Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan en Napoli blijven met punt in crisissfeer; Lozano scoort eindelijk weer

Laatste update:

AC Milan en Napoli hebben zaterdagavond de punten gedeeld in een onderlinge confrontatie in de Serie A. Voormalig PSV'er Hirving Lozano zette de Napolitanen in de eerste helft op voorsprong met het hoofd, maar dat werd al snel ongedaan gemaakt door een fraaie treffer van Giacomo Bonaventura: 1-1. Beide ploegen schieten weinig op met een punt: Napoli is nu vijf wedstrijden op rij zonder zege, terwijl Milan slechts één zege behaalde in de laatste vijf duels.

In de openingsfase van het duel waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Het eerste schot dat Napoli loste op het Milanese doel leverde direct een treffer op: Lorenzo Insigne raakte in de 24ste minuut de lat met een poging van afstand, waarna Lozano in de rebound raak kopte: 0-1. Het was voor de ex-PSV'er zijn tweede competitiedoelpunt voor Napoli, nadat hij bij zijn debuut tegen Juventus (4-3 verlies) voor het laatst scoorde.

Vijf minuten daarna kwam Milan terug in de wedstrijd. Giacomo Bonaventura ontving de bal binnen de zestien en haalde ineens verwoestend uit: 1-1. Napoli-doelman Alex Meret was kansloos op de poging, die in de kruising belandde. Enkele minuten voor rust had Ante Rebic Milan op voorsprong kunnen zetten, maar de kopbal van de Kroatische aanvaller miste richting. Aan de andere kant ging Insigne op Gianluigi Donnarumma af, maar de Italiaanse aanvaller schoot tegen zijn landgenoot op.

In de tweede helft was een stuk minder te beleven voor beide doelen. Napoli had het meest recht op een tweede treffer, maar telkens ontbrak het aan de eindpass of de afronding. Insigne kwam een kwartier naar rust dreigend naar binnen vanaf de linkerkant, maar de dribbelaar produceerde een rollertje. In de slotfase voerden de bezoekers de druk verder op en kreeg Allan een schietkans vanaf de rand van de zestien, maar de middenvelder stuitte op de vuisten van Donnarumma.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zlatan kom aub zo snel mogelijk, Piatek heeft net zoveel arrogantie als jij echter maar 1/10de van je talent. We hebben een leider nodig voorin.

23 november 2019 om 20:06

Nah, vind Piatek niet arrogant, vind het eerder veel zelfvertrouwen in zichzelf, iets wat een spits nodig moet hebben, zeker in zijn vormcrises waarin hij zit.

23 november 2019 om 20:42

Idd een zlatan kan dit milan brengen naar wat we verwachten, een leider, ballenopeiser, gevaar en wegen op de verdedeging. Koulibaly had piatek in zijn achterzak.. leek week alsof piatek aan het zwemmen was op het veld.. wat een kutspeler

23 november 2019 om 20:47

Begin dit seizoen was Piatek nog hèt nieuwe spitsen talent lol. Kan snel gaan, maar ligt niet alleen om hem natuurlijk

23 november 2019 om 20:47

*aan hem

23 november 2019 om 20:54

Ik zei vorig seizoen al hoop dat het geen eendagsvlieg is want ik zag toen al dat hij geen techniek had, geen versnelling, geen body laat staan sterk aan bal of kopduelen winnen maar hij maakte wel zijn goalen. Nu bevestigd hij dat ie gewoon tekort komt en overhyped was.. ik zie lever leao voorin, heeft nog die versnelling en kan een duel winnen

Jammer dat Milan's 2 beste wedstrijden van het jaar, tegen juve en nu Napoli, maar 1 punt heeft opgeleverd. Zo zonde. Maar het spel is er weer, de balletjes gaan weer naar voren, maar dat komt vooral door Jack,Theo,Paqueta en invaller Leao.

Zolang we dit spel blijven spelen, komt het uiteindelijk goed

23 november 2019 om 20:08

Dat zeggen nu al 2 maanden “dat het wel goed komt” Maar we hebben nu al 7!! Wedstrijden van de 13 verloren. Ik denk dat we dit seizoen niet eens UEL gaan halen...

23 november 2019 om 20:42

Maar we spelen pas weer enigsinds goed sinds 3 wedstrijden, dus geen 2 maanden..

23 november 2019 om 21:33

Ik vond het verschrikkelijk om naar te kijken. Zoveel dom balverlies en slechte passes. Maar daardoor o zo spannend. Milan moet het middenveld versterken want daar loopt alleen kessie. Biglia over de top

Toch apart...goed spelen tegen de grote jongens en volgende week weer verliezen van...Sassuolo, Bologna etc...daar moet je als fan toch wanhopig van worden...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren