Suárez verkast toch naar Ajax

Donderdag, 9 augustus 2007 om

FC Groningen heeft met Ajax overeenstemming bereikt over een onmiddellijke overgang van Luis Suárez. Dit meldt de Groningse club op de officiële website.

Eerder op de dag viel de uitslag van de arbitragecomissie in het nadeel van Ajax uit. De Amsterdammers namen vervolgens contact op met Groningen en beide clubs bereikten donderdagmiddag een akkoord over een transfersom van acht miljoen euro.

Groningen heeft bovendien de afspraak gemaakt dat Ajax een bonus van maximaal één miljoen euro zal overmaken, afhankelijk van de sportieve resultaten van Ajax in de komende twee seizoenen. Hierbij valt te denken aan het winnen van de landstitel of de KNVB-beker of plaatsing voor de voorronde van de Champions League.

“Wij denken dat deze afwikkeling voor alle partijen in deze situatie de juiste oplossing is”, vertelde algemeen directeur Hans Nijland. “Wij wensen Luis veel succes bij Ajax en in zijn verdere carrière. Om de transfer tot stand te laten komen heeft het management van Suárez water bij de wijn gedaan.”504 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

In de wandelgangen

Maandag 21 januari
Krzysztof Piatek wordt dinsdag medisch gekeurd en zet daarna zijn handtekening onder een contract tot medio 2023 bij AC Milan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren