Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Achteraf ben ik blij dat Claudio Ranieri ‘nee’ zei tegen ons aanbod’

Laatste update:

Claudio Ranieri werkte al voor tal van clubs, voordat hij vorig jaar zomer inging op het aanbod van Leicester City om daar trainer te worden. Afgelopen maandag schreef hij geschiedenis door kampioen te worden met the Foxes, de eerste keer dat dat gebeurde in de clubhistorie. Tommaso Giulini zag het van grote afstand met een glimlach gebeuren.

/

De voorzitter van Cagliari gooide vorig jaar ook een lijntje uit naar Ranieri om trainer te worden bij zijn club. De club was net gedegradeerd uit de Serie A en had afscheid genomen van Gianluca Festa. Ranieri was een oude bekende van i Rossoblu, want van 1988 tot 1991 werkte hij ook al voor ze. Ditmaal besloot Ranieri de aanbieding echter van de hand te wijzen en te wachten op een optie elders.

“Ik ben blij dat ik Ranieri een aanbieding deed, maar ik ben achteraf ook blij dat hij ‘nee’ zei. Als je nu toch kijkt wat hij geflikt heeft in de Premier League...”, zegt Giulini lovend. “Met Massimo Rastelli haalden we uiteindelijk een trainer die vergelijkbaar is aan Ranieri. Ze staan allebei voor prachtige sprookjesverhalen. Voor ons is het een gecompliceerd seizoen geweest, maar dat we nu promoveren is te danken aan onze directeur en de trainer.”

“We hebben recent nog een hobbel gekend, maar onze spelers hebben zich geweldige mannen getoond en we zijn erin geslaagd de droom uit te laten komen”, zegt Giulini trots. Cagliari slaagde er dankzij een 0-3 overwinning bij Bari vrijdagavond in promotie naar de Serie A veilig te stellen.

Denk je dat Claudio Ranieri volgend seizoen weer zo goed presteert met Leicester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik verwacht echter niet dat Leicester City volgend seizoen ook weer het beste spel speelt. Volgend seizoen komen alle andere teams langzamerhand allemaal wel weer in vorm en zullen zij geen kans meer maken. Als het ze wel lukt, dan is het natuurlijk heel knap, maar ik betwijfel het.

7 mei 2016 om 10:25

Ja ik weet het niet hoor maar door dit kampioenschap en dalijk CL krijgen ze een hele smak met geld binnen. Als ze dit goed besteden zie ik ze nog wel meedraaien in de top, kampioen is natuurlijk weer teveel van het goede maar een plek bij de eerste 7/6 denk ik dat er dan inzit.

7 mei 2016 om 12:51

Is niet juist het collectief van Leicester zo sterk zonder echte 'wannabe popsterren'? Tuurlijk zijn Vardy, Mahrez en die N'Konte(?) geweldige spelers, maar niet sterren die zichzelf echt biven het elftal verheffen. Leicester moet gewoon doorgaan met de aankopen zoals ze die afgelopen zomer deden en niet al dat geld in sterretjes gaan steken

7 mei 2016 om 10:34

Ja ik ben heel erg benieuwd. Het zou nog vijf keer zo knap zijn om de landstitel te prolongeren. Ik denk inderdaad ook dat dat te hoog gegrepen zou zijn, maar een plek bij de eerste vier zou mogelijk moeten zijn, mits ze het geld (wederom) goed weten te besteden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren