Zondag, 21 April 2019

City wil 25 miljoen euro voor 'de nieuwe Messi' betalen

Er heersen intern spanningen bij Celtic, doordat iemand de opstelling constant laat uitlekken. Neil Lennon is om die reden woest en zou zomaar kunnen vertrekken, ook omdat Fulham geïnteresseerd is in zijn diensten. (Daily Telegraph)
Christian Eriksen mag Tottenham Hotspur komende zomer voor een bedrag van honderd miljoen euro verlaten. Bayern München is een van de clubs met belangstelling voor de Deense middenvelder. (Daily Star)
/
Manchester City wil de bijna achttienjarige Thiago Almada voor 25 miljoen euro aantrekken. De spelmaker van Velez Sarsfield wordt in zijn vaderland Argentinië gezien als ‘de nieuwe Lionel Messi’. (Olé)
Het is nog onzeker of Manchester United volgend seizoen actief is in de Champions League. Paul Pogba en David De Gea maken gebruik van die onzekerheid door een forse salarisverhoging te eisen. (The Times)
Manchester City is bereid om de afkoopclausule in het contract van João Félix bij Benfica te lichten. De tienersensatie is voor een bedrag van 120 miljoen euro op te halen en the Citizens hebben geen problemen met dit bedrag. (TVI)
Er is nog een flink verschil tussen vraag en aanbod in de onderhandelingen over Thorgan Hazard. Borussia Mönchengladbach verlangt vijftien miljoen euro meer dan Borussia Dortmund momenteel voor de vleugelaanvaller overheeft. (BILD)Poll

Denk jij dat João Félix in de zomer bij Benfica vertrekt?


15 reacties (laatste reactie door nl_modric)

Hoeveel van die nieuwe Messi’s hebben we al niet langs zien komen de afgelopen tien jaar? Vooralsnog doet de oude het nog goed.

21 april 2019 om 01:01

Stuk of 100, geen één is 'de nieuwe Messi' geworden. Gaat ook niet gebeuren.

21 april 2019 om 02:20

Eentje uit zowat elk land. De Kazachstaanse Messi, de Vietnamese Messi en de Iraanse Messi, om er maar een paar te noemen.

21 april 2019 om 12:12

Vergeet niet de Messi uit de alpen, Shaqiri. Maarja tegen berggeiten voetballen is makkelijker. Em scoren zal ook minder moeite zijn als de tegenstanders goal down hill is. Je wordt er een beetje moe van. Nieuwe messi, nieuwe ronaldo... ik wacht nog steeds op de nieuwe Ajilore maarja daar doet de media niet aan...

21 april 2019 om 12:12

Vergeet niet de Messi uit de alpen, Shaqiri. Maarja tegen berggeiten voetballen is makkelijker. Em scoren zal ook minder moeite zijn als de tegenstanders goal down hill is. Je wordt er een beetje moe van. Nieuwe messi, nieuwe ronaldo... ik wacht nog steeds op de nieuwe Ajilore maarja daar doet de media niet aan...

DeGea en Pogba, willen altijd een loonsverhoging. Lekker verkopen. Geldwolven. Moeimakers dat soort gasten. Pakken al bakken met geld, kunnen elk week een kleine villa in NL kopen en dan nog meer willen. Belachelijk.

21 april 2019 om 01:37

Als ik manager zou zijn dan was er geen haar op mijn hoofd die zulke gasten in mijn team wil hebben, ook al zijn ze nog zo getalenteerd. Zorgen alleen maar voor onrust in de hierarchie en balans. Het hedendaagse voetbal kent helaas tamelijk veel van dit soort jongens voor wie voetbal bllijkbaar een middel is om veel geld en status te verkrijgen. Ik deel de gedachte van velen dat de keuze voor geld altijd de beste of tenminste toch de meest logische is dan ook niet.

21 april 2019 om 01:42

wie zou je ervoor terughalen? zeker degea is amper vervangbaar, en united heeft al zo weinig kwaliteit op t veld staan.

21 april 2019 om 04:18

Inderdaad en als je al een gelijkwaardige vervanger zou vinden zal die uiteindelijk ook een gruwelijk salaris vragen, en dan ben je weer terug bij af.

21 april 2019 om 07:39

United spelers krijgen een 25% afname in salaris wanneer ze de CL mislopen, die twee willen een hogere salaris om dat te compenseren. Wat ik wel begrijp, zijn de enige twee spelers die kwalitatief echt United-waardig zijn. (Ookal hebben ze ook mindere wedstrijden).

21 april 2019 om 15:08

Pogba lekker wegdoen. De Gea moet je koste wat het kost behouden. Ik heb zo'n voorgevoel dat Ole er nog wat moois van gaat maken bij United. In Solskjaer we trust.

25 miljoen voor Thiago Almada is een koopie ! Vinícius was duurder en echt wel minder dan deze Almada. ManU moet Pogba verkopen nu ze er nog wat voor kunnen krijgen. Dat is een toernooi voetballer haha.

21 april 2019 om 01:42

wie kan meer vertellen over deze almada? waar blinkt hij in uit?

Mocht Jao Felix daadwerkelijk voor dit bedrag worden verkocht. Kun je stellen dat Ajax Frenkie voor een te laag bedrag heeft verkocht. Aangezien ik die 2 in talent op dezelfde schaal heb staan.

21 april 2019 om 07:40

Grappig, Joao Felix lijkt me een talent van buitencategorie Mbappe. Is een aanvaller en breekt jonger door. Verschil in prijs is wel te verantwoorden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Dinsdag 12 november
Tottenham Hotspur komt in januari met een bod van tussen de vijftig en zestig miljoen euro op Lorenzo Pellegrini. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren