‘Liegende Adil Rami diep in de problemen met deelname aan Fort Boyard’

Zondag, 14 juli 2019 om 14:00Tim Siekman • Laatste update: 14:16

De toekomst van Adil Rami bij Olympique Marseille hangt aan een zijden draadje. De 33-jarige verdediger meldde op 20 mei dat hij de training moest laten schieten wegens familieomstandigheden, maar dit bleek niet waar te zijn. Rami nam in plaats daarvan deel aan de opnames van de Franse spelshow Fort Boyard, aldus La Provence. De routinier is sindsdien geschorst, terwijl het interne onderzoek naar zijn handel en wandel nog steeds in volle gang is.

Rami moest volgens La Provence woensdag op gesprek komen bij Jacques-Henri Eyraud in het kader van het onderzoek naar het incident, twee dagen na de competitiewedstrijd van Olympique Marseille tegen Toulouse. De club wil weten waarom hij bij de opnames van het televisieprogramma deelnam aan een moddergevecht, aangezien de verdediger, die met Frankrijk de wereldtitel veroverde, op dat moment herstelde van een blessure.

Toenmalig trainer Rudi Garcia kreeg van Rami te horen dat hij naar Parijs zou gaan vanwege omstandigheden in de familiaire sfeer. La Provence meldt echter dat de inmiddels uit Marseille vertrokken oefenmeester pas na afloop van het seizoen de daadwerkelijke reden van zijn absentie te horen kreeg. Garcia voelt er echter weinig voor om hierover naar buiten te treden.

Rami hoeft zich voorlopig niet te melden bij trainer André Villas-Boas, de opvolger van Garcia in het Stade Vélodrome. Zijn contract in Zuid-Frankrijk loopt tot door tot medio 2021. Ook buiten het veld heeft de Fransman problemen. Pamela Anderson maakte onlangs een einde aan hun relatie en noemde Rami terloops een ‘sociopaat’ en een ‘narcist’.Gerelateerd

Meer sportnieuws

14 reacties (laatste reactie door topvoetbal1999)

Lekker man, die Pamela. Dat die hier ooit nog voorbij zou komen!

Wat zou nou een relevante reactie zijn met betrekking tot Pamela zodat je reactie niet verwijderd wordt?

14 juli 2019 om 14:22

Ze heeft een leuk karakter

14 juli 2019 om 14:30

Ze kan goed acteren je hoopt eigenlijk dat die Pamela Rami een beetje in de garelen houdt, maar helaas niet gelukt.
Die Rami gaat gewoon stiekem naar programma's. Weet zij veel wat hij nog meer stiekem doet...

Wat een rare kwibus is Adil Rami. Een voetballer die een relatie aangaat met de rondborstige Pamela Anderson die 18 jaar ouder is. Het is maar wat je aantrekkelijk vindt. Hij wordt beschuldigt van huiselijk geweld en nu doet hij mee aan een tv-programma zonder weten van de club. Hij geniet van het leven en gaat af en toe over de scheef. Hij is allang klaar met het voetbal en Pamela en Adil leven lang en gelukkig. Of niet. Zal me niks verbazen als hij met een rond jong ding op de proppen komt.

14 juli 2019 om 15:37

Wat heeft de leeftijd van hun beiden er nou mee te maken? Laat ze lekker als ze van elkaar houden (lees: hielden). Ik vind z'n gedrag (als dat waar is) in de relationele sfeer veel kwalijker..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Olympique Marseille

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

16 fans
Verdediger, 36 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren