Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan blameert zich met aanvoerder Honda op laatste speeldag

Laatste update:

AC Milan heeft het seizoen afgesloten met een 2-1 nederlaag tegen nummer dertien Cagliari. De formatie van trainer Vincenzo Montella, die voor het eerst sinds oktober 1998 in de Serie A van Cagliari verloor, heeft het seizoen nu met 63 punten en een zesde plaats weten te beëindigen en gaat de derde voorronde van de Europa League in.

Keisuke Honda speelde zijn laatste wedstrijd voor i Rossoneri en droeg daarom de aanvoerdersband. De voormalige publiekslieveling van onder meer VVV-Venlo kon zijn werkgever dus niet aan een zege helpen en Milan kwam al na ruim een kwartier spelen op achterstand door toedoen van João Pedro. De aanvallende middenvelder schoof de bal binnen na een steekpass van Marco Borriello. Cagliari had al eerder kunnen scoren, maar Borriello en Artur Ionita (lat) hadden weinig geluk in de afwerking.

Aan de ander kant was Carlos Bacca later dicht bij een treffer, maar doelman Luca Crosta had een uitstekende redding in huis op de inzet van de Colombiaan. Milan hoopte de achterstand in de tweede helft alsnog ongedaan te maken en Montella bracht daarom Gianluca Lapadula binnen de lijnen. Dat bleek geen slechte ingreep, want het was Lapadula die er na 72 minuten 1-1 van maakte. De Italiaan benutte een strafschop nadat hijzelf een penalty had verdiend.

Milan had een minuut of tien eerder ook al langszij kunnen komen, maar Bacca’s strafschop werd met één hand tegengehouden door Crosta. Drie minuten na de gelijkmaker van Lapadula moest Milan met tien man verder doordat Gabriel Paletta een tweede gele kaart pakte. De bezoekers koesterden met tien tegen elf man het punt, maar diep in blessuretijd ging het toch nog helemaal mis. Verdediger Fabio Pisacane liep een rebound binnen nadat Gianluigi Donnarumma een vrije trap van João Pedro had gekeerd.

Een terechte zege voor Cagliari?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wordt volgend seizoen toch echt tijd dat Montella en Milan een duidelijke spelvisie gaan implementeren. Paar jaar geleden hebben ze de kans laten schieten Sarri op te pikken en Di fransesco van Sassuolo bewijst al jaren een toptalent te zijn (op gebied van coaching dan). Spijtig genoeg vertrekt hij waarschijnlijk naar Roma. Montella krijgt de machine maar niet aan het draaien, toegegeven de selectie is niet opperbest maar er is talent op overschot! Als het toch niet draait geef hen dan gewoon de kans, eeuwig zonde.

Mussachio en kessie zijn al binnen, hoop voor de Milanisti hier op vz op een vruchtbare mercato (liefst zonder al te absurde transfersommen). Dit seizoen was er een met hoge pieken en diepe dalen, al met al eentje om (snel) te vergeten. We zullen zien wat de chinese droom jullie in de zomer brengt! In boca a lupo Milanisti.

Naar welke club gaat honda dan?

Man man man. Hoop dat het volgend jaar (op een af andere manier) beter zal gaan. In ieder geval weer Europa in!!!! 3

De oorzaken zijn zeer divers maar persoonlijk vind ik dat Milan zijn identiteit heeft ingeleverd. Ondanks de malaise was dat niet nodig geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren