Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan duwt onthutsend zwak Juventus en Allegri in nog diepere crisis

Laatste update:

AC Milan heeft Juventus zaterdagavond in eigen huis op een nederlaag getrakteerd. De ploeg van trainer Stefano Pioli kwam vlak voor rust op voorsprong via een klutsgoal van Fikayo Tomori, waarna Brahim Díaz de eindstand in het tweede bedrijf op 2-0 bepaalde. Door de zege komt Milan op twintig punten en is het in ieder geval tijdelijk gedeeld koploper met Atalanta en Napoli. Juventus blijft steken op een achtste plaats met dertien punten.

AC Milan miste tegen Juventus, net als tijdens het verloren Champions League-duel met Chelsea (3-0), nog steeds een groot aantal sterkhouders. Een opsteker voor Pioli was echter de rentree van Theo Hernández, die direct de aanvoerdersband om zijn arm geschoven kreeg. Ángel Di María was midweeks met drie assists nog de grote man bij Juventus tegen Maccabi Haifa (3-1), maar zat tegen Milan zaterdag zijn laatste duel van een schorsing uit.

Beide ploegen speelden slordig in de openingsfase, waardoor serieus doelgevaar lange tijd uitbleef. Het was de thuisploeg die met twintig minuten op de klok eigenlijk uit het niets de ban dacht te breken. Een hoekschop van Sandro Tonali werd verlengd door Pierre Kalulu, waarna Rafael Leão zonder dat hij het door leek te hebben van dichtbij de buitenkant van de paal trof.

I Rossoneri schreeuwden vervolgens moord en brand toen Dusan Vlahovic een schot van Rafael Leão met zijn arm vlak voor de doellijn leek tegen te houden. Scheidsrechter Daniele Orsato wuifde het moment weg en ook de VAR besloot niet in te grijpen. Het ontbrak Juventus in het San Siro aan offensieve stootkracht, terwijl trainer Massimiliano Allegri moest toezien hoe Leão met een afstandsschot op de paal andermaal een waarschuwing afgaf. Op slag van rust was daar toch de voorsprong voor de thuisploeg, nadat een hoekschop voor de voeten viel van Tomori. De centrumverdediger dacht niet na en joeg de bal van dichtbij tegen de touwen: 1-0.

Het spitsenduo Dusan Vlahovic en Arkadiusz Milik zat ook in het tweede bedrijf in de tang bij Tomori en Matteo Gabbia. Vlahovic kwam vlak na rust eindelijk in het spelbeeld voor, echter eiste hij een negatieve hoofdrol op door een simpele breedtebal zo in te leveren bij Díaz. De aanvallende middenvelder liet Leonardo Bonucci zijn hielen zien en gaf Wojciech Szczesny na een vrije doortocht vervolgens het nakijken: 2-0. Milan consolideerde in het restant van het duel de voorsprong. Divock Origi kreeg als invaller in blessuretijd nog de uitgelezen kans om de score verder op te voeren, maar schoot wild op Szczesny.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dit.
Kan er niks aan doen juventini.
Ben als niet juve man natuurlijk anti juve.

8 oktober 2022 om 20:07

Wat heeft Juve je misdaan dat je alleen anti Juve bent en niet anti milan of inter?

8 oktober 2022 om 20:29

Juve kan ik niet echt uitleggen, zwart wit staat mij niet echt aan, vroeger het stadion niet, altijd zo mistig in die avondwedstrijden.
Altijd een lichte voorkeur voor Inter/lazio/genoa gehad buiten Salernitana in italie.
Maar ben geen club zo vaak geweest als Napoli.

Niks persoonlijks hoor gap 😉

8 oktober 2022 om 20:31

Het staat je helemaal vrij Salerno, maar ik zal nooit dit soort negativiteit begrijpen. Ik ben niet voor Juventus, niet voor PSG, niet voor River Plate, niet voor Germinal Beerschot. Maar waarom zou ik dan anti- een van die clubs zijn?

8 oktober 2022 om 20:45

Ik ben ook niet voor river plate maar vind het een prachtige club met mooi voetbal. Geniet er wel altijd van als bijv een boca punten laat liggen, moet kunnen toch?

8 oktober 2022 om 20:46

Gewoon zijn mening, mag het? Zolang het niemand pijn doet, zie ik het probleem niet zo. K heb niks met Barca, maar ben wel goudeerlijk dat Messi de beste voetballer is net voor Ronaldinho. Dat pep zijn team de beste elftal dat ik ooit heb gezien, maar k heb een absolute hekel verder aan barca. Moet kunnen

8 oktober 2022 om 22:19

Ik vind anderen ook altijd raar en suf en kinderachtig als ze zo doen en ik weet het van mezelf. Zo hypocriet ben ik ook weer wel.
Inmiddels bijna 40 en vader van 3 kinderen die zo vaak zeggen dat ik lekker normaal moet doen.
Maar ben gewoon behoorlijk anti ajax/feyenoord/juve/real/barca haha

9 oktober 2022 om 09:07

@bpreal ik begin dan ook met "het staat je helemaal vrij Salerno". Dus ja, het mag. Ik stel hem daarna een vraag, waar ik nog een mooi antwoord op gekregen heb ook.

9 oktober 2022 om 09:09

Hypocriet zijn en daar rond voor uit komen, dat vind ik mooi. Niemand is ook echt objectief in het voetbal, ik ook niet.

8 oktober 2022 om 22:12

Afgeslacht door Chelsea! Allebei bagger!

Fagioli onze grootste talent, wordt nooit opgesteld en moet het doen met sporadische invalbeurten op de verkeerde positie. Er is geen creativiteit op het middenveld, en geen leiderschap in de verdediging naast Danilo. We hebben Vlahovic maar niemand die hem kan bedienen. Man man man, dit is niks Allegri

8 oktober 2022 om 20:09

Vlahovic is dramatisch vandaag, zeker met de bal aan de voet. Nog geen bal van 5m kon die geven.

8 oktober 2022 om 20:27

ja hij moet ook niet als target man gebruikt worden, dat kan hij niet. Hij moet ballen krijgen die afgemaakt moeten worden. Daar is hij een supertopper in

8 oktober 2022 om 20:48

Hij is een exacte type speler als haaland, geef hem goeie ballen en vlahovic maakt zichzelf topscorer van Italië. K snap vaak clubs niet die spelers kopen en dan totaal anders gaan gebruiken dan hoe men is gescout gewees, echt onbenullen vaak in het bestuur

8 oktober 2022 om 20:32

Ik heb misschien 10 minuten gekeken maar vond het van beide zijden er werkelijk niet uit zien. Die nummer 17 van Milan solliciteerde trouwens nog naar een flinke schop, met zijn hooghouden. Treurig schouwspel, ik wil mijn 10 minuten terug.

Uitwedstrijd bij de kampioen, de 3 beste spelers er niet bij en dan 1-0 achter komen dankzij de scheidsrechter. Wat wil je. Hoek waar de klappen vallen. Wedstrijd was gespeeld in de rust bij het huidige Juve.

8 oktober 2022 om 20:04

Ja je kreeg ook geen penal tegen door de VAR dus call it even. Terecht verloren vandaag. Met Allegri ga je de weg niet omhoog vinden.

8 oktober 2022 om 20:04

Dankzij de scheidsrechter? Als je die tour op wilt gaan had Milan altijd een penalty moeten krijgen voor hands in de eerste helft daarbij mist Milan ook een handvol spelers.

8 oktober 2022 om 20:10

Als je dat aanhaalt dan was het een minuut ervoor ook een trekfout op Kostic en bij die 1-0 een duidelijke fout op Cuads. In de tweede helft kon Milan wel een strafschop krijgen btw

8 oktober 2022 om 20:09

Goh ja, je kan niet ontkennen dat het er echt slecht uitziet. Je kan dan wel excuses erbij halen, ik zie gewoon totaal geen grinta in het spel, in de spelers. Dat is meer verontrustend dan de spelers die we missen imo. Allegri heeft het daarnaast ook niet meer. Op papier moet er gewoon beter gepresteerd worden.

8 oktober 2022 om 20:25

Het ziet er al sinds het laatste jaar van Allegri 1 slecht uit met uitzondering van enkele wedstrijden.

8 oktober 2022 om 20:33

Ja, maar je doet wel alsof het zonder het missen van een aantal spelers we gewonnen hadden of we titelkandidaat zijn. Het zit veel dieper dan dat. Het begint bij de juiste instelling van de spelers, team, etc.

8 oktober 2022 om 21:17

Nee zelfs met het team van prime Pirlo bij Juve kan je dan nog verliezen. Zeker zit het dieper, da weten we ook en da kost tijd en geld om al die flaters op te lossen. Helaas zijn we financieel geen Premier League ploeg want dan was het misschien al gebeurd.

8 oktober 2022 om 22:57

We staan achter dankzij onszelf. Scheids heeft hier niks mee te maken. We hebben een falende coach voor de groep staan. Die niet weet hoe hij zijn spelers het beste moet gebruiken. En dan kunnen we wel leuk 2 keer winnen. Maar je hebt er niks aan. Zelfde spelers blijven staan die constant falen. Je hebt Gatti, soule, fagioli. Probeer een van die gasten voor een paar wedstrijden.

9 oktober 2022 om 01:19

Je wilt echt die gasten opstellen in de basis? Dat de volgende trainer het maar doet maar dan moet elke supporter akkoord gaan met 4-5 jaren niet strijden voor een prijs.

9 oktober 2022 om 10:12

Gaan we het dan wel winnen .et deze selectie dan? Als het zo doorgaat met de coach en deze spelers win je de komende 4-5 jaar ook niks. Je moet in dit soort situaties moet je altijd opnieuw bouwen. Kijk naar Milan en inter. Die hebben in het verleden ook verkeerd gedaan. Uiteindelijk hebben ze de selectie goed in balans gebracht. En ook op het veld meer jonge gasten opgesteld. Jonge gasten zijn gretig en te vormen hoe je wilt. Dat is een groot voordeel. Natuurlijk moet je niet een heel team met jonge gasten opstellen. Maar 3 a 4 zou niet misstaan. Cuadrado, bonucci, Alex Sandro, rabiot, dat soort spelers moet je vervangen. En niet meer opstellen.

Respect dat Juventus fans dit voetbal van Allegri willen zien. Is echt gewoon belabberd slecht zeg. Dat ze die kerel er nog steeds niet hebben uitgewerkt met zijn oeroude tactieken. Dit Juventus kan veel beter dan wat ze nu presteren. Maar goed gefeliciteerd AC Milan fans met deze overwinning! Toch nog een goeie revanche kunnen nemen op die pot in de CL.

8 oktober 2022 om 20:11

Willen zien?? Eerder van moeten. Niemand maar dan ook niemand wilt dit zien.

8 oktober 2022 om 20:14

Volledig mee eens, inderdaad felicitaties aan ACM. Daarnaast, maakt dat van ons geen successupporters. In goede en zeker in deze slechte tijden blijven we trouw aan de club. Het doet pijn ja, dat wel.

8 oktober 2022 om 20:19

Is Ancelotti dan beter? Ik denk als je Allegri de kwaliteit van Real geeft dat hij ook veel prijzen pakt. De CL is wel een loterij en hangt af van details. En Courtois. Juve heeft gewoon te weinig kwaliteit op belangrijke plaatsen. Dan wordt het moeilijk. Zeker als er geen geld is om het op te lossen.

8 oktober 2022 om 20:29

Ancelotti is veel beter lol. Speelt gewoon erg goed voetbal hoor. En daarnaast weet ik zeker dat Allegri jongens zoals Vinicius, Camavinga en Rodrygo nooit hadden verbeterd...

8 oktober 2022 om 20:29

Is het een serieuze vraag of ancelotti beter is dan lord allegri?

8 oktober 2022 om 21:20

Natuurlijk speelt die goed met zo een kwaliteit. Past perfect. Hij is ook een topper, genoeg bewezen. Maar zet hem nu eens bij dit Juve...

8 oktober 2022 om 23:29

Jullie staan 8e. Kom op zeg alsof 7 ploegen beter zijn dan Juventus. Is gewoon een schande hoe slecht die is.

Scheids zag een overtreding op Cuadrado niet voor de corner, karma eig voor de niet gegeven overduidelijk penalty. Top zaterdag dit. We hadden met Tonali Bennacer (en Kessie vorig seizoen) al goeie middenvelders, maar Pobega speelde ook wel lekker vandaag. Iig beter dan Locatelli wat was die traag.

8 oktober 2022 om 20:07

Pobega was wel wat onrustig en verspeelde wat te vaak de bal. Ja Locatelli was helemaal drama. Tonali weer geweldig. Het versnellen, de fysieke kracht, telkens gebruikt hij dit excact op het juiste moment. Heerlijk speler en natuurlijk Bennacer die zo geweldig kan wegdraaien en voetballen

Voorop gesteld was Milan niet geweldig, maar dit Juve was gewoon schrikbarend. Deze gaat in mijn top 3 slechtste Juve wedstrijden die ik ooit heb gezien. Milan ging veel te laks met de kansen om. 20 schoten maar slechts 3 op goal. Dat moet beter. Diaz solo goal was DE hoogtepunt vd wedstrijd, Milik eruit gerend, Bonucci eruit gerend en dat het afmaken.Het was trouwens zo onafschrikwekkend wat juve liet zien dat Leao zelfs ging hooghouden langs het strafschopgebied van juve, natuurlijk niet netjes, maar het zegt wel wat. Wat dit heb ik Leao nog nooit zien doen.Maar Forza Milan! Defensie met Kalulu op plek Dest en Gabbia in defensie en Theo weer op z’n plek kunnen we teminste iets meer tegen Chelsea lijkt mij. AC Milan <3

8 oktober 2022 om 20:34

Ik kijk nooit Italiaans voetbal en heb 10 minuten in de tweede helft gezien. Ik wil mijn 10 minuten terug, wat was dit verschrikkelijk zeg. Blij om te lezen dat dit niet de norm is.

8 oktober 2022 om 20:37

Dan had je even naar Ajax - Napoli moeten kijken. Dan kon je op en top genieten van Italiaans voetbal

8 oktober 2022 om 20:42

Oh dat heb ik zeker gedaan, met Italiaans voetbal bedoel ik niet 1 Italiaanse ploeg tegen een ploeg uit een ander land. Maar vermoedelijk was het een poging tot passieve agressie om mij uit de tent te lokken. Ik ben ajacied en baal van die 1-6, maar Napoli was hartstikke goed. Tegen Liverpool waren ze dat ook al. Dus als het je bedoeling was, wees niet bang, als mijn eigen club verliest kan ik nog prima zien wat de tegenstander voor moois bracht

8 oktober 2022 om 21:34

Ooh nee hoor zeker niet haha. Ben zelf namelijk ook voor Ajax. Was meer een opmerking omdat ik vaak mensen zie reageren die nooit Italiaans voetbal kijken en dan hun oordeel klaar hebben op basis van wedstrijd of jij zelfs over 10 minuten. Serie A is al jaren aantrekkelijk en behoort zelfs tot een van de meest competitive competies. Afgelopen jaar de meeste goals gevallen. Meer dan welke top competitie dan ook. En misschien was deze wedstrijd niet top maar overal zelfs in de Premier league waar zoveel geld in omgaat wordt er soms dramatisch gespeeld. Ik zou het gewoon als ik jou was meer de tijd gunnen

Volledig ingezakt na de 2-0. Geen ruggengraat en de frustratie over laten nemen. Was niet om aan te zien

Haha lekker hoor. Wat mij betreft kan het niet slecht genoeg gaan voor Juve, wat een ongelofelijke zaadclub is dat.

8 oktober 2022 om 20:22

Je had toen ook gewoon de penalties kunnen winnen.

8 oktober 2022 om 20:28

Oh als dat nou het enige was dan had ik het Juve nog wel kunnen vergeven. We hebben wel is vaker een wedstrijd verloren.

8 oktober 2022 om 20:37

Daar kan ik als ajacied echt niet meer mee zitten. Enige nare van toen waren de toch wel overtuigende verhalen over doping aan Juventus zijde.

Maar als je de laatste decennia overziet, alle misstanden, gedwongen degradatie, financiele wandaden zoals Ronaldo halen voor 100m, en nu het treurige voetbal. Ik kan er niet warm van worden. Nou heb ik sowieso niks met Italiaans voetbal, maar ik heb niks voor of tegen welke club dan ook. Maar dit is echt niet fraai.

8 oktober 2022 om 21:35

Die gedwongen degradatie is gewoon een Inter ex bestuurslid die even de andere teams zoals onder andere ook Milan even wou pakken om nog eens kampioen te spelen want die konden het al jaren niet. Maar goed die fars is voorbij nu. Ronaldo halen was een moment dat Juventus iets moest doen om niet weg te zakken als brand om nog mee te kunnen met de Premier League op termijn, iets wat een verloren zaak is voor elke club als we zo doorgaan. Helaas was er in die Ronaldo periode dus ook Covid. Het probleem was eerder de andere zotte contracten voor middelmatige spelers. Paratici zit nu in Tottenham gelukkig. Genoeg geld daar. Zware fouten en Covid, nu wordt het langzaam opbouwen om nationaal weer mee te kunnen.

Geen inzet, geen lijn in het spel, geen kansen afgedwongen en niet eens passes van 5 meter goed naar elkaar. Dat is kort samengevat het voetbal van Juventus onder Allegri. Hoelang mag die clown nog blijven? Milan was op technisch vlak ook niet goed maar x10 de inzet van Juve en dat maakte het verschil.. verdiende overwinning van Milan. Orsato mag ook eens langsgaan bij de oogarts. Verschillende fouten gemaakt tijdens dit duel (langs beide kanten)

Ik doe bij deze een belofte aan mezelf. Ik kijk geen Juve wedstrijden meer zolang Allegri er nog zit. Ik kan het niet meer aan, is ook gewoon niet goed voor mn hart en zenuwen.

Bonucci, Locatelli, Sandro, Kean en die keeper moeten allemaal samen met Allegri weg

8 oktober 2022 om 20:16

Allegri heeft de gave om al het plezier uit het spel te halen. Slecht voor je bloeddruk man man.

8 oktober 2022 om 20:30

Locatelli was voordat hij kwam toch erg goed en van harte welkom? Kijk geen Juve dus even benieuwd of het echt zo slecht is met hem.

Blijf erbij, snap echt niet waarom ze Merih zo makkelijk hebben laten gaan aan Atalanta

8 oktober 2022 om 23:02

Ja hij is misbruikt voor langer dan een jaar. En nu ook weer. Als spelverdeler. Is volledig zijn vertrouwen kwijt. Verder is de verkoop van demiral juist geweest. Die was niet goed genoeg voor juve. Net zoals bonucci overigens. Dat soort spelers horen niet bij juve te spelen.

Slechte wedstrijd van beide kanten, maar dit Juve is echt schrikken. Die liepen er verloren bij na de 2-0. Nul procent inzet om een comeback te forceren. Dit gaat een pijnlijk seizoen worden op deze manier. Benieuwd hoelang Allegri nog blijft zitten. Een De Zerbi leek me wel interessant voor Juve, maar die is helaas naar Brighton.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren