepi, die man heeft al meer omhaals gescoord dan Mbappe.

9 juli 2023 om 09:43

Je hebt helemaal gelijk, je mag mij in het rijtje analisten a la Ibi plaatsen, ik had er niet goed genoeg over nagedacht, alhoewel een speler als Mbappe op de bank wel erg lekker is om het laatste kwartiertje bij een krappe 1-0 voorsprong tegen Fortuna in te brengen. Lekker counteren naar de 2-0

Denk eerder dat ze voor konate moeten gaan! Is dezelfde prijs dus moet dan ook te doen zijn! Maar even serieus wat zegt die jongen nou. Die heeft letterlijk geen idee over wie die het heeft en waar die speelt. Collwil gaat voor geen goud weg uit de prem. Psv kan ze wekelijkse salaris nog niet eens per maand betalen..

Het is toch ongelofelijk dat mensen als Affelay betaald krijgen om dit soort dingen op TV te zeggen Kerel volgt helemaal niks over voetbal. Deze jongen was basisspeler bij Brighton en Chelsea heeft een bod van 40m pond afgewezen van Brighton. Maar dan zou PSV moeten informeren? Hahaha wat een grap zeg..

9 juli 2023 om 10:56

Wel grappig. Beweren dat Afellay (met 1 F en 2 L's, daar ga je al) helemaal niks volgt maar zelf wel roepen dat Colwill basisspeler was bij Brighton. Volg je het voetbal zelf Ãâ¼berhaupt wel? Dunk en Webster zijn het hele seizoen de 2 vaste centrale verdedigers geweest bij Brighton mits fit. Bij een blessure van Webster (aantal keer voorgekomen) mocht Colwill spelen (idem voor Dunk). Dus je roept vanalles, maar zelf lijk je er ook vrij weinig verstand van te hebben.

9 juli 2023 om 11:17



@aguerooo

Ook grappig dat jij beweert dat Webster 1 van de twee vaste centrale verdedigers was. Dunk was de enige vaste CV, daarnaast hebben ze het hele seizoen al Webster en Colwill gerouleerd (ook afhankelijk van blessures, aangezien beide geblesseerd waren begin seizoen) toen ze beide geblesseerd waren speelde van Hecke

Als je iemand erop aanspreekt om niet met feiten te komen, probeer hier dan op zn minst zelf een voorbeeld aan te nemen. Ik zal je laatste zin maar niet naar jezelf herhalen om het respectvol te houden.

9 juli 2023 om 11:24

Dan vraag ik mij af: Heb je m'n reactie wel gelezen? Je herhaalt letterlijk wat ik in m'n reactie al zeg. Iets met ''mits fit''. Dus fijn dat je alles nog een keer herhaalt, maar nodig is het niet.

Zal het nog een keer kopiã«ren voor je: "dunk en Webster zijn het hele seizoen de 2 vaste centrale verdedigers geweest bij Brighton mits fit. Bij een blessure van Webster (aantal keer voorgekomen) mocht Colwill spelen (idem voor Dunk)."

"ook afhankelijk van blessures, aangezien beide geblesseerd waren begin seizoen"

Beide geblesseerd begin van het seizoen? Webster is voor het eerst geblesseerd geraakt in eind november. Colwill heeft toen voor het eerste basis gestaan voor Brighton in de PL. Colwill is overigens voor het eerst geblesserd geraakt in begin februari. Hoe kom je bij "begin seizoen" ? Iets met een voorbeeld geven waar je zelf mee komt? Vreemde reactie van je Ntvz.

Topclubs zoals Liverpool willen hem hebben. En ook Chelsea wil hem gewoon behouden haha. PSV heeft geen kans voor hem. Want hij gaat meer dan 50 miljoen kosten op het moment.

Waarom schrijft deze jongen hem naar PSV, Ajax en Feyenoord hebben ook een centrale verdediger nodig? Affalay moet leren dat hij nu analist is, geen PSV supporter. Perez kan dat veel beter, al slaat hij wel altijd door met kritiek richting Ajax, daar zit toch een gevoelig puntje omdat hij daar niet lekker weggegaan is

Echt beschamend hoe Afellay dit als serieuze opmerking als ‘analist’ maakt. Met 40 miljoen pond kan Brighton hem niet halen, maar PSV zou maar eens moeten informeren. Echt lachwekkend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren